|
|||||||
| Notka |
|
| Rimmel na każdy dzień 30 Ambasadorek testuje on-line kosmetyki marki Rimmel i innowacyjną maskarę 1-2-3 LOOKS. Zobacz piękne makijaże, filmy, pomysłowe blogi... Oceń je lub sama przyłącz się do konkursu. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Bo w oczach tkwi siła duszy" – ukaż ją razem z marką Rimmel
Teraz uwielbiam Cię jeszcze bardziej! Brawo za odwagę! Moja cera też jest w złym stanie. Stale walczę
Było koszmarnie... A teraz jest w miarę ok. Gratuluję dystansu I ja go nabrałam. Wychodzę bez podkładu na twarzy, eksponuję moje niedoskonałości :P a co I teraz jeszcze bardziej podobają mi się Twoje ciemne makijaże, widzę, że i ja z moimi bliznami mogę sobie na takie pozwolić - do tej pory myślałam, że to tylko podkreśla takie znamiona. A Tobie fantastycznie wychodzi krycie i podkreślanie pięknych oczu. Ach, trochę niezrozumiale się wypowiedziałam, ale chodzi mi o to, że jest git i ekstra I szacunek za odważny krok! No i - to co powinno znaleźć się na początku wypowiedzi - Cudny mały szkrab! Gratuluję takiego Słonka )))
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
5 miesięczny bobas i takie makijaże, chęć do ich tworzenia -
jak moja miała 5 miesięcy to ja dopiero odżywałam po porodzie
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
niesamowite bejbi!
![]() Makijaż w delikatnym wydaniu bardzo ładny, subtelnie podkreśla urodę, ale ja czekam na coś w stylu tego, co masz w avatarze! ![]()
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo kochane
PS. Aż mi się synek zamarzył... ![]()
|
#95 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, że zajrzałaś na mój wątek Cytat:
Mój Mały Talibek także dziękuje za komplementy ![]() Cytat:
Ale powiem szczerze, że jest ciężko ze znalezieniem czasu na makijaże, a już "wymyślne" to chyba tylko po nocach Na szczęście teraz mąż miał urlop... ale od poniedziałku się to skończy ![]() Cytat:
Ale na pewno się pojawi tutaj smokey w moim wydaniu WoW Ja tam pozostanę przy jednym dzieciaczku Choć muszę przyznać że dzisiaj widziałam dziewczynę gdzieś w 8 miesiącu ciąży, tak pięknie wyglądała z brzuszkiem, promieniała szczęściem.. aż zatęskniłam za tym stanem ... ![]() ----- Idę kąpać Małego, pewnie znowu się pojawię jakoś około północy z nowym makijażem
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Makeup #7 - wspomnienie wiosny
Dzisiaj prawie cały dzień byłam poza domem Połaziłam trochę po sklepach, a następnie siedzieliśmy na dworze i odpoczywaliśmy Szukałam szafy Rimmel'a, aby zobaczyć co tam fajnego mają - w którymś wątku zaciekawił mnie korektor w płynie i chciałam obmacać co to i czy fajne Ale niestety moje miasto jest jakieś dziwne - znalazłam jedynie w rossmannie, tylko że tam było mało kosmetyków... Szkoda, bo w sumie nakręciłam się. Jutro jeszcze idę do innej drogerii, może tam będzie ![]() Rano stwierdziłam, że dawno nie miałam na sobie zieleni. Mały spał, więc mogłam się pobawić. Kiedyś tam słyszałam, że nie powinno się używać takich kolorów jak się ma tęczówkę - jakoś w to nigdy nie wierzyłam, a tym bardziej do tego się nie stosowałam. Zatem dzisiaj zielony makeup do zielonych oczu Standardowo makijaż rozpoczęłam od korektora, następnie podkład - dzisiaj wybrałam Rimmel Lasting Finish #103 , przypudrowałam się Stay Matte #004. Kompozycja dla mnie idealna Puder nie gryzie się z podkładem i dzięki temu nic ze mnie zbyt szybko nie spływa - makijaż bez poprawek utrzymywał się naprawdę długo teraz już znalazłam ![]() Oczy tutaj zaszalałam - użyłam aż 3 odcieni zieleni brązu oraz kolorów fioletowego, pomarańczowego oraz żółtego na dolnej powiece Nie zabrakło oczywiście czegoś z Rimmela W kąciku wewnętrznym górnej powieki nałożyłam piękny cień Rimmel Colour Rush #102 Backstage - dzięki niemu oczy błyszczały Rzęsy oczywiście wytuszowałam maskarą Rimmel 1-2-3 Looks na poziomie "3". EFEKTY:
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę nie mówić, że Wrocław jest dziwny :P
Korektor się znajdzie Szczerze mówiąc, też muszę poszukać czegoś jasnego pod oczy.Hmm dzisiejszy makijaż masz oczywiście zjawiskowy jak zwykle, taki w Twoim stylu, ALE. (ale pozytywne - Jak to zrobiłaś, że ten makijaż jest i ostry i subtelny? Ja nie wiem, jak Ty to robisz Bardzo lubię Twoje makijaże...
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
pięknie
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ach te twoje oczka....
moze uda mi sie kiedys zgarnac cie do sesji jak bedziesz we Wrocku...hmm??
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tam to bym na pewno znalazła to czego szukam. Mieszkam pod Wrocławiem i tutaj jest bida i nędza jeżeli chodzi o kosmetyki... z tydzień temu otworzyli drogerię w rynku, wczoraj chciałam zobaczyć co tam jest ciekawego - i już zwinęli interes i zamknęli U nas to tylko oddziały banków otwierają hmm.. nie wiedziałam że jest ostry i subtelny, może to przez kreskę, że jednak nie zdecydowałam się na wyraźną, albo dość delikatną dolną powiekę ? Dziękuję Cytat:
Będę pamiętać o propozycji i jakby co to się zmówimy
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
acha! U mnie tak samo- oddziały banków i tyle. Zamykają co mogą i w to miejsce - kredyty, banki, finanse. a kobiety potrzebują korektorów! :P
|
#102 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
piękna ta zieleń
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
zielony makijaz świetny
![]() tez uwazam, że ta gadka z tęczówką, jest przesadzona ![]() ładnie Ci w takich drapieznych kolorkach
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga, dziękuję Cytat:
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Ferrou, w butelkowej zieleni wyglądasz hipnotycznie!
Idealnie Ci pasuje ten kolor do Twojej urody. Maluj się tak częściej!
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
oj
między 1 a resztą moim zdaniem widać różnicę, między 2 a 3 to już gorzej, bo przy 3 dość oszczędnie nakładałam tusz, aby nie posklejać rzęs Cytat:
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
hehe przez te twoje makjaze skusilam sie na rimmela... heh kupilam ten podklad lasting finish i puder i jestem milo zaskoczona...za cene jednego podkladu z maxfactora mam te oba i jeszcze cos tam na cienie zostalo...ale lepiej kryja niz tamten
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ledwo sobie z córcią radzę-taka żywa z niej iskierka A co do makijażu... piękna zieleń! Idealnie pasuje do Twoich oczu
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
już mnie zadowoliłaś tą zielenią!
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Makeup #8 - black & red Witam Dzisiaj makijaż mocny Taki jak uwielbiam Poszłam tak do miasta, to ludzie się tak jakoś dziwnie na mnie patrzyli. W ogóle odwiedziłam dzisiaj kolejną drogerię i co? Rimmela brak dodatkowo babka chciała mi wcisnąć jakiś korektor tekstem "dobre bo drogie" Szybko wyszłam ![]() I kupiłam w końcu biżuterię do kiecki na wesele na sobotę - myślałam, że mi nic nie podpasuje, ale udało się coś ciekawego znaleźć ![]() Wracając do makeup'u Standardowo nałożyłam korektor, podkład Rimmel Lasting Finish #103 i puder Stay Matte #004. Kości policzkowe podkreśliłam bronzerem - patrząc się na zdjęcia trochę żałuję, że jednak nie wybrałam różu - efekt byłby ciekawszy ![]() Na powieki nałożyłam bazę pod cienie, w kąciki wewnętrzne oraz pod łukiem brwiowy biały perłowy cień. Zrobiłam dość grubą kreskę czarną kredką na górnej powiece. Powyżej załamania w zewnętrznych kącikach dałam czerwień, resztę powieki wypełniłam czarnym cieniem - oczywiście tak, aby przejście między tymi kolorami w miarę było łagodne. Górną granicę cieni roztarłam beżem. Dolną powiekę podkreśliłam czernią, a zewnętrzne kąciki dodatkowo czerwienią. Czarną kredkę nałożyłam na linię wody i podkreśliłam brwi. Rzęsy wytuszowałam maskarą Rimmel 1-2-3 Looks na poziomie "3" - przy tak mocnym makijażu muszą być one pogrubione, podkręcone, aby się nie gubiły. Usta maznęłam błyszczykiem Rimmel Stay Glossy #460 Yours Forever - trochę niedokładnie nałożyłam, bo już zaczęłam się śpieszyć - Mały zaczął się budzić i płakać ale nawet pasuje to do reszty ![]() Mi się makijaż bardzo podobał, dawno się tak nie malowałam - kiedyś to tak wyglądałam codziennie W ogóle robiąc zdjęcia wymyśliłam sobie, że jakieś groźne miny porobię - powychodziłam mega-komicznie Wybrałam te, na których w miarę wyglądam ![]() EFEKTY:
|
#112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I oczywiście na rączki, bo ciekawski świata Jest dość absorbujący, ale jakoś się organizujemy ![]() Cieszę się, że makijaż się podoba Cytat:
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Makijaż świetny! Taki... gotycki
Ja też tak kiedyś wyglądałam, może nie codziennie, ale miałam okres buntu młodzieńczego. Ileż to lat temu było...
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa!
jakie piękne demoniczno-magnetyczne oko ale i tak mój naj naj naj
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
o jacie
odważny
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż super
i do twarzy Ci w nim
|
#117 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
uwielbiam takie mocne oczy
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Wow! Ale drapieżnie! Jak zwykle wszystko świetnie dopracowane, super ;*
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Make up "Wspomnienie wiosny" jest genialny!!! Śliczne oczy!
|
|
#120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję uwielbiam mocno podkreślone oczy Cytat:
Dziękuję ślicznie Cytat:
Dziękuję
Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

Było koszmarnie... A teraz jest w miarę ok. Gratuluję dystansu 

jak moja miała 5 miesięcy to ja dopiero odżywałam po porodzie

już mnie zadowoliłaś tą zielenią!
dodatkowo babka chciała mi wcisnąć jakiś korektor tekstem "dobre bo drogie"