|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE CIUSZKI LETNIE I NIE TYLKO~~zapraszam~~
juz je wymieniłam
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka atmosphere ażurowa, rozmiar z metki 46, ale zdecydowanie zawyżony (ale ja noszę s/m i też jest ok) //mozna lepsze zdjecia ;p?
tunika river island z metki 16, moze cos u mnie ??
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
hej u Ciebie podoba mi się:
- narzutka szara, zwężana z większego rozmiaru, na ok 36/38 - Boska kurteczka znanej marki INVERSE, krótka kurtka na stójce, stan bardzo dobry/idealny, - tunika z gumkami na biuście s/m/l/xl - spódnica turkusowa nowa z metką, uniwersalny - śliczna wiązana tunika BAY z usztywnianymi miseczkami, rozmiar 40/42, nawet na duże 38, stan bdb - śliczna spódnica w stylu boho/folk w kwiaty, stan idealny, super na lato, rozmiar 40/42, nawet 44 - tuba uniwersalny rozmiar, może byś noszona jako spódniczka ale wiem, że to dużo jak za telefon...
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
- zielona bluzeczka george, kopertowy dekold, kokarda do wiązania,xs/s/m, stan bdb
- malinowa tunika top secret, xs, stan bdb - zielony top z koronką BAY, s/m, stan bdb- - biała bluzeczka z bufkami, z haftem, xs/s, stan idealny - gorset floral etam, xs/s, stan idealny - bolerko w paski, narzutka wiązana, miss selfridge, xs/s/m - bluzeczka pilot, mgiełka floral, xs/s/małe m - biały gorset, wyszywany, boski, xs/s/m - czarny top, xs/s - zielony top mgiełka top shop, xs/s, stan idealny Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-06 o 21:42 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
- czarna tuniko/sukienka japan tyle, xs/s/m, szlufki na pasek, śliczna
- top żółty z falbankami xs/s/m - zielony top z falbanką terranova, s/m - sukienka w róże marks i spencer, idealna na lato, rozmiar duże 38/40/małe 42 - spódniczka w róże floral, george, rozmiar duże 38/40/42 nie ma - jeansowa mini moto, vintage, xs/s/małe m, boska!! - czarna spódniczka tuba, top secret, rozmiar s/m/l - spódnica w kratę, z zakładkami, 34/36 -bermudy lniane, w prążki, 38/40 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-09 o 17:55 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
- sukienka new look, różowa, s/m
- spódniczka tammy, military style, s/m - spódnica floral boho, s/m - spódniczka lniana, brązowe pasy, s/m - spódnica w kwiaty, na plażę, wiązana xs/s/małe m - sukienka dorothy perkins, śliczna, z tiulem, sexy, s/m - śliczna spódniczka boho, cekiny, falbanka, s/m - ŚLICZNE CZARNE RURKI MARKI DENIM CO, SPODNIE TYLKO RAZ ZAŁOŻONE,ROZMIAR Z METKI 38, ALE PASUJĄ RÓWNIEŻ NA 36 POLECAM!! Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-31 o 15:52 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
- marynarka sportowa z kieszeniami s/m
- lniane spodnie 7/8 BAY, xs/s - kurteczka bolerko, rękaw 3/4, s/m - spodnie bojówki cheerokee xs/s - musztardowa bluzka japan style, s/m, stab bdb - - spódnica czarna, s/m - kombinezon m/l/xl - jeansy vintage bershka, szare, stan bdb/ideal, r.38/małe 40 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-26 o 18:14 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
- japonki nowe zdj. 1 i 3, 39
- japonki z kamieniami, 38, zdj.2 nie ma - koturny srebrne 39 - japonki na kaczuszce 39 - koturny skóra naturalna, podeszwa z drewna, ted baker, 39, za inne buty - śliczne klapeczki jak nowe, skóra naturalna, 39, TYLKO ZA INNE BUTY, najlepiej japonki, albo płaskie sandały Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-26 o 18:15 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
- biały long atmosphere, s/m, z metki 40, ale zawyżony
- koszulka w paski xs/s - atmosphere tunika w kwiaty s nie ma - tuba miss selfridge s/m - bluzeczka next, śliczna, maskuje brzuszek i boczki, r. 38/40/małe 42 - czarna bokserka george, s nie ma - golfik panterka s/m - boho styl, nowa m/l - granatowa dorothy perkins s/m Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-26 o 18:15 |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
- spodenki denim co, s/małe m stan idealny
- opaska H&M mam z wymianki, raz założona - legginsy termoaktywne czarne nowe - body koronkowe, rękawy bufki, s/m - sukienka czerwona, sexy xs/s - strój h&m, stan idealny, pudrowy róż, cyrkonie, xs/s - śliczna bluza marki outfitters, nowa z metką, rozmiar z metki M, ale wypada na L/XL, jest boska ale na mnie za duża :/ Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-26 o 18:15 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
- spodenki lniane denim co, stan idealny, 36/38
- BOSKIE spodnie marki DENIM CO, rozmiar 44/46, mega rurki, spodnie w stanie idealnym, jak NOWE, świetny denim nie ma - śliczna tuniczko-sukienka atmosphere w piękny wzór, rozmiar z metki 42, wydaje mi się troszkę zawyżony, świetnie pasuję też na małe 38/40 - śliczne różowe getry neonowe, NOWE, marszczenia przy nogawce, super !!! - boska ołówkowa spódnica firmy RARE by ASOS, rozmiar s/m, jak NOWA, idealna na lato !!! nie ma - BOSKIE CZARNE SKINNY, W ROZMIARZE S/M, CYGARETKI, STAN IDEALNY pas:37cm x2 biodra:47cm x2 długość:98cm stan:22cm Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-08-03 o 19:55 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
- zielony cień, nowy
- kolczyki kulki czarne - wiszące z gzwiazdkami - sprężynki - białe koła - fioletowe koła - spodnie wysoki stan f&f, 40, stan idealny - trencz frida, stan idealny, s/m Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-08-02 o 16:31 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
- biała bombka OLD NAVY, stan idealny, xs/s
- boski nietoperz motyl marki ASOS, stan idealny, piękne wygląda na osobie, wykonany ze świetnej jakości materiału, idealny na upały, oddam tylko za coś super!!! rozmiar 8 (36/38) - śliczna mgiełka-NIETOPERZ w kwiaty, idealna na upały, lekka, bosko wygląda na osobie, stan idealny 36/38 - ŚLICZNE CYTRYNOWE BALERINKI NA SZPILCE Z KOKARDĄ MARKI NEW LOOK, STAN IDEALNY, ROZMIAR 39 - koszula wallis retro, fiolet, dopasowana, boska, dół lekko rozkloszowany s/m - top cherokee w paski, s/m, long, stan idealny - sweterek next, 36/38, w kurzą stopkę, stan bdb - NOWE RURKI MARMURKI MARKI COTTON CLUB, SĄ BOSKIE, DOPASOWUJĄ SIĘ DO SYLWETKI, ROZMIAR S/M pas: 37cm x2 biodra: 44cm x2 dlugosc: 101cm stan: 21cm Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-08-03 o 19:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej niestety nic
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? koniecznie zajrzyj do obu wątków;-)
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się lecz nie jest to to, na co bym chciala wymienic ta spodniczke. Przykro mi. Moze cos innego wpadło Ci w oko?
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- teraz podoba mi sie sukienka ZIP i kurteczka jeansowa ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
zastanow sie nad ta sukienka. Taka ladna klasyczna jest moja z Camaieu. Na osobie wyglada slicznie. A podaj mi wymiary kurteczki.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za kombinezon m/l/xl, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1278446014 ?
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
odp
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się ukienka atmosphere ażurowa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

Październik