![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze Kiedyś zostane mamą - Aniołkowa Mama
Trzymam kciuki! Prosze bądź dobrej myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę,że powinnaś pozwoliś TŻ przejśc tą żałobę po swojemu.Ale nie pozwól mu siebie ranić ![]() Normalnie kobieto podziwiam ciebie bardzo.Ja nie wiem co bym zrobiła...serio.Jak sobie pomyslę o tym co przeszłaś,to....ja bym oszalała.Na pewno poszłabym po pomoc do psychologa,bo zbzikowałam bym. Dzielna jesteś dziewczynko i nie poddawaj się.Co do Ż to widocznie musi miną jakiś czas,daj mu go.
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wychodzi na to że ja jestem jednak silniejsza dlatego pozwalam mu wyrzucic ten gniew na swoj sposob bo wiem ze strasznei cierpi gdy miał 14 lat zmarł na raka jego tata bardzo to przeżył i przeżywa do teraz od tamtego czasu przestał wieżyć w Boga teraz Bóg zabrał mu synka jest rozżalony zły załamany niepotrafi znaleśc sobei miejsca dlatego pozwalam mu na wyładowanie złości na swój sposób mimo ze mówi przykre słowa wiem ze wcale niechce mnie zranić i wcale tak nie uważa poprostu sobie nie radzi z tym bólem jest zły na cały świat ale wiem ze to minie poprostu potrzebuje-potrzebujemy oboje czasu ja jakoś dochodze do siebie z dnia na dzień jest coraz lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mądrze piszesz ![]() Gratuluje siły...naprawdę ciebie podziwiam ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny oto MOJA BRATANICA
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana, na pewno niedługo wszystko się uda, a Ty sama będziesz cieszyła się takim skarbem..trzymam kciuki, nadal ![]() Ważne, że się nie poddajesz, nie zamykasz w sobie.. Masz ogrom sił, które pozwalają Ci przetrwać i wiarę w pozytywne zakończenie..Trzymaj się Kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
dziś odebrałam wyniki
wynik badania: PRZEDWCZESNE ODDZIELENIE ŁOŻYSKA ZABURZANIA W KRĄZENIU PŁODOWYM I MATCZYNYM MACERACJA BŁON I PĘPOWINY niebardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi i jaki był powód porodu ale to wszystko mi wytłumaczy lekarka teraz czas na badania cytologia toxoplazmoza i tarczyca mam nadzieję że szybko to załatwie zaczne leczenie i szybko zobacze 2 kreseczki upragnione
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a nie miałaś problemów z ciśnieniem???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Moniko gratuluję ślicznej bratanicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie brzmią groźnie dlatego się troche zmartwiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- jutro jade robić tarczyce bo strasznie się teraz niepokoje w internecie już oczywiście wyczytałam jak żle wpływa nieleczona tarczyca na ciąze i że przy nieleczonej dochodzi do przedwczesnego oddzielania się łożyska więc już spanikowałam bo ja własnei mam to na wynikach badan histop.i podejrzewam ze na 100% mam coś nie tak z tarczycą jestem ciekawa jakie tweraz wyjdą wyniki bo pod koniec 2009r miałam juz 3,94 przy normie 4,2 więc coś mi się wydaje że niezbyt ciekawie będzie ;(
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście śle fluidki i trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Monika, zrób badania na tarczycę i spokojnie poczekaj na wyniki. Moim zdaniem mając 3,94 przy normie do 4,2 to jeszcze nie powód do paniki.. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- i dołączam się do przekazywania pozytywnych fluidów!!! trzymam kciuki, by wszystko wyszło pozytywnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko że 3.94 miałam w grudniu a teraz może już wynosić czasami więcej no ale to wszystko się okaże na dniach. jutro jade do certusa zrobić badania niewiem czy je otrzymam w ten sam dzień bo znajoma mi mówiła że tam jezdzi robić badania bo np oddaje krew jedzie na zakupy że wraca po 2-3 godz. i ma już wyniki ale to pewnei zależy co jest badane bo na wyniki tarczycy to pewnei bede musiała dłużej poczekac u mnie najgorsze jest to że ja bym chciała mieć wszystko szybko odrazu zrobione żeby wiedzieć co i jak niepotrafie cierpliwie czekac ;p
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
a ja dziś robiłam tarczyce po 2 godz odbierałam wyniki i juz niewiem co jest w listopadzie 2009 miałam 3,94 a dziś mam 1,8 czyli wręcz idealnie niewiem czy przez ciąze mi tak tarczyca się zmieniła czy co jest bo ja tarczycy nie leczę ale teraz jużniewiem co mogło być powodem ze tak wczesnei urodziłam bo byłam pewna na 100% ze tarczyca mi się powiekszyła i to zaszkodziło dzidziusiowi a teraz już zwątpiłam i się zdenerwowałam powinnam się cieszyć ze mam dobre wyniki a ja się martwie bo liczyłam ze to był powód ;(
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- no a mi się udało jeszcze dzis zalapac do mojego ginekologa mimo ze powiedzialm zew juz do neigo niepojde ale poszlam bo potrzebowalam skierowanie na wassermana przy okazji pobral mi wymas i za 2 tyg bede miala do odbioru cytologie ![]() lekarz oglądnął wyniki ze szpitala i nic się niedowiedziałam powiedział mi ze tak czasem bywa ze tak się dzieje i już jak powiedziałam ze zanim urodziłam dostałam ostrej biegunki że biegąłam co chwile do łazienki i za którymś razem urodziłam to się zapytał czy czasami jakiegoś zakażenia niedostałam-idiota-on się mnie pyta czy ja niedostałam czasami??a co ja lekarz że mam wiedzieć co za przygłup więc nic niewiem co z tych wyników wynika co mogło być przyczyną no ale to juz się niedowiem nigdy ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- a kurcze zapomniałam się zapytać o te hcg jak długo się utzymuje no ale jak mi walnął hasło że mam teraz przez pół roku się wstrzymać ze współżyciem tzn ż emam się zabezpieczać to nawet bym się go o to już nie zapytała bo ta lekarka co u niej byłam na drugi dzień jak wyszłam ze spzitala to powiedziała z emam odczekać do pierwszej @ i mozemy się starać a ten powiedział ze minimum pół roku mamy się wstrzymać a ja nie będe i nie chce tak długo czekać!!! a ja to prawdziwy pechowiec jestem-jakaś nie wydarzona jak by tego było mało że podczas ciązy wyszedł mi polip to fakt teraz już go niema bo jak miałam skrobaną macice to go usuneli ale za to lekarz mi teraz wykrył jak to stwierdził-małego mięśniaczka- i że CHYBA nie ma on żadnego wpływu. jak to CHYBA a kto ma to wiedzieć czy ma czy nie jak nie on no ręce opadają ;( __________________
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
MMONIKA jestem ciekawa skąd u Ciebie tyle siły na pisanie całej tej historii??jestem po świerzych przeżyciach podobne jak Twoje...ale jakoś wolę to trzymać w sobie i nie poruszać tematu,tym bardziej na forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
łącze się z Wami w bólu,wiem co oznacza taka strata. ja swoją dzidzie straciłam w 7 tyg. (38 czerwca) przeżyłam to strasznie,obwiniałam siebie strasznie i wiem że mi to nie pomagało ![]() teraz patrze na wszystko pozytywniej,że miało tak być ,że Bóg mi da jeszcze dzidzie (starałam sie 2 lata) i będzie wszystko ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Aniela współczuje! Dobrze, że wierzysz i chcesz
![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-07-22 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
;( u mnie dziś gorszy dzień dziś przyszła myśl że niebawem minie miesiąc jak juz nie ma naszej kruszynki ;( Boże tak strasznei się cieszyłam na tą ciąże płakałam ze szczęscia jak ujrzałam dwie kreseczki na tescie 2,5 roku staraliśmy się o tą kruszynkę i jeden moment krótka chwila to przerwaała i cię zabrała aniołku ;( Boże oddaj mi mojego Aniołka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2010-07-22 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Monika nie przeżyłam czegoś tak strasznego... ale myślę, że dopieor keidy pojawi się nowa nadzieja i kolejne dwie kreseczki będziesz mogła poczuć prawdziwe szczęście... Tak mi się wydaje... dlatego musisz być silna, bo żeby szybko się udało nie może być blokady psychicznej a raczej staranie bez parcia na to... Spróbujcie znowiu cieszyć się sobom i bliskościa i co za tym idzie seksem,... żeby nie było karzde zbliżenie z myślą o ciąży... Chyba spontanicznie zawsze jest łatwiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
sciskam mocno i wspołczuje nie wiem co mam napisac bo cokolwiek napisze i tak nie ulże w bólu jaki czujesz
moja amelcia ma 2 miesiace w 35 tyg lekarz zobaczył na usg cos czego nie powinno byc w karcie ciazy wpisał "wady wrodzone) torbielka na /w miedniczce małej araz po urodzeniu małej 6 maja pediatra skierowała nas do kliniki w katowicach dobrze ze miałam łatwy poród bo w 4 dobie bylismy juz w katowicach na oddziale patologii noworodka serce mi sie krajało i płakałam kiedy miałam ja tam zostawic mogłam tylko wchodzic ja karmic (co 3 godz) i do godz 18 ![]() przebadali mała doszczetnie kazdy skrawek ciałka ( do dzis mała płacze przy zwykłym badaniu a mówia ze małe niemowlaki nie pamietaja) na szczescie okazało sie ze torbielka znikneła mielismy po 2 tyg kontrolne usg które na szczescie wyszło bardzo dobrze jeszcze jedno zostało we wrzesniu dodatkowo musimy jeszcze zrobic echo serca bo po urodzeniu otwór owalny sie nie zrósł czy cos w tym stylu lekarz nam powiedział ze czesto tak jest i ze sie to zrosnie ale dla pewnosci po 4 miesiacu mamy to sprawdzic z dnia na dzien mysle i modle sie zeby to badanie wyszło dobrze nie wiem co bym zrobiła bez mojego skarbeczka mysle ze bedziesz cieszyc sie macierzynstwem zycze ci tego z całego serca i trzymam za ciebie kciuki ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Po przeczytaniu Twojej historii serce mi pęka,bardzo Ci współczuje.Sama mam synka i nie wyobrażam sobie życia bez niego,na początku ciąży musiałam leżeć ponieważ miałam plamienia lekarz do którego chodziłam zlekceważył to ale na szczęście nie było za późno i dzięki Mojej Pani doktor wszystko zakończyło się dobrze. Plamienia,skracająca się szyjka ,założenie pessara i każde usg doprowadzało mnie do palpitacji serca ciągle patrzyłam w ten ekran czy On tam jeszcze jest.Dziś Filipek ma 9m i jest zdrowym i ślicznym chłopcem. Mam nadzieje - jestem pewna że Ty tez będziesz szczęśliwą mamą ,mocno trzymam za Ciebie kciuki i myślami jestem z Tobą .Ważne teraz jest to abyś znalazła "Swojego " lekarza ktory teraz Cię dobrze poprowadzi a później jak będziesz w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki a ja czekam nadal na @ brzuch mnie pobolewa juz od ponad tygodnia piersi mam tak wrażliwe na dotyk że ledwo moge je dotknąć bolą całe aż pod pachami tak jak na początku ciązy więc sobie wyobrazcie jak wariuje bo niewiem co jest grane mnie zawsze na okres bolały lekko piersi ale teraz nietylko piersi ale także pod pachami aż do żeber tak jak bym miała je całe obite znowu wrócił ból pleców do tego miewam mdłości ale to wszystko chyba mam juz z nerwów to już prawie miesiąc od tego jak straciłam dzidzie lekarka mówiła że u mnie szybko pojawi się @ bo niekarmię nawet pokarm niezdążył najśc więc czekam i czekam no i do tego nasiliły mi się upławy więc chodze cała w stresie i zaczynam fiksować ;(
tak strasznie bym chciała żeby to było ''TO'' czego tak bardzo pragnę!!!!
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki Kochana, żeby to było To, o czym marzysz
![]() Daj znać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Monika trzymam za Ciebie gorąco kciuki! Oby to było TO!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny-trzymajcie mocno
![]() no w najgorszym przypadku @ co będzie to będzie czas pokarze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
niestety te objawy są na @ zrobiłam teścik - negatywny
![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.