|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet wrocławski
Cytat:
Ja poszukuje na podobnych warunkach co Ty, cena 500-700 zl, pokoj chcialabym mieć osobno
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Witam Was, ja też w tym roku idę na UWr
Będę studiować historię Mieszkania jeszcze nie szukałam, ale będę czegoś szukać z chłopakiem, bo mieszkam za daleko by dojeżdżać
|
|
|
|
|
#94 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Mieszkania szukam już tydzień i dziś dopiero natknęłam się na bardzo dobre ofert i tanio I do Grunwaldu daleko nie jest Także wytrwałość w poszukiwaniach a się uda Tylko że ja szukałam mieszkania na 4 osoby, ale na 3 też powinnaś cos takiego znaleźć, bo na 2 i 500zł to raczej kiepsko...
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2010-07-31 o 15:42 |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Studentki Uniwersytetu Wrocławskiego ;)
a ja nie zdązyłam zalogować się i złożyć podania o akademik
i bede musiala teraz szukac pokoju ale predzej chyba miejsca w pokoju bo nie mam zbyt duzo pieniedzy a jesrem teraz za granica myslicie ze we wrzesniu znqjde jeszcze cos sensownego? w dodatku nie znam nikogo z kim moglabym cos szukac nikt nie poszedl do wroclawia
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Z tymi podaniami o akademik różnie jest, często jak już są przyznane, to wtedy i tak zostaje masę miejsc i można złożyć podanie nawet w środku roku akademickiego(moja przyjaciółka tak zrobiła i dostała akademik pod koniec zeszłego roku kalendarzowego)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
konkretnie chodzi mi o punkt trzeci: 3. Kandydaci ubiegający się o przyjęcie na 1 rok studiów stacjonarnych i niestacjonarnych (wieczorowych) (I stopnia i jednolitych magisterskich) w Uniwersytecie Wrocławskim,www.rejestracja.ds.uni.wr oc.pl do dnia 6 sierpnia br. (rejestracja i składanie wniosków rozpocznie się od dnia 23 lipca br.) Osoby te wpisują nr PESEL, a nie wypełniaja pola "nr albumu". Dział Młodzieżowy po sporządzeniu listy osób, które otrzymały miejsca w DS-ach i zweryfikowaniu danych przez dziekanaty, ogłosi ją na stronie internetowej www.uni.wroc.pl/studenci/domy-studenckie do dnia 27 sierpnia br. |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tamten najwidoczniej jest dość stary że go znaleźć nie mogłam. dzięki |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
ja też w tym roku idę na UWr ^ ^ wybrałam sobie prawo, bo mam chyba masochistyczne skłonności ;d też nikogo tam nie znam, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni i z kimś się w końcu zintegruję
Teraz tylko tkwię w dziwnym zawieszeniu, z jednej strony się cieszę, że w końcu wyprowadzam się z mojego klaustrofobicznego miasta (gdzie nie ma perspektyw dosłownie na nic), a z drugiej boję się, czy na pewno dam sobie radę z tą całą niezależnością i odseparowaniem od dawnych przyjaciół [bo jednak kontakt przez neta to nie to samo]
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
wypowiadałam się w tamtym, dlatego wiedziałam, ze taki istnieje. Milion takich samych wątków utrudnia poruszanie się po forum. A ty powinnaś użyć wyszukiwarki, a nie. Koniec tematu.
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ja również od października stanę się studentką UWr-psychologia. Także nic o mieście ani o uczelni nie wiem, także wszelkie rady mile widziane
![]() Co do mieszkania to również będę zaczynać poszukiwania, choć mnie raczej interesowałby samodzielny pokój. Jako mini reklamę mogę powiedzieć, że czasem coś gotuję- znajomi i rodzina baardzo chwalą, co przyrządzę ![]() Co do wątku, to owszem, jest inny, ale tamten w zasadzie nie istnieje, a ten widzę rozwija się świetnie, więc może można tamten po prostu wyrzucić i po kłopocie?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
gdybyście odświeżyły tamten wątek to na pewno miałby się dobrze, bez sensu zakładać milion wątków o tym samym skoro już odpowiednie istnieją, na wizażu nie usuwa się wątków, jest o tym w regulaminie, moim zdaniem można byłoby je połączyć
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
milion wątków takich samych ?
zauważyłam, że to dopiero drugi. kto się chce wypowiadać tutaj niech pisze, a kto tam, to tam. problem z głowy. użyłam wyszukiwarki, i wyskoczyło mi multum stron pośrednich, gdzie ktoś dał wzmiankę tylko o UWr. a tamten dopiero zobaczyłam, jak koleżanka z góry link podała. można połączyć jeśli komuś to tak cholernie przeszkadza, jestem za. |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie dziewczyny, bo dziś się zorientowałam, że nie dostałam jeszcze listu z UWr z inf, że dostałam się i terminami... Jak to jest z Wami- dostałyście już?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, ja dostałam list + skierowanie do lekarza.
Te listy są wysyłane z wydziałów. Więc czekaj, może Twój wydział później wysyła
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
na przekór do celu
|
10 minut temu dostałam list z UWr, także wystarczy czekac
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ja już też- lekko spanikowałam, ale to dlatego, że bardzo dużo osób na różnych forach już dostało...
![]() A tak w ogóle to wiecie może jak to jest ze zwolnieniem z języka? |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny, mam pytanie do zaznajomionych. Jeśli będę studiowac zaocznie na UWr, a chciałabym podzielić opłatę za studia na "co miesiąc" to kiedy i gdzie powinnam się skierować? I z jakimś zaświadczeniem? Wiecie może?
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
od października będę studiować zaocznie na UWr (na Koszarowej ).Szukam pokoju jak niektóre z Was, samodzielnego, nieprzechodniego, w mieszkaniu ze studentami (nie lubię sztywniaków a z tego co słyszałam Właściciele robią problemy) mam do wydania do 700zł/msc. A listu nie dostałam, dostał ktoś z zaocznych?
|
|
#114 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Radzilabym rozejrzec sie za mieszkaniem. W czasach akademika kumplowalam sie ze studentami informatyki. Co prawda sami sobie ukladaja prawie ze caly plan jednak rozrzut godzin jest idiotyczny. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-08-04 o 14:12 |
||
|
|
|
|
#115 |
|
na przekór do celu
|
Dot.: Studia - Administracja - Uniwersytet Wrocławski
tak dla przyszłych pokoleń:
ja składałam w tym roku na UWr na administracje i dostałam się w I turze. hist zdawałam podstawową ale lepiej napisałam matmę więc ten przedmiot mi liczyli. ale okazało się że z 72% z podstawowej hist też bym się dostała ![]() próg wynosił 85 pkt na 190.
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was moje drogie
)z niewiadomych mi przyczyn dołączyłam do Was dopiero teraz... ;/ Chciałabym się dowiedzieć, czy może któraś z Was wybiera się od października na pedagogikę zaoczną na Uniwerek Wrocławski ? ) ![]() Pozdrawiam )
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
A ja całkiem sama ide na Geologie na UWR
tyle ze tu mam domek i nie musze niczego szukać, ale zauwazylam ze sporo ludzi jest spoza Wrocka, niestety nie umiem wam pomoc w szukaniu mieszkań bo nikogo nie znam kto by wynajmował ale życze powodzenia ![]() a list dostałam tylko o tym ze mnie przyjeli, teraz czekam na jakieś konkrety- badania , terminy itd. babka mówiła że we wrzesniu beda wysyłać wiec jeszcze jest czas ktoś wie jak wygląda rozpoczecie roku ? ja sobie tego nie wyobrazam... ;p wiecie gdzie jest rozdanie indeksów ? w głównym gmachu , czy na kazdym wydziale osobno ?
Geology Szukam odpowiedniej drogi. Odważni nie żyją wiecznie, ale tchórze nie żyją wcale. Edytowane przez Takao Czas edycji: 2010-08-17 o 11:45 |
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszczę Ci że mieszkasz we Wrocławiu
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
heh, właśnie listonosz przyszedł ale ze jestem sama w domu i nie moge chodzic to mu nie otworzyłam
załoze sie ze to list z uczelni
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

Mieszkania szukam już tydzień i dziś dopiero natknęłam się na bardzo dobre ofert i tanio
i bede musiala teraz szukac pokoju ale predzej chyba miejsca w pokoju bo nie mam zbyt duzo pieniedzy a jesrem teraz za granica myslicie ze we wrzesniu znqjde jeszcze cos sensownego? w dodatku nie znam nikogo z kim moglabym cos szukac nikt nie poszedl do wroclawia

).
a z tego co słyszałam Właściciele robią problemy)