|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fitness czy siłownia?
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Mam znajomą. Za czasów studiów trenowała regularnie lekkoatletykę. Dziś ponad 10 lat później, od ok. 3 lat regularnie chodzi na siłownię ok 3 razy na tydzień i robi typowy trening siłowy + sporo aerobów. I cóż? Zrzuciła trochę tłuszczu. wygląda szczupło, ale gdybym nie wiedział , że trenuje, to bym nie powiedział tego oceniając jak wygląda. Ma troszeczkę zarysowane mięśnie, ale dla przeciętnej osoby, która widzi jej ciało jest ona osobą , która napewno nie ćwiczy na siłowni - no może coś tam dla relaksu się gimnastykuje lub biega... Także sorry, ale nie wierzę w opowieści, że w kilka miesięcy nagle jakaś pani zamieniła się w pakerkę. Uwierzyłbym może kiedy miałoby to się stać w ciągu kilku lat porządnego treningu i zobaczył kogoś takiego. Ale być może niektóre panie mają wrażenia przypakowania, tylko że spowodowane jest to utyciem a nie przyrostem masy mięśniowej, albowiem kiedy się cos tam ćwiczy to i jeść się chce więcej, a jak się je byle co, byle jak i bez skrupułów, to ciałko się rozrasta...
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Mini82- na żadnych gainerach, bo ja takich rzeczy nie uznaję
Michy pilnowałam i jej zawartość konsultowałam z trenerem. sadło może i trochę mi spadło, ale co z tego, skoro porobiły mi się na nogach "buły", które w moim pojęciu estetyki wyglądają nieapetycznie.Nie o to mi chodziło. Chciałam się wysmuklić a zaczęłam przypominać babochłopa. Dla porównania- po bieganiu 10-12 hm 4 razy w tygodniu zrzuciłam 10 kg. Dziękuję, dobranoc
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że szkoda. I ona jest z tego powodu niezadowolona i ja też...
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co lepsze: Fitness czy siłownia?
Ja muszę się wreszcie zmobilizować do ćwiczeń, tylko samej tak trochę głupio. Ale już mam plan jak do wspólnego ćwiczenia namówić kolegę, kupię mu taką nerkę
Edytowane przez olaszym86 Czas edycji: 2016-11-14 o 10:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

Michy pilnowałam i jej zawartość konsultowałam z trenerem. sadło może i trochę mi spadło, ale co z tego, skoro porobiły mi się na nogach "buły", które w moim pojęciu estetyki wyglądają nieapetycznie.Nie o to mi chodziło. Chciałam się wysmuklić a zaczęłam przypominać babochłopa. Dla porównania- po bieganiu 10-12 hm 4 razy w tygodniu zrzuciłam 10 kg.