|
|
#91 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 45
|
Dot.: pomoc na 鄴速y odcien blondu
dziewczyny, widz, 瞠 znacie si w temacie, to przy okazji zapytam, bo obecnie podoba mi si mi m鎩 kolor w這s闚, dzi瘯i p逝kank wygl康a bardzo fajnie, ale fryzjerka i to taka z lepszych ostatnio zafarbowa豉 mi odrosty (ciemno-鈔edni br您) m闚i豉, 瞠 naj郵iniejsz farb rozja郾iaj帷 i mam teraz taki, bardzo, bardzo jasny br您, nie rzuca si to w oczy ale przecie w這sy ca造 czas rosn jak potem farbowa w這sy, 瞠by by造 odrosty blond a nie jasny br您?
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 28
|
Bardzo 豉dnie Ci tak
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 124
|
Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 358
|
M鎩 鄴速o-rudy problem!
Witajcie dziewczyny.
Mam spory problem na g這wie (dos這wnie). Moje naturalne w這sy s koloru jasny wyblak造 br您/baaardzo ciemny blond. Nie wiem jak je okre郵i. Tydzie temu u篡豉m farby rozja郾iaj帷ej Wellaton Blonde koloru 'bardzo jasny popielaty blond'. W instrukcji by這 napisane, 瞠by trzyma farb na w這sach 40-50 minut. Ja trzyma豉m tylko p馧 godziny, bo nie chcia豉m uzyska bia貫go koloru na w這sach, tylko taki mniej wi璚ej s這mkowy (wiem, 瞠 to g逝pi spos鏏, ale w Rossmannie by dost瘼ny tylko ten kolor z farb rozja郾iaj帷ych). Kolor wyszed mi s這mkowo-鄴速y lekko wpadaj帷y w rudy Zacz窸am 2 dni temu u篡wa szamponu Mariona niweluj帷ego 鄴速y odcie w這s闚 i mam nadziej, 瞠 to co pomo瞠. Jestem bardzo niedo鈍iadczona, jesli chodzi o malowanie w這s闚 i st康 moja pro軸a o porad. Bardzo chcia豉bym jednak wr鏂i do swojego naturalnego koloru w這s闚 b康 te przefarbowa je na jaki odcie br您u (ale ju szamponetk). Chcia豉bym to zrobi przed rozpocz璚iem roku szkolnego. Czy mog na rozja郾ione w這sy na這篡 szampon w kolorze br您u bez 瘸dnego ryzyka? Ew. co mam zrobi, 瞠by w這sy nie by造 鄴速e? I ostatnie: czy farba mo瞠 po prostu si wyp逝ka, skoro codziennie myj w這sy?
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 658
|
Dot.: M鎩 鄴速o-rudy problem!
Wiele dziewczyn mia這 ten sam problem co ty
bo wiele niestety jest zakochanych w blondzie a dobrego blondu niestety nie da sie uzyskac farba ze sklepu...ehh ja ci nie doradze jak zniwelowac zo速y odcien sprobuj plukac w這sy w cytrynie ...a jak chcesz przefarbowac w這sy na ciemny kolor to nie polecam szamponetka bo wyjda rude...za to POLECAM suuuuper ZAOSTRZONA pielengnacje.bo jak nie to twoje w這sy jak to napisa豉 jedna z wizazek WYBIORA WOLNOSC a tego chyba nie chcesz...
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 45
|
jak kupisz farb br您ow to te b璠zie prawdpodobnie ci si zmywa do takiego rudego koloru, najlepiej jak p鎩dziesz do fryzjerki i zafarbuje ona ci tak specjaln farb z pigmentami czy jako tak
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Trzymanie farby kr鏂ej to nie najlepszy pomys - tak samo jak nie wybiera si innego odcienia, aby "wyp逝ka si do oczekiwanego". Rozja郾ianie to usuwanie pigmentu, (kt鏎y nie utleni si w ca這軼i, wi璚 normalny jest 鄴速o-rudy odcie) wi璚 nie ma mo磧iwo軼i, aby farba si zmy豉.
Na temat p逝kanek, szampon闚 niweluj帷ych 鄴速y odcie poczytaj na wiza簑, jak i o szamponetkach, kt鏎ych mo瞠sz teraz u篡.
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 408
|
Cytat:
Polecam lektur w徠ku o p逝kankach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3te+p%B3ukanki
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 57
|
Cytat:
nie u篡waj szamponu do niwelowania 鄴速ego pigmentu bo to raczej te nic nie da ( stwierdzam to po s這wach 瞠 przechodz w這sy w kolor rudy - tak wiec 鄴單 jest zbyt ciemna do tego szamponu i mozesz je co najwy瞠j przybrudzi) je郵i chcesz wr鏂i do jasnego br您u to nie r鏏 tego szamponetk bo ona sie zmyje z rozja郾ianych w這s闚 po kilku myciach. kup farbe w odcieniu jasny naturalny br您 ( bez 瘸dnych odcieni typu - popiel, z這to itp.) naturalny kolor powinien wybi rudy pigment i pokryc z馧ty. mo瞠sz te zrobi ta farba prepigmentacje dla pewno軼i |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Dot.: Ratunku, 鄴速e w這sy!!!
mialam czarne wlosy i rozjasnilam sobie pasemka na blond,wyszly mi prawie cale blond tzn zolte,czy moge polozyc na to jakas bardzo jasna farbe lub popielata,tzn na moje ciemne i te zolte czy wyjda mi ciapki i plamy?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 108
|
Ja te mia豉m z tym problem...posz豉m do fryzjerki a ta jak tylko mnie zobaczy豉 powiedzia豉 RUDY i na taki kolor te si zgodzi豉m... i od tego czasu pozby豉m si z馧tych refleks闚... Fryzjerka powiedzia豉 mi te 瞠 widocznie mam tak faktur w這sa kt鏎a tak reaguje i w ten sposob zmywaja si farby, wiec s康z 瞠 najlepszym wyj軼iem dla mamy by這by pofarbowanie w這s闚 innym odcieniem ni cos z blond闚...
Pozdrawiam
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
a nie lepiej po prostu uzywac szamponow ,ktore nadaja wlosom odcien platyny ? Ja osobiscie uzywam i jestem zadowolona , nie mam problemu z zoltymi wlosami .
|
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 42
|
widze, ze masz takie 穎ltawe pasemka, ale kolor masz naprawde 豉dny
![]() ja w domu rozjasnialam i mam bardzo podobny kolor jak zrobie fotki to dodam i zobaczysz ze nie masz az tak 磧e, ja mam naturalne ciemny blond, wiec odrost mam dos這wnie rudy, ale nie jest zle, bo udaje 瞠 go nie ma xD
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 42
|
taki mam kolor masakra, wiem xD s豉bo widac bo to z kamerki ale aparat mam rozwalony :P
http://www.fothost.pl/upload/08/38/bf3d9044.jpg http://www.fothost.pl/upload/08/38/c58875ba.jpg |
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Dot.: 草速y blond- jak sie go pozby?
Ciesz sie z zoltego blondu..ja zeby sie pozbyc zolci zafarbowalam wlosy kolorem "blond"..Wyszedl paskudny ciemny mysi odcien..teraz wolalabym mic zolte nic to paskudztwo ktore mam na glowie..pozdrawiam..
!!!
|
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
B豉gam pomocy!!!!!! Z馧te w這sy!
Wiem ze tych w徠k闚 jest pe軟o
Ale b豉gam tu o pomoc to jest jakas masakra. Mam z馧te w這sy rozjasnia豉m juz 2 razy wczoraj, chcia豉bym miec platynowy blond Dziisaj nie posz豉m do szko造 juz z tego powodu B豉gam o pomoc co ja mam teraz zrobic? Dzisiaj mam jechac po farbe, co kupic? Mam fioletowa p逝kanke w domu od razu m闚ie, szamponz miodem i cytryn, To wygl康a strasznie. Mama sie upiera ze to nie wyjdzie, ze pojedziemy po br您ow farbe ale b豉gam ja wierze ze sie uda. Porad嬈ie! Wczesniej mia豉m czarne!![]() ![]()
|
|
|
|
|
#109 |
|
U篡tkownik ma klikn望 w link aktywuj帷y (mail)
Wiadomo軼i: 8 198
|
Dot.: B豉gam pomocy!!!!!! Z馧te w這sy!
Platynowy kolor trudno uzyskac w domu na blond w這sach a co dopiero na ciemnych
Je郵i chcesz platyne to radze i嗆 do fryzjera. Je郵i fundusze ci na to nie pozwolaj to radze przefarbowa na ciemno. Uwierz mi, 瘸dne p逝kanki i inne cuda ci nie pomog. Ja r闚nie robi豉m takie eksperymenty w domu. Je郵i to ty jeste na swoim avatarze, to by這 ci 郵icznie w ciemnych w這sach. Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-11-25 o 11:35 |
|
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 12
|
Zapraszam do mojego tematu - tam zobaczysz jak wygladalam z czarnymi a teraz mam blond. Przeczytaj....mialam to samo. Musisz pojsc do fryzjera i uzyc farby rozjasniajacej z woda 12 % lub niech mama Ci to zrobi, odcien natura. Powodzenia, platyny miec nie bedziesz od razu ale blond bez zolci powinien ci wyjsc.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
S逝chajcie zrobilam p逝kank srebrna wlosy i mam teraz ca貫 siwe! Co dalej? hah ale ze mnie g逝pek
Prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 166
|
Je瞠li chcesz regularnie niszczyc sobie w這sy rozja郾iaj帷 je na w豉sn r瘯 o prosze bardzo...Jak ju tak bardzo chcesz mie pi瘯ny blond to nie radze eksperymentowa w domu z rozja郾iaczami i farbami lepiej ju od這zy pieni康ze na tego fryziera i zrobi 豉dny s這neczny baleyage,a to co Ty masz na w豉sach ze zdi璚ia to jest istna masakra
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 700
|
Blondu , nigdy nie robi si w domu(wiem z wlasnego doswiadczenia
) , szczegolnie majac wczesniej ciemne wlosy.Blond i to jeszcze platyne uzyskasz tylko w zakladzie fryzjerskim . Chociaz po tylu farbowaniach , to nawet nie wiem czy ktos sie zgodzi , rozjasniac dalej Twoje wlosy. Brazem tez sama nie farbuj teraz , moze sie okazac , ze nie zlapie i przebijac bedzie zolty. Proponuje isc do fryzjera |
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Teraz farbowa na br您 to kiepski pomys, bo najprawdopodobniej wyjdzie br您 z odcieniem zielonego...wiem bo sama przerabia豉m dekoloryzacj i ostrzega豉 mnie przed tym fryzjerka. Je郵i nie mo瞠sz uda si do fryzjera( co by by這 najlepszym wyj軼iem) radz dobra naturalny kolor blondu np Island blonde L'oreala albo odcie Viking. Chc帷 platyn musia豉by na這篡 kolejny rozja郾iacz, co niezbyt dobrze wp造n窸oby na kondycj w這s闚. 砰cz powodzenia
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 126
|
ehh, ja te jakie 4 lata temu mia豉m podobny pomys, tylko, 瞠 ja mia豉m p騧niej w這ski w kolorze marchwii. z p豉czem pobieg豉m do fryzjerki a ona si a za g這w z豉pa豉
![]() ja Ci radz to samo, co ju napisa造 inne Dziewczyny- wizyta u fryzjera to najlepsze wyj軼ie. no i, niestety, teraz to b璠zie trzeba od篡wia, od篡wia i jeszcze raz od篡wia a mo磧iwe, 瞠 mocno podci望 te ![]() w ka盥ym razie, 篡cz powodzenia i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
juz sa sliczne blond. jak widac da sie to zrobic ;d buziaki
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 881
|
To super
Posz豉 w ko鎍u do fryzjera czy sama co robi豉? I co konkretnie? Teraz intensywnie karm w這sy, 瞠by si nie po豉ma造 i nie wykruszy造...
Edytowane przez iustitia Czas edycji: 2008-11-25 o 21:47 |
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 678
|
wrzuc fotki jak teraz wlosy wygladaja, jestem bardzo ciekawa... i napisz co w koncu zrobilas? sama w domu cos kombinowalas?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 482
|
ja tez jestem ciekawa efektu ,jak wyszed kolorek ;P wrzuc jakies fotki jak obecnie wygladaj;d
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 253
|
jestem bruneta i chcia豉bym miec blad pasemka.Byle nie 鄴速e. co moge zrobic by miec blad cienkie pasemk?? prosze o porade
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

bo wiele niestety jest zakochanych w blondzie a dobrego blondu niestety nie da sie uzyskac farba ze sklepu...ehh ja ci nie doradze jak zniwelowac zo速y odcien sprobuj plukac w這sy w cytrynie ...a jak chcesz przefarbowac w這sy na ciemny kolor to nie polecam szamponetka bo wyjda rude...za to POLECAM suuuuper ZAOSTRZONA pielengnacje.bo jak nie to twoje w這sy jak to napisa豉 jedna z wizazek WYBIORA WOLNOSC 

Posz豉 w ko鎍u do fryzjera czy sama co robi豉? I co konkretnie? Teraz intensywnie karm w這sy, 瞠by si nie po豉ma造 i nie wykruszy造...