|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
![]() Ja wiem, że relacje z mężem masz nieciekawe, wiem, że to psychicznie niekomfortowe, wiem, że juz Ci ręce opadają na brak porozumienia, wiem, bo sama w moim coraz ciężej się dogaduję, ale staram się być twardzielem ![]() Głowa do góry, dasz radę ![]() ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
![]() teraz to o dzidzi raczej myślę, dla niej jakos się trzymam i staram się nie płakać, bo wtedy strasznie boksować zaczyna, nie lubi jak mama sie smuta ![]()
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kochana jakos to wszystko sie pouklada...musi!!!3maj sie mocno oi pamietaj ze tu masz nas ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
pamietam , pamietam
![]() zaglądam codziennie, zobaczyć co tam u Was słychać ![]() dzięki kobitki ![]()
#96 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
ale gdzie tam nagle ...stopniowo, stopniowo i kropla drąży skałę ... żale narastają, niezrozumienie rośnie ....
#98 | |
Zakorzenienie
|
napewno dam znac
![]() Cytat:
poprostu tule.. t6o sie ciesze ![]() mam takie samo zdanie... niestety...
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a podobno to ja heretyczka jestem ![]() zaszalałaś! ![]() Cytat:
![]() to już wiem, czemu do długich palców mnie ciągnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to ja mam kilkanascie flaszek perfum ![]() Cytat:
![]() czy to Emanuelle Seigner? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 18:52 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
dokladnie mysle to samo...
Maja102 tak bezczelnie i dziwnie ale napisze co mysle.. hmm licze ze przyjmiesz to normalnie nie szukajac podtekstow ale... jakos kloci mi sie twoja osoba z takimi przekonaniami religijnymi.. juz nie pierwszy raz piszesz cos o biblii o kosciele o zachowanie w czasie postu nawet bylo... a to mi tak nijak do ciebie nie pasuje.. gotyk i inne pie rdoly wogole "jak kwiatek do korzucha" strasznie mnie to kłuje w oczy i jakos tak nie wiem irytuje... nie mowie ze nie masz prawa do swoich wierzen i przekonan ale to co piszesz na codzien jak siebie przedstawiasz i wogole hmm twoja osoba jakos ni w ząb do takiego bronienia koscielnych czy dokladniej umujac biblijnych slow...
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
czesc lasunie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
wygralammmmmmmmm hahaha
wzielam udzial w quzie wizazowym- urodzinowym - i wygalam stroj kapielowy Calzedonia swimwear 2010 za 195 - 260 złotych!! wowwww ![]() ![]()
![]() |
#104 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
eeeee... a co, jak niektórzy mieli krótki taki okres i bylo super i hiper? A po ślubie zaczynają sie schody? Bywa przeciez i tak. Nie każdy zna sie 10 lat i trwa w okresie narzeczeństwa drugie 10...
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-18 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Marta szczesciaro ty nasza gratluje
![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A skoro przed ślubem nie ma takowych oznak, to co? Na co zwalić?
![]()
#109 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem pełna sprzeczności ![]() I dowodem na to, że stereotypy można o kant tyłka potłuc ![]() Jestem wierząca i praktykująca i religia stanowi dla mnie istotny element życia. A także mam swoje zasady w życiu (np. dotyczące moralności, prawdomówności, używek itp.) których się trzymam. I tak na przykład jak byłam młoda i słuchałam techno to nie ćpałam piguł, ani nie puszczałam się po krzakach ![]() ![]() ![]() Moje zainteresowania kręcące się między innymi wokół literatury grozy czy metalu nie zmienią Ja mam dość cięty humor i szalone podejście do życia ![]() ![]() ![]() Ot, taka ze mnie romantyczka starej daty z nieco mrocznym usposobieniem i upodobaniami ![]() Co do gotyku, to akurat nie wiem, co Ty masz przeciwko? ![]() Wiesz w ogóle na czym to polega, czy tylko obiegowe stereotypy, że to "mhrrok i szatany?" ![]() Uff, ale się rozpisałam ![]() Mam nadzieję, że udało mi się w miarę jasno wyjaśnić o co kaman ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poka stroj ![]()
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
cierpie
![]() czerwony alert ![]()
#114 |
Zakorzenienie
|
Sas gotowe jestes na 15 bo na 8 jest Agatek
![]() laski ale mam dzien ![]() przyjechały dzis do meza fronty do kuchni dla mamy jak dostałam telefon od niego o 16 lepiej przyjedz na warsztat to zamarłam pojechałam i co sie okaząło ze mama zamóioła kolor kuchni wiśnia a zrobili dąb cośtam i tłumaczenie własciciela firmy robiącej fronty bo we wzorniku sa nowe kolory i sie mogło pomieszac no i rzeczywiscie wg starej numeracji starych kolorów mama zamówioła kolor 039 (wisnia) a dodatkowe nowe kolory są numerowane 39 (dąb) a maz jak pisał zamówienie to nie popatrzył na te nowe kolory i napisał 39 ingnoując poprostu te zero ![]() i oni teraz sie wypieraja ze to meza błąd ale.............. pojechalam do niego zapakowałam te fronty z blatem i wziełam te stare probki wisni i heja do mamy jezuuuuu jak zaczeło lać oberwanie chmury wycieraczki nie nadążały zbierac do momentu jak sie zatrzymały na szybie i ni huhu ani na milimetr ledwie zjechałam na pobocze bałam sie ze wpierdziele sie do rowu bo nic nie widziałam poczekałam az sie rozejdzie i jechałam 30 n godzine bez wycieraczek zajechałam do mamy tata pogrzebał w bezpiecznikach ale nic to nie dało wzielismy te fronty i ide do mamy wchodze a mama do mnie jesuuuuuuu jakie piekne ![]() ![]() no i okazuje sie ze ten stary kolor wogole nie pasuje to tej tapety ktora kupiłysmy a to tych co zrobili to idealnie ![]() no i usaliłysmy ze te bedą super i zostają ![]() i poszłam z taka i psem do auta odpalam cienkiego i WYCIERACZKI DZIAŁAJĄ!!!! maz przeszczesliwy ze sie ualo z tymi frontami ale chłopaki powiedzieli ze jeszcze w takim stanie go nie widzieli zeby na wykonawce tak sie wdzierał a teraz obzeram sie z arkiem marchewką i zagryzamy truskawkami ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Rosette sas neska22 india83 dziekuje
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/10lat/quiz_nagrody.php a moze ![]() Maja102 nie neguje nie krytykuje ja napisalam co sadze co spostrzeglam.. i to mi jakos tak sie gryzlo.. ale masz prawo do ukladania swobie zycia po swojemu itd.. ale wyjasnilas doceniam.. nie komentuje to twoja sprawa ale dziekuje za wyjasnienie - co do gotyku nie odniose sie bo sie nieznam... tzn niewglebialam a twardo stawiam na swoim jak jestem czegos pewna.. no coz napisalam tylko co mysle ![]()
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Heloo dziewczynki!!!
Ja standardowo o pogodzie - ledwo się dowlokłam na przystanek po pracy i co? Zaczęło kropić. Czemu nie. Ale jestem tak zmęczona po całym tygodniu że nawet nie miałam siły się złościć. Dziewczyny – jeśli chodzi o znieczulenia w Holandii to dopiero niedawno zmienili po długich a cieżkich to, że anestezjolog w szpitalu jest cały czas a nie tylko do 16 (a jak zaczełaś rodzić później to już Twój problem). W domu w ogóle Ci znieczulenia nie podadzą bo poród odbiera akuszerka. Czad! Ja uwielbiam czereśnie – zwłaszcza majowo-czerwcowe – takie jasne - mam na nie sposób – otwieram parę, jak nie ma wkładki mięsnej to później już nie patrzę – czego oczy nie wiedzą o tym żołądek nie wiem hehehe Ale śliwki czy morele już otwieram każdą – tam się może zmieścić robak większego kalibru! Atomufka dziękuję za przepis, mam tuńczyka w lodówce, może w weekend uda mi się go wypróbować. A na nowym mieszkaniu macie możliwość zamontowania gazu? W wielu nowych budynkach nie przewidują gazu w kuchniach i nie ma np. odpowiedniej wentylacji. Ja miałam kuchenkę i elektryczną i gazową i wolę elektryczną. Wkurza mnie czyszczenie gazowej, na prądzie pod koniec gotowania wyłączałam palnik i potrawa dochodziła. Boziu jak ja się nie mogę doczekać kiedy będziemy na swoim i pourządzamy tak jak nam pasuje. Magialena – szukanie mieszkania do wynajęcia nie jest łatwe. Mówisz, że podaliście kwotę w ogłoszeniu a dzwonią ludzie i chcą więcej, to Ci powiem, że jak my kiedyś szukaliśmy mieszkania to rozwiesiliśmy kartki na osiedlu gdzie chcieliśmy mieszkać z zaznaczeniem „w okolicy” – a nam ludzie z drugiego końca miasta dzwonili – bagatela ze 13 km różnicy. Madzialenka – możesz ten stary parapet (i przy okazji kawałek podłogi) poddać renowacji kładąc na niego takie małe płytki mozaikowe. A dla mnie taryfa nocna na prąd się opłaca – zawsze wieczorem puszczam pralkę lub zmywarkę, albo nastawiam na rano, tak że przed pracą rozwieszę pranie. W ciągu dnia praktycznie nie używamy prądu bo jesteśmy w pracy. Uszczelki w lodówce możesz wymienić na nowe jak się wyrobią i problem przekładania drzwi nie jest już problemem ![]() I jak odwiedziny w Ikei? My się wybraliśmy do Ikei w sobotę no i cudnie, bo się okazało że robią MEGA przemeblowanie i jest dostępna tylko część wystawowa, z jakimiś pierdołami a reszta jest w remoncie. Dzwoniłas do PUP o staż???? A z tym kolegą – to za przeproszeniem Wy bankomat jesteście czy co? Raz można pożyczyć, ale ciągle? Następnym razem poprosi o 1000? Bo kwoty coraz większe widzę. Jest prosta odpowiedź – nie macie i już. A że Tż nie widzi w tym nic złego to nie znaczy, że Ty też masz uważać że wszystko jet ok. Pogadaj z nim, powiedz że Ci to przeszkadza. Mona_ja – płacę z różnych kont na allegro, w tytule przelewu podaję tylko swojego nicka, jeszcze nie było z tego powodu nieporozumień. Bzyczka – Masz fajnego sierściucha ![]() Gold fish – Ja mam zmywarkę podpiętą do odpływu ze zlewozmywaka, na tej rurze odprowadzającej wodę ze zmywarki jest dodatkowy zawór do zamknięcia tego dopływu. Myślę że można podłączyć też pralkę. A przeprowadzka jest świetną okazją do zredukowania stanu majątku ![]() Martucha – fajnie że fotograf się zgodził, na pewno wyjdą super zdjęcia. Piękne te panele. I nie zdziwię się jak kiedyś wejdziesz na wątek poinformować nas że wygrałaś samochód albo mieszkanie ![]() Gucia – idziesz jak burza z pracą magisterską! Boskie określenie – robi się na Beverly Hills. Kliwia – super że masz staż. Samba – nie wiedziałam że przy meldowaniu trzeba o tylu rzeczach pamiętać.
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nagle, to po diable ![]() ja mam i ze 100 osobowości ![]() Cytat:
![]() Ja się trzymam swojej religii,ale sztukę kocham i z niej korzystam ![]() A gotyk pasuje mi do tego ![]() Tzn. nie mówię o jakiś wściekłych cyber/industrial/dark ambient klimatach, ale ja najlepiej czuję się z klimacie romantic goth (ew. victorian/vsmpire). Czyli tych, które czerpią z dawnych czasów; z XIX wieku, a nawet (jak sama nazwa wskazuje) ze średniowiecza - czyli Wieki Ciemne, łacina, ozdobne krzyże (które uwielbiam ![]() Natomiast teksty piosenek to często poezja o życiu, przemijaniu, miłości, baśniach itp... więc nijak to nie gryzie się z wiarą chrześcijańska ![]() ot, dla przykładu jeden z moich ulubionych zespołów Within Temptation z fajną balladą: http://www.youtube.com/watch?v=L6ViM8tKG1Q "Czy wciąż możesz zobaczyć moje serce? Cały mój ból daleko zanika Kiedy trzymasz mnie w swoich objęciach Nie nisz mi wszystkiego, czego potrzebuję Uczyń moje serce lepszym miejscem Daj mi coś, w co mogę uwierzyć" bardzo ładny tekst ![]() edit: albo najnowsza piosenka Closterkeller "Matka" - porusząjaca piosenka o matce, która straciła syna w służbie kraju, może trafi tutaj do czyiś macierzyńskich uczuć albo poruszy jakąś wrażliwą nutę... http://www.youtube.com/watch?v=rRMFJ...ayer_embedded#! "Ojczyzna i duma List z godłem i krzyż Niech płoną symbole Gdy nie mam już nic Odpycham tę prawdę Zaklęciem złym Przeklinam zły los Odkąd odszedł mój syn Nieważne co mi los da jeszcze Gdy zabrać już nie może więcej I nie ma sensu nawet płakać Gdy nie ma jego nie ma świata Gdy nie ma jego nie ma świata" Kurczę, jak to Anja śpiewała na żywo to miałam ciary na plecach, coś pięknego ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 20:12 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aha, czyli staż znajomości poniżej 10 lat to już jest nagle i po diable, czyli np. 2, 4 lata to za mało? Ciekawa jestem bardzo jaki długi Ty będziesz miała staż
![]()
#119 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadłam tylko się zameldować w nowej części i mykam, bo burza do mnie idzie i muszę prąd wyłączyć. Do usłyszenia po weekendzie, bo jak zwykle przez weekend mnie nie będzie. Miłego weekendu i dużo słonka, bo u mnie ma padać, ale zobaczymy jak to będzie.
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w czasie tego o 17 jechłam popsuły mi sie wycieraczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.