![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: - 20kg!!! zapraszam zdeterminowane kobietki do wspólnej walki:)
mnie rowniez prosze dopisac do listy serdecznie pozdrawiam wszystkie forumki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam serdecznie nowe kolezanki w boju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale to dopiero jak schudne ![]() Dobranoc pchły na noc ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
no cóż, -20 kg mniej to także moje marzenie, za którego realizację postanowiłam się wziąć (porządnie) 2 dni temu. byłabym przeszczęśliwa, gdyby udało mi się dopiąć celu np. za 3 miesiące... tymczasem nie mam co tak wybiegać w przyszłość, muszę walczyć z każdym dniem, żeby chciało mi się ćwiczyć i nie chciało mi się jeść 'zakazanych' rzeczy
![]() 2 dni temu, tj. 29 lipca zaczynałam z wagą startową 88,4kg (przy wzroście 175cm). myślałam, że dostanę palpitacji serca jak weszłam na wagę - naprawdę nie przypuszczałam, że aż tyle się we mnie nagromadziło. ![]() ![]() moim wymarzonym celem byłoby 60kg, czyli 28kg mniej. ale powiedzmy, że 65kg też się zadowolę ;-) przestawiam swoją dietę na dietę śródziemnomorską i oczywiście ćwiczę. staram się jeździć dziennie 2 godziny rowerkiem, poćwiczyć trochę ramiona i brzuszki. z obawy przed ewentualnymi rozstępami zaczęłam się też kremować odpowiednimi specyfikami ![]() dziś mamy ostatni dzień lipca, więc wierzę, że cały, długi sierpień będzie dla nas - odchudzających się - pomyślnym miesiącem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
takanazwa doskonale Cię rozumiem, dla mnie teraz też każdy dzień jest ważny, już nie chce sobie nic planować tylko iść za ciosem
![]() ![]() ![]() a swoją drogą zazdroszczę Ci bo jak sama mówisz po Tobie tej wagi nie widać, ja niestety wręcz przeciwnie.. jak wspominałam przy moim wzroście i budowie ciała ciężko coś maskować pod ciuchami a mam juz dość rozwleczonych, workowatych, bezkształtnych w dużych rozmiarach ciuchów. Nie wiem jak Wy ale jak osiągnę zamierzony cel zmieniam swoję garderobę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
czesc chudzinki
![]() ![]() co do jedzonka to narazie wypiłam 400ml kefiru owocowego. bede pozniej papa
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
tusia_czku, ja też mam w marzeniach wymianę garderoby po osiągnięciu celu - już sobie wyobrażam siebie, gdy wchodzę do sklepu i proszę o rozmiar M, który jest idealnie dopasowany (o S-kach nawet nie myślę, bo czasem już mój wzrost jest przeszkodą, która sprawia, że S-ki nie sięgają mi pewnie pępka
![]() ![]() też teraz wybieram się kosić trawę na ogródku, później wymyślę co dalej robić, żeby zanadto się nie rozleniwić w tę sobotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ;( Wczoraj zabalowałam ;( no i jak to po lakoholu, złapał mnie głód... i potoczyło się jak lawina... kubełek z KFC ==. A dzisiaj, kiedy susza w gębie i niski poziom cukru zlapałam jeszcze resztkę M&M's. Ehhh w ramach pokuty postaram się dłużej siedzieć na siłowni.
Postanowiłam tez wynaleźć dietę 1500 kcal i się do niej sotsować - lepsze to niż komponowanie dzien w dzień posiłków i podliczanie samemu - łatwiej mi się zastować, niż miałabym sama to robić ;F No i zawsze wynajde pretekst, żeby zamiast przygotowania posiłku zjeść coś na szybko ;/
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
mamasynka ja juz po wszystkiemu ;p jeszcze ewentualnie na wieczór jakieś jabłko i koniec na dzieś.. i hektolitry wody do wypicia.. tak ze z jedzeniem sobie nawet radzę, pokusy są ale póki co nie daje sie
![]() ![]() ![]() takanazwa bikini i spódniczki ![]() ![]() ![]() Hihs zgrzeczyłaś :P teraz musisz odpokutować ;p a co z tą dietą 1500 kcal? ![]() Chyba jednak pójdę na ten rower.. trzeba sie troszke poruszać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
no właśnie, chciałam się Was zapytać jakie macie w planach stosować diety. powiem szczerze, że ja nie nadaję się do diet "wyspecjalizowanych", tj. kapuścianych, białkowych czy innych takich, w których jest kategorycznie zakazane jedzenie czegoś. przede wszystkim nie mogłabym sobie odpuścić jedzenia warzyw, owoców czy makaronu
![]() ![]() mam jeszcze jedno pytanie - dla tych, którym znany jest serwis dieta.pl: skąd oni biorą te kosmiczne wyniki spalonych kalorii? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
witam witam przy sobocie
![]() no i oczywiście witam serdecznie nowe chudzinki i te które juz walcza na tym forum ![]() kochane nie łamcie się swoja waga, ponieważ dobre nastawienie to juz połowa sukcesu a druga to ciężka praca nad sobą ![]() no właśnie ciężka praca ;/ mimo trzymania diety i wykanczajacych cwiczen i teoretycznie optymizmu moja waga ani drgnie, nie to ze mam juz hopla na tym punkcie ale codzienne wazenie jakos weszło mi w krew (tzn ważę sie raz dziennie rano) i gdy tego nie robie to cały dzien jakos mysle tylko o dietowaniu i o tym ze mi sie nie uda itd.... wiec jak juz wspomniałam jestem juz zmeczona tym dietowaniem i cwiczeniami poniewaz nigdy tyle nie ciwiczyłam jak w tym tygodniu ;/ wiec dzis mam dzien dobroci dla siebie ![]() moje cwiczenia to: poranne 15 min cwiczen (brzuszki, przysiady, skrety tułowia) bo jakos tak sie juz przyzwyczaiłam, siatkówka- czyli bieg z siatami z zakupami bo mam kawałek drogi po zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ramach dbania o siebie zrobiłam sobie peeling kawowy wymasowałam się balsamami wyszczuuplajacymi, maseczka na twarz i zaraz siadam i robie sobie pazurki ![]() no ale co dobre kiedys sie konczy :PP od jutra wracaja cwiczenia i dieta tzn dieta kapusciana, bo jesli po niej nie suchne ani jednego marnego kilogramika to bedzie po prostu znaczyło ze znow mam problemy z tarczyca i wtedy odchudzanie i tak nanic nie wyjdzie :PP ale bede sie tym martwic dopiero jutro dzis leniuchuje i mam pełniutki brzuszek wszytskim co nie wolno... wiem ze moze w tej chwili Was moje drogie z demotywowałam ale nie chciałam.. naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() mi to dobrze działa w tej chwilii czuje sie po prostu świetnie i bosko piękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ja jestem po ponad godzinie spędzonej na siłowni... ;] Głównie spędziłam ten czas na bieżni, chociaż zła jestem, że głupia maszyna po ponad 30 min pokazywała 100 spalonych kcal
![]() Oczywiście, nie liczę na jakieś super efekty zrzuconych 10 kg na tydzień tylko dzięki magicznemu naparowi ![]() Cena nie jest wygórowana, zapłaciłam Ł1,59 za opakowanie 20 saszetek, czyli ok 7 zł. Nieźle. W sprzedaży mają również spalanie z oczyszczaniem i herbatkę wzmacniającą włosy i paznokcie... Czekam na dostawę ;] Czy któraś może stosowała? Jakieś wrażenia? Planuję pić ją głównie w momentach napadówki głodu na cukier ;] Można pić max 4 dziennie, więc oczywiście oprócz tego woda i herbata, litrami xD
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
ja też dzisiaj wyjeździłam swoją ustaloną normę 2h rowerem, ale mój nastrój spalania kalorii popsuł trochę fakt, że zaproszono mnie na kolację, na której pojawi się pyszne jedzenie i równie pyszne czerwone wino
![]() ![]() co do herbatek to ja piję SlimFigura, lub coś takiego, z Herbapolu. głównie dlatego, że zawiera L-karnitynę i Pu-Erh i liczę, że wspomaga to trochę moje ćwiczenia. powiem szczerze, że innych raczej nie testowałam i jako, że to tylko herbatki, jestem nastawiona do nich "umiarkowanie sceptycznie" ![]() życzę miłego wieczoru i mam nadzieję, że mimo wszystko dziś nie pofolguję sobie za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
hej laski
![]() Ja dopiero mam chwile wolnego... ![]() Wogóle to dostaliśmy dziś zaproszenie na weselicho które mam 28.08 i nie mam pojecia w co sie taka słonica jak Ja ubierze ![]() ![]() Jeżeli kogoś nie dopisałam do listy to prosze o wiadomosc na pw z potrzebnymi danymi bo mogłam przeoczyć ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Niestety nadal jest mi ciężko się przestawić na dietowanie. Przez tą pogode nic tylko chce mi się jeść ![]() ![]() Cały czas boje się wejść na wage bo jeśli nic nie spadło tooo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
no pięknie, wiedziałam, że tak się skończy pójście na kolację - trzymałam się dzielnie do momentu, w którym nie podano na stół (już jako zakąski) nachos
![]() z tego wszystkiego planuję dzisiaj intensywny dzień treningowy i - mam nadzieję - pójście na siłownię, pierwszy raz po baaaardzo długim czasie. jest niedziela, nie ma co się obijać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() ![]() ![]() tak poza tym moja wycieczka rowerowa sie odbyła ![]() ![]() boinnenazwybylyzajete oj powiem Ci że ja też sie boje wejść na wagę, ze nic nie spadło, szczególnie po wczorajszym ![]() hmm..Dziewczynki to kiedy pierwsze wspólne pomiary? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
To ja także się dołączam,chociaż naprawdę już nie mam nadziei i jestem po prostu załamana...
![]() Przez kilka miesięcy nie jadłam nic po za warzywami i jabłkami.Szybko schudłam tak,że przy wzroście 173cm ważyłam 36 kg.W styczniu zaczęłam żreć na potęge ,nawet rzeczy na które przed dietą nawet bym nie spojrzała(mięso,słodycze, ...) Teraz ważę 65kg.Jestem tłusta,nie mogę na siebie patrzeć,wstydzę się gdziekolwiek wyjść...I wciąż żrę,nie wiem co robić.Może z Wami jakoś mi się uda,chociaż już naprawdę nie mam siły.Od października zaczynam studia,do tego czasu muszę schudnąć przynajmniej do 55 kg.Zrobiłabym wszystko,aby móc cofnąć czas i nie utyć tak strasznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
a mi sie nic nie chce ;p
jutro ide do lekarza zakladowego , i podpisuje umowe o prace wnet! Przeszlam probny !!! ![]() szczesliwa ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
jestes taka wysoka i moim zdaniem wazysz dobrze. nie trzeba sie odchudzac. tlusta chyba tlustych ludzi nie widzialaas! moje zdanie.! popatrz na to z innej strony! trzeba miec troche tluszczyku by facet mial za co zlapac a nie xd
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Przy wzroście 173cm ważyłaś 36 kg ? nie umiem sobie tego wyobrazić..
mam przechudą koleżankę która ma na oko 150cm i tyle własnie waży a wygląda tak ze jak wiatr zawieje to o mały włos ją nie porwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
ja też sie dołączam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() dzis było nasze wspólne ważenie...pamietałyscie?: ) jeżeli sie ktoras z was zwazyła to podajcie wyniki to je zmienie w tabelce ![]()
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
eh widze że ja zaczne mi nic nie ubyło.. niestety... a do tego przez łeekend przybył kilogram :PP wiec prosze o zmiane na 71kg
![]()
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie tez lipa bo tylko - 0,5kg a na to nie ma co patrzeć bo poprostu pewnie wczoraj mniej zjadłam i to dlatego.
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Łaaa!!! Ja już nie wiem, czy to z wagą coś nie tego, czy co... ;(
W domu mam elektryczną i pokazuje 84,5 kg... Mniej więcej, bo zależy, gdzie ją położę... A na siłowni jest ta z tych dużych i pokazuje 81.00... Chlip chlip - jak uważacie?
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
I u mnie brak zmian
![]() Tak czy tak stoję w miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
U mnie waga 74,1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
U mnie tez średnio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli podsumowując ja bez zmian:/ ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Ok. Zmiana. Chyba już działa. Zważyłam się teraz(czyli nie rano) i waże 71. Ponieważ w wymiarach się nie zmieniło wiec musiałam tyle mieć od początku - wiec prosze o zmiane żeby nie było że tak mi świetnie idzie bo nie idzie:/ Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.