|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy, akcesoria - wszystkie półki. Bierzta co chceta
niestety nic,pozdrawiam
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy, akcesoria - wszystkie półki. Bierzta co chceta
Najbardziej by mi się przydał vichy aqualia thermal
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
dolozylam
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi się podoba najbardziej to:
*Avon, Arabian Glow - uniwersalna kredka, ilość na zdjęciu Avon, Foot works - odświeżający dezodorant do stóp, 100ml *Avon, Far away - antyperspirant w kulce *Mon Ami, testery błyszczyków, kolory na zdjęciu- nowe Givenchy, Eau de Givenchy - miniatura 5ml Tom Tailor, Speedlife man - 1ml Tom Tailor, New experience man - 1ml x2 3 rzeczy z gwiazdkami Jak Tobie pasuje? Jeżeli za dużo to moge coś odjąć lub Ty jak coś chcesz to dobierz sobie
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Albo w sumie to błyszczyków jednak nie chce
. Ja Ci moge dać i korektor i masełko. Więc ja bym Ci dała: szczotke, tusz do rzęs brązowy Bourjois,masełko Bielendy i korektor. A ja bym chciała:Avon, Foot works - odświeżający dezodorant do stóp, 100ml *Avon, Far away - antyperspirant w kulce (nie używany jest ? ? ) *Avon, Arabian Glow - uniwersalna kredka, ilość na zdjęciu Givenchy, Eau de Givenchy - miniatura 5ml Bi-Es, Sankai - 10ml nieużywane bardzo mi sie podoba też: Lacoste, Pour Femme - 8ml ale pewnie mi nie dasz ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Mam próbke Versace Versus którą bardzo chętnie Ci dorzucić też moge i moge zrobić Ci odsypke pudru tego jadalnego do ciała (ja go stosuje jako rozświetlający do twarzy , leciutko na policzki i jest słodki w smaku ![]() ) Jak coś to dogadajmy sie bo ja ok 18 ide na poczte i od razu będę mogła wysłać Ci paczyuszke ![]() A ten antyperspirant nie używany jest? ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Hehe wiesz , może on taki bardziej do lizania jest wiesz jakieś romantyczne wieczorki itp ![]() ale powiem Ci że taki słodziuchny jest ale może lepiej dużo go nie zjeść bo zaszkodzi ( to Lacoste dorzucisz? ) Zapraszam na PW , podaj adresik to zrobie wysyłke dzisiaj wieczorkiem![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- No niby tak, napisane że jadalny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...dy-powder.html link na KWC Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2010-06-23 o 16:45 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
robimy mniejsza wymianke czy rezygnujemy?
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- a dorzucisz cos z tego: Lancome, Aroma Therapy - odlewka do 10ml Etro, Messe de Minuit - 1,7ml Hermes, Elixir des Merveilles - ok. 1,3ml Fendi, Theorema - ok. 1ml ? |
|
|
|
|
#100 |
|
Kici kici miau miau
|
niesttey nic
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
to moze:
2. Revlon colorstay with softflex spf6 combination/ oily skin, kolor 200 nude, z 30 ml zostalo ok. 15 ml 5. biosilk jedwab 0,5 fl. oz 12. edm 1g, 2 razy uzyty, natural reflection medium bronzer, finishing bronzer 20. givenchy, very irresistible sensual, edp, ok. 1 ml za Voluspa Vervaine Olive Leaf 5ml ? IsaDora cienie albo i czekaj, czy Twoj lancome to ten: http://www.ievecare.com/3195.html ? Edytowane przez lele Czas edycji: 2010-06-23 o 19:01 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko na 1 stronie w watku z podpisu, beda dokłądki ciuszkowe jak tylko znajde chwile zeby zrobic fotki, wrzuce spodnie ale w rozm chyba 42 i jeszcze jakies tam drobiazgi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nic niestety nie znalazlam
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
to jednak ich nie chce, to moze:
2. Revlon colorstay with softflex spf6 combination/ oily skin, kolor 200 nude, z 30 ml zostalo ok. 15 ml 5. biosilk jedwab 0,5 fl. oz 12. edm 1g, 2 razy uzyty, natural reflection medium bronzer, finishing bronzer 20. givenchy, very irresistible sensual, edp, ok. 1 ml za Voluspa Vervaine Olive Leaf 5ml IsaDora cienie ? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- napisalam CI PW, ale nie wiem czy zauwazylas. zaraz wychodze, to bym wyslala przesylke. Pisalam CI tez, ze moge przelac biosilk do opakowania bo jedwabiu waxa ( jest solidniejsze i ma pompke), bo dzis go skonczylam, wiec mam opakowanie. |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Ci wczoraj wieczorkiem paczuszke
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Widze ze miałas dokładki, moze znalazłabys cos u mnie za podkład MF?. Moj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439351
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
może coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20099251 i link w podpisie
|
|
|
|
|
#120 |
|
Moderator
|
Podoba mi sie Benefit, Boi-ing -korektor
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

i jest słodki w smaku