|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: JAK PRZY NISKIM wzroscie byc FIT / trening silowy + 10 pż / cz. II
Cytat:
a czy jakiś skep z ładną bielizną w Wawie mogłaby mi któraś z Was polecić? a z ta ośmiornicą to było coś takiego,że ona niby w jakiś sposób przepowiedziała(:confused : ) że któraś tam drużyna wygra w piłkę i ponoć sprawdziło się toa tak w ogóle to 3mam mocno kciuki by się udało i wszystko ładnie by się poukładało przygody z zębem nie zazdroszczę-współczuję bardzo ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Meg - jak sie czyms interesują: myzką, malarstwem,s ztuka to sa piekne albumy
Dygotko - osmiornica miała kładzione przed soba dwie flagi, obok których były małże, którą małże wybierała ta druzyna wygrywała wszystko trafnie
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziu tak bym zrobiła, tylko że Młodych nie znam osobiście ![]() Iwonka Pan Młody skończył AGH, a Pani Młoda studia związane z chemią i pracuje w laboratorium, tylko tyle wiem ![]() Myślałam może coś o tematyce psychologicznej. I te albumy też są bezpiecznym pomysłem
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie w wolnych chwilach wole cos innego czytać ![]() Ja swoim znajomym dorzucam do prezentów ksiązki podróznicze, albumy. Zawsze są mile widziane, a ludzie nie mają na to kaski (wydaje mi się, że taki post pisałam ze 2 godziny temu, ale zniknął http://www.empik.com/polska-na-weeke...0054,ksiazka-p to jest hit wsrod moich znajomych, świetnie napisana ksiazka z wyliczeniem godzin zwiedzania, pobytu, dojazdu, miejscowymi atrakcjami, co więcej mieści się w każdym plecaku, walizce, bardzo przydatna. Sporo zwiedzałam według niej, starsza mam wersję. http://www.empik.com/polska-101-wyci...1215,ksiazka-p http://www.empik.com/100-wyjatkowych...0753,ksiazka-p Ja kocham ksiązki, więc w takim Empiku to mogę cały dzień spędzić ![]() Mozna też kupić kucharską albo o winach ![]() http://www.empik.com/nigella-gryzie-...8941,ksiazka-p http://www.empik.com/szef-kuchni-na-...0099,ksiazka-p http://www.empik.com/nigella-ekspres...0068,ksiazka-p http://www.empik.com/wina-swiata-opr...1355,ksiazka-p
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podglądnęłam ich na NK i lubią podróżować Polukam i coś wybiorę
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Heloł Dzieweczki, czy poszłyście już do laseczka?
![]() Ano, połowa smaży się (ja właśnie dotarłam do dom, ufff, nie cierpię upałów ) a druga połowa pewnie ćwiczy namiętnie.czepiak - nadal trwam w podziwie, 4 rano i te kilosy - pomnik Ci z brązu postawię ![]() Iwonalodz - trafiłam dzisiaj na jakąś audycję w radio i mówili o tej ośmiornicy. Cały świat ma z tego ubaw, a mi...się żal zrobiło biednego stworzenia, które z natury swej tak inteligentne, wykorzystywane jest do takiego celu i kurcze, jeszcze stale wisi nad biedna ośmiorniczką groźba wylądowania na talerzu któregoś z kibiców...biedna...(dziwn a jestem, czy mimo krwiożerczości deklarowanej, w zasadzie mam serducho gołębie? )Mddalena77: "Aż mi się za mąż zachciało wyjść,chociaż dopiero się rozwiodłam " - jesteś Wielka, uchachałam się po pachy Z dowcipu słownego, nie z sytuacji, of coz! dygotka8 - sklep z ładną bielizną - BARDZO POLECAM (zamawiasz w internecie, odbierasz osobiście jesli chcesz i możesz wtedy przymierzyć/zmienić zamówienie i te pe. Ja w ten sposób stałam się szczęśliwą posiadaczką kilku par stringów, pięknego kompletu z gorsetem i skórzanego sznurowanego topu, takiego przywodzącego na myśl pirackie skojarzenia i pięknie eksponującego brzuszek ;P TŻ mi to znalazł i bardzo uradował takim prezentem na urodziny SISI, ul. Kobielska 14/2, 04-359 Warszawa tel./fax. (22) 424 63 63, kom (0) 880 44 74 74 begin_of_the_skype_highli ghting (0) 880 44 74 74 ; http://www.sisi.pl/index/index/index (Nie wiem, czy mi bana nie wlepią za to że to wkleiłam, ale ja nie ze złej woli... )Mrofka, miałam ubaw jak czytałam o tej babci Ale chciałabym Cię zobaczyć za sterami bombowca i szczerze Ci życzę spełnienia tego marzenia A poza tym to tak: rozmowa o pracę - totalna pomyłka, trwała...15 minut. Pfff, nawet nie dali mi się do końca zaprezentować, nie pogadali ze mną po angielsku, a podkreślali mocno że znać go trzeba ach i och, poza tym jak doszło do szczegółów tego co oni oferują i czego tak naprawdę chcą, to...szkoda czasu. Ponad dwa razy dłużej jechałam do nich na to spotkanie, ech. Ale już znalazłam sobie coś innego ![]() Krater po ósemce na razie nie boli, znów byłam u dentysty, coś tam płukali, nawsadzali mi znowu jakiś obrzydliwości w paszczę i ok. ![]() Wagi nie lubię Poza tym, radośniej mi się jakoś uczyniło - i w związku z tym już myślę o jakiejś potańcóweczce jutro Bo ja jak wejdę na parkiet, to nie bardzo jest jak mnie z niego ściągnąć (wspominałam co na parkiecie, a czasem...w markecie wyprawiam, nie? ) Niniejszym, skoro nadejszła juz taka uroczysta chwila (że humor mam ;P) dedykuję wszystkim ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=xOnZLbctsvg(GDYBY ktoś miała go jako .mop3 - POPROSZĘ! ![]() ![]() Za chiny nie mogę go złapać w necie, w TEJ KONKRETNIE wersji...O i jeszcze to dla Was...SUPER się przy tym prezentuje ciałko...to zmysłowe kręcenie biodrami i prezentowanie po kolei każdego mięśnia na brzuszku...mhrrrr...i wężowe ruchy rękoma...uhmmm ): http://www.youtube.com/user/bhokarala#p/f/1/B0T91zh7EKQIdę coś przekąsić, mięsko i rukola czekają w lodóweczce... ![]() EDIT: Ciem taki brzusiek!: http://www.youtube.com/watch?v=b3fpb...eature=related I tu pytanie do bardziej oblatanych: czy taki x-paczek mogę zdobyć JEDYNIE dzięki ćwiczeniom siłowym? (czytaj: daję czadu na 'maszynkach' na siłowni wśród śliniących się panów? EDIT2 (w temacie motywacji brzuszkowej): http://www.youtube.com/watch?v=U9dg9hvDIzU ....hihi...może i ja nakręcę taki teledysk ...1:40 - też tak umiem ![]() EDIT3 (news z ostatniej chwili): potańczyłam i...zębol dał mi spokój Znów będę ćwiczyć, hurra!
Będę wysportowaną trzydziestką, ryczącą czterdziestką, jędrną pięćdziesiątką, a po sześćdziesiątce...idę na całość ![]() Edytowane przez bhokarala Czas edycji: 2010-07-10 o 21:28 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Bhokaralo - tak piszesz, że nie wiadomo, jak sie wtrącic
trzymam kciu za super pracę ![]() Osmiornica jest miła na odległośc mysle, że w morzu gdybyś spotkała taka mega, mimo Twojej sympatii do niej ona nie odwzajemniłaby tego, a wręcz przeciwnie ![]() Poszukam Ci tej muzyki, jak znajdę to dam Ci znać poza klubem to totalna łupanka nie dająca sie trawić ![]()
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-07-09 o 22:39 |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() bhokarala muzyka nastraja klubowo udanej imprezy sobie i Tobie życzę ![]() ![]() A właśnie zapomniałam napisać, że albo od 15 lipca lub 1 sierpnia zaczynam staż
Aparatka ![]() góra 2011.10.17 dół 2012.04.04 ![]() Tamilee Webb "Iwant those ABS" Jillian Michaels "30 day shred Mel B. Edytowane przez <meg> Czas edycji: 2010-07-10 o 12:05 |
|
|
|
|
#100 |
|
wizażowy robalek
|
Heloł
![]() Mrofka stwierdziła, że nie ma takiego siedzenia i rusza swoją szanowną pupencję do ćwiczeń Lecę więc |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Meg- powodzenia!
i gratulacje! ![]() Mrofko - w taki upał lepiej uważaj albo na wieczór poczekaj
|
|
#102 |
|
wizażowy robalek
|
Yhm... a ja chyba nie umiem ćwiczyć hhabs
nie umiem tak wygiąć bioder, jak te babeczki to robią. I przy tych ćwiczeniach na siedząco nie daję rady przez biodra (i chyba jestem do nich za słaba kondycyjnie jeszcze) ![]() buuuuuuuuuuu ![]() Meg, a ty jak sobie z tym programem radzisz? Próbowałaś? |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Heloł
![]() Dziś pożeram pizzę Byłam na długim, ponad trzygodzinnym spacerze w kumplem i było milutko. TŻ w tym czasie odwiedził swojego kumpla i...wrócił z bujaną ławeczką, taką do ogrodu! Zmontowaliśmy ją razem Poczuliliśmy się na niej (wszak trzeba przetestować wytrzymałość sprzętu, nie? ) A teraz pizza i...białe wino, bo...mi się zachciało. ![]() A, oglądam właśnie to: http://www.bodyrock.tv/2010/07/06/mo...rture-workout/ Laska ma figurę jak ja (ok, ja nie mam takich ramion umięśnionych i <jeszcze> nie mam takiego x-paka ), ale czy mi się zdaje czy ma silikony? Taki off top, ale zauważyłam to, bo dziś z kumplem rozmawialiśmy m.in. o cyckach :P Znów się odstroiłam na różowo i w topie bez stanika widać było, żem niemal płaska. No i co z tego? Wyszłam z założenia, że niby kiedy mam się tak ubierać? Jak będę miała setkę? Nie, właśnie teraz tak zrobię, a świat niech sobie wytrzeszcza gały No, to taka moja mała walka z własnymi kompleksikami :P Od razu pokochałam moje małe piersiątka :Pmeg, Ty zrzuciłaś 10kg? ŁOŁ! Następna, której jestem winna pomnik z brązu!Iwonalodz, kiedy wczoraj pisałam posta co chwila mi wywalało net, więc dlatego tak dopisywałam kawałkami
Będę wysportowaną trzydziestką, ryczącą czterdziestką, jędrną pięćdziesiątką, a po sześćdziesiątce...idę na całość ![]() Edytowane przez bhokarala Czas edycji: 2010-07-10 o 22:01 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
bhokarala dzięki za namiary na sklep
![]() poprzeglądam,może coś znajdę dla siebie
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
dygotka8- na pewno coś sobie znajdziesz! O, przypomniałam sobie jeszcze jeden adres (tu możesz zamówić sobie w necie, ale wiem, że bieliznę tej firmy można dostać w wielu sklepach), maja prawdziwe cacka: http://www.roza-bielizna.pl/
Nadąsałam się, grrr...roznosi mnie, a TŻ padnięty i nie chce ze mną poimprezować, awrrr...jutro idę na fitness...DĄS!...i nie wrócę do domu, póki nie padnę, TUP! grrr...
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Dżizas...jakie Wy jesteście gaduły,człowiek się nie obejrzał a juz droga część watku i 4 strony!!! Jestem (a raczej sie staram) fit juz od 3 miesiecy. Duzo sie nie zmieniło,miesnie twardsze,ale tłuszczyk stoi i cell tez
Edytowane przez guniaaa Czas edycji: 2010-07-10 o 22:25 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
bokarala dziękuję za kolejne namiary
wczoraj się trochę opaliłam-chyba pierwszy raz w życiu mam opalone uda znaczy się pierwszy raz się w kostiumie opalałamguniaaa jestem b.ciekawa jak wygląda Twoje nogi skoro z nich najbardziej nie jesteś zadowolona...
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2010-07-11 o 11:27 |
|
|
|
|
#108 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej! Ale upały
![]() dziękuje Iwonka zobaczymy co i jak Cytat:
niet.Cytat:
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki drogie, zgłaszam sie z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie do Waszego grona
Mam 161 cm wzrostu i... CHCĘ BYĆ FIT! Ogólnie jestem dość szczupła, chociaż przez tabletki anty zauważyłam pojawiający się na udach i tyłku cell :/ Dlatego moim głównym celem jest pozbycie się tego wstrętnego dziada a poza tym wzmocnienie mięśni, zdobycie lepszej kondycji, wyrzeźbienie ciała i może zgubienie kilku cm. Aktualnie zaczynam 2 tydzień insanity i o ile z ćwiczeniami sobie radzę, to z motywacją do unikania nadmiaru węglowodanów wieczorami jest wiele gorzej. Wierzę, że uda mi się ją znaleźć właśnie wśród Was To jak, pomożecie?
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() jestem nowa w tym wątku. 158 cm
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -mi też to pomogło!!
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powoli biorę się w garść Dziś grzecznie zjadłam śniadanko i wieczorem planuję lekki trening zrobić
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny i ja zwracam się z prośbą przyjęcia mnie do grona.
A więc mam 158 wzrostu i 55 kg. Sama nie wiem kiedy przytyłam, zawsze mialam góra 50 kg, z czego nigdy jakoś zadowolona nie byłam, a teraz dodatkowe 5? Pora wziąść się za siebie a wiadomo, że w grupie łatwiej ![]() Zauważyłam również pojawiający się celulit, co mnie martwi bardzo. Chciałabym zacząć jakieś ćwiczenia ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać. |
|
|
|
|
#115 |
|
Podróżniczka
|
Hej
![]() ale upal....padam....w pracy mam chyba z 50 stopni w biurze weekend poza domem, u mamy, nad woda, potem wieczorkami ukochane meczyki....wczoraj troszke pogrzeszylam i minelo i znowu do pracy czas ![]() ESPANIA WYGRAŁA ![]() witam nowe fitneski |
|
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#117 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe ja też się cieszę u mnie to było wino bo piwa nie trawię
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale czy może być coś lepszego na taki upał niż zimne piwo? Zbliża się wieczór czyli strategiczna dla mnie pora dnia. Dziś jednak jestem dobrej myśli i wiem, że poradzę sobie z własnym łakomstwem. A teraz czas na pana Shauna T.
|
|
|
#120 | ||
|
wizażowy robalek
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, nie dostałam się na tłumaczenia specjalistyczne Jestem na liście rezerwowych - 428... czyli szanse zerowe. Z dziennych, na które składałam, dostałam się tylko na filologię rosyjską. No i tam jutro złożę oryginały swoich dokumentów... w przyszłym roku poprawię maturę i będę próbować jeszcze raz. Na zaoczne dostałam się na wszystkie kierunki. Ale mnie interesują dzienne.Płakać nie będę, bo nie ma co nad rozlanym mlekiem. Ale trochę mi przykro no Chętnie bym się jakoś odstresowała. Zapalić nie zapalę, bo moi rodzice nie wiedzą, że w momentach stresu palę papierosy. Żadnych % chyba też w domu nie mam...Wiecie, w tamtym tygodniu kupiłam sobie krem orzechowo-czekoladowy. Coś w rodzaju nutelli, bo napadło mnie na słodkie. Zjadłam kilka łyżek i... oddałam resztę bratu. Zaspokoiłam się węglowodanowo. Poza tym szkoda mi niweczyć tego, nad czym pracuję od końca kwietnia. Dlatego stwierdziłam: wracam na dobrą ścieżkę - ćwiczenia idą w ruch na nowo. Pomimo nie potrafienia wygięcia bioderek (ale się staram!) , robię HHabs. Podoba mi się - pół godziny ćwiczeń mija ekspresowo. Zamierzam zrobić ten program szybciej, ponieważ wcześniej robiłam Rockin' Body, trochę kondycha się wyrobiła i 1 filmik półgodzinny przewidziany na 1 dzień nie robi na mnie specjalnego wrażenia - dlatego będę robić 2. Lecę - muszę ogarnąć wszystkie dokumenty na jutro. I chyba skończę ten krem - jedyny alternatywny odstresowywacz, jaki pozostał mi w domu... |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

poza tym wiesz jak to jest, szewc bez butów...
) że któraś tam drużyna wygra w piłkę i ponoć sprawdziło się to
Nie mam pojęcia co kupić a nie chce z pustymi łapkami iść.

...1:40 - też tak umiem 

nie umiem tak wygiąć bioder, jak te babeczki to robią. I przy tych ćwiczeniach na siedząco nie daję rady przez biodra (i chyba jestem do nich za słaba kondycyjnie jeszcze) 
Następna, której jestem winna pomnik z brązu!
Chętnie bym się jakoś odstresowała. Zapalić nie zapalę, bo moi rodzice nie wiedzą, że w momentach stresu palę papierosy. Żadnych % chyba też w domu nie mam...