|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ja i Rimmel - czyli walka z niesfornymi rzęsami!
i Ty pisalas ze malo masz wspolnego z makijazem ![]() btw osypuje sie ten tusz 1-2-3? moze tez taki kupie
|
#92 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mała zasnęła właśnie po drugim śniadanku, a ja mogę w końcu zająć się sobą (czytać: zrobić make up) ![]() Cytat:
![]() A co do maskary... No właśnie, nie obsypuje się w ogóle! Z czystym sumieniem mogę ją polecić (chociaż przyznam, że na początku trzeba nabrać troszkę wprawy w malowaniu się nią).
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Córka ma na imię BLANKA?! jak mi się podoba to imię, jest świetne. Sama planuję dać tak na imię swojemu dziecku, które od dawna mam w planach
D
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz mały Blanusiaczek łobuziaczek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Typowo wieczorowy look bez wątpienia uzyskasz przy pomocy metalicznego cienia.
1-2-3 Hej dziewczyny ![]() Każda z nas miewa lepsze i gorsze dni... Ja niestety mam dzisiaj te drugie, przez co wykonanie jakiegokolwiek make up'u było sporym wyzwaniem Bo i buzia opuchnięta, cienie pod oczami bardziej sine niż zwykle, wargi przesuszone, a i włosy nie układają się tak jak trzeba. Istna katastrofa! ![]() Ale na szczęście wspólnie z Rimmelem przezwyciężyliśmy ten kryzys i mogłam spokojnie wyjść z domu i pokazać się ludziom ![]() Mój dzisiejszy make up... Typowo elegancki i wieczorowy. Widzę go z 'małą czarną', klasycznymi szpilkami i prostą kopertówką, a do tego biżuteria z pereł Kosmetyki marki Rimmel, których użyłam do makijażu: podkład Lasting Finish (bosko pachnie!), puder Stay Matte, maskara 1-2-3 Looks (pierwsza warstwa poziom 1., druga warstwa tuszu poziom 3.) cień Colour Rush 102 backstage oraz uwaga.... błyszczyk Stay Glossy odcień 460 Your Forever. Miłego popołudnia dziewczyny Bożena ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie jestem pod wrażeniem!
![]() I mam pytanie, czy ten cień Colour Rush 102 backstage pasowałby do chłodnej karnacji i makijażu w chłodnych odcieniach? bo coś niedowidze i chciałabym sie upewnić
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, moim zdaniem odcień backstage jest niezwykle uniwersalny i będzie pasował dla każdej z nas
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
boszenko boskie te reski-od dziś ćwicze!
coraz ładniej ci wychodza makijaże ![]() czym robisz kreseczki ![]()
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę w takim razie zobaczyć go w realu
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kreski maluję eyelinerem.
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Zainspirowana pięknym i niesamowicie oryginalnym makijażem Cheryl Cole z klipu 'Fight for this love' postanowiłam stworzyć moją własną interpretację tego make up'u.
Kosmetyki marki Rimmel, których użyłam do wykonania tego makijażu: podkład Lasting Finish, puder Stay Matte, maskara 1-2-3 Looks (obrót na trójkę), błyszczyk Stay Glossy Non stop glamour i bronzer Sun Shimmering Rimmel (kości policzkowe, czoło, broda). http://www.youtube.com/watch?v=4umc87T5UMs ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2010-08-04 o 22:33 |
|
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
|
cudne oczy
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Bożenko, wszystkie Twoje makijaże są po prostu przepiękne
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
powiedz jakich cieni używałaś?
Rimmel? jeśli tak to jakie kolorki?
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
no, no... fajnie wyszedł ostatni makijaż - podobają mi się brwi, ciekawy efekt
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
echh Boszenka. Ja zawsze opuszczam Twój wątek z poczuciem zakompleksienia :P Taka ładna, zdolna i szczęśliwa kobietka z Ciebie, pozazdrościć . Trzymam za Ciebie kciuki, żeby było tak dalej
Wyglądasz na taką szczęśliwą osobę; na mądrą i spełnioną kobietę no i do tego piękne makijaże jako uzupełnienie.
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszenko ale przeciez swietnie Ci idzie!
ostatni makijaz ![]() w kazdym CI pieknie, ale bardzo zaksoczylas mnie w takich mocnych, odwaznych. bardzo fajnie podkreslają Ci urode ![]() i coraz bardziej przekonujesz mnie do tego tuszu ![]() szkodaz e mozna tylko raz glosowac
|
#109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj przesadzasz, normalna ze mnie babka i jak każda z nas mam lepsze i gorsze dni ![]() Cytat:
PS. W tym ostatnim mocnym makijażu, to aż sama siebie nie poznaję ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Ostro i słodko w jednym wydaniu? Zmiksuj róż z czernią na poczekaniu! 1-2-3 Hej dziewczyny ![]() Dzisiejszy make up został wykonany w dosłownie 3 minuty! Właśnie tyle czasu moja kochana córeczka pozwoliła mi poświęcić na makijaż przed porannym spacerem. Jako że nie widzę siebie w intensywnym różu na powiekach, postanowiłam nieco zmiksować cień Colour Rush odcień Siren z czarną kredką i odrobinką mojego ulubionego odcienia Colour Rush Backstage. Dzięki temu połączeniu otrzymałam bardzo subtelny, w niektórych miejscach lekko przydymiony, kolor. Rzęsy wytuszowałam starannie maskarą 1-2-3 Looks Rimmel (najpierw poziom 1., a następnie poziom 3.). Na twarz nałożyłam podkład Stay Matte, oprószyłam pudrem z tej samej linii i kości policzkowe uwydatniłam...cieniem Colour Rush odcień Siren! Na usta nałożyłam mój ulubiony błyszczyk Stay Glossy non stop Glamour ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie, zdolniacho Ty nasza
) Całusy dla córeczki! Chyba masz ładną bluzkę
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam blogi wszystkich ambasadorek i muszę przyznać, że Twoje makijaże podobają mi się najbardziej!
Chciałabym umieć tak się malować ![]() Oprócz tego, że każdy makijaż tak pięknie się na Tobie "prezentuje" (no ale to wiadomo piękna buzia, wyraziste oczy to i efekt świetny), to bardzo podoba mi się forma Twojego bloga, dopracowane opisy,zdjęcia itd. Powodzenia! Będę nadal podglądać
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Córeczka wycałowana ![]() Cytat:
![]() Mobilizujecie mnie dziewczyny do dalszej pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Dopiero teraz zwróciłam uwagę jakie mam zaspane oczyska na ostatnich zdjęciach Muszę się w końcu porządnie wyspać
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Ostatni makijaż podkreśla Twoje piękno! Jest delikatny, ale mocno uwydatnia oczęta
Śliczny!
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-05 o 20:35 |
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Ufff.... Blanka w końcu zasnęła, a ja miałam troszkę czasu na przygotowanie nowego make up'u... Przedstawiam Wam mój PIN UP GIRL a la Bożenka ![]() ![]() ![]() PS. Przepraszam, że fryzurka troszkę niedopracowana, ale spieszyłam się, aby zdążyć ze zdjęciami przed zachodem słońca ![]() Kosmetyki marki RIMMEL, których użyłam do wykonania tego make up'u: przepiękny, fenomenalny błyszczyk Stay Glossy odcień 460 Your Forever (zakochałam się w tym odcieniu!), maskara 1-2-3 Looks (krok 3.), podkład Lasting Finish, puder Stay Matte. ![]() ![]() ![]()
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
świetny ten makijaż pin up girl!
oczy w Cheryl Cole tez super ale całość jakoś rysy za bardzo ci wyostrzyła ale się dziś coś czepiam
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
ten a la Cheryl jest zabójczo tajmniczy, taki wow..!
![]() Kolejny jest moim absolutnym faworytem! Uwielbiam tę czerń z różem, pięknie podkreśla Twoje seksowne spojrzenie, tak tak, seksowne..! ![]() I pin-up jest cudowny! Boszenka, wielbię Twój talent..!
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, rzeczywiście wyostrzył mi rysy. Ale wymyśliłam już zastosowanie dla tamtego makijażu... Halloween ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Byłaś moim natchnieniem
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś prześliczną dziewczyną
![]() ja już pisałam u Kasi, że mam sporo Rimmelowych kosmetyków i jestem z nich zadowolona, nigdy za to nie miałam cieni a zawsze na mnie tak patrzą, teraz z Twoich pięknych oczek ![]() córcia się wdała w mamusię urodą
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie
![]() Przyznam, że nigdy wcześniej nie miałam cieni z Rimmela. I jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ich trwałością i tym jak świetnie się rozprowadzają i mieszają
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo do tej pory wszystko rimmelowskie albo super, albo w najgorszym razie w porządku
|
Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

słodziak straszny
. Ucałuj ja od cioć ambasadorek