Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-18, 18:18   #91
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
tu rozmowy nic nie dają... już szkoda mi języka na niego strzępić... heh.... ale mniejsza o to... jakoś to będzie
Misqua, Słonko, nie smuć się ... nosisz w sobie malutkie życie i to już jest powód do radości
Ja wiem, że relacje z mężem masz nieciekawe, wiem, że to psychicznie niekomfortowe, wiem, że juz Ci ręce opadają na brak porozumienia, wiem, bo sama w moim coraz ciężej się dogaduję, ale staram się być twardzielem
Głowa do góry, dasz radę jak mawiał Wojak Szwejk: "Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było". I ja to jego powiedzenie bardzo sobie cenię

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 18:22   #92
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Misqua, Słonko, nie smuć się ... nosisz w sobie malutkie życie i to już jest powód do radości
Ja wiem, że relacje z mężem masz nieciekawe, wiem, że to psychicznie niekomfortowe, wiem, że juz Ci ręce opadają na brak porozumienia, wiem, bo sama w moim coraz ciężej się dogaduję, ale staram się być twardzielem
Głowa do góry, dasz radę jak mawiał Wojak Szwejk: "Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było". I ja to jego powiedzenie bardzo sobie cenię
dzięki
teraz to o dzidzi raczej myślę, dla niej jakos się trzymam i staram się nie płakać, bo wtedy strasznie boksować zaczyna, nie lubi jak mama sie smuta

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 18:25   #93
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki
teraz to o dzidzi raczej myślę, dla niej jakos się trzymam i staram się nie płakać, bo wtedy strasznie boksować zaczyna, nie lubi jak mama sie smuta
prosze jaka kochana dzidzia jeszcze w brzuszku a juz sie mamusia opiekuje:cmok :
kochana jakos to wszystko sie pouklada...musi!!!3maj sie mocno oi pamietaj ze tu masz nas
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 18:30   #94
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
dzięki
Bo ona wyczuwa, kiedy jesteś smutna i płaczesz i przypomina Ci wtedy kopaniem, że nie jesteś sama, masz ją i żebyś nie płakała

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-18, 18:33   #95
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

pamietam , pamietam
zaglądam codziennie, zobaczyć co tam u Was słychać
dzięki kobitki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 18:37   #96
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 18:41   #97
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ale gdzie tam nagle ...stopniowo, stopniowo i kropla drąży skałę ... żale narastają, niezrozumienie rośnie ....

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 18:42   #98
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Martucha fajnie z tym wozeczkiem jak juz wybierzecie wklej nam foteczke
napewno dam znac

Cytat:
z TZ-em nadal nie za bardzo.... co prawda ostatnio przytuliłam się do niego w nocy, po ponad 2 miesiącach.... ale nie jest dobrze, źle się czuję w tym związku ostatnimi czasy i już sama nie wiem co mam dalej robić
hm... nie wiem co powiedziec..
poprostu tule..

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha dzieki zrozumialam
t6o sie ciesze

Cytat:
Treść usunięta
mam takie samo zdanie... niestety...
Stary 2010-06-18, 18:48   #99
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-18, 18:50   #100
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Bzyczka,ale bym zjadłapysznie wygląda

Ja uważam że Anika dobrze napisała, a to co w Biblii jest napisane też nie zawsze należy rozpatrywać dosłownie, w każdym razie na małe dzieci mówi sie że są aniołkami i niech tak zostanie

a podobno to ja heretyczka jestem
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
3 pary butów
zaszalałaś!
Cytat:
o nie nowy watek jak my to robimy
chcialam zacytowac ze starego watku cos ale chyba sie nie da
A propos wielkosci przyrodzenia meskiego ,to podobno jest taka zasada ze jak facet ma male dlonie to rozmiary tez nie za wielkiei na odwrot takze.I wiecie ze moim zdaniem to sie sprawdza

to już wiem, czemu do długich palców mnie ciągnie
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
hihihi... moj maz twierdzi, ze jestem uzalezniona. kiedys mi nawet przyniosl film "wyznania zakupoholiczki" i obejrzal ze mna w niektorych momentach komentujac " widzisz, Ty własnie tak robisz.... cała Ty...."
dobre
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja nie mowie ze ludzie po smiercia sa aniolami - ja napisalam tylko ze malutka duszyczka bedzie czuwac nad rodzicami - i ze ma zostac aniolek i juz wiec nieprzypisuj mo rzeczy ktore nie padly..
bo herezje zaraz zaczniesz ty tworzyc jak dostaniesz odemnie na gola dupe
tylko spróbuj
Cytat:
po staremu wszystko....
dzidzia ma się dobrze, szaleje w brzusiu. Czasem aż się śmieję, że chyba serio bokserem będzie

ja czuję się srednio.... ale lekarz nie widzi w tym nic złego....

z TZ-em nadal nie za bardzo.... co prawda ostatnio przytuliłam się do niego w nocy, po ponad 2 miesiącach.... ale nie jest dobrze, źle się czuję w tym związku ostatnimi czasy i już sama nie wiem co mam dalej robić

Cytat:
ja mam okolo 40 par to jest nalog!!ja musze cos z tym zrobic

martucha dzieki zrozumialam

Za to ja mam kilkanascie flaszek perfum
Cytat:
ale gdzie tam nagle ...stopniowo, stopniowo i kropla drąży skałę ... żale narastają, niezrozumienie rośnie ....
no, ale to przecież jest okres narzeczeństwa itp, żeby dobrze poznać druga osobę, nawet latami, i wszystkie ewentualne narastające żale, chyba co nie?

czy to Emanuelle Seigner?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-18 o 18:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 18:59   #101
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dokladnie mysle to samo...

Maja102 tak bezczelnie i dziwnie ale napisze co mysle.. hmm licze ze przyjmiesz to normalnie nie szukajac podtekstow ale... jakos kloci mi sie twoja osoba z takimi przekonaniami religijnymi.. juz nie pierwszy raz piszesz cos o biblii o kosciele o zachowanie w czasie postu nawet bylo... a to mi tak nijak do ciebie nie pasuje.. gotyk i inne pie rdoly wogole "jak kwiatek do korzucha" strasznie mnie to kłuje w oczy i jakos tak nie wiem irytuje...
nie mowie ze nie masz prawa do swoich wierzen i przekonan ale to co piszesz na codzien jak siebie przedstawiasz i wogole hmm twoja osoba jakos ni w ząb do takiego bronienia koscielnych czy dokladniej umujac biblijnych slow...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 19:05   #102
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc lasunie witam w nowej czesci
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 19:17   #103
martucha84
Zakorzenienie

wygralammmmmmmmm hahaha
wzielam udzial w quzie wizazowym- urodzinowym - i wygalam stroj kapielowy Calzedonia swimwear 2010 za 195 - 260 złotych!! wowwww ale sie ciesze
Stary 2010-06-18, 19:18   #104
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

no, ale to przecież jest okres narzeczeństwa itp, żeby dobrze poznać druga osobę, nawet latami, i wszystkie ewentualne narastające żale, chyba co nie?
eeeee... a co, jak niektórzy mieli krótki taki okres i bylo super i hiper? A po ślubie zaczynają sie schody? Bywa przeciez i tak. Nie każdy zna sie 10 lat i trwa w okresie narzeczeństwa drugie 10...

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-18 o 19:20
Stary 2010-06-18, 19:18   #105
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-18, 19:21   #106
sas
Wtajemniczenie

Marta szczesciaro ty nasza gratluje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 19:22   #107
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
wygralammmmmmmmm hahaha
wzielam udzial w quzie wizazowym- urodzinowym - i wygalam stroj kapielowy Calzedonia swimwear 2010 za 195 - 260 złotych!! wowwww ale sie ciesze
fajnie gratulacje
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 19:22   #108
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Treść usunięta
A skoro przed ślubem nie ma takowych oznak, to co? Na co zwalić?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-18, 19:23   #109
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-18, 19:25   #110
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja102 tak bezczelnie i dziwnie ale napisze co mysle.. hmm licze ze przyjmiesz to normalnie nie szukajac podtekstow ale... jakos kloci mi sie twoja osoba z takimi przekonaniami religijnymi.. juz nie pierwszy raz piszesz cos o biblii o kosciele o zachowanie w czasie postu nawet bylo... a to mi tak nijak do ciebie nie pasuje.. gotyk i inne pie rdoly wogole "jak kwiatek do korzucha" strasznie mnie to kłuje w oczy i jakos tak nie wiem irytuje...
nie mowie ze nie masz prawa do swoich wierzen i przekonan ale to co piszesz na codzien jak siebie przedstawiasz i wogole hmm twoja osoba jakos ni w ząb do takiego bronienia koscielnych czy dokladniej umujac biblijnych slow...
dziękuję za wypowiedź

Ja jestem pełna sprzeczności
I dowodem na to, że stereotypy można o kant tyłka potłuc
Jestem wierząca i praktykująca i religia stanowi dla mnie istotny element życia. A także mam swoje zasady w życiu (np. dotyczące moralności, prawdomówności, używek itp.) których się trzymam. I tak na przykład jak byłam młoda i słuchałam techno to nie ćpałam piguł, ani nie puszczałam się po krzakach A teraz słucham ciężkiej muzy, bo lubię mocne gitarowe brzmienie i często ambitne teksty piosenkę, a nie komercyjną papkę fundowaną na co dzień przez mass media - ale absolutnie nie lubię łączenia muzyki z jakimiś ideologiami ot, na przykład dzisiaj słuchałam Behemotha - fajna muza, ale nie mam zamiaru z tego powodu zmieniać swoich przekonań Nawet Pagan Metalu mówiącego o pogaństwie słucham czasem - bo fajnie, skocznie grają, ale ich przekonania są tylko i wyłącznie ich przekonaniami - jako osoba tolerancyjna i ciekawa świata chętnie poznaję inne punkty widzenia, ale mam wystarczająco silne poczucie własnej tożsamości, żeby pozostać przy swoich wartościach, a wszystko inne traktowac jako zabawę bądź w kategoriach rozrywki - i moje sumienie jest ok, dopóki czuję, że sama nie wkraczam myślowo na tereny innej subkultury czy wierzeń. No i odróżniam artystyczne podejście do kwestii treligii czy np. aniołów od rzeczy, które ludzie mówię w życiu i to na poważnie.
Moje zainteresowania kręcące się między innymi wokół literatury grozy czy metalu nie zmienią
Ja mam dość cięty humor i szalone podejście do życia jak trafi się okazja do docinek czy przebrania np. za wampira, to będę pierwsza do zabawy - ale nie zmienię przez to religii Ani sztuka, która kocham i uwielbiam odbierać całą sobą nie ma wpływu na moją religię

Ot, taka ze mnie romantyczka starej daty z nieco mrocznym usposobieniem i upodobaniami

Co do gotyku, to akurat nie wiem, co Ty masz przeciwko?
Wiesz w ogóle na czym to polega, czy tylko obiegowe stereotypy, że to "mhrrok i szatany?"

Uff, ale się rozpisałam
Mam nadzieję, że udało mi się w miarę jasno wyjaśnić o co kaman

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-18 o 19:31
Stary 2010-06-18, 19:26   #111
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wygralammmmmmmmm hahaha
gratulacje!!!

poka stroj
Stary 2010-06-18, 19:29   #112
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-18, 19:32   #113
india83
Zakorzenienie

cierpie

czerwony alert
Stary 2010-06-18, 19:34   #114
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Sas gotowe jestes na 15 bo na 8 jest Agatek

laski ale mam dzien

przyjechały dzis do meza fronty do kuchni dla mamy

jak dostałam telefon od niego o 16 lepiej przyjedz na warsztat to zamarłam
pojechałam i co sie okaząło ze mama zamóioła kolor kuchni wiśnia a zrobili dąb cośtam
i tłumaczenie własciciela firmy robiącej fronty bo we wzorniku sa nowe kolory i sie mogło pomieszac no i rzeczywiscie wg starej numeracji starych kolorów mama zamówioła kolor 039 (wisnia)
a dodatkowe nowe kolory są numerowane 39 (dąb)

a maz jak pisał zamówienie to nie popatrzył na te nowe kolory i napisał 39 ingnoując poprostu te zero

i oni teraz sie wypieraja ze to meza błąd

ale.............. pojechalam do niego zapakowałam te fronty z blatem i wziełam te stare probki wisni i heja do mamy

jezuuuuu jak zaczeło lać oberwanie chmury wycieraczki nie nadążały zbierac do momentu jak sie zatrzymały na szybie i ni huhu ani na milimetr ledwie zjechałam na pobocze bałam sie ze wpierdziele sie do rowu bo nic nie widziałam
poczekałam az sie rozejdzie i jechałam 30 n godzine bez wycieraczek
zajechałam do mamy tata pogrzebał w bezpiecznikach ale nic to nie dało
wzielismy te fronty i ide do mamy wchodze a mama do mnie jesuuuuuuu jakie piekne i jej tłumacze ze oni sie pomylili ze to nei taki miał byc a ona no to pokaz jaki miał byc daje jej te porbki a ona mi mowi ale one są czerwone ( w sensie ze wisnia) no mowie przeciez takie wybrałas a ona mi ale mi sie nei podoba
no i okazuje sie ze ten stary kolor wogole nie pasuje to tej tapety ktora kupiłysmy a to tych co zrobili to idealnie

no i usaliłysmy ze te bedą super i zostają
i poszłam z taka i psem do auta odpalam cienkiego i WYCIERACZKI DZIAŁAJĄ!!!!

maz przeszczesliwy ze sie ualo z tymi frontami ale chłopaki powiedzieli ze jeszcze w takim stanie go nie widzieli zeby na wykonawce tak sie wdzierał

a teraz obzeram sie z arkiem marchewką i zagryzamy truskawkami

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 19:36   #115
martucha84
Zakorzenienie

Rosette sas neska22 india83 dziekuje a jaki to stroj to nie wiem - tzn wiem jakie sa 3 ale ktory konkretnie to nie wiem bo maja sie kontaktowac - tu sa wszystkie nagrody i w polowie strony sa stroje kompielowe
https://wizaz.pl/akcje/10lat/quiz_nagrody.php

Cytat:
Treść usunięta
a moze

Maja102 nie neguje nie krytykuje ja napisalam co sadze co spostrzeglam.. i to mi jakos tak sie gryzlo.. ale masz prawo do ukladania swobie zycia po swojemu itd.. ale wyjasnilas doceniam.. nie komentuje to twoja sprawa ale dziekuje za wyjasnienie - co do gotyku nie odniose sie bo sie nieznam... tzn niewglebialam a twardo stawiam na swoim jak jestem czegos pewna.. no coz napisalam tylko co mysle
Stary 2010-06-18, 19:48   #116
iwka28
Wtajemniczenie

Heloo dziewczynki!!!
Ja standardowo o pogodzie - ledwo się dowlokłam na przystanek po pracy i co? Zaczęło kropić. Czemu nie. Ale jestem tak zmęczona po całym tygodniu że nawet nie miałam siły się złościć.

Dziewczyny – jeśli chodzi o znieczulenia w Holandii to dopiero niedawno zmienili po długich a cieżkich to, że anestezjolog w szpitalu jest cały czas a nie tylko do 16 (a jak zaczełaś rodzić później to już Twój problem).
W domu w ogóle Ci znieczulenia nie podadzą bo poród odbiera akuszerka. Czad!
Ja uwielbiam czereśnie – zwłaszcza majowo-czerwcowe – takie jasne - mam na nie sposób – otwieram parę, jak nie ma wkładki mięsnej to później już nie patrzę – czego oczy nie wiedzą o tym żołądek nie wiem hehehe Ale śliwki czy morele już otwieram każdą – tam się może zmieścić robak większego kalibru!
Atomufka dziękuję za przepis, mam tuńczyka w lodówce, może w weekend uda mi się go wypróbować.
A na nowym mieszkaniu macie możliwość zamontowania gazu? W wielu nowych budynkach nie przewidują gazu w kuchniach i nie ma np. odpowiedniej wentylacji.
Ja miałam kuchenkę i elektryczną i gazową i wolę elektryczną. Wkurza mnie czyszczenie gazowej, na prądzie pod koniec gotowania wyłączałam palnik i potrawa dochodziła. Boziu jak ja się nie mogę doczekać kiedy będziemy na swoim i pourządzamy tak jak nam pasuje.
Magialena – szukanie mieszkania do wynajęcia nie jest łatwe. Mówisz, że podaliście kwotę w ogłoszeniu a dzwonią ludzie i chcą więcej, to Ci powiem, że jak my kiedyś szukaliśmy mieszkania to rozwiesiliśmy kartki na osiedlu gdzie chcieliśmy mieszkać z zaznaczeniem „w okolicy” – a nam ludzie z drugiego końca miasta dzwonili – bagatela ze 13 km różnicy.
Madzialenka – możesz ten stary parapet (i przy okazji kawałek podłogi) poddać renowacji kładąc na niego takie małe płytki mozaikowe. A dla mnie taryfa nocna na prąd się opłaca – zawsze wieczorem puszczam pralkę lub zmywarkę, albo nastawiam na rano, tak że przed pracą rozwieszę pranie. W ciągu dnia praktycznie nie używamy prądu bo jesteśmy w pracy. Uszczelki w lodówce możesz wymienić na nowe jak się wyrobią i problem przekładania drzwi nie jest już problemem
I jak odwiedziny w Ikei? My się wybraliśmy do Ikei w sobotę no i cudnie, bo się okazało że robią MEGA przemeblowanie i jest dostępna tylko część wystawowa, z jakimiś pierdołami a reszta jest w remoncie.

Dzwoniłas do PUP o staż????
A z tym kolegą – to za przeproszeniem Wy bankomat jesteście czy co? Raz można pożyczyć, ale ciągle? Następnym razem poprosi o 1000? Bo kwoty coraz większe widzę. Jest prosta odpowiedź – nie macie i już. A że Tż nie widzi w tym nic złego to nie znaczy, że Ty też masz uważać że wszystko jet ok. Pogadaj z nim, powiedz że Ci to przeszkadza.

Mona_ja – płacę z różnych kont na allegro, w tytule przelewu podaję tylko swojego nicka, jeszcze nie było z tego powodu nieporozumień.
Bzyczka – Masz fajnego sierściucha
Gold fish – Ja mam zmywarkę podpiętą do odpływu ze zlewozmywaka, na tej rurze odprowadzającej wodę ze zmywarki jest dodatkowy zawór do zamknięcia tego dopływu. Myślę że można podłączyć też pralkę.
A przeprowadzka jest świetną okazją do zredukowania stanu majątku Cuda można znaleźć podczas pakowania!
Martucha – fajnie że fotograf się zgodził, na pewno wyjdą super zdjęcia. Piękne te panele. I nie zdziwię się jak kiedyś wejdziesz na wątek poinformować nas że wygrałaś samochód albo mieszkanie
Gucia – idziesz jak burza z pracą magisterską! Boskie określenie – robi się na Beverly Hills.
Kliwia – super że masz staż.
Samba – nie wiedziałam że przy meldowaniu trzeba o tylu rzeczach pamiętać.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 19:58   #117
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
eeeee... a co, jak niektórzy mieli krótki taki okres i bylo super i hiper? A po ślubie zaczynają sie schody? Bywa przeciez i tak. Nie każdy zna sie 10 lat i trwa w okresie narzeczeństwa drugie 10...
Jest takie przysłowie:
Co nagle, to po diable
Cytat:
Treść usunięta
ja mam i ze 100 osobowości
Cytat:
Maja102 nie neguje nie krytykuje ja napisalam co sadze co spostrzeglam.. i to mi jakos tak sie gryzlo.. ale masz prawo do ukladania swobie zycia po swojemu itd.. ale wyjasnilas doceniam.. nie komentuje to twoja sprawa ale dziekuje za wyjasnienie - co do gotyku nie odniose sie bo sie nieznam... tzn niewglebialam a twardo stawiam na swoim jak jestem czegos pewna.. no coz napisalam tylko co mysle
no i ok - masz do tego prawo

Ja się trzymam swojej religii,ale sztukę kocham i z niej korzystam
A gotyk pasuje mi do tego
Tzn. nie mówię o jakiś wściekłych cyber/industrial/dark ambient klimatach, ale ja najlepiej czuję się z klimacie romantic goth (ew. victorian/vsmpire). Czyli tych, które czerpią z dawnych czasów; z XIX wieku, a nawet (jak sama nazwa wskazuje) ze średniowiecza - czyli Wieki Ciemne, łacina, ozdobne krzyże (które uwielbiam)
Natomiast teksty piosenek to często poezja o życiu, przemijaniu, miłości, baśniach itp... więc nijak to nie gryzie się z wiarą chrześcijańska

ot, dla przykładu jeden z moich ulubionych zespołów Within Temptation z fajną balladą:
http://www.youtube.com/watch?v=L6ViM8tKG1Q

"Czy wciąż możesz zobaczyć moje serce?
Cały mój ból daleko zanika
Kiedy trzymasz mnie w swoich objęciach

Nie nisz mi wszystkiego, czego potrzebuję
Uczyń moje serce lepszym miejscem
Daj mi coś, w co mogę uwierzyć"

bardzo ładny tekst

edit: albo najnowsza piosenka Closterkeller "Matka" - porusząjaca piosenka o matce, która straciła syna w służbie kraju, może trafi tutaj do czyiś macierzyńskich uczuć albo poruszy jakąś wrażliwą nutę...
http://www.youtube.com/watch?v=rRMFJ...ayer_embedded#!

"Ojczyzna i duma
List z godłem i krzyż
Niech płoną symbole
Gdy nie mam już nic

Odpycham tę prawdę
Zaklęciem złym
Przeklinam zły los
Odkąd odszedł mój syn

Nieważne co mi los da jeszcze
Gdy zabrać już nie może więcej
I nie ma sensu nawet płakać
Gdy nie ma jego nie ma świata
Gdy nie ma jego nie ma świata"

Kurczę, jak to Anja śpiewała na żywo to miałam ciary na plecach, coś pięknego

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-18 o 20:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 20:05   #118
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jest takie przysłowie:
Co nagle, to po diable
Aha, czyli staż znajomości poniżej 10 lat to już jest nagle i po diable, czyli np. 2, 4 lata to za mało? Ciekawa jestem bardzo jaki długi Ty będziesz miała staż

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-18, 20:19   #119
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko się zameldować w nowej części i mykam, bo burza do mnie idzie i muszę prąd wyłączyć. Do usłyszenia po weekendzie, bo jak zwykle przez weekend mnie nie będzie. Miłego weekendu i dużo słonka, bo u mnie ma padać, ale zobaczymy jak to będzie.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 20:23   #120
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko się zameldować w nowej części i mykam, bo burza do mnie idzie i muszę prąd wyłączyć. Do usłyszenia po weekendzie, bo jak zwykle przez weekend mnie nie będzie. Miłego weekendu i dużo słonka, bo u mnie ma padać, ale zobaczymy jak to będzie.
własnie mi tata dzwonił ze w pyskowicach było oberwanie kolejne
w czasie tego o 17 jechłam popsuły mi sie wycieraczki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości