|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. III
Poisonko, pająki nie gryzą
Pinsleepe, to wyekwipuj TŻta w szczurki zanim go do mnie przyślesz, skoro tak się o nie martwi to lepiej ich nie rozdzielajmy ![]() właśnie nic nie bolało teraz też nie boli, tylko trochę spuchł i mam problem z jedzeniem, ale to normalne![]() mama na mnie nakrzyczy
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21057469]pokazujesz mamie jezyk
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21057596]Agison, kokosujesz sie
![]() ja sie nie moge zdecydowac- maska ojejkowa, czy maska miodowa na noc ![]() przepraszam za offtop na offtopie [/QUOTE]nie no, spoko, ostatnio często zanieczyszczamy offtopami offtopa![]() ![]() nakokosowałam się już ok. 15tej a właściwie nababydreamowałam resztką BD, w której rozpuściłam trochę kokosa![]() no nie wiem co Ci doradzić ... wiesz, foch mnie trzyma po tym Twoim olejku a tak serio - na Twoim miejscu na noc położyłabym na włosie ten olejek co analizowałam fajny jesta używałaś o już, nie? i jak efekty? i znów offtop
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pachnie cudnie ![]() zmylam wszystko kolo 1 w nocy, bo dzis do poludnia wychodzilam na olejku jest napisane zeby go troszke nakladac na mokre wlosy ![]() juz sie gubie- olejki na mokre czy suche wlosy nakladac zeby sie wchlanialy ![]() Agison nie fochuj sie- do tego maja prawo tylko wlosy Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-07-31 o 20:17 |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21057086]moze TZ
![]() [/QUOTE] Tacy wyimaginowani nie gryzą i się też nie brudzą![]() O przepraszam ja mam sumienie czyste.......bo nieużywane Agison nie podejrzewam o pogryzienie pająków, ale to że nie załatwiły tego intruza co mnie pogryzł to już ich sprawka
|
|
|
|
#98 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczurki chętnie dołączę do TŻ.... Właśnie szykuję się do wyjścia na urodziny znajomych, wyciągam z szafy niedawno kupioną za***istą bluzkę, no i patrzę, że szczury mi ją przerobiły na wersję punkową - cała w dziury Choć tak naprawdę to wiem, że to moja wina, bo pozwoliłam ciuchom zalegać na kanapie zamiast je schować od razu ![]() Cytat:
Nieużywane? No popatrz, a ja myślałam, że moczone w wybielaczu |
||
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21058010] na olejku jest napisane zeby go troszke nakladac na mokre wlosy ![]() juz sie gubie- olejki na mokre czy suche wlosy nakladac zeby sie wchlanialy ![]() Agison nie fochuj sie- do tego maja prawo tylko wlosy oj, ja też chcę mieć prawo, ładnie proszę, w końcu jestem włosową pesymistką pytasz o pocałunki i pewien wyszukany rodzaj pieszczot? i to dość długo ... dopóki się nie zagoi![]() dlatego dbam o kolec z podwójną pieczołowitościę
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#102 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, to jak długo musisz być grzeczna językowo? Przynajmniej przed obcymi konarami też Cię to jakoś zabezpiecza![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE]To teraz już wiesz
Zawsze lepiej późno niż wcale![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#104 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
a ja juz nie bede offtopowac ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- [QUOTE=poison.iv;21078945] Cytat:
mozna imprezy muchowe organizowac- zwabiac i zjadac ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
slodkie szkodniki ![]() Pinsleepe, a moze niedokarmiasz szczurkow ![]() moja dobra kumpela miala krolika- gryzl wszystko co bylo w jego zaasiegu, a ona zwykla mu grozic- bo cie w koncu ZJEM!
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-08-01 o 23:37 |
||||
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21080696]moja dobra kumpela miala krolika- gryzl wszystko co bylo w jego zaasiegu, a ona zwykla mu grozic- bo cie w koncu ZJEM!
[/QUOTE]Ty mi nic nie mów .... jak bylam mała to też miałam królika który pod moją nieobecność (kolonie) skończył jako pasztet ![]() to miało duży wpływ na mój aktualny wegetarianiazm Cytat:
a jak jakieś dzieci nas podczytuja?![]() abstynencja powinna trwać do czasu zagojenia się, czyli minimum dwa tygodnie a bycie grzeczną jest łatwiejsze niz kiedykolwiek używanie języka odpada, czy to z obcym konarem czy z wlasnym ![]() Cytat:
dobre serduszko bije w Twej piersi, kochana ![]() nie tak jak w Lavendovej
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21080696]
slodkie szkodniki ![]() Pinsleepe, a moze niedokarmiasz szczurkow ![]() moja dobra kumpela miala krolika- gryzl wszystko co bylo w jego zaasiegu, a ona zwykla mu grozic- bo cie w koncu ZJEM! [/QUOTE]Dokarmiam, dokarmiam. Zresztą to nie są słodkie szkodniki, tylko Demony Destrukcji Wczoraj oglądaliśmy wieczorem film z TŻ, szczur biegał sobie po karniszu, aż tu nagle patrzę, a coś mi leci na ekran, jakby deszcz padał.... A to ten szczur bezczelny się zlał z wysokości Normalnie brak kultury i wyczucia - chyba muszę im jakąś pogadankę walnąć![]() Cytat:
To musiało być naprawdę traumatyczne, współczujęA dzieci muszą się liczyć z tym, że jak podczytują zakręcone fora, to z różnymi myślami się tu spotkają, w tym i z kosmatymi ![]() ![]() Kurcze, zaczęłam staż w poniedziałek, wstaję o 6.30 i muszę od rana biegać po pacjentach i zachęcać ich do korzystania z moich "usług". Normalnie czuję się jak akwizytorka.....albo i jeszcze gorzej Ale liczę, że powoli będzie lepiej
|
|
|
|
|
#108 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
królik, a właściwie króliczka dożyła u mnie starości i na moich oczach odeszła z tego świata. Jak ja wtedy płakałam![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak na serio to jednak najbardziej mnie wkurza, że ludzie tak zupełnie bez żadnej wrażliwości potrafią powiedzieć, że szczury są wstrętne i że się ich brzydzą, nie zważając zupełnie na moje uczucia, nie mówiąc o szczurzych![]() Ale to, że Buffy i Usako są źle wychowane, to prawda. Ale wiesz, Poison, jak to mówią, szewc bez butów chodzi, a dzieci psychologów zwykle są problematyczne A ponieważ dzieci nie posiadam, to na razie popełniam błędy wychowawcze na szczurkach Chociaż i tak jestem lepsza od TŻ, bo on je strasznie rozpieszcza, na wszystko im pozwala, szczurki nie mają żadnych granic wytyczonych i jeszcze mi przez to dostaną jakichś zaburzeń osobowości czy czegoś w przyszłości |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
z tym moim królikiem historia była bardziej skomplikowana, bo to nie byl taki klasyczny pokojowy króliczek, tylko zwykły - mieszkaliśmy wtedy z dziadkami a dziadek hodował króle. A ja, dziecięciem będąc, wybrałam sobie jednego (Śnieżka
), ana czas kolonii wpuściłam do reszty rodziny, żeby nie było mu smutno. Resztę dopowiedzcie sobie same ![]() ale byłam srogo wstrząśnięta ... jako dziecko płakałam nawet jak w dobranocce kogoś zaszlachtowali, to wyobraźcie sobie jak przeżyłam śmierć Śnieżka Cytat:
w społeczeństwie przyjęte jest że to ojciec powinien mieć "ciężką rękę" ![]() a jak w przyszłości Twoje dziecko wdrapie się na karnisz i nasika Wam na monitor? oczywiście wiem że ciężko jest nie rozpieszczać ... aż się boję co będzie, kiedy wreszcie będę miała psa
|
|
#111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zakładam, że jak będę miała kiedykolwiek dziecko, to nie będzie zmutowane, więc będzie miało niewielką szansę, żeby wdrapać się na karnisz i nasikać na monitor![]() Ciekawe jak Ty, moja droga, pogodzisz psa z TŻ-tem - alergikiem, chyba, że pies okaże się ważniejszy Jak fajnie jest się wyspać ![]() PS: Rest in peace dla Śnieżka
Edytowane przez Pinsleepe Czas edycji: 2010-08-05 o 10:58 |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaburzenia jak się patrzy...jak zwykle na tym wątku...
A ja się wyjeziorowałam
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to mam nadzieję, że nie zapomniałyście, że w najbliższy weekend przybywam nad morze Chyba będę musiała do Agisonicy napisać, bo coś jej tu znowu nie ma
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie nie ma bo jestem zagramanicą z TŻtem i oczywiście z kokosem wpadłam tu tylko na skręta i lecę dalej
|
|
#115 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tez chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
nie powiem... pomyslowy zwierzak |
|||
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę wypoczynku. Kiedy przylatujesz do nas z powrotem?[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21259745]zjazd zakreconych czarownic ja tez chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- na skreta to wpadaj do mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- nie powiem... pomyslowy zwierzak Zapraszamy Albo wpadniemy kiedyś do Ciebie na dobre skręty![]() Zwierzaki bardzo pomysłowe. Powiedziałabym, że wręcz mają zakręcone móżdżki
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze myślę,że jesteśmy umówione?
![]() Ja dopiero dotarłam do Gdańska więc na gotowe się szykuję czyli czas miejsce akcji osobistości
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki kochane - Agison i Lavendo, oficjalnie dziękuję za spotkanie, było naprawdę strasznie fajnie
Dopiero dojechałam do Krakowa, jadąc od 10 rano i umieram, a jutro do pracy I jeszcze włosiska muszę umyć, zwłaszcza, że wczoraj były okropne. A Ty, Lavendo, jesteś wstrętną kłamczuchą (jak Pinokio zupełnie ), bo masz śliczne włosyPS: Agison, Twój TŻ wygląda zdecydowanie lepiej na żywo niż na zdjęciach
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję podróży do Krakowa i łączę się z Tobą w bólu - jutro też idę do pracy jakaś rekonwalescencja czy coś![]() a Twoje włosiska mi się podobały ... jak zwykle Cytat:
to kiedy ten następny raz? ![]() PS. a wiesz że jak się wczoraj rozstałyśmy/liśmy to złapała mnie okrutna czkawka? stałam pod domem TŻta chyba z 15 minut bo wstydziłam się wejść ... chyba masz na mnie zły wpływ
|
|
#120 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedy następny raz? No cóż, teraz Twoja kolej ![]() Cytat:
Szkoda, że tego nie widziałamSpadam coś robić użytecznego. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

teraz też nie boli, tylko trochę spuchł i mam problem z jedzeniem, ale to normalne

ja mam sumienie czyste...

i to dość długo ... dopóki się nie zagoi