1... 2... 3 Looks ( lux ) minuty dziennie z kosmetykami RIMMEL! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Rimmel na każdy dzień

Notka

Rimmel na każdy dzień 30 Ambasadorek testuje on-line kosmetyki marki Rimmel i innowacyjną maskarę 1-2-3 LOOKS. Zobacz piękne makijaże, filmy, pomysłowe blogi... Oceń je lub sama przyłącz się do konkursu.

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 12:32   #91
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: 1... 2... 3 Looks ( lux ) minuty dziennie z kosmetykami RIMMEL!

masz bardzo sympatyczną i ładną buzię, makijaże są bardzo ciekawe. Wpadł mi w oko ten naturalny, ślicznie w nim wyglądasz.A niebieski wcale nie jest taki zły

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 13:00   #92
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

ile makijaży, ten niebieski rzeczywiście sie wydaje nie dla ciebie - za mocny, szczególnie w połącznie z ustami; za to fajne makijaże z kreseczkami!
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 16:08   #93
blanx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Ale chce Wam pokazać, jak uzupełniłam swój naturalny make up, który wrzuciłam rano. Stay matte spisał się super
Utrzymywał się ładnie cały dzień, także jak wróciłam do domu o 18, żeby się przebrać, nie musiałam całkiem zmywać makijażu i drugi raz nakładać podkładu. Także na powieki dorzuciłam tylko kredki W kącik - białą, dolną powiekę obrysowałam kredką czarną, a górną - różową. Poszczotkowałam chwilę rzęsy i już :P
Błyszczyk - rimmelek ))
Tyle :P adioss *
Hyhy coś w stylu - jak z rosołu zrobić pomidorową na drugi dzień
Kurcze, mi się wydaje, że mam jakieś niewymiarowe oczuchy i nie potrafię takich ładnych kresek robić chyba mam zbyt okrągłe oczy
Nigdy nie próbowałam makijażu z samych kredek, bo obawiam się o jego trwałość no ale przede wszystkim jak mówię, nie umiem takich krech
Tobie oczywiście wyszło mistrzowsko! (Kulka też aprobuje ten mejkap )
Pozdrowionka
blanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 19:33   #94
aniabaniaa
Zakorzenienie

Ale mi zrobiłyście dziewczyny niespodziankę. Tyle miłych słów zastałam! Achh )
Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
No no no, ale drapieżnie wyglądasz ^_^ Kocica, mraaauuu
Mruczę, jak to czytam

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez IDaria Pokaż wiadomość
Chciałam napisać długi i mądry komentarz, ale wena mnie dzisiaj opuściła więc będzie krótko i na temat Robisz piękne makijaże, z uśmiechem czytam Twoje notki i wyglądasz na bardzo sympatyczną osobę Szkoda, że jednak nie piłyśmy tej wódki razem
aj! Daria, tak bardzo się cieszę, że wywołałam w Tobie pozytywne emocje No i dziękuję, zwłaszcza, że Ty tak pięknie wykonujesz swoje makijaże, a mnie pochwaliłaś! achh A wódka nie zając

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
No no no...widzę, że TŻcik się postarał z tym wolnym Macie już jakieś plany?
Kolorowy makijaż wyszedł rewelacyjnie
Samo to, ze spędzimy 2 dni razem, to już dużo heh. pracoholik ;/ wyjechaliśmy z domu, ale net jest , więc mam 5 minut możliwości się Wam poprzyglądać

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
masz bardzo sympatyczną i ładną buzię, makijaże są bardzo ciekawe. Wpadł mi w oko ten naturalny, ślicznie w nim wyglądasz.A niebieski wcale nie jest taki zły
Aga, jak ja Ci mam dziękować za takie piękne słowa! Jesteś taką skromną osobą, i taką zdolną. No co za niesamowita kobieta! Dla takich osób chcę się starać jeszcze bardziej, żeby nadszedł dzień, kiedy będę potrafiła tworzyć takie cuda jak Ty !~O

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
ile makijaży, ten niebieski rzeczywiście sie wydaje nie dla ciebie - za mocny, szczególnie w połącznie z ustami; za to fajne makijaże z kreseczkami!
Dzięki )

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość
Hyhy coś w stylu - jak z rosołu zrobić pomidorową na drugi dzień
Kurcze, mi się wydaje, że mam jakieś niewymiarowe oczuchy i nie potrafię takich ładnych kresek robić chyba mam zbyt okrągłe oczy
Nigdy nie próbowałam makijażu z samych kredek, bo obawiam się o jego trwałość no ale przede wszystkim jak mówię, nie umiem takich krech
Tobie oczywiście wyszło mistrzowsko! (Kulka też aprobuje ten mejkap )
Pozdrowionka
heheheheeh, coś w tym jest - ile to zupa ma wspólnego z makijażem Nie wiem jakie masz oczy, aloe na pewno nie są niewymiarowe! Ja kiedy patrzę na swoje zdjęcia, to dopiero widzę jakie są krzywe i w ogóle :P Ale jak wiadomo, same jesteśmy swoimi najbardziej krytycznymi komentatorami. Więc trzeba po prostu pokochać siebie i nie przejmować się krzywymi oczami i innymi takimi
Buziaki dla Kulki

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 18:58   #95
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczyny!
Moja siostra randkuje na gg, więc nie będzie długiego wpisu :P
Ale chce Wam pokazać, jak uzupełniłam swój naturalny make up, który wrzuciłam rano. Stay matte spisał się super
Utrzymywał się ładnie cały dzień, także jak wróciłam do domu o 18, żeby się przebrać, nie musiałam całkiem zmywać makijażu i drugi raz nakładać podkładu. Także na powieki dorzuciłam tylko kredki W kącik - białą, dolną powiekę obrysowałam kredką czarną, a górną - różową. Poszczotkowałam chwilę rzęsy i już :P
Błyszczyk - rimmelek ))
Tyle :P adioss *
Super!!
Cytat:
Siema z rana )
Przed chwilą napisałam taką ładną, porządną i przemyślaną wypowiedź i co? ...wyłączył mi się komputer.
Więc teraz już mniej się staram

Ciągle piszę, jak bardzo lubię naturalny makijaż, a właściwie od kiedy dostałam kosmetyki Rimmela, nie sprawdziłam, jak spisują się w moim ulubionym makijażu, który nakładam, kiedy idę do szkoły.
Dzisiaj postanowiłam to sprawdzić
Mój makijaż musi być: 1. antystresowy, 2. antystresowy, 3. antystresowy.

Mam zazwyczaj dziwne przygody spowodowane tym, ze jestem kompletnie nie zorganizowana. Przeważnie śpię za długo, zagapię się, zawieszę się- i spóźnienie gotowe. Biegnę na autobus - nie umiem się nie przewrocić, nie wbiec w kałużę, lub nie wpaść na jakiegoś wielkiego i groźnego faceta. Nie umiem rano się nie oblać kawą,nie wylać na spodnie lakieru do paznokci. Zawsze coś.Mam dziwne przygody z tramwajami - drzwi sie nie otwierają, przytrzaskują ludzi. Wszędzie coś czyha na moje życie!
Muszę uciekać przed kanarami, skakać niczym gazela w tym miejskim zgiełku, żeby dotrzeć gdzieś na czas.
Jak widzicie, sama podróż do szkoły jest dla mnie ogromną przygodą, nie zawsze zakończoną happy endem.
Największy stres jest oczywiście w szkole. Rektor mnie nie lubi, dziekanat kocha się nade mną pastwić, nawet pani w bibliotece mi nie sprzyja, mimo, że z reguły takie panie lubią wszystkich studentów?

Hm.
Co robię, żeby uzyskać optymalne dla siebie efekty - przede wszystkim, genialne nawilżenie, żeby podkład dłuuuugo się trzymał i żebym miała pewność, że wygląda ok. Stosuję oczywiście swój ulubiony krem z apteki.
Jako że lasting finish już sprawdziłam i wiem, że jest genialny, tym razem wybieram stay matte. Wklepuję, daję mu chwilę, żeby się "wpasował". Jako, że po wczorajszym dniu, mam dość drastycznie wyglądające okolice oczu, sięgam po korektor. W trakcie trwania sesji jest niezastąpiony.
Tak przygotowaną twarz zostawiam na kilka minut i zajmuję się włosami.
Poskramianie mojego siana to jest jakieś 5 minut. W tym czasie, kosmetyki dobrze się okładają na twarzy :P I mogę przystąpić do dalszych zabiegów upiększających. Czas na puder. Pudru nakładam mało, z racji tego, ze łatwo jest przesadzić. A ja najbardziej nie lubię grubej maski na twarzy.
Róż - bardzo, bardzo lubię podkreślać różem policzki. Stosuję go dosyć dużo, tyle, żeby był widoczny i ładnie wymodelował mi twarz.
Daje fajny efekt, twarz wygląda bardzo dziewczęco, naturalnie, świeżo. Jestem wieeelką entuzjastką różu na policzkach.
Czas na oczy. Nie maluję ich zbyt mocno. Do stworzenia codziennego makijażu, takiego do szkoły, nie użyję żadnego z naszych ambasadorskich kosmetyków - rodzice nauczyli mnie, ze szkoła to nie dyskoteka i tej żelaznej zasady trzymam się do dziś :P
Także, wracając do tego, co nakładam - delikatny, beż. Leciutko się mieni w słońcu, ładnie rozświetla spojrzenie. Pod brwi nakładam róż rozświetlający. Czasami zdarza się, że w kąciki nakładam minimalną ilość białego cienia.
Rzęsy - tutaj brawa dla naszej maskary. Brawa po raz kolejny! Sprawdza się kapitalnie. Naturalny wygląd dopełniają delikatnie podkreślone rzęsy. Przekręcam tusz na "1", wystarczy chwila, żeby ładnie je pogrubić.
Na usta nakładam ulubiony różowy błyszczyk i gotowe.

W rzeczywistości mój makijaż jest bardzo delikatny, dziewczęcy i taki... fajnie różowy

Przy okazji chwalę się Wam moim trzecim kotkiem, Gustawem. Jest najbardziej fotogeniczny z całej trójki Wspaniały dla dzieci. Daje się miażdżyć, ciągnąć za ogon, tarmosić za uszy. Niezwykle cierpliwe zwierzę. Wspaniały kocurek
Jaka Niuniaaaaaaaaaaaaaaaa:c mok:

Gucio, dzień dobry. Jakiś Ty śliczny, i do mojego Jasia podobny (Jasia jeszcze nie przedstawiałam, bo chłopaczyna nie lubi sie fotografac nie to co Urszulka) , ale postaram się wrzucic zaraz jego zdjecie

Kochanie jestem pod wrazeniem Twoich makijazy. Zaczarowalas mnie

Cytat:
Hej Piękne
Mam ostatnio jakieś złe dni. Nic mi się nie chce, nie mogę spać. Raz mam kiepski apetyt, a raz mam wenę na słodycze... Nie chce mi się wychodzić z domu, kłócę się z TŻem. I stale coś mi nie wychodzi. Jakaś jestem drażliwa ;/

Teraz się trochę wyluzowałam i postanowiłam dołączyć trochę kolorowych propozycji. Wrzucam kolejną Tym razem uzupełniłam kredki seledynowym cieniem - bardzo go lubię.
Dolną powiekę pomalowałam białą kredką. W zewnętrzny kącik nałożyłam trochę czarnej kredki. Różową pomalowałam górną powiekę. Później, nałożyłam ten mój zielonkawy cień. W kąciki wpasowałam jeszcze trochę białej kredki i gotowe :P
hm, bardzo wyczerpująca jest moja wypowiedź ;p Achh elokwencja o tej porze to jest to

Rzęsy malowałam każdym stopniem po kolei :P
Taki sposób jest zdecydowanie godny polecenia. 1 - perfekcyjnie rozdziela rzęsy A kiedy maluję je od razu 3 - nie zawsze tak jest. To jest właśnie główna zaleta takiej taktyki.
dobra, idę spać.
Piękny !!

Autentycznie jestem pod wrazeniem, tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle pieknych makijazy
Stary 2010-08-07, 19:25   #96
aniabaniaa
Zakorzenienie

hhhihiih nasza Kycia w końcu wróciła *

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ale piękny Jaś Ja Cię kręcę Ale się chwali jajkami :P

Stary 2010-08-07, 19:53   #97
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
hhhihiih nasza Kycia w końcu wróciła *

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ale piękny Jaś Ja Cię kręcę Ale się chwali jajkami :P
Wietrzy sobie hahahhaha

Całus Ksieżniczko;*
Stary 2010-08-07, 21:12   #98
boszenka69
Zakorzenienie

Hej Piękna A gdzie jakiś nowy make up? Aaaa pewnie się relaksujecie z TŻcikiem
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 21:53   #99
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Piękna A gdzie jakiś nowy make up? Aaaa pewnie się relaksujecie z TŻcikiem
* iihihhih już po relaksie A Newsy będą wkrótce!

Stary 2010-08-07, 22:18   #100
Ciemnooka_
Raczkowanie

Ja też jestem kociarą, mam w domku dwa futrzaki.

Makijaży mnóstwo, najbardziej podoba mi się ten seledynowo-niebieski. W ogóle strasznie fajnie wyglądasz w seledynowym.

Też się zawsze bałam niebieskiego ale ten z Rimmela jest bardzo twarzowy i coraz bardziej się do niego przekonuje, przy odpowiednim połączeniu wygląda naprawdę fajnie.

Pozdrawiam!

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 22:40   #101
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Ja też jestem kociarą, mam w domku dwa futrzaki.

Makijaży mnóstwo, najbardziej podoba mi się ten seledynowo-niebieski. W ogóle strasznie fajnie wyglądasz w seledynowym.

Też się zawsze bałam niebieskiego ale ten z Rimmela jest bardzo twarzowy i coraz bardziej się do niego przekonuje, przy odpowiednim połączeniu wygląda naprawdę fajnie.

Pozdrawiam!
Achh dziękuję Ci za miłe słowa Niebieski wymaga pewnych umiejętności :P Może kiedyś mi się uda nim pomalować, żeby wyszło ładnie ))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-07, 22:42   #102
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
* iihihhih już po relaksie A Newsy będą wkrótce!
Nie mogę się doczekać
PS. Czekam na fiolety... brzmią kusząco
Stary 2010-08-08, 10:20   #103
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cześć moje Słoneczka *
Na początku, bardzo dziękuję Kyci za dedykację Bardzo cieszę się, że wróciła I dedykuję dzisiejszy, niedzielny wpis o rosole, dla Ciebie wariacie A teraz reklama:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452534&page=3 - tu znajdziecie Kycia1
Jakby była COSta COSmitka, to też by dostała dedykację, ale że jej nie ma.. :P Wracaj łobuzie!

Wróciłam wcześniej - pogoda jest beznadziejna i lepiej siedzieć w domu pod kocem, z kubkiem herbaty

Apropo- od kilku miesięcy, tak sobie uważnie obserwuję prognozy pogody - nieziemskie anomalia! Piękne figle nam płata :|

Jakoś wena mnie opuściła, nie wiem co Wam mogę napisać w ten chłodny, niedzielny poranek.
W domu już pachnie rosołem To takie fajne, że w większości polskich domów, w niedzielę jest właśnie rosół ;D Uwielbiam eskapady do małych, pięknych miejscowości z malowniczymi rynkami w centrum. Spacerując po takich miejscach, przez otwarte okno, słyszymy tłuczenie kotletów i czujemy zapach rosołu. Takie typowo polskie, co? Ale w pozytywnym sensie
Hm, na takie przemyślenia mi się zebrało. :P

Pokażę Wam dwa makijaże :P Mimo, że pierwszego pewnie nie uznacie za makijaż, bo to takie nic Jednak stale stoję murem za tym, że naturalność przede wszystkim Zwłaszcza jeśli TŻ jest mało wyrozumiały jeśli chodzi o kolorowe kosmetyki. Dlatego właśnie, mój makijaż musi być niewidzialny. Nawet dodany niedawno naturalny, taki który nakładam do szkoły - jest dla niego przesadą. Co robię?
Nakładam ukochany lasting finish Żeby nie było widać worów (ostatnio z nimi walczę Jestem na diecie, nie mogę spać, dość kiepsko to wygląda... ) pod oczy nakładam baardzo jasny korektor. Jest to wydajny produkt, dlatego wystarcza kropelka. Twarz pokrywam pudrem. Nakładam taką ilość, żeby twarz się nie świeciła i była perfekcyjnie matowa. Zapewniam Was, że lasting finish + puder stay matte = piękna, matowa cera! Nawet moja może wyglądać ładnie...
Na policzki nakładam grubym pędzlem bardzo jaśniutki, landrynkowy róż, obsypuję nim też powieki.
Rzęsy - dosłownie jedno pociągnięcie maskarą. 1-2-3 looks ustawiam na poziom 1 , tuszu nakładam malutko. Gotowe Wyglądam na niewyspaną i zmęczoną, co? - właśnie ostatnio tak mam, chyba muszę porobić badania
Na usta nakładam matową pomadkę, w takim dziwnym beżowo, bladoróżowym kolorze. Jasny błyszczyk rimmela też świetnie by się sprawdził

Drugi makijaż to łatwa sprawa, jeśli ma się już przygotowaną twarz :P
Zanim przechodzę na malowania oczu, mocno podkreślam poliki.
Oczy - najpierw wewnętrzne kąciki maluję białą kredką, później zewnętrzne kąciki - maluję kredką czarną i nakładam w to miejsce czarny, matowy cień. Na środek daję odrobinkę takiego hm.. gołębiego cienia. Rozcieram granice, tuszuję rzęsy i.. już ;P
Tak się maluję tylko czasami, jak mnie najdzie wena na look a'la SOWA :P Przeważnie, kiedy TŻ jest w pracy a ja idę z koleżankami na kawę, czy na jakiś mały shopping
Więc z racji tego, że to taki niewyjściowy makijaż Nie tuszuję jakoś mocno rzęs. Po prostu, kilka razy szczotkuję je maskarą przekręconą na 1.
Na usta nałożyłam wiśniowy błyszczyk rimmela - na dolną wargę :P a na górną - jasny. Sama nie wiem, czemu tak pokombinowałam

A teraz idę kręcić hula hop, bo 2 dni z TŻem = katastrofa kulinarna (jeśli chodzi o ilość spożywanych kcal O_o)

PS - boszenka Później chyba dodam ten mój róż

Stary 2010-08-08, 17:36   #104
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Ale mi wesoło mija niedziela. Ledwo co wróciłam z wojaży z TŻem, już mnie zgarnęli na rodzinny clubbing - prababcia ma urodziny. Pobiłam swój rekord w ilości zjedzonego ciasta :P słynę ze swojej miłości do słodyczy, ale dzisiaj chyba zrobiłam wrażenie :P (i dieta poszła się j.... :P )

Przedstawiam Wam moją siostrę Igę )))
Okazuje się, że wszelkie kolonie, obozy - to teraz niezły kurs makijażu O_O

Jest pomalowana bardzo naturalnie, odrobiną podkładu stay matte, twarz ma lekko przypudrowaną. Na to - trochę różu na policzki, powieki ma pokryte bardzo delikatnymi i jasniutkimi cieniami. Rzęsy wytuszowane są 1-2-3 Looks / poziom 1.

No i tyle. Zaraz wskakuję w inną kiecę, zmieniam towarzystwo i lecę dalej imprezować hihi.

Buuuźki *

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2010-08-08 o 17:40
Stary 2010-08-08, 17:40   #105
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dwie radosne dziewuszki - podobne do siebie
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 18:24   #106
sweetpinky
Zakorzenienie

Śliczne makijaże i jaką masz piękną siostrę i jaka podobna do Ciebie!

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 20:22   #107
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
dwie radosne dziewuszki - podobne do siebie
Hehe zawsze się zastanawiam nad tym naszym podobieństwem - my go nie widzimy

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Śliczne makijaże i jaką masz piękną siostrę i jaka podobna do Ciebie!
Dziękuję barrrrdzo ! I w imieniu Igi dziękuję )

Stary 2010-08-08, 21:35   #108
boszenka69
Zakorzenienie

W tym ciemnym make up'ie wyglądasz obłędnie! Mega sexi
PS. Ale jesteście śliczne dziewczyny
Stary 2010-08-08, 22:31   #109
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
W tym ciemnym make up'ie wyglądasz obłędnie! Mega sexi
PS. Ale jesteście śliczne dziewczyny
boszenka jak ja lubię Twoje komplementy )) dzięki ***

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 22:46   #110
Ciemnooka_
Raczkowanie

Raz na słodko raz na ostro, cóż to za uwodzicielka tam na górze? Pięknie.

Jedna siostra ładniejsza od drugiej, tylko nie wiadomo która... Piękne z Was kobietki! Iga wygląda pięknie w delikatnym makijażu i ten kolor włosów... Spokojnie mogłaby wygryźć Lili Cole i zająć jej miejsce na stanowisku modelki promującej markę Rimmel.

PS: Też mam siostrę... Ingę.

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:11   #111
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Raz na słodko raz na ostro, cóż to za uwodzicielka tam na górze? Pięknie.

Jedna siostra ładniejsza od drugiej, tylko nie wiadomo która... Piękne z Was kobietki! Iga wygląda pięknie w delikatnym makijażu i ten kolor włosów... Spokojnie mogłaby wygryźć Lili Cole i zająć jej miejsce na stanowisku modelki promującej markę Rimmel.

PS: Też mam siostrę... Ingę.
Uuu-lala! Co za miłe słowa ) Dzięki wielkie! Podpowiem jej, może zdecyduje się na taką karierę
Jaki zbieg okoliczności z tymi imionami - nie są bardzo popularne.

Stary 2010-08-09, 11:37   #112
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cześć !
Prezentuję Wam swoją prywatną Kate Moss

z krzywą krechą na oku

Stary 2010-08-09, 12:56   #113
MissHeledore
Rozeznanie

Haha, widzę, że wzięłaś siostrę "w obroty"
Obroty 1-2-3

Jesteście obydwie śliczne - Ty taka bardziej kocica, a Iga delikatna, subtelna... Jesteście super! Często się kłócicie? Np. o kosmetyki RIMMEL?

MissHeledore jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 13:03   #114
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissHeledore Pokaż wiadomość
Haha, widzę, że wzięłaś siostrę "w obroty"
Obroty 1-2-3

Jesteście obydwie śliczne - Ty taka bardziej kocica, a Iga delikatna, subtelna... Jesteście super! Często się kłócicie? Np. o kosmetyki RIMMEL?
hihih dzięki *** Czasami zdarzają nam się kłótnie, bo mamy wspólną łazienkę i garderobę, a to sprzyja podbieraniu kosmetyków i ubrań ;] No i różnica wieku - 7 lat - robi swoje. Ale z zainteresowaniem słucham gimnazjalnych opowieści

Stary 2010-08-10, 08:58   #115
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hallo
Chyba tak jak Costa daruję sobie już rimmelowe zabawy :P
Costa, udaje że wróciła, a to tylko podła ściema, bo i tak jej nie ma :P Żartuję, dzisiejszy wpis jest dla Ciebie

Zaprezentuję Wam makijaż, który przetrwał dużo :P Długo się utrzymywał i ogólnie jestem pod wrażeniem jeżeli chodzi o trwałość. Wieczór był .. intensywny i pełen wrażeń, nie spodziewanych przygód, a po powrocie do domu wszystko z nim było ok )

Z twarzą nie robiłam nic nowego, lasting finish, puder stay matte, może odrobinę bardziej podkreśliłam kości policzkowe - brązerkiem.
Oczy - mix 2 cieni rimmela :P W jakiejś gazecie widziałam piękny makijaż złoto niebieski, nazwany był: "kobieca zuchwałość" - przez tą nazwę zapadł mi w pamięci

Więc tak: oko obrysowałam ulubioną czarną, miękką kredką. Później, w wewnętrzne kąciki nałożyłam złotawy cień rimmela, resztę powieki wypełniłam niebieskim cieniem. Ten niebieski jest dla mnie jakiś felerny, po jakimś czasie odrobinę się rozmazał, ale i tak nie zwróciłam na to uwagi. :P Usta pociągnęłam naszym ulubionym jasnym błyszczykiem.
Kochamy go dziewczyny, co?

aa , RZĘSY! - jak zwykle jestem zachwycona ;] uzyskałam wspaniały efekt na 1. stopniu. Fakt, chwilę je szczotkowałam, kilka razy przejeżdżałam po nich szczoteczką, ale myślę, że efekt końcowy jest zadowalający

Pozdrawiam

PS , Costa - zamknij świat na klucz, wróć do mnie! :P

Stary 2010-08-10, 11:00   #116
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć !
Prezentuję Wam swoją prywatną Kate Moss

z krzywą krechą na oku
eee tam krzywa...
Ale jakie podobieństwo

A co do ostatniego make up'u wyszedł Ci przepięknie! Wiesz co, tak szczerze mówiąc to te rimmelowe cienie zdecydowanie lepiej wyglądają na Twoim oczku niż na moim
Stary 2010-08-10, 11:15   #117
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam krzywa...
Ale jakie podobieństwo

A co do ostatniego make up'u wyszedł Ci przepięknie! Wiesz co, tak szczerze mówiąc to te rimmelowe cienie zdecydowanie lepiej wyglądają na Twoim oczku niż na moim
HA HA HA! Bardzo śmieszne Boszena głuupol Ty jesteś miss rimmel

Stary 2010-08-10, 12:16   #118
neroza
Zadomowienie

Jesteś śliczna! I pięknie potrafisz podkreślić swoje oczy. Ust z resztą też Ci zazdroszczę... Świetne makijaże! Bardzo mi się podobają!
Stary 2010-08-10, 13:03   #119
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość
Jesteś śliczna! I pięknie potrafisz podkreślić swoje oczy. Ust z resztą też Ci zazdroszczę... Świetne makijaże! Bardzo mi się podobają!
uoo matko! poważnie tak myślisz? Bardzo mi miło

Stary 2010-08-10, 13:24   #120
aniabaniaa
Zakorzenienie

alohaa

Błyskawiczny wpis dla
boszenki - Obiecany róż :P

Żeby Ci kochana udowodnić, że to TY jesteś królową Cieni Rimmel
- a zwłaszcza różowych ))

A teraz lecę do TŻ

Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości