Co lepsze: Fitness czy siłownia? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 23:11   #91
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Fitness czy siłownia?

Cytat:
Napisane przez Mini82 Pokaż wiadomość
Wszystkim rosną mięśnie z powietrza a ja przerzucam to zelastfo i wielkim trudem ledwo co widać ;(
Cóż za niesprawiedliwość.
Mini ale Ty pitolisz- myślę,że Twoj triceps to niezłe bydle
chętnie podjadę w końcu w Twoje okolice na kafffkę i pokażę Ci mojego hihihi
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-09, 23:21   #92
kristoff1177
Raczkowanie

Mam znajomą. Za czasów studiów trenowała regularnie lekkoatletykę. Dziś ponad 10 lat później, od ok. 3 lat regularnie chodzi na siłownię ok 3 razy na tydzień i robi typowy trening siłowy + sporo aerobów. I cóż? Zrzuciła trochę tłuszczu. wygląda szczupło, ale gdybym nie wiedział , że trenuje, to bym nie powiedział tego oceniając jak wygląda. Ma troszeczkę zarysowane mięśnie, ale dla przeciętnej osoby, która widzi jej ciało jest ona osobą , która napewno nie ćwiczy na siłowni - no może coś tam dla relaksu się gimnastykuje lub biega... Także sorry, ale nie wierzę w opowieści, że w kilka miesięcy nagle jakaś pani zamieniła się w pakerkę. Uwierzyłbym może kiedy miałoby to się stać w ciągu kilku lat porządnego treningu i zobaczył kogoś takiego. Ale być może niektóre panie mają wrażenia przypakowania, tylko że spowodowane jest to utyciem a nie przyrostem masy mięśniowej, albowiem kiedy się cos tam ćwiczy to i jeść się chce więcej, a jak się je byle co, byle jak i bez skrupułów, to ciałko się rozrasta...
kristoff1177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-10, 00:07   #93
Olenia20
Raczkowanie

Mini82- na żadnych gainerach, bo ja takich rzeczy nie uznaję Michy pilnowałam i jej zawartość konsultowałam z trenerem. sadło może i trochę mi spadło, ale co z tego, skoro porobiły mi się na nogach "buły", które w moim pojęciu estetyki wyglądają nieapetycznie.Nie o to mi chodziło. Chciałam się wysmuklić a zaczęłam przypominać babochłopa. Dla porównania- po bieganiu 10-12 hm 4 razy w tygodniu zrzuciłam 10 kg.
Dziękuję, dobranoc
Olenia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-10, 07:45   #94
assantea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kristoff1177 Pokaż wiadomość
Mam znajomą. Za czasów studiów trenowała regularnie lekkoatletykę. Dziś ponad 10 lat później, od ok. 3 lat regularnie chodzi na siłownię ok 3 razy na tydzień i robi typowy trening siłowy + sporo aerobów. I cóż? Zrzuciła trochę tłuszczu. wygląda szczupło, ale gdybym nie wiedział , że trenuje, to bym nie powiedział tego oceniając jak wygląda. Ma troszeczkę zarysowane mięśnie, ale dla przeciętnej osoby, która widzi jej ciało jest ona osobą , która napewno nie ćwiczy na siłowni - no może coś tam dla relaksu się gimnastykuje lub biega... Także sorry, ale nie wierzę w opowieści, że w kilka miesięcy nagle jakaś pani zamieniła się w pakerkę. Uwierzyłbym może kiedy miałoby to się stać w ciągu kilku lat porządnego treningu i zobaczył kogoś takiego. Ale być może niektóre panie mają wrażenia przypakowania, tylko że spowodowane jest to utyciem a nie przyrostem masy mięśniowej, albowiem kiedy się cos tam ćwiczy to i jeść się chce więcej, a jak się je byle co, byle jak i bez skrupułów, to ciałko się rozrasta...
A szkoda ze nie widać... ja chciałabym mieć ładnie zarysowane widoczne mięśnie. Faceci mają fajniej
assantea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-10, 07:54   #95
kristoff1177
Raczkowanie

Oczywiście, że szkoda. I ona jest z tego powodu niezadowolona i ja też...
kristoff1177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-16, 10:35   #96
olaszym86
Raczkowanie

Dot.: Co lepsze: Fitness czy siłownia?

Ja muszę się wreszcie zmobilizować do ćwiczeń, tylko samej tak trochę głupio. Ale już mam plan jak do wspólnego ćwiczenia namówić kolegę, kupię mu taką nerkę

Edytowane przez olaszym86
Czas edycji: 2016-11-14 o 10:19
olaszym86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości