|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() nie chce wiedzieć, bo zacznę się z nią nieświadomie ścigać
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak on może tak na wielotysięcznym stadionie, w obecności 25 kamer dłubać w nosie i zjadać własne kozy?!
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj śpię z mamą tylko, ze ona lubi chrapać ![]() powiedziałam TZ, że jak będzie równo jechać, to zostawię ją z małym gilusiem, a wskoczę na TZ i dociągnę na kanapie do rana ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile Gronia Cie nie prześcignie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Idę spać
Dobranoc osom Majkolu, dobranoc osom Nibylandki A wracając do tego, że nie ma komu zakładać kolejnych części - ja chętnie, z tym, że ja nie znam się na cyfrach rzymskich Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-07-10 o 00:02 |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20585685]Idę spać
Dobranoc osom Majkolu, dobranoc osom Nibylandki Dobranoc osom Asieńko |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20585685]Idę spać
Dobranoc osom Majkolu, dobranoc osom Nibylandki A wracając do tego, że nie ma komu zakładać kolejnych części - ja chętnie, z tym, że ja nie znam się na cyfrach rzymskich dobranoc |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Bloomeczku kochany zycze Ci, abys miala dzien udany dzien w ktorym metryka robi wielki krok i wchodzi nasz bloomek w doroslosci rok to zycze Ci zebys miala zycie udane niczym nie zafajdane pelne szczerej milosci pelne usmiechu i radosci zebys kochala i byla kochana bo jesteś Moniczko taka udana i choc juz to sie stalo zycze aby dziecka dalej bylo nie malo bo te lata sa niezapomniane takie nasze ukochane w srodku kazdy zostaje dzieckiem ale w koncu mozesz sie poznac z wackiem wackiem Majkolowym jasna sprawa i zaczyna sie zabawa olek olek pokaz rogi dam Ci sera na pierogi Bloo, a na poważnie : bądź szczęśliwa całe życie i prezencik ![]() Załącznik 3245507 Załącznik 3245508 Załącznik 3245509 Załącznik 3245510
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-10 o 00:07 |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lecę się położyć. dobranoc
|
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Bloom ma urodziny?! No to kurna nie mogę jej tak zostawić
![]() Jako, że Bloomowa nie ma fejsbuka, to pozwólcie, że tu zaśpiewam jej tradycyjną piosenkę: Hepi berzdej kuwa - tu ju! Hepi berzdej kuwa - tu ju! Hepi berdzej dir Bloooom! Hepi berdzej tu ju! Brechtasz się, wiem ![]() |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ide sie polozyc, dobranoc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Osom Bloom ma urodziny Special gift Dużo szczęscia i słodyczy, uśmiechu i radości i Majkola nawet w poście ![]() Spełnienia WSZYSTKICH... marzeń ![]() Załącznik 3245519Załącznik 3245520Załącznik 3245521Załącznik 3245522Załącznik 3245523 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Bloomsia, hundred years!
spelnienia marzen, Blooma za męża zdrówka i szczescia!
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam spać
![]() Majkolowej-Osomowej ![]() Osomowy sen na dziś Załącznik 3245539 |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Majkol, Ty peepolku, pomyliles numery Nibylandii
teraz miala byc 44 kama wstawaj i pisz gdzie trzeba, poprawic musiscie ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- i dzien dobry na caly dzien ![]() mam nadzieje, ze kama nie spi, bo jej napisalam esa a tak w ogole to szkoda dnia na spanie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() Tuście są ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- bloomeczku!!!
Sto lat sto lat sto lat majkolowych i nibylandkowych!!!
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego najosomowszego [?
ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMARAŃCZY, NIECH CI MAJKOL NAGO TAŃCZY!
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzicie co ja z nim mam na co dzień ![]() <czemu ja bylam swiecie przekonana ze 43 nam stuka Katrinowa tez wpisalam jako 42 w pierwszym poscie >Zaraz go zawolam uszy myje ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Juz wiem czemu!!!! To wszystko wina KATRINY! Nie dodała mojego 42 wątku w tym spisie w pierwszym poście ![]() Dwie cipy mam w domu, dobrze, że jedna wyjechała akurat Żesmy sie dobrali...ja być trzecia ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ale jestem cipą ![]() Dziwię się, że nie mogę edytować pierwszego posta |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Sorry for problems...but is Katrina's fault
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 3245698
Blusiu Blusiu, Busiu Blusiu. (tak wiem... Katrina tworzy najlepsze rymy na Nibylandii Latka lecą niczym siusiu. Z racji Twego święta, I że żeś mocno walnięta, Życzę Ci jak matka polka dobrze zaprawionego Olka. By do uciech było gotowy, By Ci sięgał aż do głowy Oprócz tego zdrowia szczęścia życzę! Pamiętaj! Kiślem nawilżaj piczę! Sto lat
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Stupid girl
You should miss me so much!! But you prefer to be unkind ![]() I've get used to it ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- My kind Nibylandian Girls... I wrote to mod. And now I must wash my second ear Have a hot day |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Poszła cipa
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Majkol keep your dupa on troczki!
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Katriniasta
O której idziesz do O2
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, Kama, Majkol - jesteście krejzi
![]() Nie wiem kto ma gorzej
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
pięknie tutaj
Bloo wszystkiego naj najlepszego i spełnienia marzeeń i jadę na plaże miłego dnia
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Kamusia, właśnie się szykuję
![]() po 12 tam powinnam być :P ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- To ja zmykam w takim razie bo w proszku jestem a laski o 12 przyjeżdzają na CW ![]() musze sie zrobić na człowieka żeby móc Wam foty pokazać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

tylko, ze ona lubi chrapać
Dobranoc osom Majkolu, dobranoc osom Nibylandki