![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: masaż erotyczny
W takim razie licz się z tym że będziesz jedną z wielu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiele osob, uwaza ze po tak dlugim zwiazku, no czas na slub i koniec. Bo rodzina, bo teraz to gdzie znajdzie partnera nowego. Trzeba go poznac, czyli kolejne lata. A kiedy slub,kiedy dziecko? O to mi chodzi. Zgadzam sie z Toba, masz racje. 30lat to jeszcze mlodosc, imprezy, znajomi, szansa na szczescie. Ale ja rozumiem Autorke, mnie by rodzina powiesila na krzyzu za te 9lat zwiazku i nagle bum. Niewazne ze to nie bylaby moja wina, wazne ze ja nie potrafie wybaczyc i ich zdaniem trace okazuje na super faceta. Przeciez nie liczy sie nasze szczescie... Ja bym nie potrafila po takich zdradach zalozyc rodziny, niewazne kto by co mi mowil. Balabym sie, a strach to wrog czlowieka, meczy i gnebi. A ja wole spokojne,szczesliwe zycie.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-28 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo myślę. Ale wybaczyła jedną zdradę, wybaczy i drugą. Jakoś nie wierze, że dzwonił a nieodebrała. Po co wogóle chodzi po takich ogłoszeniach towarzyskich? Nie sądzę, że ot tak z ciekawości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sobie na razie żyję dalej, a co będzie życie pokaże... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poczekaj jeszcze trochę, fabrykacja fałszywych dowodów niewinności musi potrwać |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z rodziną raczej problemu nie bedzie, to moja sprawa. Edytowane przez justac Czas edycji: 2010-07-28 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widać, że mimo wszystko i tak chcesz z nim być. Nie zdziwie się jeśli pierwsza się do niego odezwiesz i jeszcze będziesz go przepraszać za swoje 'niesłuszne' oskarżenia. Jeszcze mi się taka myśl nasunęła, może on już nie chce z tobą być i nie wie jak ci to powiedzieć? I teraz sama stworzyłaś mu dogodną sytuację, dlatego się nie odzywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ciężka sprawa, ale dziewczyny mają rację. Lepiej, żeby teraz zabolało, niż nie daj boże, x lat po ślubie dowiedziałabyś się, że byłaś zdradzana i oszukiwana... Taki ból byłby nie do zniesienia, w porównianiu z tym przez co musisz teraz przejść. Ja Ci życzę dużo siły, żeby wytrwać i wykreślić słowo 'powrót' tylko zacząc żyć na nowo... Z kimś kto będzie Ciebie wart i nie będzie Cię oszukiwał.
Edytowane przez megustastu Czas edycji: 2010-07-28 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
tak sobie myślę i próbuję sie postawić w twojej sytuacji.
Dochodze do wniosku że z boku wygląda to zupełnie inaczej. ja jestem w 5 letnim związku i na prawdę gdybym znalazła coś takiego jak ty to nie mogłabym w to uwierzyć, musiałabym sobie chyba co chwile powtarzać że to są fakty bo inaczej szukałabym jakichś wyjaśnię innych. Strasznie trudno byłoby mi uwierzyć aby mój TŻ którego znam tak dobrze i kocham, który jest dla mnie czuły i wspaniały na codzien korzystka z usług no nie wiem czy mogę to tak nazważ ale prostytutki. niestety z boku patrząc jasne jest że facet kręci i ze nie jest święty. Jesteśmy zaślepione swoją miłościa i wierzymy im za bardzo. kochana keiruj się zdrowym rozsądkiem a nie uczuciami
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale bez przesady, przepraszac i dzwonic nie bede, już za taki beznadziejny przypadek mnie nie bierz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Trochę ironicznie to pisałam. Jednak jeśli się odezwie i będzie walczył o ciebie, to wrócisz., prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
A kiedy facet powiedział Ci, ze pani prostytutka nie odebrała, to spytałaś po co wogóle do niej dzwonił?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic nie mówił, wiedział że winny.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Naprawdę zastanów się czy warto brnąć w związek, w którym nie będziesz pewna jego wierności. sama się wcześniej czy później na tym złapiesz. jaką masz pewność, że tylko raz tam zadzwonił?
dla mnie to w ogóle nie dopomyślenia, nie mogłabym być z facetem który będąc ze mną korzystał z prostytutki, czułabym obrzydzenie. tak jak dziewczyny tu Ci pisza lepiej teraz przepłakać niz potem cierpieć 10 razy bardziej. Wiadoma sprawa, że cięzko przekreślić tyle lat związku, ale to on go przekreślił robiąc to co zrobił. eh Ci faceci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny juz wszystko napisaly.
Jezeli bedzie sie tlumaczy pozniej ze bal sie do Ciebie zadzwonic, to bedzie smiechu warte. Do masazystki nie bal sie dzwonic,a do swojej kobiety ktora cierpi i odeszla to juz sie boi dzwonic. Wyjdzie szydlo z worka. Sama niebawem sie przekonasz ile Wasz zwiazek byl warty. Jezeli on naprawde zero nic sie nie postara o Ciebie, to wybral sobie wybitny sposob na rozstanie i skuteczny. Bedziesz mogla na dluzej zostac u tej kolezanki?
![]() |
#109 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj jade dowiedziec się jeszcze o jedno miejsce do wynajęcia, może sie uda ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby sobie porozmawiać o pogodzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- dokładnie tak. i sprawa będzie zamknieta na amen. Edytowane przez justac Czas edycji: 2010-07-28 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ech, ja chyba jestem z innej bajki. Dla mnie fakt zadawania się z prostytutką przekreślałby wszystko i z pewnościa nie warowałabym przy telefonie w oczekiwaniu na przeprosiny. caate: a co zmieniłyby błagania i krzyki że tam nie był? bo nie rozumiem? Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2010-07-28 o 14:01 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
blagania i krzyki to jest normalna reakcja czlowieka broniacego sie. walczacego o swoje zdanie. podawanie argumentow, tlumaczanie, przeprosiny okazuja oznake winy i skruchy. a tu nie bylo nic, pustka. faceta zatkalo, bo zdemaskowany. nic nie probowal zrobic. NIC. nagle jezyk mu zabralo, patrzyl sie jak konczy sie zwiazek. NIC NIE ZROBIL NA SWOJA OBORNE=winny. ale Autorka watku musi uslyszec to z jego ust, bo inaczej nie odejdzie, dlatego ze ma nadzieje, ze tam nie poszedl. Moze i slusznie, szkoda tylko ze nadzieja matka glupich. Po 9latach, on nawet nie okazal zainteresowania, ze nie wrocila na noc, tak sie nie zachowuje facet bez winy, kochany i opiekunczy. O to mi chodzi, ze on jak osiol stal i NIC nie zrobil.. Jestes stanowcza, masz swoje zasady. Mi moja milosc zburzyla pewne granice. Zapewne tez bym gdybala jak Autorka watku co do jego nie zdrady, ale po wyprowadzeniu sie, nie liczylabym juz na nic. Pokazal swoje oblicze i wine. Niektore kobiety po prostu musza przeejrzec na oczy, bo im takie dowody jak sa, nie wystarczaja, wiec to nie Ty jestes z innej bajki, wszystko zalezy od swiatopogladu i wychowania. I zapewne jak on jej powie, ze tam nie byl, ona uwierzy, bo takie odpowiedzi oczekuje i czeka na to... ale my tu juz nie pomozemy. Czlowieka na sile nie zmienimy, obojetnie jak pragniemy szczescia Autorki. Ona ma 30lat, zna nasze zdanie i ma swoj rozum. Rozsadkiem sie pokieruje ialbo za 1,2,5,10bedzie plakac jak wybierze serce. My za nia nie dokonamy wyboru. My radzimy i mowimy co bysmy zrobily... Moze to jest okrutne, ale lepiej dla Autorki bedzie jak jednak jej telefon bedzie milczal i ze spokojem zrozumie od jakiego chama sie uwolnila.
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
właśnie dzwonił, nie odebrałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Obudzil sie. To moja teoria legla w gruzach
Badz dzielna i nie odbieraj. Wiem, ze Cie korci, bo masz nadzieje. Ale nie daj sie.
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Nie chce go bronić, ale faceci różnie reagują. Mógł byc w szoku ze tak stanowczo sie zachowałaś, tak czy siak 24 godziny powinny mu wystarczyć żeby się z szoku otrząsnąc, i błagać Cię o powrót, jak się kogoś naprawdę kocha to sie nie odpuszcza, po dniu, tygodniu a nawet miesiącu.
Jest mi bardzo przykro i cały wątek czytałam na wdechu, z kłóciem w sercu i strachem, bo zaraz sobie człowiek myśli co by bylo ... ja już jestem prawie 4 lata po ślubie... Wiesz... znam kilka takich przypadków, że po dlugotrwałym związku który sei bezsensownie rozpada ludzie poznają kogos, zakochują pobierają po pół roku i sa szczesliwym udanym małżeństwem! 2-5- czy nawet 9 lat razem nie daje gwarancji niczego. Nie warto dać się tak traktować. Ja wiem że każdy zasługuje na kolejną szansę, ale czy on już aby napewno jej nie dostał wcześniej? czy napewno chce dostać szanse? zależy mu na tym? Wszystko na leżaloby przewartosciować, zadać sobie pytanie co jest nie tak? czy to tylko monotonia? (aż?) co się w nas (w nim?) zmieniło i dalczego? czy to ma sens? bardzo ciężko jest zaufac i ja bylam kiedys w takim związku i wiem, że to męka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.