![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
No maluśko, ale co poradzić? Gdzieś trzeba mieszkać... A w sumie mieszkamy w centrum, mąż ma 5 minut do pracy pieszo, ja wcześniej na uczelnię, a teraz na angielski też chodzę pieszo, więc oszczędzamy na komunikacji chociaż. No i jest stosunkowo tanio... Ale i tak już się nie możemy doczekać własnego mieszkania i bycia tylko we dwoje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do pracy... Ja mam zamiar się przejść na dniach po agencjach pracy tymczasowej, żeby cokolwiek podłapać, bo źle mi, że nie zarabiam i jestem na utrzymaniu męża. A tak to może chociaż jakieś grosze by wpadły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ariena, ładny delikatny welon, podoba mi sie, choc nie gustuje i nie znam sie na modzie slubnej
![]() Dana, fajnie, ze mieszkacie w centrum, faktycznie odpadaja wam koszty komunikacji miejskiej. Rozgladacie sie za wlasnym juz, czy dopiero jest ono w sferze marzen i planow ? Ja cale dnie spedzam na stronach z inspiracjami w urzadzaniu mieszkania, ale niestety kompletnie nic mi sie nie podoba, a sama do zbyt pomyslowych nie naleze. Chyba bede musiala umowic sie z projektantem wnetrz. Chyba, ze wy dziewczyny macie dla mnie jakies pomysly co ? Chodzi mi glownie o salon i sypialnie. Z reszta sobie poradze - wlasciwie zostal mi wybor kuchni, ale to chyba nie bedzie jakims wielkim problemem i nie wiem, czy na teraz, bo nie bede miec raczej pieniedzy. Sypialnie mam kwadratowa (prawie), bardzo małą - 2,5 x 3,5, na przeciwko wejscia jest duze okno. Mam kupione dwie farby - ciemniejsza i jasniejsza - i chcialabym zrobic ten pokoj dwukolorowy, ale nie mam pojecia, jak sie do tego zabrac, ktory kolor gdzie itd. ehhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czeka mnie jeszcze wyprawa po bankach, żeby się podowiadywać o kredyty (na razie tylko przez doradców się dowiadywaliśmy) i mnie to przeraża, bo nie lubię sama takich rzeczy załatwiać. Chociaż i tak jestem z siebie dumna, bo kilka miesięcy temu w końcu nauczyłam się dzwonić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
można trafić czasem taniej. ale sporadycznie. z tego co się od dłuższego czasu orientuję to cena jest bardzo spoko. a mieszkanie całe jest ładne, jasne.
Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogóle to byłam w muzeum na wystawie homo ars erotica i kupiłam sobie buty w zarze na wyprzedaży ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Titina, niezle ogloszenie hehe, ludzie to maja narypane w tych czerepach... apropo czubków, czy znacie gracjana? Moj "sasiad" :P On to dopiero jest szurniety!!!!!!!!!!!!!!!! ! bleeee
Ariena, hmmm, wstrzemiezliwosc przez rok?????? WHYYYYY!!!!!!!!!!!! ![]() Dana, mysle, ze w niedlugim czasie moze sie wiele zmienic apropo komunikacji, albo wy kupicie jakiegos maleg mobila, albo dojazd bedzie lepszy, wiec tym bym sie nie przerazala, tylko brala, jakby mi sie podobalo. Choc wiem, jaka to trudna decyzja. Ja sie nie moge zdecydowac na kolor scian, a co dopiero na nowe mieszkanie z kredytem ![]() Bossy, co to za butki? My kupiliśmy TV ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
pumas a takie. te klamerki srednio mi sie podobały ale ostatecznie się przekonałam.
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
osz kurde, jaka szpila!!!!!!!! zabilabym się w takich
![]() W ogole Ciebie Bossy nie wyobrazalam sobie w takich szpilach i eleganckich outfitach ![]() ![]() Ej w ogole to nam Gorzka przepadla pipa jedna, jeszcze sie nie wyprowadzila, a juz nic nie pisze :[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
hehe to masz z 1 dnia pracy w waw
![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-07-19 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
no no no.... super sie prezentujesz na tym zdjeciu i bardzo fajne masz wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
bossy - super wyglądasz no i szpile śliczne ale ja nie dałabym rady w takich po firmie biegać - no chyba że dużo siedzisz
![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Ja tam bym się zabiła w takich butach
![]() ![]() ![]() Jutro test z angielskiego, a ja się prawie nie uczyłam :P W trakcie zajęć czasy mi ładnie wchodziły do głowy, a dzisiaj znowu miałam z tym problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Wreszcie znalazłam parę wolnych chwil, siedzę na Wizażu i nadrabiam zaległości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszy mnie najbardziej to, że to ja będę tam wszystko ustalała, miała wpływ na to, co tam się znajdzie. Będę sama organizowała sobie czas pracy. A i jeszcze istotna sprawa to to, że nie będę miała szefa czy jak kto woli kierownika nad głową, a tego w ostatnim czasie miałam już na prawdę dosyć. Ciągły opieprz o wszystko dosłownie. Psychicznie wysiadałam. A ostatecznie i tak ze względu na zdrowie musiałam odejść. Pewnie i dobrze się stało.. Dziękuję ![]() ![]() Początki zawsze są trudne, ale jeśli bardzo na czymś zależy i się o to dba, to musi się udać ![]() Cytat:
![]() Teraz tylko się brać do roboty ![]() Teraz to mam nadzieję, że już częściej będę tu wpadać ![]() No chyba że praca mnie pochłonie całkowicie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
tez bym sie zabila w takich butach, o matko !!!!! Ja kompletnie nie nadaje sie do wysokich buciorow...
Teczowa, na pewno Ci sie uda, trzeba miec fajny plan i duzo cierpliwosci i pomyslowosci. Jakbys miala jakies problemy, to zglos sie do mnie, to wymyslimy jakis chwyt marketingowy ![]() Bossy, macie jakis dress code? Zadna z was mi nie pomoze w pomalowaniu pokoju ??????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ciemna farba na ścinie przy wezgłowiu łóżka, reszta ścian jaśniejsza.
Może znajdziesz inspirację na stronach magazynu Komfort: http://www.twoj.komfort.pl/numery/4/...-elegantki.php http://www.twoj.komfort.pl/numery/3/...a-sypialni.php
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Titina, przejrzę sobie ten komfort. Ogladalam juz tyle publikacji, ze juz mam malo cierpliwosci. Tez myslalam tylko o jednej scianie, ale z drugiej strony to takie pospolite...
Bossy, a jaki? ![]() Wiecie, co wymyslilam? Mysle, ze bedzie to fajny pomysl. Naklejenie tapety do malowania na jednej albo dwoch scianach - mysle o dwoch przeciwnych ewentualnie - i pomalowanie jej na ten kolor ciemniejszy, taki soczysty. Zadna filozofia, ale ja nie lubie przepychu, wrecz kocham minimalizm z nutka szalenstwa. Znalazlam na jednej stronie naprawde fajne tapety do malowania, oto kilka przykladow - co myslicie? Jeszcze nie wiem, która i czy w ogole wybiore, bo musze sie skonsultowac z moim panem, ale mysle, ze to fajny pomysl Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-07-19 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Teczowaa powodzenia z tym sklepikiem.
Bossy ładnie wyglądasz, ja właśnie sobie wyobrażałam ciebie w ten sposób i na szpilach. Pumas zdziwiłabyś się, ja rzadko kiedy chodzę na obcasie i w spódnicy - właściwie wcale, mam kilka par spodni eleganckich, zresztą aktualnie za dużych po schudnięciu i wiszą na mnie. ![]() W takich szpilach od Bossy to dopiero nigdy nie chodziłam, zabiłabym się. ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
No widzisz, to sie zdziwilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny straaaaasznie długo się nie odzywałam, ale to dlatego że przecież mój staż zabiera mi większość czasu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie mam tylko czas, żeby od czasu do czasu was podczytać ![]() Na stażu bardzo fajnie..właśnie piszę z pracy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Aga milo Cie widziec po takiej nieobecnosci
![]() ![]() Fajnie, ze na stazu Ci sie uklada!!!!!! Mam nadzieje, ze Cie zostawia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w urzędzie miasta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane, U nas chłodno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam sie dzisiaj z mysla, ze dobrze i fajnie jest byc na bezrobociu.... Chyba mi odwaliło!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś się obudziłam z bólem głowy i mega - leniem...
Pogoda we Wr jest okropna. Przez ostatnie dni były upały, wczoraj i dziś padało i temp. spadła, ale jest tak duszno i nieprzyjemnie...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
pumas - Ze strukturalnymi ścianami Ci nie pomogę bo ja z kolei ich nie cierpię
![]() Cytat:
agulkaa - to super wiadomości ![]() kycia1 - myślę że biuro rachunkowe to świetny pomysł, przynajmniej troszkę problemów będziecie mieli z głowy.
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
titina, ja wlasnie lubie, ale nie jakies nachalne, tylko bardziej delikatne.
Tez sie czuje jak na urlopie bez pieniedzy ![]() Doznalam szoku dzisiaj, jak sie dowiedzialam, ile w moim miescie kosztuje projekt aranzacji wnetrza - 4-5 tys. dla mieszkania 60 m. Paranoja!!!!!!! Nie moge tyle dac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Fajnie że mogę sobie spać do 9, 10 i się zmuszam do wstania.
Generalnie szukanie pracy byłoby super gdyby się wysyłało na oferty lub do firm gdzie się chce pracować, rozmowa i bach nowa ciekawa praca po maks tygodniowym szukaniu. BYŁOBY ZARĄBIŚCIE. ![]() Szkoda że tak nie jest, wysyła się podania na byle jakie oferty, z taką nadzieją że może nie oddzwonią (bo i tak nie chce się tam pracować), byle by zaspokoić sumienie, albo się wysyła na fajne oferty i modli się by zadzwonili, by się dobrze wypadło na rozmowie i że akurat mnie zatrudnią, a tu przeważnie kicha, trzeba szukać dalej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.