|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
octenisept
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-23 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
tez mysle ze Basia moze zalozyc odchowalnie. one juz w miare doswiadczone mamuski to jak my sie zaczniemy sypac to bedziemy mialy sie gdzie radzic, bo tutaj ich posty gina niestety w tym morzu ![]() a zdjecia bejbikow mysle ze mozna by wrzucac w odchowalni wlasnie. bo tutaj to juz i tak za pozno bo mysle ze cala pierwsza strona musi byc na to zarezerwowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
jestem juz milo mi ze pamietalyscie ale tak jak kasienka pisala milam dzisiaj podly nastroj nawet mi sie nie chcialo kompa wlaczyc poprostu mnie doluje ten szpital lezalam i myslalam o niczym az siostra zadzwonila ze po mnie przyjedzie i maz mnie odwiezie do tego szpitala...
mialam mala przygode bo jak juz z mezem wracalam to nagle mokro mi sie zrobilo i dosyc mocno az majtki mialam zalane i leginsy no ale zbadal mnie pan doktor i to nie byly wody rozwarcia tez nie ma wiec nadal tu kwitne... bajka nie mysl tyle gdy by bylo jakies zagrozenie to by ci dali znac i ginek by ci kazal uwazac papateria ciesze sie ze wszystko ok a dzidzia wcale nie jest duza dobrze bedzie sie latwiej rodzilo
#94 |
Rozeznanie
|
mam chwilkę czasu bo mężo mecz ogląda
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt a pępowiną się nie przejmować bo jak już pisałam duuuużo dzieci ma ją na szyjce ( moja też) Ja właśnie wcinam maliny z ogrodu poezjaaaaaa ![]() ![]() muszę szybko pisać żeby spędzić z wami więcej czasu bo ten mecz już chyba długo nie potrwa:P i będęmusiała mężowi uwagę poświęcić( czytaj - oddać laptopa) |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Anoxa ładne przygody za Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp odnośnie preparatu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
![]() basienka super pamiatki ![]() generalnie chodzi o to zeby czuc dzidziolka, ja tam nie licze...kazda zna swoje cialo i mysle ze poczuje jak sie dluzej nie bedzie ruszac.Gin mi powiedzial ze co 4h powinno sie czuc ale wiadomo ze czasem ten czas moze byc dluzszy. dzidzia wieeeeesz jak to ma byc moj pierwszy raz od dluzszego czasu to nie da sie tak na łupu cupu ![]() ![]() ![]() ![]() musze rozpoczac akcje "sezamie otwórz się" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
jużpytałam ale nie uzyskałam odpowiedzi czy kupujecie dzidziakowi jakiegoś cieplejszego pajaca np. polarowego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Octenisept jest przezroczysty w sprayu moj takprzynajemniej wyglada
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
kurde nie wiem co sie dzieje...mam strasznie mokro a cala ciaze mialam az za sucho,biegunka mnie zlapala a brzuch twardy jak skala...boje sie bo jutro 34 tc zaczynam dopiero
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Sylviasol ja bym narazie nie kupowała, choć sama nie wiem... w sumie nie wiadomo jakie dziecko się urodzi duże... bo np ciuszki na 56 mogą się wcale nie przydać... choć moja mała się topiła w takich po porodzie...
![]() Ja mam coś z grubszych rzeczy po Łucji, bo Łucja rodzona była w grudniu ![]() Muminku czyżby początki porodu? No mam nadzieje,ze mimo wszystko nie. Trzymam kciuki by to nie było to... ja tak samo jak ty, też dopiero 34 tydzień będę zaczynać Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-06-23 o 20:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Mam na wiekszy rozmiar takiego malego nie mam, zawsze mozna kilka warstw ubrac abo wlozyc do spiworka mala
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
aa czyli jednak tyrzeba kupić hmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Papeteria.. jakże to możesz nie dotrwać do 7 lipca do wizyty ?!
Ja mam termin 4 dni po Tobie i weź nie strasz ![]() Mnie kolejny dzień z rzędu poboluje miesiączkowo, mały czasem zasadzi mi "dźg" w szyjkę.. i dalej mam mokrość większą... czuję presję coraz większą ![]() I dziś też była bieguna -_- ale z rana i przeszło.. nie wiem od czego bo normalnie to mam kłopot twardy xD Dzwoniła do mnie kuzynka.. (od strony mamy) i ona jedną córe urodziła 10 dni przed terminem, drugą 7 .. matka mnie 18 dni przed.. tż miesiąc przed .. i się zaczynam nastawiać, że i mnie dopadnie ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-23 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ja mam tylko taki jakby kombinezonik polarowy, a z grubszych to tylko welurowe.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Muminku kciuki aby to jeszcze nie byl porod, wez nospe moze lub jedz do szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
a może Ci niedługo pociekną? jak byłam w szpitalu przyjechała laska, mówiąc, że wody jej ciekną, lekarz stwierdził, że nie, ale zostawił na oddziale. Czekała 5 godz na łóżko, wpakowała się w końcu do sali, i na chwilę poszła do zabiegowego a tam poszedł chlust i od razu wzięli ją na przedporodowy. Więc kto wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
dziewczyny myslec nad tytulem odchowalni!!! zwlaszcza alguien i farminka bo do reszty chyba nie dociera ze zaniedlugo juz beda rozpakowane
![]() moim typem jest "wakacyjne maluszki opuscily brzuszki" albo cos w tym stylu. czekam na propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
jejku dziewczyny!!! wy serca nie macie!! dwa dni mnie nie było, a tu chyba ze 30 stron i nowy wątek!!
![]() chciałam tylko zameldować posłusznie że "na zachodzie bez zmian" ![]() ![]() ![]() ja już nie wiem jak mam to dziecię wygonić... ach no i dziś skończyłam 38 tygodni, więc od dziś ciąża jest terminowa ![]() mógłby mi ktoś napisać co u was? tak w telegraficznym skrócie? ![]()
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
WAKACYJNE MALUSZKI - OPUŚCIŁY JUŻ BRZUSZKI dzieciaczki lipcowo-sierpniowe 2010
![]() jak dla mnie może być... chyba, że ktoś coś lepszego wymyśli, ale mi się podoba ![]() ![]() Swoją drogą zaczął by ktoś rodzić już... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anoxa moze poskacz troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
muminek nospę może weź i na lewy bok się kładź i leż tak już dziś nie wstawaj a jak nie przejdzie to szybciorem do szpitala
dzięki za odpowiedzi w sprawie tych ciepłych ubranek jakkolwiek by je nazwał pajace śpiwory czy coś ważne że ciepłe ma być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
SYLVIASOL moja mała jak się urodziła, to nawet ubranka na 50 były na nią trochę za duże... hahaha
![]() ale ja miesiąc przed terminem rodziłam ![]() a co do małych rozmiarów i tego, że to wszystko takie mini... to jak teraz prałam rzeczy po Łucji, te najmniejsze to się śmiałam, że to chyba na lalkę, że dzieci takie małe to się chyba nie rodzą... ale jak sobie przypomnę, że na Łucję to wszystko było za duże, no to hmmm ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-06-23 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
siala no przeciez ty wczesniej urodzisz ..aby podtrzymac tradycje zostało ci 4 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.