|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja już wybrałam Rimmel, a Ty?
Hi hi, kolejne szaleństwo
Kreski wyszły bardzo fajnie
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję pięknie i postaram się więcej uśmiechać W późniejszej części dnia - zwyklaczek.Dziękuję
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Twoje makijaże są cudowne! Niestety mi nie pasowałyby wszystkie z nich, a szkoda, jednak niektóre triki makijażowe na pewno wykorzystam
Masz taką oryginalną urodę, naprawdę, i zgadzam się z dziewczyną, która pisała, że powinnaś się więcej uśmiechać Z uśmiechem Ci do twarzy
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie podkreśliłaś policzki i usta w ostatnim makijażu - stanowia świetne delikatne uzupełnienie dla mocnego kolorowego makijażu oczu
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
no, no, no! Jestem po wrażeniem odwagi Trust! No i - oczywiście - umiejętności! Brawo, brawo, brawo
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień piąty - Decyzja należy do Ciebie!
Hej! W końcu budząc się zobaczyłam za oknem słońce! No i od razu humor lepszy, aż żyć się chce, w dodatku jest tak cieplutko Wzięłam poranny prysznic, umyłam włosy i kiedy je wysuszyłam postanowiłam coś zmienić... Uciachałam sobie ponownie grzywkę, trochę przesadziłam z jej długością (a raczej z tym, jak krótka mi wyszła), nie wspominając o krzywiznach ( ) ale odrośnie ![]() Obiecałam wczoraj zwykły, codzienny look z małym wieczornym "twistem". Zobaczycie, jak wyglądam na co dzień, bo tak właśnie się maluję, kiedy nie biorę udziału w konkursie Rimmel Ale dzięki konkursowi wiem, że rozwijam się w dobrym kierunku, a podpatrując resztę zdolnych Ambasadorek mam świadomość, że "staję w szranki" z najlepszymi ![]() Nie chciałam dziś przesadzać z ilością makijażu, dlatego na buzi jest tylko podkład Rimmel Stay Matte 103 (bo jest jaśniejszy o dziwo od Lasting Finish o tym samym numerze odcienia?). Pod oczka korektor i zmatowiłam buźkę pudrem Stay Matte, a pod oczy standardowo sypki puder Rimmel Silky Loose. Cały codzienny makijaż to niezwykle precyzyjna kreska wykonana czarnym eyelinerem, stopniowo nabierająca objętości w miarę przybliżania się do zewnętrznego kącika oka. Jako mały sympatyczny dodatek - 2 kropki za ostrym zakończeniem kreski (nie wiem, jak dla Was, ale jak dla mnie dodaje to więcej drapieżności). Wzdłuż linii dolnych rzęs poprowadziłam delikatną, ledwie widoczną kreskę złotą kredką. Rzęsy wytuszowałam oczywiście "moją przyjaciółką" maskarą Rimmel 1-2-3 Looks przekręcając ją na "dwójkę" (używam jej już ponad miesiąc, a może nawet półtora - nie, jeszcze się nie skończyła - a ona nadal potrafi mnie zaskakiwać pozytywnie, chociaż wolę ją już taką bardziej użytą, bo świeża słabo sobie radzi z rzęsami). Brwi przyciemniłam brązowym cieniem, policzki zaznaczyłam brązerem, a na usta nałożyłam szminkę w kolorze Nude i na nią odrobinę błyszczyka Rimmel Stay Glossy 120 Non-stop glamour. Oto mój codzienny look! Prościzna, prawda? ![]() A jeśli po pracy idziemy na randkę lub na imprezę, wystarczy wziąć do torebki cień do powiek Rimmel Color Rush 021 Alluring, jasny beżowo-biały cień oraz pędzelek i w 3 minuty wyczarujemy wieczorowy makijaż! Jak? Wpierw poprawiamy twarz matując ją i dokładając korektora lub nieco podkładu. Następnie nakładamy na całą ruchomą powiekę jasny cień, a potem w załamaniu rysujemy delikatnie pędzelkiem linię kobaltowym cieniem i dokładnie zacieramy jej granice. Możemy dotuszować jeszcze rzęsy, albo dokleić kępki (jak mamy czym). Usta zostawiamy takie, jakie były, albo malujemy błyszczykiem Rimmel Stay Glossy 460 Yours forever i wyglądamy po prostu zjawiskowo A każdy facet jest nasz!Proszę, dzielcie się ze mną swoimi sugestiami dotyczącymi powyższych makijaży lub takich, które chciałybyście, abym "zmalowała" i pokazała Życzę przyjemnej niedzieli, ja dziś wybieram się na grilla
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2010-08-01 o 12:06 |
|
|
|
#97 |
|
Administrator
|
Masz piekne oczy, talent do laczenia kolorow i swietne pomysly
![]() Bardzo mi sie podoba aniolek |
|
|
|
#98 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). I dziękuję Cytat:
Cytat:
|
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() pomysłów nie mam, ale może coś Ciebie zainspiruje może pokażesz makijaż na sobie w jakiś niekonwencjonalny sposób
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że co drugi dzień będę dodawać takie graficzne makijaże, a co drugi dzień takie codzienne/wieczorowe
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
naucz mnie tak malować!
ostatni makijaż bardzo delikatny, taki spokojny, kobiecy w sam raz na co dzień. niby bez szaleństw a jednak ma w sobie to coś.niezły pomysł i przekształceniem go w wieczorowy. jak dokładniej pomalowałaś tak oko? ![]() co do wcześniejszego szaleństwa to nazwałabym je wdzięczną nazwą "pawie oko"
|
#102 |
|
BAN stały
|
atak trolla - wpis usuwam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-01 o 21:53 |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
atak trolla
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-01 o 21:53 |
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
atak trolla
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-01 o 21:53 |
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do trustmyself gratki, że odważyłaś się zmierzyć z tak trudnym makijażem. Dla mnie rewelacja, super precyzyjne wykonanie. Btw. chcę mieć takie duże oczy
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
atak trolla
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-01 o 21:54 |
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
atak trolla
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-08-01 o 21:54 |
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się Trust osoby co szukają tylko haczyków robią to wyłącznie z zazdrości. ja choć jestem po kursie, musiałabym z 10 razy próbować by taki makijać strzelić... i aż mi wstyd!!! Nie sztuką jest coś wymyślić, a to wykonać!
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
atak trolla
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
atak trolla
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysle, ze wiele z nas czesto sie isnpiruje jakims makijazem znalezionych chocby w sieci/magazynie itd. Nie uważam, ze to złe, że ktoś zapomni, nie pomysli o tym, zeby wrzucic foto swojej inspiracji, gdy wkleje makijaz da watku swojego na ambasadorkach , czy innego o tej samej tematyce. Nie widze powodu do robienia rabanu
.Trust- oby tak dalej . Pieknie Ci wychodzi
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie to o czym mówi zaqzaq wcale nie obchodzi,szkoda tylko że wprowadza zamieszanie do tak przyjemnego wątku. Mam nadzieje że złośliwiec dojdzie do tego kim ta tajemnicza osoba jest
![]() blog ma najlepsze oceny bo jest napewno dla wielu jednym z lepszych bądź najlepszy dzięki Kochana za ostatni makijaż dzienny dla mnie ta wersja na randkę dalej jest na dzien, użyje innego koloru cienia i będzie świetnie powiem Ci że doszłam do tego pod jakim kontem ustawiać taśmę, dzisiaj miałam rodzinną uroczystość i wszyscy się zachwycali moim makijażem, nie wiem jak mogę Ci podziękowac wszystko dzięki taśmie, i tym że moje beznadziejne eyelinery w żelu, zastąpilam cieniem na mokro takze mi jak najbardziej pasują Twoje makijaże,mimo że urodę mamy inną
|
|
|
|
#113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie sama kopiuje makijaże od innych, a potem zbiera pochlebstwa, że ma taki piękny makijaż Czysta hipokryzja...Będę, obiecuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten makijaż "na randkę" to też dla mnie bardziej codzienny, bo ja czasem chodzę tak 'ostrzej' wymalowana na co dzień. I brawa za taśmę! Pochwal się mejkapem!
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, ale fajne makijaże, chciałabym mieć taką prywatną makijażystkę do dyspozycji
szczególnie przypadł mi do gustu Twój pierwszy makijaż - pewnie dlatego, że sama używam cieni w odcieniach brązu i właściwie tylko takie mi pasują (różne wariacje na temat brązu, złota itp.). Ale świetne jest też wykonanie tego pawiego makijażu, lubie na takie popatrzeć
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Efekt Twojej pracy jest rewelacyjny. Normalnie szok!
Brawo
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój wątek jest jednym z dwóch moich ulubionych |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
MISTRZYNI!!!
Ty nie malujesz, Ty czarujesz Piękne te makijaże, zazdroszczę talentu i oczywiście czekam na więcej
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo fajne makijaże
![]() Ten kolorowy świetny
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#120 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

Kreski wyszły bardzo fajnie 

Masz taką oryginalną urodę, naprawdę, i zgadzam się z dziewczyną, która pisała, że powinnaś się więcej uśmiechać 
) ale odrośnie 

). I dziękuję