![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hand-made plotkarski część 6
Ja tak nie uważam, tylko moja mama, no cóż ona od dzieciństwa nie lubiła kotów, może to jakiś uraz bo kiedyś ją porządnie podrapał po plecach jakiś i to pewnie dlatego
![]() Ale jak będziemy już na dobre na swoim to na pewno weźmiemy kota a nie psa, chociaż psiaki uwielbiam ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
nir i to i to
![]() Ewcia koty są naprawdę fajne, a co najważniejsze nie szczekają, nie trzeba z nimi wychodzić i są mądrzejsze od psów (hi hi ale mi się dostanie od miłośniczek psów ![]() Aha i nie ma brzydkich kotów ![]() Edytowane przez Integra Czas edycji: 2010-07-26 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Kochana Ty mi tego nie musisz mówić
![]() ![]() Ja uwielbiam koty a psy kocham ![]() Ale jednak w domku wolałabym kota, bo jest tak jak piszesz mniej kłopotliwy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A ja tam uwielbiam i koty i psy. Nie można według mnie porównywać bo to są całkiem różne zwierzęta. Ale wszystkie kochane.
Ja już sobie zażyczyłam w prezencie od męża jak tylko się przeprowadzimy Chow Chowa. To moja ulubiona raza psów razem z owczarkami niemieckimi. A jeszcze jak widzę zdjęcia Daget z jej suczka to mi po prostu coś się robi ![]() ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
![]()
Helenko my póki co będziemy mieszkać z Teściem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko to pogościliście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krysiu ojjj moje ulubioneeeeee ![]() ![]() ![]() Ewelinko no co Ty kotki broń Boże wredne!!! Ale wiem,że niektórzy kotów nie lubią ![]() ![]() Agnieś fajne są te chow chow-y ![]() P.S. Moja Zuźka straciła jedno życie... Zostało Jej już tylko 6 ![]() ![]() ![]() Oj dobra księgi zrobiłam teraz idę robić album ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brzydkie koty jak najbardziej są ![]() ![]() Nie, ale bez żartów to koty dachowce są ok, tylko moje psy ich nie lubią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do zuźki to uważaj coby nie spadła z 7 pietra, bo podobno z każdego innego piętra kotu się nic nie stanie a z 7 się zabije ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam psa
![]() U mojej mamy za to zawsze były i kot i pies ![]() Co do paskudnych kotów to owszem są. Moja teściowa ma takiego ![]()
#99 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewelinko wiem wiem
![]() ![]() ![]() ![]() Madziu bywa i tak... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ale wiesz gdybyś tam czasami chciała się z nią gdzieś wybrać do rodziny z 7 piętra czy coś
![]() ![]() ![]() A właśnie Madziu jak tam gardziołko?? ![]() Moja siostra cioteczna ma 2 koty i psa i kotki traktują psa jak matkę, normalnie sie ułożą tak jak do ssania cyca (tylko troche problem jest bo to pies a nie suka, wiec wiadomo do czego sie przystawią ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2010-07-26 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Małymi kroczkami coraz lepiej. Choć dalej jem przede wszystkim papkę. Próbowałam jeść chleb ale nie da rady
![]() W piątek mam kontrole. A w sobotę jak wszystko będzie dobrze jadę do mojej mamy na 2 tygodnie ![]() Jak ktoś będzie w okolicy Piły to zapraszam na kawkę ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
Przed erą kotów też była ze mnie psiara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam za to pierwszą Sabę owczarka niemieckiego
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas od rana pada, własnie muszę jechać do Sopotu do plastycznego sklepu po papier wizytowkowy a tak mi się nie chce ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
CraftMod
|
Wy tu koci temat kręcicie, a ja się położyłam z małym i zdrzemnęliśmy się a tu coś miauczy, w sumie nie wiem gdzie ten kotek siedzi, wczoraj jak się kladliśmy spać też miauczał
![]() U nas mini rewolucja żywieniowa, do znajomych przyjachali Żydzi i znajomy nam pomagając opowiadał o ich zwyczajach, jago żona kilka razy była w Izraelu i tak jakoś nam zeszło na mięso świńskie. Mój tż tak sobie upodobał zrezygnować z niego, dla mnie w sumie to niewielki problem, bo jemy głównie drób, a chcielibyśmy się przestawić na większą ilość warzyw i owoców. Jak na razie czekają nas poszukiwania wędlin niewieprzowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Duś - bardzo ładny kitek |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Nir zawsze możesz sama coś kombinować ja ostatnio kupiłam mielone dałam do tego pieczarki, cebule, czosnek jajo i kasze mannę zrobiłam taką jakby roladę do rękawa i upiekłam. Na chleb bardzo dobre
![]() ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
Duś tego twojego kotka to ja na sesjach zdjeciowych na blogu podglądam
![]() Śliczny ![]() Nir takie samodzielnie wędzone wędlinki to bym w każdej ilości wtrąciła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
![]()
a kicia śliczna
![]() wogóle wątek zamienił się dziś w koci, ja też wolę kotisie ![]() ![]() a u mamy na wsi jest chyba z 7 dzikusów ![]()
preferencje post 225 ![]() książka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438760 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444624 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=iwona1981 decu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24279056 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
A ja z innej beczki czy miał ktoś z Was drożdżyce jamy ustnej? Nie wiem czy przez tą moją diete i leki nie nabawiłam się tego świństwa. Właśnie zauważyłam, że mam biały nalot na języku i nie wiem czy to nie drożdżyca....
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]()
Duś ach uwielbiam Twojego Zuźka!!! Śliczny jest! Mega przystojniak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Julitko o widzisz i Ty może kotka będziesz mieć ![]() Ja chyba załapałam wenę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziulka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co pamiętam to kolorowe płukanki dobrze robią, borax z gliceryną też jest przeciwgrzybiczy. Ale jeśli to ostry stan to proponuję wizytę jednak u laryngologa - w końcu jesteś po resekcji migdałków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kobity mam pytanie. Jak napisać poprawnie:
My phoho album czy My photos ??? Czy oba dobrze czy jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
CraftMod
|
Asiu - a skąd mnie wiedzieć? Zamierzamy tylko wieprzowinę wykreslić z jadłospisu, reszta jak najbardziej, nie wyobrażam sobie żcia bezmięsnego, albo tż jedzącego pierogi z jabłkami na dłuższą metę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
magcich może napar z aloesu by pomógł... Tak do płukania...
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niekoniecznie, ale pana twardowskiego trzeba przetlumaczyc na czasy obecne ![]() Cytat:
![]() nie powinna byla przynosic krolika do koscioła, dla zwierzecia to niepotrzebny stres, niektórzy ludzie to naprawde nie maja wyobraźni ![]() Cytat:
![]() ![]() Pagata, to ile ty tych kotów masz? a ten ostatni co pokazywałaś na blogu to nie kocur był? bo mu tak te żołędzie było widać na zdjęciu ![]() ja to z kociarskiej rodziny raczej, i tż i jego rodzina równiez ![]() ![]() ![]() tylko kocie lody wiejskie troche jadą, nie idzie wytrzymać, ja mam zaraz odruch wymiotny wiec muszę nos zatykać ![]() aha, jak ktos mowi, że koty to wredne stworzenia to raczej należałoby powiedzieć "nieprzewidywalne" niż wredne, a nawet jesli wydaje nam się, że zwierzę jest złośliwe z jakiegoś powodu, to byc może to jest własnie wina człowieka lub jego błędu w hodowli kotów osobiscie nie mam nic przeciwko psom, bo to tez mądre i inteligentne stworzenia (np psy ratujące, czy dla niewidomych) przywiązują się i kochaja własciciela na swoj zwierzęcy sposón, ale ja jakoś psom nie ufam i jak duży pies jest to sie jakoś zle czuję w jego obecnosci. za żadne skarby nie trzymałabym w domu dobermana, rotweilera, pit bulla i innych ras z tendencja do bycia agresywnym , owczarka też bym chyba nie chciała, ani jamnika (sasiadka w polsce w jednopokojowym mieszkaniu, swego czasu trzymała 3 a nawet 4 jamniki i mnie się one, że tak powiem, "przejadły" ![]() jedna rzecz która mi sie nie podoba u psów to ich zapach, dla mnie ich futro smierdzi w charakterystyczny sposó i tyle, woda, błoto, piasek, jakies muły, zapach futra i skóry... blee, to nie dla mnie ![]() moj tż chciałby miec psa - border collie, takie jakie tu sa pasterskie collie, ale te psy sa inteligentne i wymagają ciągłej stymulacji inaczej nudza sie w domu i wszystko gryzą, ale ze oboje pracujemy a dom nieduzy to decyzja o psie jest raczej nierealna
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 18:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
![]()
Martuś pomóż
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "phoho album" na pewno nie jest dobrze ![]() ale My Photo Album / My Photos na pewno jest ok ![]() ![]() tylko nie napisz: photoes ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Marta..ja mam kocura Mamrota,tego co na blogu mozna podziwiac
![]() kotke Rozalię,chudą przyblędę,co siedziala w budynkach gospodarskich,dopoki się nie okocila.A teraz mam 3 pokojowe koty,bo jeszcze ta mala bzdziagiewka doszla,co to ją Duś bezblędnie okreslila co do plci ![]() ..jak ja dziś sie zle czuje ..nie wiem normalnie..nic nie zrobilam w domu ani nic twórczego..nawet gadac mi sie nie chce..
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2010-07-26 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
o widzisz! Pagata, to ja mam zadanie dla ciebie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.