![]() |
#91 | |
Kociara
|
Dot.: Orange Warsaw Festival...
A jak cenowo jest z tym piciem i jedzeniem? o,5l cola 5 zł-10 zł czy normalne ceny? Domyślam się, że ceny jak z Biedry to nie będą, ale wiecie o co chodzi
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Acha, i jak to jest z telefonem? W regulaminie jest napisane ze nie wolno wnosić aparatów w telefonach (niezależnie od ich rozdzielczosci). Co najśmieszniejsze mój aparat zalało i już od roku nie działa, no ale myślę że takie tłumaczenie nie zainteresuje ochrony :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zależy jak kto się lubi bawić! Mnie tam nie było, ale kolega mi pisał, że koncert świetny i jeden z lepszych. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Kociara
|
No nie wiem w regulaminie piszą: [nie wolno wnosic]aparatów
umieszczonych w telefonach komórkowych, niezależnie od ich matrycy Ale to by była przeginka jakby nie można było wnieść komórki. To już nie te czasu - teraz wszyskie tel. mają apart :/Ale może dla świętego spokoju zostawię u szwagierki w domu, bo nie chce mi się placić dodatkowej dychy za depozyt :/ A to, ze bedzie przebitka to się domyślam, tylko zastanawia mnie jak duża i ile kasy ze sobą wziąć 20 zł, 50? Wiadomo, że obiadek zje sie w domu żeby nei zapychac sie potem jakimś świństwem ![]() A co do Prodigy -to była moja subiektywna (acz stanowcza) opinia. Ja byłam rok temu na Woodstocku, ale serio, atmosfera w związku z tym koncertem była srednia... Chyba nie sprostali wymaganiom, mam wrażenie jakby poszli na łatwizne. A i kontakt z widownią nikly... No nie wiem, dla mnie to był jeden z najgorszych koncertów (abstrachując od tego, ze nie grają moich klimatów). Poza tym mój ojczym był wśród organizatorów, za sceną - nie macie pojęcia jakie dantejskie sceny tam się działy przed występem. 15 minut do koncertu, a oni że nie, nie wystąpią, bo tu tyle ludzi, bo nie ma barierek i ochroniarze im nie pasuja... Ojczym mi mówił, ze zachowywali się jak rozwydrzone panienki XD Tu mają u mnie minusa jako zespół - co jest, taki staż a tu nagle widowni się boją? To powinien byc dla nich zaszczyt i podjarka, ze jeszcze nigdy nie grali dla takiego tłumu. Acha, a jeszcze mam takie pytanie: jak mam bilet na trybuny to o której powinniśmy podjechać pod arenę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ja jednak nie jade bo nie mam jak
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Kociara
|
Żartujesz? Są jeszcez pociągi i autobusy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() ![]() Bawcie się dobrze ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
MUSEarka
|
I JAK PO DZISIAAAAAAAAAAAAJ?
![]() Ja nóg nie czuję, stałam z przodu w 2 rzędzie, na LP cofnęłam się do jakiegoś 4ego, bo nijak nie dało się skakać przy barierkach. TAKI był koncert. MEGAAAAAAAAAAAA nie myślałam, że tak dadzą czadu. A De la Soul nieźle rozkecili imprezkę ![]() ![]() *FANGIRL MODE ON* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA trzymałam dłoń Mike'a jak się rzucił na publiczność z lewej strony!!!!!! Tak mnie mocno złapał i trzymał przez 3/4 czasu jak tam stał. Nie wierzę nie wierzę nie wierzę ![]() ![]() ![]() *FANGIRL MODE OFF* Koncert zacny ![]() ![]() Piszcie jak się Wam podobało ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
jak ktoś był na LP to nie trzeba go przekonywać, że było tak
![]() ale tak dla potomnych, bo parę razy przewijało się pytanie o depozyt: jest, ale bardzo NIE POLECAM, kolejka gigant, straciłam w niej jakieś 2h życia, dwoje ludzi do obsługi i krzyczą sobie za to 10zł, pod tym względem klapa kompletna
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Również byłam wczoraj, stałam w 4 rzędzie od samego początku, ale z godziny na godzinę ścisk był nie do zniesienia i akurat przed tym jak Mike i Chester się rzucili w tłum, to wylądowałam z tyłu.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Najlepszy koncert na jakim byłam
![]() ![]() ![]() ![]() Podobał mi się też koncert De La Soul - rozruszali publikę,nieźle się bawili i był mega kontakt. Zupełnie nie przypadł mi z kolei do gustu koncert garbage ;/ z resztą mało osób się bawiło. Moim zdaniem garbage i De La Soul powinny się zamienić miejscami :P Też warto dodać,że organizacyjnie koncert był dobrze przygotowany,wyjście o dziwo spod samej sceny nie zabrało dużo czasu ;P co innego już ile śledzi weszło w powrotny ztm xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
MUSEarka
|
Z tym że był dobrze przygotowany to bym polemizowała
![]() Jezu a jak dzisiaj było genialnie!!!! DWA bisy od The Prodigy ![]() ![]() ![]() Jak któraś z Was widziała dzisiaj wariatkę z pomalowanymi na żółty fluo oczy w kapeluszu to byłam JA ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Ja dopiero teraz podzielę się wrażeniami, bo nie miałam dostępu do Internetu wcześniej. No to jak było? Było ZAJ*BIŚCIE.
Jak dla mnie De La Soul - genialni. Świetny kontakt z publicznością, rozkręcili nieźle publiczność. Nie słucham takiej muzyki, ale na ich koncercie bawiłam się świetnie. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dali kapitalny koncert. Później Garbage... byłam rozczarowana. Według mnie zagrali ten koncert aby tylko zagrać. Marny kontakt z publiką. Puste odśpiewanie setlisty. Strasznie mi się dłużył ich koncert, miałam wrażenie, że nigdy nie zejdą z tej sceny. Powinna być inna kolejność koncertów - najpierw Garbage, a później De La Soul. Na Linkin Park byłam jakieś 10m od sceny i żałuję, że się nie dopchałam do przodu, ale i tak było mega. Wszystko mnie bolało i juz w pewnym momencie chciałam wyjść, bo myślałam, że się przewrócę, ale w tym momencie zwątpienia zagrali "In the end", więc nie mogłam nie zostać! Najbardziej zapamiętam z tego koncertu koszulki polskiej reprezentacji, mnóstwo kartek z napisem 'THANK YOU" i te totalne uczucie, kiedy nie słyszałam wokalistów tylko tłum śpiewających jak jeden mąż ludzi. Już nie mogę się doczekać kiedy znów przyjadą do Polski. Na pewno mnie tam nie zabraknie! Drugiego dnia w zasadzie interesowało mnie tylko The Prodigy, zwłaszcza, że podczas pierwszych koncertów trochę zmokłam. Na koncercie Lauryn Hill szału nie było, ale było fajnie. Stałam trochę na uboczu i większość ludzi koło mnie raczej ograniczała się do potuptywania nóżką. Ja skakałam chwilami jak głupia, więc było ok! ![]() ![]() ![]() Ja jestem mega zadowolona, że mogłam uczestniczyć w tym festiwalu i chyba ochłonę za jakieś 10 lat. ![]() Ciekawa jestem kto przyjedzie do nas za rok. Macie jakieś kandydatury? A może można gdzieś głosować w jakiś sondach na zespoły, które byśmy chcieli zobaczyć? Pozdrawiam!
![]() |
#104 |
Polka Ogarniaczka
|
ja się jaram niesamowicie tym newsem, pytanie tylko u kogo kredyt na bilety zaciągnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Polka Ogarniaczka
|
ja się zastanawiam czy czekać do 15.02 i brać jednodniowy karnet, czy na płytę, bo dla 3 osób to kosmiczny wydatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
MUSEarka
|
No no, Bijons
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
No ja na Be muszę pojechać..w dupie - zadłużę się (a bo to pierwszy raz?
![]() ![]() mam tylko pytanie do dziewczyn, które były w zeszłym roku, bo teraz tak sobie okiem rzuciłam i nie daje mi spokoju temat zakazu wnoszenia aparatów (w telefonach również). jak to było w końcu w zeszłym roku? Bo ja przyjadę z daleeeeeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
ja ide w tym roku na Orange Warsaw, bo kocham Bee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
KUPIE 2 BILETY NA GC EE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
My dziś od 6 rana czatowaliśmy na bilety na 25.05. na Beyonce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Ktoś z was był może na jakimś koncercie na narodowym na tej wysokości G2 (poniżej link z obrazkiem stadionu)? zastanawiam się jaki będzie widok...
http://orangewarsawfestival.pl/stati...ickets?lang=pl Tak się zastanawiam czy to zdjęcie nie jest z tej wysokości zrobione, bo tak wygląda (to zdjęcie z Coldplay'a): |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Kupię bilet na Beyonce Golden Circle Early Entrance, jeśli ktoś odsprzeda, proszę o wiadomośc na priv.
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Kupie bilet GOLDEN Circle EE !!
![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
czy są jakieś wieści odnośnie reszty wykonawców? wiem, że na stronie nie ma, ale może jakiś ploty chodzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Polka Ogarniaczka
|
nie, nie wiadomo nic póki co
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe kiedy mają zamiar umieścić jakakolwiek informacje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Polka Ogarniaczka
|
ja miałam karnety kupić, ale odpuściłam i najpewniej w ogóle nie pojadę... ale rozumiem to, że można się wkurzyć, nie znając wykonawców
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
ja mam właśnie karnet, bo różnica między ceną karnetu a pierwszego dnia była niewielka, ale ciekawa właśnie jestem ile można czekać na info i czy jak już sprowadzili gwiazdę na pierwszy dzień to czy na drugi się postarają...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Polka Ogarniaczka
|
chodzi tu moim zdaniem o krzywdę jaką mogą poczuć ci, którzy po ogłoszeniu reszty gwiazd będą chcieli karnet lub bilet na dany dzień wykupić, nie będąc fanami By...
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Kupie bilet GOLDEN Circle EE !!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.