![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki, buty, kosmetyki, drobiazgi, książki... różności...
wiesz co jednak podziękuje za tą sukienkę, doszłam do wniosku, że i tak się odchudzam a ona już jest ciut za duża, szkoda ją ciąć i zmniejszać;/
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Papier tez jest
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Niestety mam tylko to co widzisz, kupiłam pod ołówek, ale kolor jak dla mnie zbyt intensywny. Więc jestes chetna na papier plus cienie, za koszulę, pasowałaby Ci taka wymiana? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Masla juz nie mam, a balsam do depilacji byl wazny do czerwca i wyrzucilam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, ale noszę rozmiar S
![]() ![]() Jak chcesz mogę oddać torebki za jakieś książki ![]()
![]() |
#96 |
BAN stały
|
dzis zrobię większa dokładke i będę się chciała tych rzeczy jak "najszybciej pozbyć" mam nadzieje ze mi pomożecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Tak
![]() ![]() Właśnie czytam koktajl mleczny ;D - też masz tą książkę ![]() A z dzisiejszej dokładki będziesz miała jakieś mniejsze rozmiary albo torebki czy coś ? ![]() [edit] O to fajnie ![]() ![]()
Wymiankowy Edytowane przez nazeczona Czas edycji: 2010-08-18 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
BAN stały
|
planowana dokłądka jutro , aparat odmówił posłuszeństwa i ine chce robic zdjeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
coś za ?
2. Telefon Samsung P300 >>KLIK<< >>klik<< TYLKO ZA INNY TELEFON ( bede wybredna telefon był drogi)
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() ![]() "Znowu randka" - Melisa Senate (Literatura w spódnicy). oraz podaj mi wartosc tych rzeczy. Bo za dwie tubki zaplacilam prawie 50 zl i bym chciala zeby tak w miare wyszlo sprawiedliwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
jednak ten album troszke inaczej sobie wyobrazalam ... chwilowo sie wstzrymam z odpowiedzia i postaram sie jak najszybciej dac Ci konkretna odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
mam do szybkiej wymiany skórzana krótką kurteczkę,(coś a'la Ramoneska) w kolorze brazowym.
wzięłam od kuzynki nie mierzac jej i okazała sie mała. ( w miejscu gdzie ma guzik - zatrzask ma 2x37cm) oddam tylko za kilka rzeczy z wish! ( w sumie o podobnej wartosci - kutreczka była dość droga jako ze jest skórkowa) więcej zdjec i wymiarki dla zainteresowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Mega dokładka 23.08.2010 1,2 - leginsy r.14 z błyszczącego rozciągliwego materiału - za cos super - NOWE REZERWACJA 3. zielona bluzeczka 2w1 r.20 4. Bluzeczka z kopertowym dekoltem odcinana pod biustem do wiązania r. 14(na 16 też bedzie) 5. świetna bluza z nadrukiem twarzy r. M oddam za coś super!!!! 6.koszulka bez plecków z kapturem r. M-L 7. satynowa bluzeczka na ramiączkach wykańczana koronką r. L-XL 8. tuniczka na jedno ramię - nowa r. 14 marszczona na dole (zdjecie wstawie inne jak mi się uda ładniejsze zrobic) 9.Koszulka bokserka w kropki - ma wadę ukazana na ostatniej fotce ( jasna plamka na jednym ramiączku) - oddam za przydatny drobiazg Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-08-24 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
C.D Mega dokładki 23.08.2010 1. Czerwona tuba w białe groszki r.14 (moim zdaniem 16- 18 ) wiązana z boku na dole 2. w paseczki z ładnym dekoltem r. 14 3.różowa 2w1 r 14-16 4. mgiełka r. M-L 5.Niebieska tunika - sukienka r 18 - idealna do jasnych leginsów 6. 7. piękna zwiewna bluzeczka kimonowa wiązana pod biustem r.16-18 oddam tylko i wyłącznie za rzeczy z wish 8. zielona odcinana i marszczona pod biustem r. 10 (na 12-14 też bedzie materiał się ładnie naciąga) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Mega dokładka - BUTY!!!!
1,2 czarne zamszowe koturny - r. 40 - miałam kilka razy na nogach ( oddam za cos super niekoniecznie za buty) 3,4 Drewniane koturny - NOWE - nosiłam tylko po mieszkaniu ( stan podeszw na fotce nr.4) 5,6,7 szpili koturny ATMOSPHERE r.40 - tu bedę wybredna - miałam je raz na weselu - oddam za coś super wysokość ok 11 cm ( wymacany koturn ok 1,5cm) ( za kilka rzeczy z wish lub najlepiej za inne buty ale niższe ![]() 8,9. ładne lniane koturny peep-toe kolor biało kremowy - trezba dokupić nowe wkładki bo te "oryginalne" to od początku była porażka ;/ miałam je na nogach jeden raz ( nie lubie jednak takiego typu obuwia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
DOKŁADKA KSIĄŻKI
w języku angielskim: JUDI PICOULT - "Keeping Faith" (tytuł polski to Jesień cudów") - Mariah przyłapuje swojego męża na zdradzie. Świadkiem sceny jest ich kilkuletnia córka Faith, która wkrótce zaczyna przejawiać dziwne symptomy. Rozmawia z wyimaginowaną przyjaciółą, zaczyna robić cuda, a wkrótce na jej dłoniach pojawiają się stygmaty. Wkrótce zarówno matka, jak i psychiatra zaczynają wierzyć, że Faith ma prawdziwe objawienia, jednak gdy wieść o tym rozprzestrzenia się zupełnie przypadkiem, szybko okazuje się, że cuda czynione przez Faith mogą rozdzielić ją z matką i zniszczyć jej życie. Napisana bardzo taktownie i wiarygodnie książka daje sporo do myślenia, polecam ją więc wielbicielom powieści obyczajowych i psychologicznych. JUDI PICOULT - PERFECT MATCH (polski tytuł - "W imię miłośći") -Kiedy Nina i jej mąż odkrywają, że ich pięcioletni syn Nathaniel padł ofiarą molestowania seksualnego, o żadnym dystansie nie może być mowy. Nagle bariera między życiem zawodowym a prywatnym całkowicie znika; wszystko, co do tej pory wydawało się proste i oczywiste, ulega całkowitemu przewartościowaniu. Nina zdaje sobie sprawę, że w sądach trudno będzie uzyskać zadośćuczynienie za krzywdę, jaka spotkała Nathaniela. Ogarnięta rozpaczą i niepohamowanym gniewem, rozpętuje wojnę, w której może stracić wszystko, co dla niej najcenniejsze. JUDI PICOULT - MY SISTER KEEPER - ( tytuł polski "Bez mojej zgody") Anna została poczęta, by zostać dawczynią szpiku dla swej siostry, Kate. Nigdy nie kwestionowała tej roli, choć musi żyć tak, jakby była ciężko chora. Ma dopiero trzynaście lat, a już przeszła niezliczone zabiegi operacyjne, by jej starsza siostra miała szansę wyleczyć się z białaczki. Jak większość nastolatków, Anna zastanawia się, kim jest; inaczej jednak niż przeciętna nastolatka ma poukładane życie: istnieje właściwie wyłącznie jako dopełnienie siostry. Dlatego podejmuje decyzję, która zagrozi jej rodzinie i prawdopodobnie będzie mieć fatalne konsekwencje dla Kate. Jodi Picoult - PLAIN TRUTH ( tytuł polski - świadectwo prawdy ) - W okręgu Lancaster w stanie Pensylwania w oborze na farmie ktoś znajduje zwłoki noworodka. Lokalna społeczność amiszów doznaje szoku, ale przeprowadzone dochodzenie policyjne ma jeszcze bardziej makabryczny finał: o odebranie dziecku życia zostaje oskarżona jego domniemana matka, osiemnastoletnia Katie Fisher, niezamężna dziewczyna. Kiedy w pensylwańskim mieście Paradise zjawia się Ellie Hathaway, rozczarowana swoją pracą adwokatka z wielkiego miasta, dochodzi do zderzenia dwóch kultur. Przyjąwszy sprawę Katie, po raz pierwszy w swojej spektakularnej prawniczej karierze Ellie spotyka się z innym wymiarem sprawiedliwości niż ten, który zna na wylot. Powieść wzrusza do głębi analizą więzi miłości, przyjazni oraz wyborów, przed którymi staje ludzkie serce, nie wyłączając tych najtrudniejszych. Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-08-23 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
C.D KSIĄŻEK KSIĄŻKI PO POLSKU: (stan idealny!) "świat marzeń zakupoholiczki" - Sophie Kinsella (LITERATURA W SPÓDNICY) "Katie w świecie mody" - Rebecca Cambell "4 Blondynki" - Candance Bushnell (LITERATURA W SZPILKACH) "zadbaj o siebie - 365 porad i złotych myśli" -Wagener-Thiele Christine "Odchudzająca joga" Jan maddern "Pilates. Ćwiczenia wysmuklające sylwetkę" - Astrid Rupprecht "Masz Nową wiadomość" - kelly Harte ( literatura w spódnicy) "Znowu randka" - Melisa Senate (Literatura w spódnicy) "Koktajl Mleczny" - Sarah Mlynowski ( Literatura w spódnicy) "Życie po życiu ( z facetem) " - Linda Curnyn (literatura w spódnicy) "Dlaczego mężczyźni żenią się z jednymi kobietami a z innymi nie" - John T. Molloy ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ZAPRASZAM!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Nie moje rozmiary
![]()
![]() |
#115 |
:)
|
znajdziesz coś u mnie za te rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1282555740 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1278771638 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1277202291 ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- z Twojej whis mam czarną torbę xxl z eko skórki atmosphere na początku wątku jest a poza tym nic ![]() a sódniczka nei aktualna oddałąm dla bratowej ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- z Twojej whis mam czarną torbę xxl z eko skórki atmosphere na początku wątku jest a poza tym nic ![]() a sódniczka nei aktualna oddałąm dla bratowej ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- nie wiem czy poszukujesz ale mam poza wątkiem 5 książek z serii literatura w spódnicy jeszcze nie wystawiłam ich w tym wątku... ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- aha ok ![]() wiec cieszę się ze torebka Ci sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Niestety nie... Glany są zarezerwowane już na innym portalu, ale nie wiem czy się uda bo dziewczyna ma mi kupić spodnie w zarze z przeceny ale nie wie czy będzie miała kasę;P
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
hej widzę że masz świetną dokładkę
jesteś może jeszcze zainteresowana tymi butami, botkami u mnie ? bardzo spodobały mi się te dwie rzeczy u ciebie w wątku : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1282555740 (jak rozmiar 14 i leggi to pewnie są rozciągliwe więc nie trzeba się zbytnio martwić czy się w nie człowiek zmieści ? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1282555740 (można szerokość, długość ?) i może byśmy się jakoś dogadały ?
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
wymiana za koszulę ?????????
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- i za leginsy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
cos za legi atmo ?
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
cos za telefony?
w watku ma eko skorek dla mezczyny, buty fila
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.