![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana s/m. Zapraszam :)
coś za 9 i 17 ?
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
dobrze nie ma problemu ja postaram sie wkleić do wątku wszystkie koszulki które kupiłam wraz z rozmiarkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
pokazałabyś mi tą sukienkę?
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- A nie , taka to nie,szukam elastycznych . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
a jaką masz tą spódnicę?
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- bardzo ładna ![]() Obejrzałam teraz dokładnie narzutkę i nie mogę się zgodzić na wymianę za spódnicę, bo byłabys stratna - narzutka ma zmechacenia i chyba nie mogę za nią wiele chcieć. Metkę oderwałam, ale kupiłam ją w Cubusie,rozm to 38. kolor-beż. ma niesamowicie miły materiał. moze dobierzesz cos za spódnicę. Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2010-07-23 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
hej, widzialam u innej wizazanki ta sukienke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279906483 moze znalazla bys cos u mnie za nia? :O:O:O
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
przejrzałam moją szafę i nie znalazłam nic, czego bym nie używała. wszystkie zbędne mi ciuszki już są wystawione na wizażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
hm, najwyżej ją zwęże. bo zamek ma z przodu więc po bokach mozna chwycic
![]() mogłabym wymienić ją na princeske ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
nie załączylas zdjecia;p;p
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- podoba mi sie bluzeczka, ale najbardziej mi zalezy na sukience. moglabym wymienic moja sukienke i kamizelke za bluzke i sukienke. hm ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, nie mam sprecyzowanej wish szukam raczej ciuszków z jakiś nowszych kolekcji, bokserki białej i czarnej chętnie z jakimś żabotem lub ozdobą i tak samo bluzeczki na krótki rękaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
moja droga, wymienię się chętnie za musztardową i dołożę narzutkę. Tylko muszę wpierw obejrzec ją dokładnie - wszystkie ciuchy ostatnio wystawiam w tempie błyskawicznym mam malutkie dziecko w domu) i nie zdażyłam podac stanu i wad. Także jutro dam Ci znać o spódnicy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
hej , jak masz coś poza wątkiem na styl tych rzeczy z mojej wish to chętnie zobaczę.
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Jaki rozmiar, co byś za nią dokładnie chciala i mogłabyś mimo wszystko wrzucić real foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279120140
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- nie oddam rurek za tunikę ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- mogłoby byś. ona ma z metki 36 ale jest przynajmniej M, ma na dole kieszenie po bokach, może być też jako sukienka, ma ponad 65 cm dł, jakie są wymiary pasiaczka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Kochana nie mam jak zrobić ci zdjęcia bo nie mam w domu aparatu dopiero w czwartek bym mogła
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Ok to daj znać jak się zdecydujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
kurcze boję się że będzie za mała a podoba mi się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
A sukieneczek już żadnych ?
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- To gdybyś sie jednak oswoiła z myśla oddania to chętnie zobaczyłabym zdjęcie. Ta sukienka co wcześniej wklejałaś strasznie mnie kusi ale boję się że będę wyglądała jak owinięta folią ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- obie mi się podobają hahah ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- wiem , pewnie mnie udusisz , ale kurcze wiesz co , mogłabyś jeszcze w tej w róże zdjęcie zrobić ? bo do tej pierwszej jestem przekonana a do tej drugiej jeszcze średnio ok? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Kochana mam dla Ciebie koszulkę S/M fioletową intensywną jeśli by Ci pasowało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
to jak twoja bokserka ling i ta bufiasta z różami za bluzkę w kropki + sweter/body + dorzucę coś z bizuteri albo kosmetyków ? bo body i sweter to ciężko mi będzie oddać , chyba ze znalazłabyś w wątku coś mniejszego , bo te rzeczy wszystkie są założone po 2 razy i ciężko mi się znimi rozstać tym bardziej grupowo
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- to zobacz czy coś by Ci pasowało z tych rzeczy które mam w wątku , tzn kosmetyki/biżu itp. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- a z kosmetyków ? kurcze nie mam nic chyba już ... ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- bokserki miałam dwie , jedna poszła na all a druga mam w rezerwacji bo z dziewczyną mialam się wymienić a ona szuka jakiegoś gratisu . Za narzutkę też chciałabym coś fajnego ;( to może koszulka w groszki za tą czarną twoją ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
tak wiem ale mam taką jesli nie będzie Ci odpowiadać kupię inną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
hmm no sama nie wiem.
a za samą czarną ta w gorszki nie pasuje ? ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- ok może tak być , chyba że wolisz ty dorzucić sweterek ten z wytłoczonymi serduszkami a ja golf w panterkę zarowy . Chyba ze nie chcesz to niecj zostanie jak jest z balsamem i probką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za 9 ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.