|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetykowe zapasy ;)
Zastanowię się jeszcze
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16730958koraliki, https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post19817599 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15288899kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380958 książki m/showthread.php?t=383400dodatki |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi proszę co spodobało Ci się u mnie a ja się zastanowię.
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic, z kosmetykow to szukam korektora i tuszu czarnego. i ew jasnych cieni
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Dot.: kosmetykowe zapasy ;) Szukam minerałów, BU, mazideł, kosmetyków dla mężczyzn!!
hey
wymieniam się tylko za ciuszki, bo jestem konsultantką Oriflame więc mam kosmetyków pod dostatkiem i używam tylko naturalnych kosmetyków
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wybrane przez Ciebie rzeczy jednak najchętniej wymieniłabym na inne minerały a rzeczy które oferujesz to niestety nie moje kolory.
Ew. masz może na wymianę tusz Max Factora? Jeśli nie to muszę podziękować. Pozdrawiam.
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe zapasy ;) Szukam minerałów, BU, mazideł, kosmetyków dla mężczyzn!!
Niestety nic
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Roxanko oprócz odżywki do włosów kusi mnie jeszcze: .Chłodzący, ogórkowy krem do ciała, 200ml, Oriflame
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec tak:
-mam duzo probek kosmetykow dla Pan po 50 roku zycia -ostatnio dodalam krem DERMEDIC dla cery sklonnej do wypryskow,jest go lekko polowa -ok 3 g pudru mineralnego l'oral (odsypke moge zrobic) kolor W4 -moge zrobic odsypke(na probe) pigmentow EDM,fiolet,cegla raz jeszcze napisze co mi sie podoa najardziej u Ciebie ![]() a wiec: 12. Puder sypki "Idealny kolor" odcień Fair, 20g, AVON - użyty kilka razy, jednak zużycie nie większe niż 10% (jest ogromny), data produkcji 27.04.09r, ważny po otwarciu 24miesiące (minęło 12miesięcy, więc ważny jeszcze 12m-cy) 13. Odsypka podkładu w woreczku strunowym, odcień Fair Medium (Intensive), EDM - testowany raz (test paskowy) probka Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Medium Beige, 6.Kojący krem do rąk Lawenda i Rumianek, 75ml, Avon - nowy, nieużywany (zdjęcie z internetu, balsam będę miała 27lipca) 13.Chłodzący, ogórkowy krem do ciała, 200ml, Oriflame - nowy, nieużywany odsypka pudru bambsowego BU, 17.Odsypka podkładu w woreczku strunowym, odcień Olive Fair, EDM - dostałam jako gratis, nie wiem jaka to formuła, ja użyłam raz do testu paskowego
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
płyn ziaja pro,edm big,woda toaletowa,odzywka panetene,spray do opalania,essence plyn za
Podkład w kompakcie "Idealna gładkość Woda perfumowana Today Tomorrow Always Chłodzący, ogórkowy krem do ciała, 200ml, 2zel do hig intymnej avon 2 pelelingi ja wysyłam w piatek lub w poniedziałek 23/26.07 a Ty 27.7 pozdrawiam
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
o ile dobrze pamietam mialas zarezerwowac dla mnie to,co mi sie u Ciebie podoba.W chwili obecnej podoba mi sie u Ciebie:
1.Puder rozjaśniający w perełkach (z masłem shea, olejkiem jojoba i wit.E), 17g, Sensique - użyty raz, więc prawie jak nowy, ważny do 05.2011r (nie wiem czy chcę oddać! Można próbować kusić...) 6.Kojący krem do rąk Lawenda i Rumianek, 75ml, Avon - nowy, nieużywany (zdjęcie z internetu, balsam będę miała 27lipca) 1 Sztuka wolna niesety tylko te 2 rzeczy(o ile je jeszcze masz...) bo to co mi sie podobalo juz wymienilas. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- str. 3 post 89 Balsam AA leci do kogos innego juz,wiec proponuje Ci odlewke balsamu ENLIVEN mango i passiflora,moge zrobic 150 ml ,co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- to tamto wszystko rezerwuj dla mnie prosze a do juyra poczekam co z kremem ogorkowym sie okaze jak widzisz rezerwacja byla wspomniana... napisz mi prosze u mnie co w takim razie z tego co mi sie podoba masz i jeszcze nie wymienilas i nie zarezerwowalas. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- a te rzeczy dopisalam dlatego,ze nie bylo nic napisane,ze sa zarezerwowane,poza tym u mnie spodobalo Ci sie wiecej rzeczy dlatego dopisalam jeszcze pare,ktore mi sie spodobaly.
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
"Kochana,podobaja mi sie u Ciebie:
probka Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Medium Beige, 6.Kojący krem do rąk Lawenda i Rumianek, 75ml, Avon - nowy, nieużywany (zdjęcie z internetu, balsam będę miała 27lipca) 13.Chłodzący, ogórkowy krem do ciała, 200ml, Oriflame - nowy, nieużywany odsypka pudru bambsowego BU, 17.Odsypka podkładu w woreczku strunowym, odcień Olive Fair, EDM - dostałam jako gratis, nie wiem jaka to formuła, ja użyłam raz do testu paskowego" to wszystko mam dla Ciebie zarezerwowane oprócz kremu ogórkowego. Puder sypki i Fair Medium wymieniłam wcześniej ZANIM napisałaś o rezerwacji, przeczytaj posty. |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana,
wpisujac,ze podoba mi sie Puder sypki i Fair Medium kopiowalam z Twojej listy te rzeczy(nie przepisywalam recznie) i jak widzisz byly one w czarnym kolorze-jako dostepne.Musialas je zatem zarezerwowac badz wymienic,ale nie zaznaczylas tego zanim ja na nie zwrocilam uwage,stad to zamieszanie.Ale wracajac do tego co jest to ja proponuje tak:Od Ciebie: probka Avon, podkład Cashmere Finish, odcień Medium Beige, 6.Kojący krem do rąk Lawenda i Rumianek, 75ml, Avon - nowy, nieużywany odsypka pudru bambsowego BU 17.Odsypka podkładu w woreczku strunowym, odcień Olive Fair, EDM - dostałam jako gratis, nie wiem jaka to formuła, ja użyłam raz do testu paskowego to co wymienilam wyzej to jest to,co do tej pory chcialam,teraz jeszcze wybiore cos z tego,co masz,bedzie to mianowicie: 18. Cienie do powiek Egyptian Earth Mineral Collection, Vollare Cosmetics - używane kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu 26. Pomadka Color Trend, odcień Kiss Me (coś jakby łososiowy, trudno określić), AVON - użyta raz, data produkcji 05.01.10r 3.Krem do ciała Giordani White Gold, 250ml, Oriflame - użyty 3 razy 1.Puder rozjaśniający w perełkach (z masłem shea, olejkiem jojoba i wit.E), 17g, Sensique - użyty raz, więc prawie jak nowy, ważny do 05.2011r (nie wiem czy chcę oddać! Można próbować kusić...) to by bylo na tyle od Cieie,daj mi tylko znac czy to,co dopisalam nadal masz,zeby nie bylo nieporozmien ![]() ode mnie dostalabyc: 1)RIMMEL- tusz do rzes, 100%waterproof,czarny,swi erzy,tylko 2 razy uzyty )Tusz do rzes z korektorem hypo-allergic "eye can't go wrong" 2)GABRIELLE SANTINI gino tossi,na zdjeciu widac ile jest, mysle,ze tak bez 15% 3)ENLIVEN maslo do ciala MANGO&PASSIFLORA,super nawilza,w skladzie witaminy A,C,E,odlewka do 100ml 3)Ziaja - zel pod oczy szalwiowy zmniejszajacy obrzeki - poj. wyjsciowa 15ml,zostalo miedzy 1/2 a 1/4 4)ZIAJA krem pod oczy z blawatkiem rozjasniajacy cienie,jest ok 1/2 5)Vibo czarna kredka do oczu,jest 1/2 balsamu enliven odleje Tobie duzo wiecej i dodam jeszcze probki kremow po 50 roku zycia.Dorzuce jeszcze jakies "gratisy" pewnie. Napisz mi czy taka wymianka Ci pasuje jesli nie to ja jakos jeszcze zmodyfikujemy
Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2010-07-20 o 21:26 |
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
smialo mozesz do woreczkow strunowych popakowac odsypki
![]() ode mnie dostaniesz to,co ostatecznie napisalas w poscie ![]() mnie tez tanio wysylka nie wyniesie;p ale mysle,ze jak na tyle kosmetykow oplaca sie dac 2-3 zl wiecej naprzesylke tak wiec ostatecznie poprosze to,co wymienilam u Ciebie w zamian za to,co wypisalas u mnie Wysylka moze byc po 28,ze spokojem,kosmetyki dla Ciebie beda u mnie czekac za Toba
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
dokladnie tak
dorzuce Ci wszystkie probki dla Mamy jakie mam zatem ja czekam na paczke od Ciebie i jak dostane wysylam do Ciebie kosmetyki adresy do siebie juz mamy daj mi tylko znac jak juz wyslesz paczke jak bys cos jeszcze w miedzyczasie dodawala-daj znac,ja tez dam znac i moze jeszcze cos sobie dorzucimy
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie:
Próbka podkładu, odcień Cream, Lucy Minerals-nieotwierana Próbka podkładu, odcień Fair, Lucy Minerals - użyta do testu paskowego Próbka podkładu w woreczku strunowym, odcień Calista 1, Cover De Luxe, Pixie - nieużywana Dla RoOxAnKaA 2 sample podkładu edm w strunie buder bambusowy w strunie odsypka wilkości 2 sampli edm dry-flo odsypka w strunie wielkości biga edm.
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo szczerych chęci- nic z wątku nie wybiorę...Bardzo mi przykro, najchetniej skuszę się na coś z listy |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Może coś takiego?
31. Odsypka na spróbowanie pudru bambusowego, Biochemia Urody - ilość do ustalenia 32. Niewielka odsypka pudru jedwabnego w strunie
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Roxanko dziękuję za zainteresowanie. Niestety póki co nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
1. Krem na dzień SPF 20 rozjaśniający przebarwienia Solutions Perfect Tone 50ml (nowy) oraz krem na noc rozjaśniający przebarwienia Solutions Perfect Tone 50ml (nowy) AVON
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1279369970 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1279369970 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1279369970 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1279370556 ale widzę że są o rzeczy zarezerwowane, więc raczej nic poza tym ![]() chyba że masz poza wątkiem jakies kosmetyki z avonu, najchętniej mowe pozdrawiam
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Kochana przepraszam że tak późno odpisuję. Jak najbardziej mi pasuje, poproszę o odsypkę bambuska tak żebym mogła parę razy go wypróbować bo często podobno po czasie widać że podsusza
Ale to jest chyba tak wydajne, że mała odsypka wystarczy. To wyślę o Ciebie i poczekam aż do Ciebie dojdzie to na co czekasz i mi wyślesz, tak?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

juz robie rezerwacje