Dzielnice Warszawy - których unikać? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 22:29   #91
ladybitch
Raczkowanie

Dot.: Dzielnice Warszawy - których unikać?

Oho dziewczyny tyle odpowiedzi ! Bardzo mi miło Dzięki !
sluchajcie a apropo tego ronda wiatraczna jeszcze - jak tam jest z bezpieczeństwem ? czy np swobodnie mogę wyjść na spacer po 22 ? Jak piszecie, że jest tak tłumnie to chyba nie powinno być jakiś niebezpiecznych sytuacji ?

ladybitch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-06, 22:47   #92
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez notnicegirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o Targówku, a konkretnie Zaciszu?
Jak z dojazdem do centrum i wogole?
Tutaj niestety nie pomogę bo nie znam tych dzielnic. Nawet tam nie bywam- jedynie przejazdem.
Cytat:
Napisane przez ladybitch Pokaż wiadomość
Oho dziewczyny tyle odpowiedzi ! Bardzo mi miło Dzięki !
sluchajcie a apropo tego ronda wiatraczna jeszcze - jak tam jest z bezpieczeństwem ? czy np swobodnie mogę wyjść na spacer po 22 ? Jak piszecie, że jest tak tłumnie to chyba nie powinno być jakiś niebezpiecznych sytuacji ?
Wiesz co, to zależy gdzie. Same okolice Ronda są w porządku. Zresztą przystanek dalej jest komisariat policji, więc nie może być inaczej Dalsze uliczki natomiast też w zależności. Na przykład kierując się w stronę Szaserów czy Dworca Wschodniego można czuć się mniej bezpiecznie przez ciche bramy (ale raczej i tak nic złego Cię tam nie spotka - chociaż na pewno zaraz przeczytasz różne wiadomości ), natomiast w stronę Stanów Zjednoczonych jest troszkę raźniej przez to, że więcej nowych bloków, świateł itd.
Tam pobudowało się właśnie sporo nowych osiedli, wprowadza się się dużo młodych ludzi i sam Grochów robi się coraz bardziej przyjazny.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-07, 09:20   #93
ladybitch
Raczkowanie

Warszawianko wielkie dzieki !
Nawet nie wiesz ile te słowa dodały mi otuchy. W internecie są zazwyczaj stare fora, więc wolałam zaktualizować te informacje. Uff to dobrze, że jest bezpiecznie. Ja będę mieszkała praktycznie w bezpośrednim sąsiedztwie - bowiem albo ul. ludwika kickiego albo apteczna(bodajże ;p ) - obie leżą tuż obok ronda ;p A dojazd do centrum z tego co sugerują ludzie zajmuje jakieś 15 minut tramwajem, więc nie jest źle a jak nie będzie korków to w ogóle rewelacja. Będę musiała dojeżdżać do kampusu głównego UW, więc mam bliziutko A jest coś ciekawego w okolicy / jakieś miejsca, które koniecznie warto zobaczyć? Aha i jakie są sklepy spożywcze? Znajdę lidla ?
Przepraszam za natłok pytań, ale ciągle przychodzą mi nowe do głowy

ladybitch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-07, 15:32   #94
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladybitch Pokaż wiadomość
Warszawianko wielkie dzieki !
Nawet nie wiesz ile te słowa dodały mi otuchy. W internecie są zazwyczaj stare fora, więc wolałam zaktualizować te informacje. Uff to dobrze, że jest bezpiecznie. Ja będę mieszkała praktycznie w bezpośrednim sąsiedztwie - bowiem albo ul. ludwika kickiego albo apteczna(bodajże ;p ) - obie leżą tuż obok ronda ;p A dojazd do centrum z tego co sugerują ludzie zajmuje jakieś 15 minut tramwajem, więc nie jest źle a jak nie będzie korków to w ogóle rewelacja. Będę musiała dojeżdżać do kampusu głównego UW, więc mam bliziutko A jest coś ciekawego w okolicy / jakieś miejsca, które koniecznie warto zobaczyć? Aha i jakie są sklepy spożywcze? Znajdę lidla ?
Przepraszam za natłok pytań, ale ciągle przychodzą mi nowe do głowy
Nie ma za co
Grochów może stwarzać wrażenie takiego mrocznego, niebezpiecznego czy niemiłego ale przez historie, które kiedyś krążyły. Czasem jeszcze się je powiela ale jak każda dzielnica i ta jest wciąż "dopieszczana" i robione jest wszystko, żeby było jak najlepiej.
Z miejsc które są blisko : przepiękny Park Skaryszewski, Teatr Powszechny, który jest właśnie powoli otwierany po remoncie, na ulicy Mińskiej jest bardzo fajny klub M25 - w tej chwili jeden z fajniejszych w Warszawie no i oczywiście niedaleko Stadion Narodowy
Jeżeli chodzi o sklepy : 2 przystanki autobusowe od Ronda jest Lidl, 4 przystanki od Ronda Real, na Ostrobramskiej Promenada, Alma i Media Markt natomiast w stronę Pragi - CH Wileńska z Carrefourem
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 08:04   #95
panierrka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a co myślicie o Targówku, a konkretnie Zaciszu?
Jak z dojazdem do centrum i wogole?
Do centrum bezpośrednio jedzie 512, jednak lepiej podjechać 190, 160 lub 527 do placu bankowego i metrem do samego centrum. Rano zajmuje mi to ok 45 minut dzięki buspasom (512 często stoi w korkach na tamce, świętokrzyskiej).

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 09:21   #96
notnicegirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Do centrum bezpośrednio jedzie 512, jednak lepiej podjechać 190, 160 lub 527 do placu bankowego i metrem do samego centrum. Rano zajmuje mi to ok 45 minut dzięki buspasom (512 często stoi w korkach na tamce, świętokrzyskiej).
Aha, a dojazd do UKSW? Ogolnie dojazdy patrze sobie na jakdojade.pl, ale zawsze to lepiej od kogos z pierwszej ręki miec;p

Jestem zakupoholiczką

Zakochana w Tiffany Rothe
notnicegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 11:52   #97
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha, a dojazd do UKSW? Ogolnie dojazdy patrze sobie na jakdojade.pl, ale zawsze to lepiej od kogos z pierwszej ręki miec;p
a to nie jest zupełnie po 2 stronie warszawy?

ja teraz mieszkam blisko uksw, ale studiuję na uw więc mnie to nie urządza, całe szczęście mieszkam blisko metra. podobają mi się bielany, nawet bardzo. wcześniej mieszkałam w ścisłym centrum i hałas był nie do zniesienia. teraz jest dalej, ale spokojnie. i mam blisko targ

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 12:07   #98
notnicegirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
a to nie jest zupełnie po 2 stronie warszawy?

ja teraz mieszkam blisko uksw, ale studiuję na uw więc mnie to nie urządza, całe szczęście mieszkam blisko metra. podobają mi się bielany, nawet bardzo. wcześniej mieszkałam w ścisłym centrum i hałas był nie do zniesienia. teraz jest dalej, ale spokojnie. i mam blisko targ
Tak to jest całkiem po drugiej stronie, no ale znalazłam świetne mieszkanie , właściwie domek po okazyjnej cenie wiec ;-)

Jestem zakupoholiczką

Zakochana w Tiffany Rothe
notnicegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 20:36   #99
panierrka
Zadomowienie

notnicegirl
Niestety w sprawie dojazdu do UKSW nie powiem więcej niż jakdojade i ponad to, co napisałam wcześniej Może znajdzie się jakaś studentka tej uczelni

Stary 2010-09-10, 20:57   #100
anetka_m
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
statystycznie to Mokotów ma obecnie większą przestępczość niż Praga
dokładnie!

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Musisz kiedyś spróbować bezpośrednio dojechać 512 do centrum. Mi z Młodzieńczej do Banacha dojazd zajmuje właśnie ok 50 min, wiec nie wiem czy Ci przypadkiem przesiadki nie pochłaniają cennego z rana czasu

Cytat:
Możesz w pełni zaufać jakdojade.pl
Stary 2010-09-10, 21:22   #101
panierrka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
dokładnie!
Musisz kiedyś spróbować bezpośrednio dojechać 512 do centrum. Mi z Młodzieńczej do Banacha dojazd zajmuje właśnie ok 50 min, wiec nie wiem czy Ci przypadkiem przesiadki nie pochłaniają cennego z rana czasu
Ja zawsze trafiam na korki właśnie na świętokrzyskiej i tamce - widać mam do tego szczęście A te 45 minut napisałam ze sporym hakiem, np z młodzieńczej na plac bankowy dzięki linii 527 jadę 15 minut.

Stary 2011-04-16, 09:46   #102
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Odświeżam
Co sądzicie o Inżynierskiej? Miesza któraś z Was tam albo z okolic> Zależy mi na kilku prawdziwych słowach o tej okolicy

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-16, 10:39   #103
makeupnotwar
Wtajemniczenie

mieszkałam przy stalowej róg inżynierska - MEGA dresiarsko maksymalnie. z plusów blisko centrum i dużo modnych klubów, z minusów - cóż, towarzystwo niekiepskie. ale mi się nigdy nic nie stało

Stary 2011-04-16, 13:33   #104
ewelinucha
Zadomowienie

A ja mam takie pytanko..
Od pażdziernika przeprowadzam sie do Warszawy na studia.. bede mieszkała na Woli, latwo stamtad dojechac na politechnike warszawska?
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-16, 13:56   #105
lea88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinucha Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanko..
Od pażdziernika przeprowadzam sie do Warszawy na studia.. bede mieszkała na Woli, latwo stamtad dojechac na politechnike warszawska?
Wola to zbyt mało precyzyjne określenie lokalizacji twojego przyszłego mieszkania . Musisz podać ulicę, albo osiedle chociaż. No i do października to może się wiele w komunikacji warszawskiej zminić, bo już teraz ZTM szykuje nam likwidację wielu linii bezpośrednio łączących różne części miasta.
Wola jest dość blisko Centrum, więc nie powinno być problemów z dojazdem, ale teraz tam budują metro i przez to są objazdy. Wszystko zależy oczywiście gdzie tam mieszkasz. Na pewno jak dojedziesz do Centrum to możesz się przesiąść w metro i ono dojeżdża do Polibudy.
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 10:33   #106
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja mam takie pytanko..
nie no, wola to takie zadupie, że godzinę będziesz jechała
to tak jakby się zapytać, czy jest dobry dojazd ze śródmieścia. ze wszystkich centralnych dzielnic jest ok, a na woli są tramwaje też.

ewelinucha - pamiętam, że wybierasz się na administrację na pw, która nawet swojego budynku nie ma i wszycy na IL się z tych studentów śmieją. zajęcia są m.in właśnie w gmachu lądówki przy wyjściu z metra politechnika, no to ciężko dojechać nie będzie. sprawdź sobie na jakdojade.pl

Stary 2011-04-17, 11:31   #107
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
ewelinucha - pamiętam, że wybierasz się na administrację na pw, która nawet swojego budynku nie ma i wszycy na IL się z tych studentów śmieją. zajęcia są m.in właśnie w gmachu lądówki przy wyjściu z metra politechnika, no to ciężko dojechać nie będzie. sprawdź sobie na jakdojade.pl
A na Noakowskiego nie mają swojego wydziału? Bo przecież jest tam coś Koleżanka z wydziału GiKu mówiła, że któryś z wykładowców im mówił, że to oni są jedynym wydziałem bez swojego budynku i muszą w jakiś sposób podnajmować () sale od innych
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 13:24   #108
_chocolate
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam takie pytanko..
Wola jest duża, więc to ciężko ocenić - można mieszkać przy Śródmieściu i dojazd jest super, a można dość daleko. Ale generalnie nie jest źle
Teraz np. ulica Prosta jest zamknięta z powodu budowy metra.

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 16:41   #109
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
A na Noakowskiego nie mają swojego wydziału? Bo przecież jest tam coś Koleżanka z wydziału GiKu mówiła, że któryś z wykładowców im mówił, że to oni są jedynym wydziałem bez swojego budynku i muszą w jakiś sposób podnajmować () sale od innych
bo według wielu administracja to nie pw, mało osób wie w ogóle o istnieniu tego wydziału ale to już moje uprzedzenia, nie pozbawione zresztą podstaw

Stary 2011-04-17, 17:06   #110
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
mieszkałam przy stalowej róg inżynierska - MEGA dresiarsko maksymalnie. z plusów blisko centrum i dużo modnych klubów, z minusów - cóż, towarzystwo niekiepskie. ale mi się nigdy nic nie stało
Że towarzystwo niekiepskie to słyszałam... ale nie mieszkałam na Pradze i znam tylko plotki

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-28, 17:53   #111
Torina
Raczkowanie

Odświeżam wątek, może mi ktoś odpowie.

Otóż, za miesiąc przeprowadzam się na Bielany, konkretniej na ul. Balzaka. (w pobliżu przystanek Tołstoja, Lidl, Biedronka i Stawy Brustmana).
Byłam na koncercie na Bielanach, właśnie przy Stawach i byłam oczarowana. Dzisiaj byłam oglądać swoje mieszkanie na Balzaka i w sumie zwykłe blokowisko, kilku żuli widziałam, ale nic szczególne, jednak po przeczytaniu wątku trochę się obawiam Może ktoś coś wie o tej lokalizacji?
Stary 2011-09-02, 01:43   #112
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Ja mam pytanie o Wilanów.
Z tego, co patrzyłam ceny wynajmu tam nie powołują stanu przedzawałowego , a jak z dojazdem do centrum?

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-02, 07:36   #113
makeupnotwar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Torina Pokaż wiadomość
Odświeżam wątek, może mi ktoś odpowie.

Otóż, za miesiąc przeprowadzam się na Bielany, konkretniej na ul. Balzaka. (w pobliżu przystanek Tołstoja, Lidl, Biedronka i Stawy Brustmana).
Byłam na koncercie na Bielanach, właśnie przy Stawach i byłam oczarowana. Dzisiaj byłam oglądać swoje mieszkanie na Balzaka i w sumie zwykłe blokowisko, kilku żuli widziałam, ale nic szczególne, jednak po przeczytaniu wątku trochę się obawiam Może ktoś coś wie o tej lokalizacji?
tu jest bardzo dresiarsko, mieszkam niedaleko żuli i dresów pełno, jednak imho dzielnica jest urokliwa - masz chwilę do lasku bielańskiego na przykład, dzielnica jest zielona i nieco kameralna mi się bielany bardzo podobają, no i nie mam już 19 lat żeby na każdego faceta w dresie po zmroku patrzeć podejrzliwie

Stary 2011-09-02, 10:04   #114
ewelinucha
Zadomowienie

Sorry ze tak jesze raz pytam ale wtedy pytalam sie o dojazd a nie o bezpieczenstwo.

Bede mieszkac niedaleko parku szymanskiego (Wola)
Okolice Gorczewskiej, Olbrachta, Krysta. Jest tam w miare spokojonie? Moge sie nie bac zeby wyjsc wieczorem?
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-02, 11:04   #115
ama
Wtajemniczenie

A ja mam trochę pytanie odbiegające od tematu: gdzie najbliżej Muranowa jest jakiś targ? Wprowadziłam się na Andersa, zaraz za Sądem Najwyższym, ale bardzo brakuje mi jakiegoś bazarku warzywnego. I szewca. Na Dzikiej jest taki duży pawilon, ale nie o takie coś mi chodzi. Może w kierunku Anielewicza, za biblioteką coś jest, hm?

A co do tematu bezpieczeństwa to 3 lata mieszkałam na Nowodworach (część Białołęki, właściwie to nowa cześć Tarchomina) i bardzo sobie chwaliłam. Sam Tarchomin nie jest już tym Tarchominem sprzed lat i żuli brak, za to dużo starych ludzi. Natomiast moja nowa cześć b. bezpieczna, kamery na osiedlu, ochroniarz, etc. Tylko daleko. Zimą ok. 1-1,5 godziny drogi. A będzie tylko gorzej, bo i Most Płn. i Żerań robią.
Stary 2011-09-02, 11:34   #116
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:

A jakie tam są modne kluby??? Chętnie bym coś nowego odkryła, bo nie bawi mnie atmosfera lansu z Placu Teatralnego. Słyszałam o Składzie Butelek. Coś może wiesz?
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 09:47   #117
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
A ja mam trochę pytanie odbiegające od tematu: gdzie najbliżej Muranowa jest jakiś targ? Wprowadziłam się na Andersa, zaraz za Sądem Najwyższym, ale bardzo brakuje mi jakiegoś bazarku warzywnego. I szewca. Na Dzikiej jest taki duży pawilon, ale nie o takie coś mi chodzi. Może w kierunku Anielewicza, za biblioteką coś jest, hm?

A co do tematu bezpieczeństwa to 3 lata mieszkałam na Nowodworach (część Białołęki, właściwie to nowa cześć Tarchomina) i bardzo sobie chwaliłam. Sam Tarchomin nie jest już tym Tarchominem sprzed lat i żuli brak, za to dużo starych ludzi. Natomiast moja nowa cześć b. bezpieczna, kamery na osiedlu, ochroniarz, etc. Tylko daleko. Zimą ok. 1-1,5 godziny drogi. A będzie tylko gorzej, bo i Most Płn. i Żerań robią.
Też mieszkałam w tych okolicach, ja akurat na al.Jana Pawła, przy Anielewicza
Więc odpowiem: jeśli zależy Ci, żeby to był SPORY targ, to -> Hala Mirowska (jakieś 3 przystanki od Anielewicza w stronę Dworca Centralnego, tramwaje: 17, 33) . Jeśli mniejszy (owoce, warzywa), jest taki zaraz za zakrętem przy bloku al.Jana Pawła 61 (tam jest taka piekarenka Nowakowski i idzie się kawałek prosto, i jest), ale szczerze mówiąc, ten targ nie należy do szczególnie tanich.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 10:21   #118
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Sorry ze tak jesze raz pytam ale wtedy pytalam sie o dojazd a nie o bezpieczenstwo.

Bede mieszkac niedaleko parku szymanskiego (Wola)
Okolice Gorczewskiej, Olbrachta, Krysta. Jest tam w miare spokojonie? Moge sie nie bac zeby wyjsc wieczorem?
Jeśli chodzi o dojazd to jak sie nie myle ok 15-20 minut do centrum tramwajem. W tej okolicy spedziłam troszkę życia, no i powiem, że jesli chodzi o bezpieczeństwo to bywa różnie. Ostatnimi czasy coraz mniej podejrzanych typków, którzy z zasady tylko groznie wyglądają. Mieszka tam od dziecka mój kuzyn, który od dziecka przestrzegał mnie przed tym miejscem, ale wg mnie jest tam ślicznie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
świetny wątek, bardzo pomocny

ja do Warszawy wybieram się za rok, ale spytać już teraz nie zaszkodzi...

Mam dwie szkoły na oku - jedna na ulicy Jagiellońskiej (Praga Płn), druga szkoła znajduje się ul. Szolc-Rogozińskiego (Gandhi i Rosoła - Ursynów).

Prawdopodobnie będę wynajmować po prostu duży pokój z chłopakiem - oby tanio/bezpiecznie/dobry dojazd do szkół. Ktoś ma może jakieś propozycje gdzie szukać?
Na Szolcu to szkoła WSR? Mieszkam niedaleko, do metra jakies 3 minutki piechotą, sporo nocnych jezdzi, dojazd też jest niezły. Spod metra wiele autobusów jezdzi. No i nocami spokojnie. Ja sobie chwalę Ursynów. Chociaż jak dla mnie za mało zieleni

Edytowane przez karookarolina
Czas edycji: 2011-09-03 o 10:28
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 11:42   #119
kurakowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Też mieszkałam w tych okolicach, ja akurat na al.Jana Pawła, przy Anielewicza
Więc odpowiem: jeśli zależy Ci, żeby to był SPORY targ, to -> Hala Mirowska (jakieś 3 przystanki od Anielewicza w stronę Dworca Centralnego, tramwaje: 17, 33) . Jeśli mniejszy (owoce, warzywa), jest taki zaraz za zakrętem przy bloku al.Jana Pawła 61 (tam jest taka piekarenka Nowakowski i idzie się kawałek prosto, i jest), ale szczerze mówiąc, ten targ nie należy do szczególnie tanich.
ja też polecam halę mirowską, znajdziesz wszystkie 'bazarkowe' rzeczy (chodzi mi np o warzywa itp) a do tego jeszcze jest marcpol. na tyłach hali mirowskiej, jak się wejdzie w bloki, jest też biedronka
Stary 2011-09-04, 00:25   #120
ama
Wtajemniczenie

Star, Kurakowa - dziękuję bardzo Halę Mirowską znam (kocham panie kwiaciarki tam), ale to jednak dość daleko, bo mój blok stoi prawie przy Miodowej. No i na 17 i 33 muszę iść na Jana Pawła, a to jednak kawałek.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości