![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno
![]() ewurka dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Aldii ja nie miałam pojęcia że jest taki wątek mamusiowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Tity--> gratuluje
![]() ![]() ciekawe kiedy ja w końcu zobacze te 2 krechy.... ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Lindsley ja Was troszke podczytałam na mamusiowym i ściskam bardzo mocno ..... nie wiedziałam że Michaś wymaga tyle uwagi i czasu .... ja sie obawiam że w moim przypadku TZ też bardzo nie będzie chciał mi pomagać przy dzidzi bo on to wręcz panicznie boi się wziąść malutkie dziecko na ręce ..... śmieje się że on może się zajmować już takim co chodzi .... a ja sama się będę borykać z problemami wieku niemowlęcego
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Tity cudowne są te kreseczki
![]() ![]() ![]() ![]()
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kachana spokojnej ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncernie z branży motoryzacyjnej. A tą chwilę moja praca pochłania mnie bez reszty i nie wiem jak sie przestawie na coś innego. ![]() Cytat:
Co do porodu mam to samo ![]() I moja decyzja też spowodowana głównie tymi 2 pododami o których ty piszesz, mój wiek i mojego męza oraz potrzeba pozytywnaego impulsu, bo od dawna nic mnie nie fascynuje. Nie wiem czy to dobre powody do posiadania dziecka. Ale w każdym razie na chwile obecną postanowaiłam w tym cyklu zacząć. ![]() I mam nadzieję, ze nie stchórzę. Cytat:
Cytat:
GARTULACJE !!!!! ![]() Po tylu cyklach starań to pewnie szko dla ciebie ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Iizabelaa dopisać Cie do listy staraczek aktywnych ?
Dziewczynki zimno mi bardzo, za oknem wieje i taka pogoda jesienna bardziej niż letnia ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo proszę, mam 27 lat, a ostatnia @ 18.06. A u nas całkiem przyemnie jest na zawnątrz. Czy sie zajmujesz na codzień? Długo juz się starasz o dzidziusia?
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Sloneczko,Danika zapraszamy,zapraszamy
![]() Izabela a w jakim wieku jestes ? Oo widze,ze wlasnie napisalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Tity który to był Twój cykl starań?
U mnie trwa 11, wczoraj miałam urodziny i dostałam mnóstwo życzeń dotyczący dwóch kresek, potem mama nam zasposorowała kilka dni w Gadańsku w lipcu, potem kupiłam 2 sukienki za 35 zł, potem zrobiłam test owu i wyszły dwie krechy i na koniec dnia niesamowity seks na stole ![]() Szczęście mi wczoraj dopisywało i nie ukrywał, ze narobiłam sobie nadziei, a teraz jeszcze Ty moja starankowa bratnia dusza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ja też się melduję w nowej cześci choć dawno się nie odzywałam. Mozecie bić
![]() Słoneczko mozesz dopisać mi termin porodu na 27 czerwiec ![]() Choć mam nadzieję że najpóźniej za tydzień przeniesiesz mnie na listę rozpakowanych. Kretencja śliczny brzusio, jeju kiedy mój był taki mały i zgrabny. Nie pamiętam już ![]() Ze stanikami to jest tak, że ja na początku ciaży chodziłam w tych z przed ciąży a tera to mi się tamte nawet w obwodzie nie zepną ![]() Scio dla Ciebie spóźniione życzenia urodzinowe. Niech moc będzie z Tobą w dążeniu do spełniania marzeń ![]() Martinisa owocnego urlopu w PL. MOże wystarczy klimat zmienić ![]() virgina będzie dobrze ![]() ![]() doszłam do 3 stony a tu takie wiadomości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "W każdym razie jak się okazuje, nawał pracy jest dobrą metodą na poczęcie potomka, w ogóle nie miałam czasu myśleć o dc bo już nie miałam siły na to ![]() i to jest dowód że stres jest najgorszy przy starankach. Aldii ja też się zastanawiałam czemu nasze staraczki (wystarane ) nie zapisują się na macierzysty wątek planowaczek już oczekujących ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Scio, najważniejsze, że miałaś uroczy dzień, ściskamy Mocno za Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję z całego serca
![]() ![]() No trochę szok ![]() Cykli nawet nie liczyłam, ale staraliśmy się od kwietnia tamtego roku, no to trochę przesadziłam z tym półtora roku :P no ale myślę, że tak ze 15 cykli było. Właśnie wróciliśmy od gina. Jeszcze nic nie widać, tylko ciałko żółte duże. Gin powiedział, że tak na oko to drugi tydzień, ale mam przyjść 15 lipca na usg, żeby potwierdzić ciążę. Trochę się denerwuję nie ukrywam, ale z drugiej strony jestem dobrej myśli. Lutkę mam brać jak brałam, a jak się skończy to mam przejść na Duphaston. No i nie przemęczać się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ależ się cieszę Tity z Tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny co wy tak z tym seksikiem na stole
![]() ![]() Tity dbaj o siebie, nie przemęczaj się i bądz dobrej myśli ![]() Scio jak sobie kiedyś liczyłam to właśnie w okolicach moich urodzin poczęliśmy naszego syna. Trzymam kciuki żeby to były Twoje najszczęśliwsze urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Scio ten cykl nalezy do Ciebie i szybciej niz myslisz pokazesz nam swoje II
Olayya a zdjecia testu tez nie zrobilam,ale mam go na pamiatke ![]() Tity duzo odpoczywaj,spaceruj,spij i dogadzaj sobie jak tylko mozesz Wy tu tak z tym stolem,a do mnie dzwonil TZ i juz mi zapowiedzial goracy wieczor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty ile masz lat?
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
jeśli to do mnie to ja pracuję w laboratorium, a o dzidziusia jeszcze się nie staram chodź bardzo bym chciała już, muszę troszkę przepracować abym mogła tam później po macierzyńskim wrócić a pracując w tak szkodliwych warunkach niestety musiałabym od razu iść na zwolnienie lekarskie , dlatego chcielibyśmy się starać o dzidziusia dopiero w grudniu ,
... widzę że jesteśmy w tym samym wieku ![]() Tity cieszę się razem z Tobą że lekarz potwierdził ciążę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-06-24 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
danika no widzisz wywróżyłaś mi
![]() Sloneczko no chyba cud ![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olayya - kiedy to minęło? ![]() ![]() Scio - miałaś super urodzinki - może zaowocują w przyszłym miesiącu ![]() iizabelaa - mam 27 lat...i cały czas wynajduję sobie wymówki, żeby przesuwać staranka, a to szkoła, a to praca itd., chyba najlepiej byłoby gdyby mnie natura zaskoczyła ![]()
#114 |
Rozeznanie
|
Tity Gratuluje kochana
![]() ![]() ![]()
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak do Ciebie ![]() rozumiem, niestety trzeba sie z tym liczyć planując ciązę, ja w aktualnej firmie pracuję trochę ponad rok, teraz mam dostac nową umowę, ponoć tym razem na stałe no i wyższa pensja, tylko, ze ja ma nieciekawą sytuację bo raczej nie wyobrażam sobie pracować tam mając dziecko, ![]() bardzo duzo nadgodzin, czasami pracuję kilka dni pod rząd po 12h ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
musisz być pozytywnej myśli ![]() Taka radosna nowina, akurat kiedy ja sie pojawiłam na forum ![]() ![]() Dlaczego 3 tygodnie?
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Izabela mi w firmie mija dopiero 3 miesiąc , umowę mam na ponad 2 lata więc to akurat plus...... tylko chcąc tam wrócić to muszę chwilkę tam popracować i zdobyć zaufanie na tyle że będę mieć drogę powrotną
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ostatnio czytałam, że statystyczna Polka rodzi pierwsze dziecko w wieku 28 lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
3 miesiące to faktycznie krótko, jeżeli byś od razu zaszła w ciążę to mogli by cię przekreślić :-(
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
hej laski dlugo mnie nie bylo ale jestem w polsce i nie mam kompletnie czasu na nic
KRETENCJA widzialm brzusio sliczny ![]() tyle tego jest ze nie wiem co pisac musze powoli sobie poczytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, jak zawsze macie racje, i choc TŻet nie przyznał mi racji (choć o żadne racje tu nie chodzi) to widzę, że się trochę wystraszył tej wątroby, sam sprawdzał na necie, co to może oznaczać, dziś byliśmy u lekarza, ma skierowanie na kolejne badania, TŻet też powiedział, że ma już dość tych badań, i myślę dziewczyny, że macie racje, że może on się przejmuje, że tyle starań, a nic nie wychodzi i tylko kolejne złe wyniki, tylko tego przede mną nie przyzna... W każdym bądź razie dziś chodzi trochę jak zbity pies...
![]() Eh, wczoraj nawet ginekolog skwitował, że już więcej problemów to my nie możemy mieć... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.