![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoś prowadzi sklep internetowy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Mamy efekty zakończenia się monopolu, teraz UOKiK nie musi zatwierdzać podwyżek więc wykorzystali swoją pozycję. Teraz za wysłanie drobiazgu płace 7,30 zł a wcześniej było 4,15 zł. W ubiegłym roku przedstawiciel PP wspominał, że mają już sposób na masowe wysyłki przedmiotów w kopertach. Pewnie to jest jeden z kroków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
To muszę się tym zainteresować choć Pani na poczcie powiedziała mi, że niższych cen nie ma, a w kolejce i tak muszę stać
![]() Temu dołożyłam ten pomysł na bok. Straszne są te ceny jak się jeszcze doliczy Vat, a kupujący nie zdają sobie z tego sprawy tylko ciach, neutral za wysokie koszty przesyłki ![]() Cytat:
Btw wysyłacie paczki kurierami? Jakimi jeśli można? Szukam cały czas najniższej z możliwych opcji i póki co mam 15,60 brutto. Ma któraś taniej? ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samego brokera nie polecam, bo ma opóźnienia w przesyłaniu zleceń, ale ma najniższe ceny (jakie znalazłam). Jak się samemu dogada z kurierem to wszystko ok
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej Dziewczyny,
zamierzam otworzyć sklep internetowy z torebkami damskimi, torbami i walizkami podróżnymi, portfelami. Mam "zaprzyjaźnioną" hurtownię, w której miała bym dobre ceny. 1. Czy uważacie, że to dobry pomysł? 2. Kupujecie torebki w sklepach internetowych? Czy raczej na allegro? (oczywiście na allegro też bym wystawiała przedmioty-ale wiadomo, że oni pobierają duże prowizje od sprzedaży). 3. Znacie jakieś e-sklepy z torebkami? Proszę pomóżcie mi w podjęciu decyzji, zanim coś zaczę w tym kierunku dziłać i ponosić koszta inwestycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklep internetowy z torebkami -dobry pomysł?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Tak szczerze to zawsze kupuję na allegro, po co mam szukać jakiegoś sklepu którego nie jestem pewna, jeżeli mogę sobie porównać kilkaset modeli i mieć pewność transakcji?
Popróbuj najpierw na allegro, jak się uda to pomyśl o sklepie, ale nie bierz się od razu za coś nowego, do czego ludzie nie będą przekonani.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
dobry pomysł tylko wiesz jak będziesz miała z czego spuścić z ceny bo jednak kryterium w dzisiejszych czasach to cena, na poczatek bym zamówiła około 20-30szt, i zobaczyć jak będzie to się sprzedawać. Nawet mniej.
![]() |
#102 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Inna sprawa jeśli będzie miała torebki zupełnie inne niż konkurencja, więc z ceny wtedy nie musi spuścić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
zielony stworek
|
Jeśli będą to torebki inne niż klony Zary czy Mango to sądzę,że niejedna kobieta się skusi.
Ale jeśli mają być to produkty takie bazarowe to szczerze wątpię...wszędzie tego pełno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Coraz więcej kupujących kieruje swoje "kliki" do sklepów - chociażby z racji tego, że będąc klientem sklepu można skorzystać z bonów, kuponów rabatowych, programów lojalnościowych, itp. Jeżeli na początek nie masz dużego kapitału to zaglądnij na platformę RedCart.pl , gdzie można założyć funkcjonalny sklep i skorzystać z integracji z hurtownią/hurtowniami. Polega to na tym, że do sklepu pobierasz bazę produktową z hurtowni np. z galanterią, nie musisz inwestować w zakup towaru, ani w jego magazynowanie. Płacisz za niego dopiero wtedy, gdy masz zamówienie. Wzbogacając taką bazę towarami z zaprzyjaźnionej hurtowni, wykorzystując dostępne narzędzia marketingowe (m.in. te wspomniane na początku posta) wystawiając cześć oferty na allegro w formie reklamy, gromadząc pewną społeczność na portalach typu Facebook masz szansę na rozwój... A temu, że konkurencja jest i będzie nikt nie zaprzeczy. Ważne by była motywacją
![]() Sandra RC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
sklep internetowy
Witam,
planujemy wdrożyć narzędzie umożliwiające zarządzanie sklepem mobilnym, zrządzania informacją o kliencie i jego popycie w celu optymalizacji działań sprzedażowych i operacyjnych. Będziemy wdzięczni za poświęcenie kilku minut na udział w badaniu ankietowym Państwa potrzeb.Z poważaniem, Liliana https://docs.google.com/forms/d/1T2N...viewform?pli=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
sklep internetowy - inspiracje na działalność
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Może Wy mnie zainspirujecie. Chciałabym poznać Waszą opinie odnośnie sklepów internetowych z obuwiem i odzieżą. Czego Wam w nich brakuje? Oczywiście nie o jakość obsługi itp. pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Work, work, work
|
Dot.: sklep internetowy - inspiracje na działalność
Cytat:
Ciekawym pomysłem może być wizualizacja, np. wirtualny dobór ubrań, komponowanie strojów ![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Takich sklepów jest w sieci milion pięćset sto dziewięćset, a i tak wiadomo że każdy woli kupić na allegro, bo to sprawdzone - a jak kupię w jakimś tam sklepie to nie mam żadnej pewności, czy nie zbankrutuje do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Opłaca się nikt nie napisze że ubranie kupuję się za grosze a sprzedaje zaprzepaścicie zł, tylko tu należy celować w coś modnego i za niską cenę, również ogłaszaj się na allegro, bo to działa jak magnez.
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chce założyć internetowy sklep z ubraniami ale mam wątpliwości
Wśród moich znajomych to właśnie większość sklepów z ubraniami jest zamykana, a nie otwierana.
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chce założyć internetowy sklep z ubraniami ale mam wątpliwości
Sklep może założyć, a co dalej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Sklep internetowy
Jaka strone polecacie do budowy sklepu internetowego w UK
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sklep internetowy
Jaką stronę? Wykup sobie serwer, domenę i zrób sklep w Wordpressie czy Joomli. A jeśli nie wiesz jak się do tego zabrać to zleć komuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
wizazkasia - moja znajoma prowadzi sklep na programie redcart, produkty i zdjęcia dodaje w j.polskim a sam sklep dla klientów prezentuje się w j.angielskim
na początku próbowała sama, ale chyba nie muszę pisać, jak to się skończyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
W pierwszej kolejności powinnaś nawiązać kontakt ze specjalistami, ale nie takimi, którzy "zabiorą Ci ostatnie pieniądze", ale takimi, z którymi będziesz mogła spokojnie porozmawiać o swoim projekcie. Nie zlecaj tylko budowy sklepu internetowego, tylko pozycjonowania strony, tylko przygotowania opisów produktu...wybierz "kompleksowego wykonawcę".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Polecam poszukania firmy, która Ci taki sklep zrobi
![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
sklep internetowy, pomoc.
witam , planuje z moim chłopakiem założyć sklep internetowy, musimy najpierw złożyc wniosek , i napisac dlaczego chcemy akurat sklep internetowy i napisać coś o nim , niestety nie jesteśmy dobrzy w pisaniu , żeby to miało ręce i nogi. czy ktoś nam tutaj pomoze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Dot.: sklep internetowy, pomoc.
Jaki wniosek ? Do dotacji ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
To nie jest tylko jeden wniosek a cała dokumentacja. W niej jest biznesplan, uzasadnienie wybranego profilu działalności, itp.
Więc raczej w jednym poście się tego nie zawrze. Warto natomiast uwzględnić tam coś innowacyjnego, wtedy wnioski przechodzą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.