![]() |
#91 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko się pozbędę- najchętniej większe wymiany!
Cytat:
aha... to przepraszam w takim razie- myślałam, że to ciuszki z wątku ![]() to poproszę fotki.... ![]() tylko kochana jestem szczupła - spodenki jak mają więcej niż 33-34cm (nawet jeśli to biodrówki) to będą zapewne zbyt duże... więc jeśli zmierzysz że są większe to nawet nie rób zdjęć. Wtedy sam sweterek. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
zestaw do robienia paznokci żelowych z lampą uv-36vat to bym chciała najbardziej choć chyba coś więcej też bym wypatrzyła... Może znajdziesz coś u mnie? Jak nie to mogę szukać po za wątkiem... Co ty na to? ty dałaś 240zł ... mój podkład + błyszczyk kosztowało 82zł ale oddam dużo więcej gdybyś coś chciała... ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() oczywiście jakieś miniaturki ci mogę dorzucić gdybyś chciała ![]() najchętniej te, które nie są w rezerwacji bądź wybierz sobie coś z poniższej listy: Dr Brandt- krem minimalizujący pory 3ml Lancome Genyfique- aktywator 2,5ml Dr Brandt krem miejscowo na pory - 5ml Jose Eisenberg- serum diamentowe- 1szt 2,5ml i 1 szt. 1,5ml Benefit - peeling do ust 3,5-4ml wszystko świeże odłożone do kapsułek.... ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- na pewno... za jeden zapach bądź za drugi/// zależy co dziewczyny zdecydują. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() zostaniemy chyba przy tym co jest w związku z tym? ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Opis: świetna tuniczka tuba w głębokim lazurowym kolorze Stan: bardzo dobry Rozmiar: S Przedmiot: Kardigan panterka Atmosphere Opis: sweterek kardigan Atmosphere, panterka, mam go z wymianki jednak okazał się za mały Stan: dobry, pod paszkami był zszywany więc musiały być dziurki Rozmiar: rozmiar z metki 36, ale wychodzi mniejszy Te dwie rzeczy chcę na pewno//// ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o podkład to mogę mieć jakiś teraz ale odłożony w pojemniczku (słoiczku) bądź słoiczku do podkładów (ale innej marki)... Tylko nie wiem czy coś takiego Cię zainteresuje?
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nierozumiem?
usilnie szukam moschino glamour - ale to tradycyjne glamour z czerwono zlota natyczka\ile bys miala odlewki i moze za nia sie wymienimy?
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
nie szkodzi, na podkładzie nie zależy mi tak bardzo, za to widzę że znowu masz dostępnego perfectionista i idealista, na nie chętnie również bym się skusiła jezeli są jeszcze wolne i coś sobie dobierzesz
![]() Edytowane przez MiliVanili Czas edycji: 2010-07-23 o 06:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mogę zabrać wszystko ![]() mini chanel, idealisty i perfectionist: oddam: CK momment - dziś po pracy wrzucę zdjęcia flaszki - oceniłam ubytek na ok 10-12ml ale musisz rzucić sama fachowym okiem, odlewkę 5ml jadore CD krem pod oczka benefit zostało ok. 3/4 na wypróbowanie 4 kapsułki ceramidowe do twarzy Elizabeth Arden co Ty na to? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-07-23 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
tzn bierzesz wszystko... czyli te kapsułki które zaproponowałam + chanel pod oczy + idealist + perfectionist tak? bo nie wiem czy dobrze rozumiem? ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- ja mam to nowe moschino gtamour toujour- niebieskie
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka242007;2086517 0]nie są wolne- wymieniam je na zapach z inną wizażanką ale jeszcze nie zaznaczyłam- bo w summie nie wiadomo
---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- tzn bierzesz wszystko... czyli te kapsułki które zaproponowałam + chanel pod oczy + idealist + perfectionist tak? bo nie wiem czy dobrze rozumiem? ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- chciałabym tylko wymienione przeze mnie - rzeczywiście niefortunnie nazwałam ten zbiór "wszystkim": miniaturki chanel (zdaje się 3, 3 idealist i perf) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=peonies;20865210]
Cytat:
aha- no to ok.... daję wszystkie miniaturki chanel , które mam w wątku.... 3 idealisty perfectionista a wezmę może tylko CK i Diora odlewkę (za kremiki podziękuję- bo w sumie mam dużo) czy pasowało by Ci tak? Ja w sumie te kremy , które zaproponowałam mogę dorzucić do wymiany... może jedynie smoth bym sobie zostawiła ![]() co ty na to? Pasuje Ci taka zamiana?
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
to nie wysłało mi się przypadkowo za szybko
![]() w takim razie byłabym chętna na taką wymiankę jak zostało, tzn bez balsamu do ust i podkładu, tylko że sweterek atmo nie jest w idealnym stanie, jest zmechacony troszkę (chociaż nie wiem czy materiał nie wyglądał tak przypadkiem od nowiści, bo mam go z wymianki) no i ma te dziurki pod paszkami... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
chodzi o tusz?
MaxFactor Masterpiece high definition mam 2 sztuki są to mniejsze pojemności ale nie napisana gramatura- stawiam na 5ml
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka242007;2086525 1]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=peonies;20865697]
Cytat:
chcesz się już wymienić adresami? czy czekamy do wieczora? Jeśli chcesz to możesz mi już podać... a wieczorkiem tylko zdjęcie wkleisz...
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1279534740
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1279533855 znajdziesz cos u mnie moze ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej! Niestety nic nie widzę u Ciebie takiego za Valentino. Bo chciałam je wymienić za jakiś jeden lepszy kosmetyk, pelnowymiarowy, jakieś cienie np. paletkę Clinique, Dior czy Chanel albo jakiś zapach. Może masz coś takiego poza wątkiem?
Głownie kolorówka różnego rodzaju i zapachy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
podoba mi się jeszcze :
podkład... używałam nie widać stopnia zużycia... oceniam na góra 10ml zużycie kolor jaśniutki hmmm...ale to nadal za mało za zestaw ![]() A ewentualnie coś innego Ci się podoba za te dwie rzeczy ??? ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
jak szczuplutka?ile masz w biodrach?wstawię wieczorkiem fotki i wymiary
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
hej, interesuja mnie lakiery do paznokci, czerowny (czy malinowy) z inglota https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279535272
oraz 2 zółte i pomaranczowy. w jakim stopniu byly uzywane?
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
cos za blyszczyki sephora?
![]() |
#117 |
BAN stały
|
z ciuszków nic nie wyszukałam ale moze wymienilabys kosmetyki na ciucha czy cos w tym stylu?
![]() to mi się podoba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1279533764 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1279534934 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1279534255 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- to mi się podoba 1. Czarna bombka lub tuba, mozna nosic na wiele sposobow. Stan idealny, nigdy nie mialam jej na sobie. Rozm xs-m. Pasek widoczny na zdjeciach nie jest na wymiane ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() 80-82 cm zależy w którym miejscu mierzyć.... na wysokości kroku w spodniach mam 84-85cm to czekam w takim razie ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Majeczko i jak z wymianką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.