![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Singielki
Ja studiuję Pedagogikę Resocjalizacyjną
![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
dołączam i ja!
wieczna i mam nadzieje niedługa już singielka... tyle chłopów się podoba, ale żaden mnie nie pokocha ; < po prostu nie mam tego czegoś..pewności siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale nas już dużo. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Grono się powiększa-w nas siła
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
A ja już chyba przestaję. No, bo ile można czekać? Wiem, że jestem młoda i mam całe życie przed sobą, by z kimś być, ale czasem mam wrażenie, że gdzieś mi umknie to wszystko, że będę stara i sama.
Strasznie się niecierpliwię, a tą niecierpliwość potęguje to, że wszystkie moje dobre koleżanki mają już facetów, z którymi są rok, dwa, trzy lata, a ja? Kompletnie nic. Razem z moją przyjaciółką, jeszcze rok temu, obstawiałyśmy, że to ja pierwsza znajdę swoją miłość, a tu psikus. To ona jest już prawie rok ze swoim TŻ, a u mnie nadal głucho. Kręciło się kilku gości, jeden chciał już coś na poważnie, ale nie mieliśmy o czym rozmawiać i to mnie dobijało, bo ile można patrzeć się na siebie? W każdym potencjalnym partnerze widzę jakąś wadę. Najchętniej jakby mi taki książę stanął przed oczami - byłabym wniebowzięta, ale takich książąt niestety nie ma. W ogóle moim problemem jest niewątpliwie to, że jak spotykam się z kimś, lub ktoś mi proponuje spotkanie od razu patrzę na niego jak na gościa, z którym mam być. Tzn., podświadomie już poddaje go jakiejś próbie i jak po spotkaniu okazuje się, że jednak nie, to automatycznie zrywam znajomość, ale nie całkowicie. Ograniczam się do rozmów przez gg czy telefon. Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-06-22 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
ooo poltorej godziny mnie nie bylo a tu nowe 2 strony
![]() agnieszka studiujesz geografie a ja zawsze o tym marzylam a poszlam na tir;/ ja studiuje zaocznie tir drugi rok i dzienne studium farmaceutyczne ![]() i jestem po technikum bo normalnie bym byla na 3 roku juz;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A gdzie studiujesz?? Bo ja chcę od pazdziernika zacząć turystykę.
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
dokładniej to mieszkam jakieś 5 km od południa Łodzi
![]() ![]() A ja dla odmiany marzyłam o tir ale się nie dostałam.Ale z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolona z mojego kierunku ![]()
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
A mi się wydaje,ze na miłość przyjdzie czas.Kiedyś się okaże że spotkasz tego jedynego...wiem ze warto czekać.
Swojego TŻ a własciwie narzeczonego straciłam 1,5 roku temu...zginął w wypadku samchodowym.Od tamtej pory z nikim się nie spotykałam.Bo nie chciałam. Ale kiedyś być może nadejdzie dzień w którym bede gotowa aby z kimś być. ![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście ciężka sprawa, jeśli ma się takie nastawienie do facetów. Dla mnie najważniejsze jest również to, co on ma w głowie, jego zainteresowania, sposób wypowiadania się. Ja jestem uprzedzona do.. dyslektyków
![]() ![]() boję się, że nigdy nikogo nie znajdę, albo że nikt nie wybierze mnie. Jednak wierzę, że kiedyś przeżyję to, co te wszystkie zakochane pary, które tak bardzo mnie demotywują.
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
W Warszawie na prywatnej uczelni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
a ja już w to wątpię. Myślałam ,że już trafiłam na tego jedynego... i co? byliśmy razem prawie 9 miesięcy i wszystko się po***ało.
Minęło już 5 miesięcy jak nie jesteśmy razem a ja głupia myślę tylko o nim, nie potrafie nawet spotkać się z innym.
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
ja jak bylam w podstawowce i w gimnazjum to myslalam ze liceum: tam wszyscy łączą się w pary. tak tez bylo z moimi 2 starszymi siostrami. a ja? jestem w licum i co z tego? jak nie bylo chlopaka tak nie ma : <
chcialabym zeby ktos nauczyl mnie kochac i zeby byl taki spontaniczny zeby przenosic z nim gory. takiego koso szukam. szalonego i śmiesznego. ahh ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesli chodzi o TiR to najlepiej na niego isc jesli sie zna bardzo dobrze min jeden jezyk obcy a drugi w stopniu zeby sie chociaz dogadac gdyz przynajmniej moim zdaniem jest to kierunek gdzie perspektywy sa tylko za granica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
wiem, jak cięzko jest nauczyć się wierzyć w miłość od początku, po głębokim cierpieniu, zawodzie i nieudanych próbach związku... zwłaszcza, jeśli poświęciło się komuś tak wiele dni swojego życia- a nie dostało się w zamian nic.
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
jeszcze dobil mnie kolega z klasy jak z kumpela i z nim obgadywalismy dziewczyny na korytarzu i kumpela mowi ze ta dziewczyna jest ladna, albo taka Kate Moss itd...a ten kolega: że to wcale tak nie jest..ze chlopakom podobają sie nie takie dziewczyny chude..[w namysle mial te o obfitych ksztaltach].
: < i z taką też się związał. z normalna dziewczyną o normalnej wadze. a ja po prostu nei moge przytyć, jestem wieszakiem i jest m iz tym źle, ale wiem ze jak przytyje to narzekam ze jestem za gruba..a i tak zaden facet sie ze mna nie chce wiązać. <why?> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
p.s. ja jestem Karolina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a najlepsze jest to,że sami nie są idealni |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja bylam z chloapkiem 5 lat prawie
![]() najpierw ponad 3 lata pare mcy przerwy i pozniej znowu ponad rok razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie załamuję
![]() ![]() A tak na poważnie to ja wierzę, że jesli czegoś usilnie szukamy to tego nie znajdziemy. Miłość przychodzi w najmniej odpowiednim momencie, gdy się jej nie spodziewamy ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-22 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
można dołączyć?
![]() wątek idealny dla mnie ![]() kompletnie nie wychodzi mi z facetami mimo szczerych chęci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
No pewnie że można
![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie patrzę tylko na wygląd, bo liczy się to co człowiek ma w sercu i głowie jak piszesz, dlatego jeżeli ktoś mi się podoba, a nie mamy wspólnych tematów, nie mamy o czym dyskutować, to po prostu nie widzę sensu dawania tej drugiej osobie nadziei na cokolwiek. Ostatnio była taka sytuacja. Po dwóch latach spotkałam się z pewnym znajomym, z którym kiedyś kręciłam. Podobał mi się, ale nic poza tym. Moim błędem było to, że weszłam drugi raz do tej samej rzeki, czego się nie robi. Kolejny raz przekonałam się, że nie mamy wspólnych pasji, tematów, że nic prócz takich fizycznych relacji łączyć nas nie będzie. No i powiedziałam mu co o tym sądzę... on powiedział, że będzie czekał. Wątpię. Moja mama miała do mnie wielkie pretensje, że się z nim nie spotykałam, bo to taka dobra partia. Z jednej strony jej się nie dziwię, bo chciałaby dla mnie lepszego życia i lepszego factea niż ona miała, ale nie potrafię być z kimś na siłę, tkwić w czymś co nie sprawia mi radości, tylko przysparza o nerwy i złość. Bo taka przychodziłam po spotkaniach z tamtym panem. A co do ostatniego zdania - mam dokładnie to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz będę druhną na weselu chłopaka, z którym przeżyłam swój pierwszy pocałunek ( ![]() ![]() A kiedy ktoś pyta mnie, kiedy ja wyjdę za mąż to mówię, że wcale nie wyjdę, a jeśli już to po 30-tce ![]()
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest jeden chłopak, który zajmuje szczególne miejsce w moim życiu, ale niestety to działa tylko w jedną stronę, a ja uczę się o tym zapomnieć.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.