![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Melduję się
![]() Pisać wierszyka? Ja wróciłam do domu dopiero, byłam nad Wisłą z koleżanką z roku, dołączył kolega, trochę pośmialiśmy się, potem nas odwiózł. Mam teraz dobry humor ![]()
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleś z orkiestry się śmiał jak dwóch gości wynosili koło 4 nad ranem, mówił, że tak się powinno opuszczać wesele, i ja się z nim zgadzam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lubię obserwować ludzi na weselach, i to jak wraz z ilością wypitego alkoholu schodzi z nich nadęcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() U siebie to tak jakby trzeba być grzecznym i ułożonym. Jak już będę miała wesele, to nie chciałabym by mój TŻ się schlał ![]() Moja kuzynka wznosiła toasty wodą mineralną wlaną do butelki po wódce ![]() ![]() Generalnie to któraś tu pisała i mnie przekonała do wersji, ślub - uroczysty obiad - zamiast weseliska wyjazd z TŻtem w podróż poślubną. Nie wiem, która ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Ja niestety nigdy jeszcze nie byłam na fajnym weselu. Zawsze jest jakiś lipny zespół albo DJ, dominuje disco-polo i inne pieśni biesiadne. Rozumiem, że przy tym można tańczyć, ale mi ta muzyka kompletnie nie odpowiada i tańczenie do niej to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę. Jak byłam z TŻ to tylko właśnie siedzieliśmy i obserwowaliśmy co ludzie wyprawiają po alkoholu, takie właśnie nadęte ciotki jak pisze Sztatanica. I jeszcze typowy strój na wesele- sukienka z gorsetem z jakiegoś błyszczącego materiału i wylakierowany kok. Większość starszych kobiet nie wygląda tak korzystnie. A oczepiny i te wszystkie żałosne zabawy, jakieś macanie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej wody mineralnej to robili podobnie, dobry patent. Wiadomo, że para młoda musi trzymać fason, też bym nie chciała, żeby mój przyszły mąż się upił na własnym weselu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=kqZx2...eature=related
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=qu3mY...eature=related o jaaaaaaaaa tragedia... biedna panna młoda
Ja chcę mieć normalne wesele ![]()
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tamtej czesci jeszcze pisałas o tym, ze nie zniosłabys, jakby tz ogladał gołe cycki innych lasek, bo jeszcze stwierdziłby, ze twoje są beee (bo masz małe itd). I tu nasuwa mi sie pytanie- swego czasu toczyla sie tu dosc zywa dyskusja na ten temat. PIsałas, że Twoj TZ kocha Twoje piersi, ze nie podobaja mu sie duze bo sa takie i owakie i w ogole bleeee. Skad wiec ta obawa, że inne by mu sie spodobały? A co do wiochy na weselu- dla mnie wiochą jest, jak laska na weselu trzyma faceta na smyczy, bo nie wypada, bo wiocha, bo co ludzie powiedzą, bo ma trzymać fason i juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już pisałam nie mam nic przeciwko temu, że się ktoś upije, pod warunkiem, że potrafi się odpowiednio zachować po alkoholu. ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie np ślub w wieku 22lat to żadna tragedia. Cytat:
![]() Ja też hucznego wesela nie chce.. Moi rodzice to się wtrącać nie będą, bo już jedna ich córka miała taki skromny ślub tzn na ok 40 osób, ale obawiam się , że rodzice tŻ będą przeciw.. No bo jak to.. Wypadało by jeszcze najbliższych sąsiadów zaprosić.. ![]() A ja chciałabym małe przyjęcie, a na drugi dzień w samolot i w podróż poślubną.. Po co mi zapraszać jakiś kuzynów, skoro od dawna nie mamy jakiegoś super kontaktu, bo już wszystko mężate, dzieciate.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podobnie jak dziewczyny nie rozumiem tego. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Kurcze, zadnego wyrywania wlosow, palowania, kopniakow w kostki?????? Zawiodłyście mnie!!! Cytat:
![]() Ja to bym chciala jakiegos punka na poczatek ![]() Cytat:
Fason ponad wszystko! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Tak, wiem, ale dopisalas to na drugiej stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie nabzdyczeni ludzie pozbawieni poczucia humoru to tragedia, a najbardziej lubię przebywać w towarzystwie faceta, który potrafi mnie rozśmieszyć i ma duży dystans do samego siebie ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Mam wierszyk, jak coś to poprawiajcie: Oto jest zazdrosny wątek i to wcale nie początek bo już dziesięć w swej panice zapisały Zazdrośnice! Próżno tutaj szukać końca gdy w promieniach złotych słońca zazdrośnice post po poście zamiast leżeć na pomoście zamiast smażyć się na plaży zamiast rzucić w wir wojaży grzeją swoje klawiatury i szukają w całym dziury. Żalą się na swoje związki egzaminy, obowiązki rozmawiają o facetach o ich wadach, o zaletach w gruncie rzeczy ta debata tyczy się całego świata. I tak poprzez wątku strony czy singielki, czy już żony w stałych związkach, narzeczone czy też matki, rozwiedzione znów się zjednoczyły w walce przeciw wiecznej swej rywalce!
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć ja już nie mam .. no ja myślę o ciotkach, wujkach czy kuzynostwie.. a taka jest prawda czy będzie duże czy małe to i tak obgadają. Szatan świetne ![]() Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2010-06-29 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jakie macie poglady polityczne, ale rozsmieszylo mnie to do lez:
Dziś trzeba stanąć na głowie, szanując wszystkie kobiety. Żeby jutro pierwsza dama, nie robiła do kuwety. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() U mnie i TŻta (jeśli to on będzie mym mężem) jest duża rodzina ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
JESTEM JUŻ
![]() ![]() ![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
Lece robić sobie tosty z duuuużą ilością sera, tak mnie naszło
![]() ![]() ![]() Myszunia, witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Się ma talent się
![]() http://kruszynka5.wrzuta.pl/audio/3T...ko_na_sprzedaz
#119 |
Zakorzenienie
|
Sztan, czego Ty słuchasz, to specjalnie dla Ciebie ode mnie
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FtiA3eQ8b7w |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ale było fajnie w Grecji
![]() opowiedzcie mi pokrótce co sie u Was działo bo nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic ![]() i co u Mandy?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.