|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 10 :(
Cytat:
![]() I tak! Mam zamiar byc bardzo obojetna
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Jak nie dotrze to zapytam czy jest za głupi by zrozumieć.. Bo i takie teksty ja od niego słyszałam, i to nie w formie pytającej. Heh, głupi eksowie..
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżu. Spiłam się dwoma piwami i próbuję już trzeci raz napisać wiadomość.
Co do tych przekleństw i szacunku - są różne związki. Mnie to również nie odpowiada, żaden z chłopów mi nie wyklinał ani się nie rzucał (eks dwa razy po pijaku kazał mi się odpatyczkować; raz w żartach, raz w wyniku wszczętej przeze mnie awantury - m.in. dlatego uznałam, że to nie ma sensu ). Ale znam związki, w których się dzieje tak, że hej, a mimo to związki te trwają, a o zdradzie absolutnie nie ma mowy. Moje natomiast odchodzą w niebyt. Kto wie - może takie rozładowanie napięcia i pomieszanie się z błotem, działa jak balsam na problemy partnerskie? ![]() Limonkowy facet ewidentnie chciał się na kimś wyrzyć. Wiedział, w co trafić u limonki no i poszło. Złośliwiec jeszcze będzie przepraszać, to pewne. |
|
|
|
#94 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bardzo dobrze
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Właściwie to racja. Będzie olewka w takim razie.
Dzięki
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisz jutro wieczorem, że powoli odżywasz po świetnej imprezie. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Yyyyy Przyznam, że myślałam, ze chodzi faktycznie o romantyczne hisrtoryjki. Dopiero później doczytałam
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę, mam chyba jakąś po eksową traumę.
Zauważyłam, że jak piszę z tym "kolegą do flirtu" to strasznie warzę każde słowo. Zastanawiam się czy on sobie czegoś nie pomyśli, czy to jest na miejscu, czy nie wyskakuję z czymś. W sumie to i dobrze, nie palnę czegoś, że się chłopak wystarszy i ucieknie. To też szkoła wizażu. Ale nie do tego zmierzam. Ex mnie często krytykował, że nie tak się maluję, nie tak czeszę, że on chce spódniczki, że ciągle w spodniach (wygodnie mi cholera, dziwne żebym w spódniczce jechała do niego te 4,5 h ), że mam zrobić kitkę (a jak zrobiłam to kiedyś usłyszałam "wyglądasz jak pies") itd, bla bla bla. W każdym razie mam lekko zachwiane poczucie własnej wartości i boję się, że nie spodobam się temu mojemu nowemu adoratorowi jak się spotkamy. Tak, zależy mi na tym, nie będę do końca życia opłakiwać zgnilca.
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Następnym razem uciekaj od takiego chłopa albo powiedz mu, że nie pasują Ci rozmiary jego przyrodzenia i jakoś nie narzekasz ![]() Bądź uśmiechnięta, pewna siebie, otwarta - to spodobasz się Temu Od Flirtu w kitce lub bez kitki |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Nie depcze krokusów
|
monilkaa - urocze są takie dylematy, wiesz?
Mam teraz podobnie.
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
No to żółwik
![]() Czy to jest urocze, hmm... Dziecinne ciut ![]() W każdym razie już teraz uczę się na błędach, ale jestem też wyczulona na czyjeś, więc trudniej mnie zdobyć. Dzisiaj TOF (Ten Od Flirtu, lubię ten skrót ), wyjechał z czymś tam i pojawiło się zdanie "jeszcze nie jesteśmy razem", w kontekście, że żeby mnie na rękach nosił, ale jak będziemy to spoko. W żartach to było, a mi już się żaróweczka zaświeciła ostrzegawcza. Jeszcze jeden minus i do widzenia.
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2010-06-25 o 22:46 |
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dziś wyrzuciłam nakładkę na szczoreczkę elektryczną ex-a. Jestem sama w domu na weekend-jak zawsze od roku (tzn zawsze ex zostawał u mnie jak moja Mama wyjeżdzała->weekendowe miłe zycie codzienne było). Jestem dumna z siebie bo odwiozłam Mame i jej koleżanki za miasto, sama wróciłam autem,pojechałam do kolezanki i wrociłam przed 23 do domku w którym tylko pies za mną tęsknił. U mnie to duży postęp-bo bałam sie jezdzić autem->jak zdalam prawko przeprowadziłam się na studia i nie za często wracałam do rodzinnego miasta, a jak wracłam to nie było kiedy jezdzic. Później rozstanie,załamka i w ogole juz nic nie pamiętałam-2 lata nie ruszałam auta. Ostatnio zaczęłam-wpierw z:/ex-em a teraz już sama jestem i sama chce jezdzic wieczorkami kiedy mniejszy ruch ![]() .Jutro mnie czeka tyle nauki do obrony.. smutno mi,ze jestem sama i nie mam sie do kogo przytulic i nie będę mieć długo .Dobranoc ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Monilko co ja mam zrobić (odnośnie twojego przypisu) bo nie lubię czekolady ?Juz mi nic nie zostało.. |
|
|
|
|
#105 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziewczyny w końcu zmądrzałam i na noc wyłączam dźwięk w telefonie... Dziś w nocy ex się do mnie dobijał smsami, ale nie czułam wibracji
i nie mam zamiaru mu odpisywać, może napisać o ludzkiej porze poza tym dziś idę na wycieczkę krajoznawczą po stolicy
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam dzisiaj załamkę..znow sie obudziłam nad ranem 4-5, do 8 gapienie się w ścianę, teraz nawet nie chce mi się ruszyć z łóżka,ale chociaż komputer włączyłam. Nauki mam tyle, nie wiem jak mam to zrobić,jak mi się ubrać nawet nie chce. Czuje się źle,chora..moze ja jakaś nienormalna jestem? Mam już dość siebie samej. Chodzi mi taka myśl po głowie,że rozwale sobie życie,że nie będę szczęsliwa juz z nikim,że nikogo nie poznam na poważnie, i najgorsza...ze o nim nie zapomne,że się nie uwolnię,już raz mi to nie wyszło-to mnie paraliżuje dosłownie.
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy będzie przepraszać. Nawet jeśli, ja nie wiem, co by musiał zrobić, bym zapomniała o tej akcji. Serio. U mnie też włączyła się teraz potrzeba wyżycia się, wiec dla własnego dobra - niech się nie zbliża, bo może się skończyć płaczem. Jego płaczem.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-06-26 o 10:05 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
blee a ja nie mam humoru. moj ex ma opisy na gadu ze zwiedza ze swoja panna to i tamto i siamto jezdza tam i tu .
chyba wlasnie do mnie dotarło ze on kogos ma. no co ja wymagam minelo 2,5 msc. za kilka dni ma byc w moim miescie na urlopie. panie boze nie chce go spotkac nerwice dostane w tym czasie bede sie bala wyjscz domudupa dupa dupa znow zle.
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem ,ze usunięcie go z gg pewnie nic nie da w Twoim przypadku,bo pewnie znów go dodasz, a zresztą i tak już wiesz,że ktoś jest na 100%, ale może mimo wszystko gdybys nie widziała statusów bylo by Tobie łatwiej?Może jak nie umiez go całkowicie usunąć zostaw sobie jego numer zapisany na serwerze.. a nie miej go w kontaktach teraz na gg. Moim zdaniem 2,5 miesiąca to krótko..ale tak to już jest ze w większości rpzypadków faceci odchodzą dla kogoś. Strasznie to boli..Ja sama nie wiem czy mój odszedł do kogoś, ale sama świadomość,że pewnie tak mnie dobija
|
|
|
|
|
#112 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie mojego podpisu, to myślę, że zamiast czekolady można stosować jakiś inny przyjemny zamiennik. I cholernie zazdroszczę, bo ja czekoladę mogłabym tonami pochłaniać. ![]() Ja też się staram jakoś nie szufladkować i oceniać, bo przecież znamy się narazie internetowo (bo jedno przypadkowe mignięcie kiedyś dawno się chyba nie liczy), więc tymbardziej. Może mnie nagle trafi jakaś strzała amora jak się spotkamy? Who knows![]() Co to całej reszty Twojego posta-ja widzę postępy ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Będziesz szczęśliwa. Słowo Wizażanki. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#113 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
o, o, o! Polać tej pani!
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tyłek rośnie... Malla
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
kasuje go z gg jzu 2 msc,.
konczy sie na tym ze po paru dniach dodaje. wiec przestałam kasować bo itak nie dawałam rady żenada normalnie tak mnie ciekawi co tego @#$%^.
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
no wez daj spokoj tez tak sie czuje
![]() nawet przestał mnie juz interesowac nowy obiekt westchnien bo tylo mysle ze zaraz ten pajac bedzie w mojej okolicy i ze sie wozi z ta nową a mnie niby juz w ogole nie zna
|
|
#118 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przynajmniej miałabyś parę dni spokoju, a za jakiś czas zapomnisz jego numer.
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy wiekszosc exow zaluje po jakims czasie, jak to wasciwie wyglada Choc znam pare przypadkow ze faceci zachowali sie inaczej i sam ciezko przechodza rozstania,ale wtedy to zazwyczaj druga strona byla nie fair.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Źle mi dziś bardzo. Czuję taką pustkę, ból, rozczarowanie. Wciąż nie mogę tego wszystkiego pojąć. Kiedy to w końcu minie?
Śnił mi się dzisiaj... po raz kolejny obudziłam się z płaczem
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Ty z siebie też, wiesz jakie to fajne uczucie i dzięki temu mam nadzieję będziesz radośnie obojętna jak przyjedzie 

" 
To też szkoła wizażu.
Ale nie do tego zmierzam. Ex mnie często krytykował, że nie tak się maluję, nie tak czeszę, że on chce spódniczki, że ciągle w spodniach (wygodnie mi cholera, dziwne żebym w spódniczce jechała do niego te 4,5 h
), że mam zrobić kitkę (a jak zrobiłam to kiedyś usłyszałam "wyglądasz jak pies") itd, bla bla bla. W każdym razie mam lekko zachwiane poczucie własnej wartości i boję się, że nie spodobam się temu mojemu nowemu adoratorowi jak się spotkamy. Tak, zależy mi na tym, nie będę do końca życia opłakiwać zgnilca.

Malla
Choc znam pare przypadkow ze faceci zachowali sie inaczej i sam ciezko przechodza rozstania,ale wtedy to zazwyczaj druga strona byla nie fair.