![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Dokladnie pamietam Hexe
![]() A jak ma na imie malutka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
Farminka, jak biore Augmentin. Dzisiaj jade do szpitala wiec mam nadzieje, ze wszystko u mnie dobrze tam na dole. Gratulacje dla Hexy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
scoobs to daj znac jak po wizycie!!
widze ze cos sie zaczyna dziac w poczekalni, lada chwila i bedzie tutaj ruch ![]() dziewczyny zastanowcie jak skrocic liste bo juz mam lekko przekroczona ilosc znakow. dzisiaj musialam znowu wszystko skracac. tak mysle i nic nie moge wymyslec ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09kbnpbgnps.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69ykppadb7.png Edytowane przez Basia84 Czas edycji: 2010-07-02 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-02 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Hej,bylam w szpitalu i mowia, ze za jakies 2 tyg powinno mi sie zagoic, ze nie zszywaja, bo to moze grozic infekcja. No coz, poczekam te dwa tygodnie. A najlepsze, ze mowia, zebym przez dwa tyg nie miala stosunku, ha ha, na razie to nawet myslec mi sie o stisnku nie chce.
Wczoraj w nocy Alez strasznie plakal i krzyczal, mam nadzieje, ze to nie kolka, moze zjadlam cos nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
scoobs no to mam nadzieje ze sie ladnie zagoi
![]() zlapala mnie dzisiaj alergia ze zdwojona sila. kicha mnie po kilka razy, glowa boli, zazylam juz 2 tabletki i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Moja coreczka nie miala kolek, wizja krzykow wieczornych mnie przeraza.
Basia, a co z Twoim nawalem? |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
scoobs no to pewnie synek tez nie bedzie mial kolek. z nawalem juz lepiej chociaz w nocy znowu mialam kryzys i musialam troszku odciagnac. w kazdym razie jest lepiej niz wczoraj. a ty trzymasz jakas diete matki karmiacej czy jesz wszystko co popadnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
scoobs jak sie czujesz?? jak Alex??
Basia jak tam alergie i pokarm? Nadal boli? olakola i aniaa czekamy tu na Was ![]() U nas znowu upaly od dzisiaj ![]() Milene wysypalo jakimis krostkami na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
alguien moze to potowka? a jak ja teraz ubierasz? ma tylko na twarzy czy gdzies jeszcze? albo moze po uczulilo ja cos co zjadlas. jak tylko na twarzy to uczulenie.
dalej boli ![]() moja alergia odpuscila po 2 tabletkach ktore dzialaja 24h wiec narazie spokoj zobaczymy jak bedzie po grilu w lesie:/ olakola, aniaa22 gdzie jestescie?? meldowac sie na odchowalni bo troche tu nudno! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
no to oficjalnie meldujemy sie z Michasiem
![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-07-03 o 19:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Przepiekny slodziak i jak sie usmiecha!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
aniu jaki sliczny kudlacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja nie spie od 4 bo maly marudny strasznie. na szczescie zasnal pol godziny temu wiec mam chwilke. mleko dalej nie leci. nie wiem moze maly zle ciagnie? bo z butelki tez na poczatku mu nie leci tylko po jakims czasie. stwierdzilam ze jak juz wrocimy do domu to na spokojnie bede probowala go przystawiac. |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny już są od wczoraj wieczora w domu i się nawzajem poznają ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() a dzis syncio juz troche pociagnal z cyca ![]() niestety nie idziemy do domu bo Michas lezy pod lampa ![]() syncio jest caly w krostkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
aniu moze maly potrzebuje troszke czasu zeby dobrze sie przyssac
![]() ![]() alguien co u Was?? Oscarowi tez wyskoczyly te krostki wiec to pewnie normalne w tym wieku ![]() scoobs, olakola, farminka co u Was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
aniaa tak jest, daj sobie czas sobie i Michasiowi. Na pewno sobie poradzicie z karmieniem
![]() Basia podejrzewam tradzik niemowlecy, bo ma tylko na buzce i szyjce troszke. Jedzenie raczej nie, bo nic nowego (innego) nie jadlam. A nie przegrzewam malej, wiec potowki tez nie. Milego dnia mamuski! |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
teraz jak maly lezy pod lampami to nie mam jak go karmic piersia bo on musi jak najdluzej byc naswietlany wiec tylko szybko butelka i znow pod lampe no i cyce mi sie robia coraz twardsze a laktator albo jest jakis zepsuty albo ja nie o=potrsfie bo on ciagle jakby powietrze zasysal i prawie nic nie odciaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
to powiedz moze pielegniarce ze nie dziala. a nie masz swojego? moze by ci maz podrzucil. jak ci sie nagromadzi mleka to Cie beda bardzo piersi bolec wiec lepiej odciagaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesc mamusie. U nas Alex znowu plakal w nocy, dzisiaj normalnie juz nie mam sily na nic, chociaz udalo mi sie troche przespac w ciagu dnia. Musze sie przyznac, ze z moja dieta, to zaczelam jedzac wszystko ale jak problemy sie zaczely to zaczelam eliminowac rozne rzeczy, ale stwierdzam, ze to nie pomaga. Gdzies czytalam, zeby wyeliminowac nabial na tydzien, moze sie pokusze, ale nie wyobrazam sobie, bo u mnie to podstawa diety. A Alex juz wazy 4.30kg, nie zle urosl, a martwilismy sie, ze nie wystarczjaco je, boo ciagle mi usypia przy karmieniu. Alguien, moja Amelka tez miala krostki, nie pamietam ile to trwalo, ale samo pozniej zeszlo. Basia, ciesze sie, ze coraz lepiej u Ciebie. A jutro poniedzialek, troche sie boje, moj maz idzie do pracy. Juz w piatek byl, niby nie bylo tak zle, ale raz, jak karmilam Alexa to Amelia zaczela plakac, krzyczec, szok, a ja nie moglam sie ruszyc. Musze jej znalezc jakies zajecia na przyszle karmienia. No i bez sensu, bo sama nie chce jeszcze wychodzic na spacery, bo ten wozej jest taki ciezki i nie chce sie wyslilac za bardzo dopoki sie tam na dole nie zagoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
scoobs a ile lat ma Amelia? zaakceptowala juz brata?
![]() xawmeli ja mam 2 elektryczne jeden co sciaga tylko z jednej piersi a drugi co z obu na raz i bylam bardzo zadowolona. w sumie to i jeden i drugi mial swoje wady i zalety. szczerze to recznym by mi sie nie chcialo odciagac pokarmu. |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
scoobs masz racje, nie dzwigaj zbyt ciezkich rzeczy! Bedziesz wiecej krwawic, a jak jestes obolala to juz w ogole...
A swoja droga to niektore wozki potrafia tyle wazyc, ze szczerze wspolczuje. Czy u Was w Anglii tez wiekszosc mam korzysta z travel systems? Jak tam dzisiejsza nocka? A my dopiero dzisiaj uruchomilismy AC. Chcialam uniknac ze wzgledu na mala, ale zapowiadaja od teraz same upalne dni, wiec nie idzie wytrzymac. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ogólnie to przyznaję się, że was podczytuję i wspominam te pierwsze chwile z córeczką ![]() Powodzenia, wakacyjne mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Amelia ma 22 miesiace, no i niby go zaakceptowala ale czasem ma jakies zagrania. A tak, to przychodzi do niego i mowi "bejbi, bejbi". Lubi go przytulic ale buzimu nie da. Alquien u nas tez travel system jest popularn, ale nie ma problemu z zakuem wozka z gondola. Nocka znowu nie przespana, tak dobrze nam szlo i myslalam, ze bedzie ok, az nagle zaczelo sie. Zauwazylismy, ze zaczyna sie od czkawki. Znacie jakes fajne strony,gdzie moge znalezc jakpowinna wygladac dieta matki karmiacej? Moze ja nie zdaje sobie sprawy z tego, co moglo by mu zaszkodzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20468560]Potwierdzam - szybciej idzie no i w ogóle idzie, a ręczne czasem nie mają tej siły
![]() Ogólnie to przyznaję się, że was podczytuję i wspominam te pierwsze chwile z córeczką ![]() Powodzenia, wakacyjne mamy ![]() hihih 7 tygodni--ale duży maluszek ![]() ![]() pamiętam Cię z wątku majowo-czerwcowego, który też podczytywałam....dużo się można było od doświadczonych mamuś dowiedzieć i te zdjęcia po porodach.... ![]() ![]() dużo zdrówka życzę ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- scoobs to o diecie mamy karmiącej......... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
aniaa22 gratulacje
![]() ![]() My odpoczywamy u moich rodziców.Dzisiaj TŻ wraca do Krakowa i smutno mi,że będziemy musieli wytrzymać te parę dni osobno.Nie miałam tutaj internetu aż do dzisiaj,więc nie miałam jak sie odzywać,ale teraz jak tylko znajdę wolną chwilę to będę zaglądać.Teraz czekamy na odwiedziny-będziemy przedstawiac Lenke prababci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.