|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
W Lloret za wszystkie dyskoteki się niestety płaci. Z tego co pamiętam to do Tropicsa karnet na kilka wejść kosztuje ok. 10-15 eurasów ;P
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
nie sa wszystkie.
![]() 03.08.2010 - 14.08.2010 Orlando Travel nie sugerujcie się nickiem. 5 dni Edytowane przez kiciax15 Czas edycji: 2010-07-17 o 15:40 |
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
ooo już 3 cześć a ja się w 1 wypowiadałam i opisywałam swój pobyt w Lloret ;DD ciekawe co teraz hitem jest ? dwa lata temu jakiś remix seven nation army , w zeszłym das geht ab a teraz ciekawe.. a co do Tropicsa dla chcącego nic trudnego;]
ja jadę 20.07-30.07 hotel Gran Cassino Royal już się nie mogę doczekać ;D
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
ZOO jest darmowe ale jakieś biuro ma z nimi umowę a co do SURF to nie wiem, ale jest przecież pełno takich mniejszych barów , pubów itp. tam się nie płaci, za wstęp do tych większych klubów niestety tak..
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
O matko, jak sobie myślę, że oni już jada do Lloret to mnie skręcaaaa. Jeszcze tydzień!! <33333
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
disco pogo, we no speak americano, allors on danse,
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
eeee! disco pogo też jest super
Tylko bardziej mi się podobało das geht ab. Teraz tak troche mam wrażenie za dużo tego techno ![]()
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Liveyourlive17, jedziesz też teraz do Lloret? jesli tak, do jakiego hotelu?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Hehe, jade do hotelu Ancla od 5.08 xD
Co do tych dyskotek, to discos z stylu ZOO mogą być bezpłatne, ale jeżeli ktoś chce się pobawić w NAJLEPSZYCH (tak mówią wszyscy ;P) dyskotekach w Hiszpanii jak Tropics, St Trop musi niestety zapłacić. Nie są to jednak pieniądze wyrzucone w błoto, bo zabawa jest serio przekozacka ;D Ręcze za to ^^
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie do tych co już byli ( na wycieczce w Barcelonie ) ; D ile mieliście czasu wolnego ? ; D bo ja bym chciała mieć go dużo, bo mam zamiar iść do outletów Zary i Mango
Edytowane przez Bebe_Lilly5 Czas edycji: 2010-07-17 o 19:04 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |||
|
Rozeznanie
|
ja tyton do sziszy kupilam za 1 euro ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
za revolution i colossosa sie placi ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
mi ostatnio znajomi mowili ze za wejscie do ZOO wolaja 6 euro :P surf jest za darmo, ale tam to chyba tylko warto isc sie napic, nie nazwalabym tego dyskoteka. ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() sa tylko sklepy.
Follow your dreams, they know the way ♥ Edytowane przez dominiczkab Czas edycji: 2010-07-17 o 18:41 |
|||
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Taaaaaaaaa? ;-O Czytałam na kilku forach, że są. Nawet adresy były podane. ;D
Tu niżej macie jeden z postów z wątku na wizażu(autor postu szugarbejb ) : Adresy sklepów normalnych Zary i Mango w Barcelonie można znaleźć na stronie internetowej albo napisać maila do nich i wyślą listę, więc nie będę pisać. Moje ulubione outlety, kolejność - od najfajniejszego wg mnie: --> Mango: 1. Carrer de Girona 37 - jeśli nie idziemy na piechotę z Placa Catalunya, to trzeba wysiąść na stacji metra Passeig de Gracia, i iść Les Cort Catalanes w stronę Placa de Tetuan. 4 ulica w prawo to Carrer De Girona. Wg mnie najlepszy outlet Mango, bo nie dość, że blisko centrum to jeszcze bardzo duży Na tej ulicy jest jeszcze outlet Miss Sixty, Billabong i 2 hiszpańskich sklepów z bardziej eleganckimi ubraniami. 2. Centrum Handlowe w miejscowości Gava pod Barceloną - BarnaSud. Na stronie internetowej można znaleźć mapkę i wskazówki jak dojechać (pociąg i przystanek autobusem). Bardzo duży outlet, ma ogromne stoisko z butami i sukienkami, we wszystkich rozmiarach, w centrum jest też kino, mnóstwo restauracji i innych sklepów (np. wielka Bershka). 3. Avinguda de Pau Casals, numerka nie pamiętam, a nie mogę znaleźć w necie; ale to jest króciutka ulica, więc łatwo znaleźć Na Avinguda Diagonal - która przecina plac Francesc Macia - na wschód jest normalna Zara bardzo duża, duże Mango, Massimo Dutti, kilka amerykańskich sklepów (BCBG Max Azaria), i dość duże centrum handlowe, ale z ekskluzywnymi markami (D&G, Dior itp.). Na tym placu można też wsiąść w tramwaj (jakikolwiek) na zachód i po 3 przystanku po lewej stronie będzie wieeeelkie centrum handlowe (zabijcie mnie nie pamiętam nazwy) z normalną Zarą, Mango, dużą Bershką, Stradivaroiusem, super restauracjami ... Warto odwiedzić ---> Zara: - wspomniany już na Pl. Catalunya, ale znalazłam adres dokładny : 11 Placa de la Universitat, wysiadamy na stacji metra Universitat. Ma 3 piętra, jest wielki i cudowny Dostawy są we wtorki i czwartki Obok tego Outletu (na zachód) jest sklep z pościelą, a następnie bardzo fajna knajpka z tapas, polecam Jak wyjdziemy z tego outletu i kierujemy się w stronę Las Ramblas - to będzie Carrer del Pelai - to na tej ulicy mamy: ogromną Bershkę, Stradivarius, Promod, Massimo Dutti, Pull&Bear. Oczywiście na samych Las ramblas, w dzielnicy Barrio Gotic i na Passeig de Gracia mamy co chwilę Zarę i Mango (na całej długości Passeig de Gracia jest chyba z 8 Zar ), Bershka, Oysho i innych sklepów |
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
1 euro ? Oo a dobre są? ;d
i gdzie moża kupić za taką cene? ; D Edytowane przez palkasdz Czas edycji: 2010-07-17 o 19:04 |
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Jak ja byłam w Barcelonie, to był czas wolny w centrum. Obok było takie MEGA centrum handlowe i akurat przeceny w Zarze i Mango ;P
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
co to są outlety?
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
odzież dla dorosłych i dzieci xD takie hurtownie xd
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
u nas na wycieczce było tak że najpierw w tym parku mięliśmy jakąś godzinę czasu wolnego, potem na stadionie półtora godziny na muzeum+sklep i mimo niezadowolenia naszych obozowych kolegów 3 godziny na la rambli. ajć, tyle sklepów, sklepików i tyyle przecen ahh! <333;d no i potem jeszcze przy fontannach mieliśmy czas wolny.
|
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
btw. dużo osób jest z Krakowa widzę ;D ^^
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
To masz ciuchy np. z Zary z poprzednich kolekcji, które się po prostu nie sprzedały i są 10 razy tańsze.
Outlet – towar pochodzący z końcówek serii, nadwyżek produkcyjnych, licytacji, zwrotów konsumenckich, pozostałości niesprzedanych przez sklepy pierwotnego przeznaczenia danej marki. Są to kolekcje z ubiegłych sezonów, a także aktualne, zarówno w I jak i II gatunku, występujące często w niepełnych rozmiarach, lub zastępczych opakowaniach. Towar outletowy może również nie posiadać kompletnych metek oryginalnych (części lub wszystkich). Edytowane przez Bebe_Lilly5 Czas edycji: 2010-07-17 o 19:29 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
No proste, bez porównania
I <3 KR! No i oczywiście Hiszpanie!
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
coś pusto tu się zrobiło jak oni pojechali
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Nno, teraz pewnie hulają w boskim Lloret...Która z nich pierwsza zgona zaliczy? ;>
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
noo to oczywiste
a która to ..hmm nie mam pojęcia ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
przyjadą bd nadrabiać 200 stron
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.