![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "miał okazję to skorzystał..."??
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Albo ma dowody, albo nie ma. Jak nie ma to szkoda siać zamęt - przede wszystkim w swoim życiu, bo nie wierzę, że panowie się na niej nie odegrają w jakiś sposób. Oczywiście może iść i robić przed nimi z siebie wariatkę w imię jakichś dziwnych wartości. Jak lubi świat naprawiać to proszę bardzo. Ja na jej miejscu bym się w to nie bawiła bo z doświadczenia wiem, że świat niekoniecznie lubi być naprawiany ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Dot.: "miał okazję to skorzystał..."??
Cytat:
![]() Myśle że nie siałabym napewno zamętu, tym bardziej nie robiła z siebie wariatki :| przecież tamta dziewczyna, autorka wątku widziała co było na nagraniach więc ona by nie skłamała i miała czyste sumienie i nie rozumiem w czym problem, chyba nie będzie skakać przed nimi z transparentami czy pisać 10 wiadomości na ... niewiem byle gdzie " twoj facet robi to tamto i sramto".A nie mówiąc im nic, nie OSTRZEGAJĄC przed tym kogo mają obok, to czułabym że przyczyniłabym się do tego, iż te dziewczyny będą nadal życ w nieświadomości co ich faceciki robią po imprezach i będą kochać ich mimo że na to nie zasługują. Jak kto woli, ja czułabym sie winna nieszczęściu tych osób, prędzej czy później sie wyda i łzy sie poleją ale cóż, takie życie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.