|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, a my razem z Nią- część kolejna ale nie ostatnia
ahoj wymiatacze
najsamprzod wpierw i wprzody Wrobelku najmilszy i najcwierkszy ![]() wszystkiego Tobie najcudniejszego ( w sensie cuda cudowne a nie cuda dziwy ) dla Cie, z fiordow ziemi Forglem meg ei znaczy ( nie zapomnij mnie ) po pansku ![]() moja babcia mawiala niezabudki Załącznik 3233479 poza tem, witam w kolejnej odslonie Was, o zezwloki ( goscie )Cocoszo mam ja cos dla Ciem turban pisassa jeno musze se twarz zezwlocznom wylagodzic programowo ![]() i push up w photoshopie znalezc |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Mamo Antosina
i Ty ahoj-aj Markolito czy ten lup z Allegro z dzialu: umiarkowanie osobliwe czy wyjatkowo kuriozalne ( bo i blondyn i poczucie humoru i niebieskooki i przystojny ) chociaz, po prawdzie, jakby byl do tego jeszcze nieskompym milionerem podchodzi pod kategorie "zupelnie odjechane" ![]() czego zycze ![]() Mahoro z jednej strony zazdroszcze polskiego urlopowania z drugiej nie lata praktyki nauczyly mnie, ze moj urlop jesli ma znaczyc wypoczynek winien sie odbywac najmniej tysionc kilometrow ode rodziny najlepiej, Un w Koluszkach a ja na Krymie ![]() ale moze Ty masz subtelniejsza rodzine co to lubi chodzic po ziemi a nie po cudzej glowie
|
|
|
|
#93 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() No wiem, ze jestem nienormalna, ale przyjmowanie dóbr materialnych od osobników płci przeciwnej jakoś mi się niespecjalnie kojarzy.... A poza tym na Allegro takich nie mają
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu nie widze problemu
jak Un ma wiecej ma wrecz obowiazek sie podzielic inaczej nie bylby w mych oczach i oczach swiata tym dobrym czlowiekiem poza tym, chcialby kiedys trafic do nieba wiec, ma okazje juz punktowac, ku temu niebu ![]() zakladam optymistycznie, ze gdybym ja miala wiecej, tez skompic nie bede co mnie sie raczej nie zdazy ( to wiecej ) ale zalozyc mozna inna sprawa, ze najlepszy do takiej transfuzji dobr jest osobisty monz
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, wygładziłas sie juz w photoshopie
|
|
|
|
#96 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Witam
wczoraj miałam gości... a tak poza tym to leci do mnie Innocent już. więcej nic ciekawego... będę zamawiać próbki minerałów na all
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Margolu, uwierz
Osobisty Monz to byla jeszcze niedawno ostatnia opcja jaka bralam pod uwage same dochodzace herbatniki zycie to nas potrafi tak zaskoczyc lo jezu jak we wtorek poszlam do Urzedu Miasta po odpis aktu urodzenia ( bo moze, kiedys tam, na jakich bermudach przed preslejem slub se dla jaj by my wzieli ) tak w czwartek, dwa dni pozniej, bralam slub w tem urzedzie raz w zyciu trafilam na urzedniczke, ktora chciala absolutnie wszystko od razu zalatwic ![]() a po slubie poszlam na czipendejsow bo bilety mialam wczesniej ![]() rodzina do tej pory pojac nie moze, jak-to-zesmy jej nie zaprosili na ten slub a panna mloda po slubie pojechala na striptisy |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Sześć znowu!
Wrrrrr... Usnęłam w końcu o 8 i zaspałam na zebranie w pracy. Zastanawiam się jakim cudem, skoro po moim balkonie łazi tabun robotników, którzy cały czas coś łupią i wiercą Swoją drogą, śpię bez piżamy w pomieszczeniu z owym balkonem ![]() A tak w ogóle to w nocy próbowałam się też zaturbanić na wzór Sasi i Tymeny. Nawet różne specjalne tkaniny wyciągnęłam z wielkiego zapomnianego wora, ale nijak mi to nie wychodzi. Jedyny turban potrafię zrobić z ręcznika i mokrych włosów. Uchylcie rąbka tajemnicy! Jak się to robi
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
jestem w przeciagu chce zobaczyc turbana Nasturcji, chce! zobacze jednakowoz jak sie ogarne we wszystkim to smigam aha! zdanie moje na piniondz we wzwiazku jest podobne do Nasturcjowego takie, ze chlop powinien czynic prezenta, kupowac, rozpieszczac sie dzielic jako i ja |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Cocoszo
ku chwale daru Twego widzisz, pasi mnie ![]() sie jeden pan nawiany mnie podpytywal czy czytam z kuli ![]() gdybym wypila tyle co ow pan, na pewno bym czytala ala turban, u nas tak zawiazuja sie Somalijki zazwyczaj nie maja wlosow, wiec sciagaja tkanine ciasno przy glowie z tylu tworza duzy kok z materialu i zakrywaja go pojedynczym pasmem no i trza jeszcze kuncoweczki pochowac Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2010-07-05 o 11:33 Powód: rozpikselily mnie sie wdzieki |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo wow
A mój osobisty chuop chce się dzielić, ale ja nie chcem Bo to nie monsz tylko chuop. I on sie bardzo dziwi, czemu ja nie chcem i pojąć nie może dlaczego, podobno. I mowi że dziwak ze mnie ![]() Ciekawe czy jak bym powiedziala że chcem, ciagle by taki rozdawny byl
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo turban jak to turban, ale kieca i całokształt rewelacja!
Na mojej głowie turban musiałby być chyba bardziej w stylu Eryki Badu, co by się włosie zmieściło. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2010-07-05 o 11:45 |
|
|
|
#104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale mnie Urząd Skarbowy wpienia, 3x wysyłałam im korekte, mają taki burdel w papierach że naprawdę.. jak brać podatek to jest komu,ale żeby zwrócić to juz nie... |
|
|
|
|
#106 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewoje
tyz uwielbiam takie kiecki skutecznie powstrzymuja przed konsumpcja nadmiaru trunkow ![]() tom musze skrocic od dwoch lat sie zabieramprzeraza mnie jednak te 6 metrow dolu do recznego obrebienia Rawito dla Ciebie idealny taki jak wskazala Tymena koniecznie oka-poka co na glowie wytworzysz mysle, ze Tobie bedzie bardzo "do twarzy" w takiej szmacianej kombinacji Zuziuniu jam tez zawiedziona na skarbowce, na calym swiecie jednaka przy sciaganiu prezna, przy zwrotach niemrawa moj zwrot, po raz pierwszy od lat, przerzucili na pazdziernik kiedy w pazdzierniku moge juz byc milionerkom ( albo i co ) a teraz nie mam na buty ![]() i jak mam poznac jakiego milionera bez nowych butow |
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz lecę się tłumaczyć w pracy z mojego porannego niebytu. A potem zrobię poka-poka nowego wczorajszego obuwia
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2010-07-05 o 12:36 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcjo, no po prostu bosko wygladasz, bez turbanu w tej stylizacji to przypominasz mi seksbombę Gine Lollobrygide jako Esmeraldę z Dzwonnika z Notre Dame ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- witajcie
Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2010-07-05 o 12:45 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Corciu,
przeciez masz wlosy piekne no co prawda, jak sie siedzi przy Rawicie, to kazdemu sie wydaje ze lysy ![]() ale z twarza twoja regularna nie tylko w turbanie, ale nawet w wiadrze bedziesz wygladac uroczo ![]() do lollobrygidziej taliji to bym musiala bez rok nastepny krecic tego hula-hopa na okraglo spac i krecic swoja droga, jak one to robily niby gorset ale kiedy sie patrzy na jakie wyneglizowane wiecej zdjecia tyz ta osa w pasie jest moze w latach tamtych kobiety nie pily piwa? to co pily bo jak wcale nie pily... to czy ja koniecznie musze miec ta ose ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Jowita i plaszczyki poka i wiktorianska bluzeczke ja nigdy nie widzialam, na ten przyklad, wiktorianskiej bluzeczki ![]() Jowita bowiem, w niedalekiej przeszlosci zapewne obrabowala bank wkrotce o tem uslyszymy
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej Wszystkim
Passero dużo zdrówka i spełnienia marzeń A Antoś rośnie i rogi razem z nim. Po wakacjach idzie do drugiej grupy przedszkola, ma już swoje powiedzonka i wkroczył w zbuntowany okres. Ciekawe co będzie później . Zosia też rośnie, ma już 7 miesięcy i jest urocza . Poza tym nie wiem co to nieprzespana noc, bo jak zaśnie wieczorem to śpi do rana. Wczoraj pobiła rekord bo obudziła się o 10-tej .
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatu, Ty wiesz, ze ladnemu we wszystkim ladnie
![]() Mnie, to nie we wszystkim. Na przyklad we wturbanie, to wygladam jakbym nie wygladala. A w takiej zamaszystej kiecajdzie, to niczym grzyb co purchawka sie zwie. Tak wygladam. ![]() Kocie, koncerty byly, oj byly ![]() Wczoraj za to nie byly, bowiem synus moj rozgarniety inaczej zgubil z wieczora w stajni klucze i trza bylo wracac z festiwalu a potem to mi sie nie chcialo juz wracac na Babie Doly i nocke spedzilam juz w lozku osobistym Joasi nie ucalowalam, choc zaplanowalam usciski ... A Moj powiedzial poznawszy, ze ta Joasia, to normalna chyba jest ... a jak on o kim mowi, ze chyba normalny, znaczy, ze dobrze o nim pomyslal
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Witojcież moje Kochanieńkie i Kochanieńki!
Alem siem Was naszukała! Ledwie człowiek jeden dzień nie śledzi wewąteczka to już mu uciekają i nowy zakładają ![]() Aleście naprodukowały stron! Ledwom je przejrzała, ale już chwalę wszystkie zdjęcia i te zwierzaczkowe i te ludziowe (Nasturcyjko Wszystkich smutnych i niepocieszonych pocieszam serdecznie, chorym życzę zdrowia a zdrowym i wesołym życzę aby im nie mijało! No i oczywiście Wróbelkowi chciałam naaaaajserdeczniejsze życzenia urodzinkowe złożyć, coby jej się dobrze w życiu działo, zdrowia nie ubywało, coby same dobre ludzie przy niej byli i pomocą służyli w każdej potrzeby chwili Wróbelku, życzenia spóźnione ale szczere, bo prosto z serducha
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast Cię wychwalić, żeś oszczędna, że nie dałas biletom przepaśc, że wykorzystałas jak zapłaciłaś... Echhhhh
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Nasturcjo, jestem pod wrażeniem Siem umęczyłam, kotlety smażyłam. Wyszło tyle, że mogłabym wyżywić drużynę piłkarską. Chociaż nie wiem, czy oni mogą smażone ![]() Miłego dnia Wam życzę.
|
#117 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Tereso, Lipcowa - dziękuję
![]() Nasturcjo - ale ładnie wyglądasz na zdjęciu ![]() Byłam wczoraj w kamieniołomach za Strzelinem - skałki + jeziorko Były raki i biały piasek No i nie miałam stroju, więc kąpałam się w pełnym ubraniu.A potem koncert Arkony ![]() Miłego dnia. |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Marto, a foty masz?
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Wilczku
a wiesz, zem ja pod Twym wplywem wyszarapala z wnetrza szafy tom kreacyje Tys w roku zeszlym poka-poka robila spodnicy obfitej z falbanow obaczylam i mysle, ocho, mam i ja ![]() Lubo no, podlosc ludzka nie zna granic ![]() Jewonko widze, ze cierpisz na moja przypadlosc gotowanie dla pulku wojska gar musi byc pelny, z patelni schodzic miecho partiami a ziemniaki kipiec na talerzu ![]() ot, Polska Baba ![]() chwala jej za to Szyprunciu dyc juz wiesz, zem nie kwiatem ![]() my tak dla Ciebie z tom wizualizacjom se myzlimy, biedna kobita, wyobraznia jej spac nie da, niek ma ![]() Cocoszo a wiesz, ze Un Moj, na Szahownicem naszom, Maja zwana, powiedzial "normalna dziewczyna, naturalna, nic nie potrzebuje zeby ladnie wygladac" no ![]() taki typ zenski, co to nic nie potrzebuje, to chyba chlopy najbardziej lubia ![]() na mnie mowi, ...zanim sie Una odprasuje... ( przeciagajaco tak ) jakbym co najmniej przed kazdym wyjsciem zmarszczki i celulita prasowala ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- a jeszcze mam pytanie regionalne bo odkad-zem na lobczyznie pytala o zupe wilijnom tom sie dowiedziala z dziesiec nowych ( w tem owocowa ) jak sie u Was niezapominajki zwom ? moja babcia mowila niezbudki a babcia zakopianska modrookie ( bo modre-znaczy niebieskie ) chociaz Una miala repatryjanckie wilenskie korzenie ciekawam wielce jakie te Wasze niezabudki som? chociaz tak se mysle modra kapusta, toz slonska tak ciotka mowila toz ta Polska sie zrobila przemieszana ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Wilczku, tak doczytalam a raki, te co byly dalo sie lapac ? bo mnie sie przypomnialy piekne czasy jak sie rankiem na raki szlo, z koszem i pokrzywami a potem babcia raki parzyla ( nie powiem jak ) znaczy, ze sa jeszcze tak czyste miejsca, ze raki chca tam mieszkac
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2010-07-05 o 15:40 Powód: najszlo mnie na regionalizmy |
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Jezeli bede w Trojmiescie to na pewno dam znac Winterko Cytat:
Nie mam nic przeciwko mojej najblizszej rodzinie Sa subtelni i na glowe nie wchodza. Nigdy nie wchodzili. Kiedys za to mialam inny problem, przyjezdzalam na tydzien i wszyscy sie chcieli ze mna zobaczyc a nikomu doopy ruszyc sie nie chcialo. W efekcie ja latalam jak kretynka i wrocilam z urlopu wykonczona. Teraz tak nie robie - jak ktos sie chce ze mna spotkac, przychodzi do mnie a jak nie to... nie ![]() Nasturcjo jestes piekna Tez tak wiaze chustki na glowie, tylko turbanem tego nie nazywam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Swoją drogą, śpię bez piżamy w pomieszczeniu z owym balkonem

Bo to nie monsz tylko chuop. I on sie bardzo dziwi, czemu ja nie chcem i pojąć nie może dlaczego, podobno. I mowi że dziwak ze mnie