"Bo w oczach tkwi siła duszy" – ukaż ją razem z marką Rimmel - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Rimmel na każdy dzień

Notka

Rimmel na każdy dzień 30 Ambasadorek testuje on-line kosmetyki marki Rimmel i innowacyjną maskarę 1-2-3 LOOKS. Zobacz piękne makijaże, filmy, pomysłowe blogi... Oceń je lub sama przyłącz się do konkursu.

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 12:10   #91
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: "Bo w oczach tkwi siła duszy" – ukaż ją razem z marką Rimmel

Teraz uwielbiam Cię jeszcze bardziej! Brawo za odwagę! Moja cera też jest w złym stanie. Stale walczę Było koszmarnie... A teraz jest w miarę ok. Gratuluję dystansu I ja go nabrałam. Wychodzę bez podkładu na twarzy, eksponuję moje niedoskonałości :P a co
I teraz jeszcze bardziej podobają mi się Twoje ciemne makijaże, widzę, że i ja z moimi bliznami mogę sobie na takie pozwolić - do tej pory myślałam, że to tylko podkreśla takie znamiona. A Tobie fantastycznie wychodzi krycie i podkreślanie pięknych oczu. Ach, trochę niezrozumiale się wypowiedziałam, ale chodzi mi o to, że jest git i ekstra I szacunek za odważny krok!
No i - to co powinno znaleźć się na początku wypowiedzi - Cudny mały szkrab! Gratuluję takiego Słonka )))

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:22   #92
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

5 miesięczny bobas i takie makijaże, chęć do ich tworzenia - jak moja miała 5 miesięcy to ja dopiero odżywałam po porodzie
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:50   #93
Costa
Raczkowanie

GG do Costa

niesamowite bejbi!
Makijaż w delikatnym wydaniu bardzo ładny, subtelnie podkreśla urodę, ale ja czekam na coś w stylu tego, co masz w avatarze!

Uśmiech się!

GreenTeaLover <3
Costa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:48   #94
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Kubuś ma już prawie 5 miesięcy
Maleństwo kochane
PS. Aż mi się synek zamarzył...
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:15   #95
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marioladabr Pokaż wiadomość
Gratuluję syneczka, cudny
Cieszę się, że wracasz do nas z pięknymi makijażami. Wszystkie mi się podobają, wszystkie dopracowane i piękne
Mariolu Dawno Ciebie nie widziałam Dziękuję, że zajrzałaś na mój wątek

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Teraz uwielbiam Cię jeszcze bardziej! Brawo za odwagę! Moja cera też jest w złym stanie. Stale walczę Było koszmarnie... A teraz jest w miarę ok. Gratuluję dystansu I ja go nabrałam. Wychodzę bez podkładu na twarzy, eksponuję moje niedoskonałości :P a co
I teraz jeszcze bardziej podobają mi się Twoje ciemne makijaże, widzę, że i ja z moimi bliznami mogę sobie na takie pozwolić - do tej pory myślałam, że to tylko podkreśla takie znamiona. A Tobie fantastycznie wychodzi krycie i podkreślanie pięknych oczu. Ach, trochę niezrozumiale się wypowiedziałam, ale chodzi mi o to, że jest git i ekstra I szacunek za odważny krok!
No i - to co powinno znaleźć się na początku wypowiedzi - Cudny mały szkrab! Gratuluję takiego Słonka )))
Aż się zaczerwieniłam jak to czytałam Dziękuję ślicznie
Mój Mały Talibek także dziękuje za komplementy

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
5 miesięczny bobas i takie makijaże, chęć do ich tworzenia - jak moja miała 5 miesięcy to ja dopiero odżywałam po porodzie
Jak zgłosiłam się do konkursu to teraz trzeba wypełniać obowiązki ambasadorki Ale powiem szczerze, że jest ciężko ze znalezieniem czasu na makijaże, a już "wymyślne" to chyba tylko po nocach Na szczęście teraz mąż miał urlop... ale od poniedziałku się to skończy

Cytat:
Napisane przez Costa Pokaż wiadomość
niesamowite bejbi!
Makijaż w delikatnym wydaniu bardzo ładny, subtelnie podkreśla urodę, ale ja czekam na coś w stylu tego, co masz w avatarze!
Dziękuję Dzisiaj miałam się tak zmalować, ale koncepcja mi się zmieniła Ale na pewno się pojawi tutaj smokey w moim wydaniu

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Maleństwo kochane
PS. Aż mi się synek zamarzył...
WoW Ja tam pozostanę przy jednym dzieciaczku Choć muszę przyznać że dzisiaj widziałam dziewczynę gdzieś w 8 miesiącu ciąży, tak pięknie wyglądała z brzuszkiem, promieniała szczęściem.. aż zatęskniłam za tym stanem ...

-----
Idę kąpać Małego, pewnie znowu się pojawię jakoś około północy z nowym makijażem
Stary 2010-08-04, 23:41   #96
Ferrou
Zakorzenienie

Makeup #7 - wspomnienie wiosny

Dzisiaj prawie cały dzień byłam poza domem Połaziłam trochę po sklepach, a następnie siedzieliśmy na dworze i odpoczywaliśmy Szukałam szafy Rimmel'a, aby zobaczyć co tam fajnego mają - w którymś wątku zaciekawił mnie korektor w płynie i chciałam obmacać co to i czy fajne Ale niestety moje miasto jest jakieś dziwne - znalazłam jedynie w rossmannie, tylko że tam było mało kosmetyków... Szkoda, bo w sumie nakręciłam się. Jutro jeszcze idę do innej drogerii, może tam będzie

Rano stwierdziłam, że dawno nie miałam na sobie zieleni. Mały spał, więc mogłam się pobawić. Kiedyś tam słyszałam, że nie powinno się używać takich kolorów jak się ma tęczówkę - jakoś w to nigdy nie wierzyłam, a tym bardziej do tego się nie stosowałam. Zatem dzisiaj zielony makeup do zielonych oczu

Standardowo makijaż rozpoczęłam od korektora, następnie podkład - dzisiaj wybrałam Rimmel Lasting Finish
#103 , przypudrowałam się Stay Matte #004. Kompozycja dla mnie idealna Puder nie gryzie się z podkładem i dzięki temu nic ze mnie zbyt szybko nie spływa - makijaż bez poprawek utrzymywał się naprawdę długo Kości policzkowe podkreśliłam oczywiście bronzerem a usta moim najulubieńszym błyszczykiem Rimmel Stay Glossy #120 Non-Stop Glamour. Kolor bardzo mi pasuje, długo takiego odcienia szukałam po różnych firmach teraz już znalazłam

Oczy tutaj zaszalałam - użyłam aż 3 odcieni zieleni brązu oraz kolorów fioletowego, pomarańczowego oraz żółtego na dolnej powiece Nie zabrakło oczywiście czegoś z Rimmela W kąciku wewnętrznym górnej powieki nałożyłam piękny cień Rimmel Colour Rush #102 Backstage - dzięki niemu oczy błyszczały . Wzdłuż linii rzęs nałożyłam kreskę kredką ale tak, aby nie była do końca wyraźna - nie zależało mi na ostrym look'u Rzęsy oczywiście wytuszowałam maskarą Rimmel 1-2-3 Looks na poziomie "3".

EFEKTY:
Stary 2010-08-05, 02:24   #97
aniabaniaa
Zakorzenienie

Proszę nie mówić, że Wrocław jest dziwny :P
Korektor się znajdzie Szczerze mówiąc, też muszę poszukać czegoś jasnego pod oczy.
Hmm dzisiejszy makijaż masz oczywiście zjawiskowy jak zwykle, taki w Twoim stylu, ALE. (ale pozytywne - Jak to zrobiłaś, że ten makijaż jest i ostry i subtelny? Ja nie wiem, jak Ty to robisz Bardzo lubię Twoje makijaże...

Stary 2010-08-05, 07:40   #98
aneczkkaa
Zakorzenienie

pięknie ślicznie Ci w tych kolorkach
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 08:27   #99
mloda1989
Zakorzenienie

ach te twoje oczka.... moze uda mi sie kiedys zgarnac cie do sesji jak bedziesz we Wrocku...hmm??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:15   #100
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę nie mówić, że Wrocław jest dziwny :P
Korektor się znajdzie Szczerze mówiąc, też muszę poszukać czegoś jasnego pod oczy.
Hmm dzisiejszy makijaż masz oczywiście zjawiskowy jak zwykle, taki w Twoim stylu, ALE. (ale pozytywne - Jak to zrobiłaś, że ten makijaż jest i ostry i subtelny? Ja nie wiem, jak Ty to robisz Bardzo lubię Twoje makijaże...
Ale ja nie mówię o Wrocławiu - tam to bym na pewno znalazła to czego szukam. Mieszkam pod Wrocławiem i tutaj jest bida i nędza jeżeli chodzi o kosmetyki... z tydzień temu otworzyli drogerię w rynku, wczoraj chciałam zobaczyć co tam jest ciekawego - i już zwinęli interes i zamknęli U nas to tylko oddziały banków otwierają

hmm.. nie wiedziałam że jest ostry i subtelny, może to przez kreskę, że jednak nie zdecydowałam się na wyraźną, albo dość delikatną dolną powiekę ?

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
pięknie ślicznie Ci w tych kolorkach
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ach te twoje oczka.... moze uda mi sie kiedys zgarnac cie do sesji jak bedziesz we Wrocku...hmm??
oj ale ja niezbyt fotogeniczna jestem Będę pamiętać o propozycji i jakby co to się zmówimy
Stary 2010-08-05, 11:22   #101
aniabaniaa
Zakorzenienie

acha! U mnie tak samo- oddziały banków i tyle. Zamykają co mogą i w to miejsce - kredyty, banki, finanse. a kobiety potrzebują korektorów! :P

Stary 2010-08-05, 11:37   #102
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

piękna ta zieleń

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 13:29   #103
TiScatteroUnaFoto
Wtajemniczenie

zielony makijaz świetny
tez uwazam, że ta gadka z tęczówką, jest przesadzona
ładnie Ci w takich drapieznych kolorkach

TiScatteroUnaFoto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 17:26   #104
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
acha! U mnie tak samo- oddziały banków i tyle. Zamykają co mogą i w to miejsce - kredyty, banki, finanse. a kobiety potrzebują korektorów! :P
no właśnie !!!

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
piękna ta zieleń
Aga, dziękuję

Cytat:
Napisane przez TiScatteroUnaFoto Pokaż wiadomość
zielony makijaz świetny
tez uwazam, że ta gadka z tęczówką, jest przesadzona
ładnie Ci w takich drapieznych kolorkach
Dziękuję ślicznie
Stary 2010-08-05, 20:54   #105
Lemirka
Zakorzenienie

Cytat:
Tusz Rimmel 1-2-3 Looks w akcji!

Dzisiaj pobawiłam się samym tuszem, aby zobaczyć jaka jest różnica pomiędzy poszczególnymi poziomami. Oko przygotowałam nakładając na powiekę górną i dolną podkład Rimmel Stay Matte #103 i przyprószając pudrem Rimmel Stay Matte #004.

Tak wygląda moje oko bez tuszu:

Ustawiłam maskarę na poziom "1", nałożyłam na rzęsy jedną warstwę. Oko jest delikatnie podkreślone, rzęsy rozczesane, bez grudek, bez sklejania:

Przyszedł czas na pzoiom "2". Także nałożyłam tylko jedną warstwę tuszu. Otrzymaliśmy mocniejszy efekt, rzęsy są dłuższe, czarniejsze, taki jak lubię

Poziom "3" - wyciągnęłam szczoteczkę i po nałożeniu jednej warstwy maskary uzyskałam efekt mocniejszy od "1" oraz "2". Rzęsy widocznie są wydłużone oraz pogrubione. I like it

Mówiąc szczerze dla mnei na każdym zdjęciu wyglądają tak samo
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 20:54   #106
MissHeledore
Rozeznanie

Ferrou, w butelkowej zieleni wyglądasz hipnotycznie!
Idealnie Ci pasuje ten kolor do Twojej urody. Maluj się tak częściej!

MissHeledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 22:31   #107
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemirka Pokaż wiadomość
Mówiąc szczerze dla mnei na każdym zdjęciu wyglądają tak samo
oj między 1 a resztą moim zdaniem widać różnicę, między 2 a 3 to już gorzej, bo przy 3 dość oszczędnie nakładałam tusz, aby nie posklejać rzęs

Cytat:
Napisane przez MissHeledore Pokaż wiadomość
Ferrou, w butelkowej zieleni wyglądasz hipnotycznie!
Idealnie Ci pasuje ten kolor do Twojej urody. Maluj się tak częściej!
Dziękuję
Stary 2010-08-05, 22:36   #108
mloda1989
Zakorzenienie

hehe przez te twoje makjaze skusilam sie na rimmela... heh kupilam ten podklad lasting finish i puder i jestem milo zaskoczona...za cene jednego podkladu z maxfactora mam te oba i jeszcze cos tam na cienie zostalo...ale lepiej kryja niz tamten
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 22:39   #109
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:

WoW Ja tam pozostanę przy jednym dzieciaczku Choć muszę przyznać że dzisiaj widziałam dziewczynę gdzieś w 8 miesiącu ciąży, tak pięknie wyglądała z brzuszkiem, promieniała szczęściem.. aż zatęskniłam za tym stanem ...
Ja również (przynajmniej na razie) Ledwo sobie z córcią radzę-taka żywa z niej iskierka
A co do makijażu... piękna zieleń! Idealnie pasuje do Twoich oczu
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 23:05   #110
Costa
Raczkowanie

GG do Costa

już mnie zadowoliłaś tą zielenią!:lov e: Chociaż niecierpliwie czekam na dymka

Uśmiech się!

GreenTeaLover <3
Costa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 23:07   #111
Ferrou
Zakorzenienie

Makeup #8 - black & red

Witam

Dzisiaj makijaż mocny Taki jak uwielbiam Poszłam tak do miasta, to ludzie się tak jakoś dziwnie na mnie patrzyli. W ogóle odwiedziłam dzisiaj kolejną drogerię i co? Rimmela brak dodatkowo babka chciała mi wcisnąć jakiś korektor tekstem "dobre bo drogie" Szybko wyszłam
I kupiłam w końcu biżuterię do kiecki na wesele na sobotę - myślałam, że mi nic nie podpasuje, ale udało się coś ciekawego znaleźć

Wracając do makeup'u Standardowo nałożyłam korektor, podkład Rimmel Lasting Finish #103 i puder Stay Matte #004. Kości policzkowe podkreśliłam bronzerem - patrząc się na zdjęcia trochę żałuję, że jednak nie wybrałam różu - efekt byłby ciekawszy
Na powieki nałożyłam bazę pod cienie, w kąciki wewnętrzne oraz pod łukiem brwiowy biały perłowy cień. Zrobiłam dość grubą kreskę czarną kredką na górnej powiece. Powyżej załamania w zewnętrznych kącikach dałam czerwień, resztę powieki wypełniłam czarnym cieniem - oczywiście tak, aby przejście między tymi kolorami w miarę było łagodne. Górną granicę cieni roztarłam beżem. Dolną powiekę podkreśliłam czernią, a zewnętrzne kąciki dodatkowo czerwienią. Czarną kredkę nałożyłam na linię wody i podkreśliłam brwi. Rzęsy wytuszowałam maskarą
Rimmel 1-2-3 Looks na poziomie "3" - przy tak mocnym makijażu muszą być one pogrubione, podkręcone, aby się nie gubiły. Usta maznęłam błyszczykiem Rimmel Stay Glossy #460 Yours Forever - trochę niedokładnie nałożyłam, bo już zaczęłam się śpieszyć - Mały zaczął się budzić i płakać ale nawet pasuje to do reszty

Mi się makijaż bardzo podobał, dawno się tak nie malowałam - kiedyś to tak wyglądałam codziennie W ogóle robiąc zdjęcia wymyśliłam sobie, że jakieś groźne miny porobię - powychodziłam mega-komicznie Wybrałam te, na których w miarę wyglądam

EFEKTY:
Stary 2010-08-05, 23:12   #112
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
hehe przez te twoje makjaze skusilam sie na rimmela... heh kupilam ten podklad lasting finish i puder i jestem milo zaskoczona...za cene jednego podkladu z maxfactora mam te oba i jeszcze cos tam na cienie zostalo...ale lepiej kryja niz tamten
Fajnie, że jesteś zadowolona Mnie Rimmel też pozytywnie zaskoczył - mimo niskiej ceny produkty są naprawdę fajne i spełniają moje oczekiwania

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Ja również (przynajmniej na razie) Ledwo sobie z córcią radzę-taka żywa z niej iskierka
A co do makijażu... piękna zieleń! Idealnie pasuje do Twoich oczu
Mój to jest na etapie, że chce aby z nim gadać i gadać i gadać... I oczywiście na rączki, bo ciekawski świata Jest dość absorbujący, ale jakoś się organizujemy
Cieszę się, że makijaż się podoba

Cytat:
Napisane przez Costa Pokaż wiadomość
już mnie zadowoliłaś tą zielenią!:lov e: Chociaż niecierpliwie czekam na dymka
Dziękuję I dymek jest, taki nietypowy
Stary 2010-08-05, 23:25   #113
MissHeledore
Rozeznanie

Makijaż świetny! Taki... gotycki Ja też tak kiedyś wyglądałam, może nie codziennie, ale miałam okres buntu młodzieńczego. Ileż to lat temu było...

MissHeledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 23:40   #114
Iwonalodz
Zakorzenienie

O jaaaa! jakie piękne demoniczno-magnetyczne oko ale i tak mój naj naj naj to zieleń jednak, choć jako zielonooka brunetka nie znosze zieleni u siebie

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:44   #115
aneczkkaa
Zakorzenienie

o jacie odważny i piękny
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 09:54   #116
sweetpinky
Zakorzenienie

Makijaż super i do twarzy Ci w nim

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:01   #117
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

uwielbiam takie mocne oczy świetnie wyglądasz Ferr w takim demon-looku

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:04   #118
aniabaniaa
Zakorzenienie

Wow! Ale drapieżnie! Jak zwykle wszystko świetnie dopracowane, super ;*

Stary 2010-08-06, 10:50   #119
Hedonistka
Zakorzenienie

Make up "Wspomnienie wiosny" jest genialny!!! Śliczne oczy!
Stary 2010-08-06, 11:01   #120
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissHeledore Pokaż wiadomość
Makijaż świetny! Taki... gotycki Ja też tak kiedyś wyglądałam, może nie codziennie, ale miałam okres buntu młodzieńczego. Ileż to lat temu było...
Dziękuję e.. u mnie to nie okres buntu - no chyba że nadal trwa

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
O jaaaa! jakie piękne demoniczno-magnetyczne oko ale i tak mój naj naj naj to zieleń jednak, choć jako zielonooka brunetka nie znosze zieleni u siebie
Cieszę się że się podoba

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
o jacie odważny i piękny
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Makijaż super i do twarzy Ci w nim
uwielbiam mocno podkreślone oczy Dziękuję

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
uwielbiam takie mocne oczy świetnie wyglądasz Ferr w takim demon-looku
Jak Tobie się podoba to jest dobrze Dziękuję ślicznie

Cytat:
Wow! Ale drapieżnie! Jak zwykle wszystko świetnie dopracowane, super ;*
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
Make up "Wspomnienie wiosny" jest genialny!!! Śliczne oczy!

Dziękuję

Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości