![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() jednak stwierdziłam, ze musi byc kolor, który rozjaśni mi tę łazienkę i to myslę, ze strzał 10 ![]() Dori już chyba z tydzien nie ma ![]() Asiuk z jakiej firmy brałas farbę. Ja mysle czy akrylowa czy lateksowa ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-25 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Madzia kafelki ładne aczkolwiek do swojej łazienki bym ich nie wybrała przez ten wrzos ![]() Cytat:
Cytat:
Co do Dorinki, to rzeczywiście długo się nie odzywa.
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ------------ Madziu mi podoba się ten filet ...ale absolutnie nie łączyłabym tego z dekorami i położyłabym ten fiolet w jednym miejscu ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
podłoga bezowa, taka jak tam jest, sciana ale tylko ta co jest wc, prysznic, umywalka oraz ta z oknem i grzejnikiem będzie do 2 m wysokosci w płytkach fioletowych (mi sie one bardzo podobają). wyżej będzie pomalowana w kolorze podłogi, sufit biały. Te dwie sciany w prysznicu będa z ciemnych płytek (aby go wyróznić) i będzie w nich jedna kolumna albo z płytek fioletowych albo z dekorów. Sciana długa na ktorej nie bedzie nic, będzie polawana na kolor podłogi i na niej namalujmy jakis szablon , np. jakies dziekie drzewo czy coś innego. Wiec tych płytek fioletowych wcale tak dużo nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój miał na wszystko czas...dopiero zaraz przed ślubem zmobilizował się. Wtedy ja robiłam maseczki i pedicury u kosmetyczki ![]() ![]() Poza tym my jednak mamy trochę innych TŻ....oni w głowie mają muzykę ![]() Jak mój ma zbliżającą się imprezę to czasem można mu 100 razy powtarzać żeby śmieci wyniósł- a on tego nie zrobi- nie dlatego ze nie chce, jest leniem, nie pomaga mi- ale dlatego ze jest zakręcony jak słoik w tym momencie, bo myśli tylko o tym jak zmiksować dany kawalek , co do niego dodać i jakiego efektu do niego użyć. On czasem zapomina herbatę wypić...robi sobie ją o 9, a o 18, gdy przychodzę z pracy ona dalej stoi na blacie w kuchni ![]() I czasem klnę pod nosem " że mam w domu cholerną artystyczną duszę która przyziemnymi sprawami sie nie zajmuje" ale tylko czasem bo częsciej mnie to rozczula lub śmieszy.
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. fajny kształt, kolor też, ale dekor mi się nie podoba ... Cytat:
Ale ja nie chcę z siebie robić telewizyjnej bridezilli... nie chcę wariować, stresować się, zanudzać wszystkich tematem mojego ślubu... Tylko TŻ mnie wkurza... bo to nie tylko kwestia ślubu, a wszystkiego...jak go nie przycisnę, to nic nie zrobi.. Ostatnio się wkurzyłam, bo opadły drzwi z szafki i szuflada...i 10 razy go prosiłam, żeby to zrobił...i oczywiście nic!! Więc w końcu spytałam ile razy mam go poprosić jeszcze, żeby się tym zajął, to poprosze od razu...to wstał i to zrobił...okazało się, że zajęło mu to 3 minuty...ale sam z siebie oczywiście nie! Aaa...wkurza mnie to!! A może by do Dori smsa napisać? Masz do niej numer? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslisz, że lepsza jest farba lateksowa?? Nie długo pewnie będziemy kupowac farby do całego mieszkania i tak własnie gdybam ![]() Butter nie wiem czy damy te dekory, bo męzowi tez się cienki podobają, ewentulanie ze 3-4 płytki jako dekoracja pod prysznic ![]() No własnie ma ktoś numer do Dori?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ za to przed ślubem zrobił listę co jest do załatwienia i powoli ją realizował ![]() Właśnie czytamy z TŻ artykuły o odbiorach mieszkań, co sprawdzać. Już mam całą listę przyrządów, które muszę zabrać z domu ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że słyszę...'Kochanie wcale tak nie jest, ja nad wszystkim panuję. Sama mówiłaś, że na garnitur jest jeszcze czas, w USc szybko pójdzie, a w kościele to przecież 5 minut. Transport? 'Mysza, przecież to jest jeden telefon'...tak, jeden telefon...ale do k... nędzy, trzeba go wykonać!! Cytat:
Wiesz, mnie też to czasem rozczula, ale powiem szczerze, że momentami doprowadza mnie to do szału. Mam ochotę go wtedy palnąć w łeb, żeby się obudził i wziął w garść...ciągle wszystko gdzieś zostawia, porzuca, zapomina o wszystkim, 10 razy po coś wraca...no masakra... Np. jakiś czas temu byliśmy w Reserved. Znalazł mi wspaniałą koszulkę z batmanem ![]() Kilka dni temu wracamy z pracy i mówię 'Kot, wstąpmy do HMa bo widziałam fajną bluzkę tam'. 'Ok, wstąpmy, kupię Ci, ale chodźmy najpierw na kebaba.' Ok, poszliśmy na kebaba stoimy przy kasie i co? 'Mysza, nie mam gotówki, zapłać proszę'...OK, zapłaciłam i mówię 'Z bluzką w HMie też tak będzie?' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do programów do łazienek to ostatnio bawiłam się w jednym ale nie podobał mi się, bo nie można było dekorów obrać ( mogły być tylko pionowo a płytki tylko poziomo).
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie szukam jakiegos fajnego programu ale tez nic narazie nie znalazłam. Moze dziewczyny cos polecą?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szalejącej panny młodej- w jakimś stopniu na pewno nią bedziesz- nie da sie chyba inaczej- bo mówić o sukience, o żarciu i dekoracjach musisz...musisz to z kimś przecież obgadać. A z kim masz to robić jak nie z TŻ...który Cię w ogóle nie słucha- bo mysli sobie - kurde przeciez jest jeszcze czas na to wszystko! Nawet ja olewus totalny na te 2 tygodnie przed slubem gadałam tylko o tym - ale chyba bardziej z radości niż z chęci stworzenia idealnej oprawy weselnej ![]() ----------- Wiesz ja zauważyłam że mój mąż jest zadaniowcem. Jak go o cos prosze to tego nie zrobi...ale jak mu napisze na gg "masz dzis za zadanie zebrac pranie z balkonu, kupić chleb, mleko .... itd" to nie ma problemu. Czasem na 10 min przed moim przyjściem do domu ![]() ------- Ja mam nr do Dori ale telefon mam u rodziców od dnia ojca..bo go zostawiłam i nie chce mi sie po niego jechać. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
zgadza się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój jak idzie na siłkę to często po 5 razy wraca sie do domu...1 bo kluczy od bramy na parking nie zabrał, 2 raz bo telefonu nie wiął, 3 raz bo ręcznika na saunę zapomniał, 4 raz bo dokumenty zostały w innych spodniach i 5 bo wody wziąć zapomniał ![]() ![]() Mnie to wkurza tylko jak sama mam zły humor..tak normalnie to po prostu mnie to śmieszy. Może dlatego że nigdy to jego ADHD nie doprowadziło do jakiś poważnych konsekwencji. No i jeszcze jedno...ja jestem w sumie taka sama ![]() Może jestem bardziej zorganizwoana jeżeli chodzi o opłacanie rachunków, sprzątanie i organizajcę..wszystko robę szybciej i co wazne co mam zrobić, robię od razu, jednak bałaganiarą i zostawiaczką wszystkiego gdzie popadnie jestem jak ta lala. Ostanio paniki zasiałam prze lokalem wyborczym ![]() Mąż stał przed budynkiem- wiec wyleciałm do niego ze musimy wracać do domu bo dowodu nie mam. On do mnie "szukaj! na pewno masz" no to ja wszytsko z mojego wora zwanym torebką wysypałam- na chodnik przed tym lokalem wyborczy i oczywiście wyzywam, że ciapa ze mnie że znowu zapomniałam , że nie wiem gdzie jest i że się zastrzelę ![]() W końcu mąż portfel wziął i jednym ruchem z jednej z kieszonek dowód wyjął ![]() ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Zapalniczka po to, żeby sprawdzić wentylację (ciąg) przy kratkach wentylacyjnych a neonówka, żeby sprawdzić czy prąd jest w gniazdkach
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam dziś nalot teściów po południu więc upiekłam zebrę a teraz muszę się ogarnąć i odkurzyć.
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja taka nie jestem...TŻ ciągle mówi,że jestem pedantką... Ja nie gubię, nie posiewam, nie zapominam...to po prostu nie w moim stylu!! Ja dbam o swoje rzeczy, strzegę ich jak oka w głowie! Jestem zorganizowana-robię listy, plany itp...no taki ze mnie debil.... dlatego wkurza mnie, że nawet jak ja coś już obmyślę, zaplanuję...to TŻ nie może sobie zadać trudu, żeby wziąć w tym udział... Jakby miał swój lepszy plan to ok... ale nie ma żadnego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam sie nie chce od 2 lat przemeldować. Byliśmy na dniu ojca z bratem, jak zwykle przy okazji wizyty u rodziców odebraliśmy stosy poczty...i jak zwykle mama przy tej okazji zaczęła temat: "dzieci chyba najwyższy czas zameldować się w swoich domach" na co ja "mamo wiesz ile to czasu trwa , za duże kolejki są w urzędzie" mój brat "eee..tam nie ma kolejek Młoda....." ![]() I na tym temat sie zakończył. ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() Życie pedanta i organizatora z takim życiowym freestylowcem to duże wyzwanie- dla dwóch stron zresztą. Ty sie meczysz bo nie rozumiesz jak pewnych rzeczy można nie zrobić na czas, jak można coś zgubić, a on się męczy bo nie rozumie dlaczego Ty w ogóle problem masz...no bo co z tego że tej karty znowu zapomniał- zdarza się! to nie koniec świata ![]() Najlpeiej by było popracować nad sobą...on powinnie choć trochę się ogarnąc..a ty pownnaś wyluzować. Ale zmienic siebie samego jest chyba najtrudniej.
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że do meldunku nie ma takich kolejek jak do rejestracji samochodu ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
My tez mamy inne miejsca zameldowania
![]() Twin fajne pomysły, nawet bym na to nie wpadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czasem się nie da... Dziś rano np. zawoził mnie do pracy i właśnie w aucie afera o ten ślub, że nic nie robi, że niezorganizowany itp...Więc mówi,że nie, że wszystko pozałatwia,zorganizuje sie, udowodni mi...ja wysiadłam pod pracą, a on pojechał mi kupic coś na śniadanie... Mówię sobie 'Przegięłam, zadzownię, przeproszę'...dzownię i pytam gdzie jest, kiedy podjedzie z tym śniadaniem, bo chciałam go przeprosić...a on mi na to 'Nie wiem, bo nie mam ani grosza, a tu nie ma nigdzie bankomatu,więc jak znajdę, ale nie wiem gdzie..'...a ja mam w portfelu gotówkę właśnie na śniadanie...ale nie mówił, to sądziłam, że ma...no i znowu mnie wkurzył i już po przepraszaniu... Matko,jestem beznadziejna-wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam do tej pory prawo jazdy na nazwisko panieńskie. ![]() Cytat:
![]() Nie może sie jakoś ogarnąć żeby chociaż 50 zł zawsze mieć w portfelu?!?! Butter to wszystko to są pierdoły- do ogarnięcia..na prawdę nie ma sie co wściekać. Masz kasę to wyjdź z pracy i kup sobie to śniadanie. A z TŻ pogadaj na spokojnie wieczorem...
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu, ja wiem, że to pierdoły...ale jak przychodzi kumulacja, to te pierdoły urastają do rangi dramatu...i jest kicha!! Właśnie nadeszła kumulacja...przejdzie...d o wieczora... Bo już obmyślam co zrobię na kolację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obmyślam właśnie co na obiad zrobić...chyba nadziane bakłażany będą ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-06-25 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Fakt Haniu, grzeczni Ci moi teściowie
![]() Cytat:
![]() :slinka: muszę zrobić w przyszłym tygodniu. ja zrobiłam wczoraj sałatkę z kalafiora, pomidorów, koperku i sosem ze śmietany z majonezem więc mamy co dziś jeść ![]() Tż wczoraj wraca z pracy patrzy, że same warzywka i się pyta: "Żono to deser?" ![]() jak zwykle chwilę później zajadał się sałatką i chwalił jaka pyszna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.