|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Make up Rimmel :)
dziękuje Wam
![]() ![]() |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty śliczna jesteś
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
, dziekuje kochana
![]()
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny.
![]() aaależ długo mnie tutaj nie było. weekend spędziłam totalnie aktywnie, zaszczyciłam swoja obecnością, kilka imprez, ahah ![]() a nizej chce wam pokazać mój imprezowy make up, z Rimmelem ![]() uzyłam : - niebieskiego cienia Rimmel, do obrysowania oczka ( kocham niebieski - na powieki nałozyłam srebrny cień - nie obyłoby sie oczywiscie bez Maskary 123 LOOKS! tym razem ustawionej na nr 1 ![]() ( jest rewelacyjna! same zobaczcie jakie są rzęsy po jej użyciu )jak wam sie podoba? ![]() tymczasem lecę pod prysznic, i do drogerii upolowac jakies nowe kosmetyki rimmela ![]() zakochałam się w tej firmie. |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
OOOoona wróciła!
a mi się wcale nie podoba ;] :P Pięknie, heh...Ale masz piękne te oczyska! Też lubię słowo "totalnie" , ale (już) staram się go nie nadużywać :P
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi tez sie zdarza wsadzic to słowo gdzie popadnie dziekuje ;*
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty masz piękną i niesamowitą tęczówkę
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
popoludnie spędziłam, bawiąc sie kosmetykami Rimmela,
i postawiłam dzis na cukierkowy makijaż - rózowy w roli głownej ![]() uzyłam : - podkładu Stay matte nr 1o3 Rimmel - rózowy cień do oczu Rimmel - korektor w płynie pod oczy Rimmel - bronzer na policzki - eyeliner w pisaku Rimmel - maskarę 123 LOOKS! ustawiona na nr 1 - i błyszczyk w jasniejszym odcieniu Rimmel oto efekt ![]() |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż jest perfekcyjny, kosmetyków nie próbowałam i nie wiem, czy wypróbuję, nie używam żadnych podkładów, pudrów, cieni czy błyszczyków, jedynie kredka, tusz i eyeliner
Jesteś piękna Gabrysia! Mrrrr <3
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty nie musisz uzywac, masz z natury sliczną, porcelanowa cerę Oluś ![]() dziękuję, za komplementów masę. Wiesz, że < 3 i ogolnie to witam ![]() do niebieskiego makijazu użyłam : - Podkładu Stay Matte nr 103 Rimmel - Bronzera na policzki - Niebieskiego cienia do oczu Rimmel - Maskarę 123 LOOKS! na nr 1 - usta pociagnełam błyszczykiem Rimmel.tak skromnie
Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-08-12 o 20:43 |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
jeeej , masz ślicznee oczy , a ich podkreślenie daje im taki koci efeekt ! : ) masz talent ślicznotooo : **
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
cukierkowy makijaż bardzo fajnie się prezentuje
I w końcu makijaż bez kresek ślicznie w nim wyglądasz
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, że ja Ciebie też <3
a masa komplementów to zbyt mało, dobrze wiesz, że Twojej urody słowami opisać się nie da. ![]() a co do mojej cery, ja stawiam na naturalność, bardziej dlatego nie używam podkładu, chcę trochę ją 'odżywić' chociaż nie narzekam na jej wygląd ![]() Ten makijaż bez eyelinera jest cudowny, zjawiskową twarz masz na tym zdjęciu. ![]()
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-08-10 o 23:11 |
|
|
|
|
#105 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmrraau Cytat:
ze nie jestem do niego przekonana na 100% jakos mam wrazenie ' niepełnego' makijazu ' ale dziekuję Cytat:
ale odkąd pamietam, Ty zawsze masz oczy podkreslone czarna kredką, czarny tusz, i bardzo jasna cera, az biała ![]()
|
|||
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Pyszczku śliczny, masz ode mnie 5 na wątek. Oczyska masz boskie.
I tak skromnie proszę o rewanżyk, link w podpisie. <3 |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, mam jasną cerę, na szczęście rzadko pojawiają mi się na niej jakieś niedoskonałości, trochę przeszkadza mi pieprzyk na prawym policzku Rok używałam podkładów, róznych po różnych, tych godnych polecenia i tych mniej [od czegoś trzeba zacząć ] ale ostatnio odstawiłam to i muszę się przyznać że wyglądam lepiej niż z podkładem Ps. to nie ja powinnam Cię dowartościowywać, a Ty powinnaś znać swoją wartość. Czekam na nowe zdjęcia
|
|
#108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no to tylko Ci moge pozazdroscic, bo ja równiez niby nie mam zadnych pryszczy, niedoskonałosci, aczkolwiek wolę uzywac pudru, zeby miec taka buzkę hm .. jednolita, ahah ![]() wiesz, ze jestes kochana? czekaj czekaj, dzis napewno coś wrzucę ![]() |
||
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() całkiem niedawno, bo kilka dni temu, wybierałam sie na 18stkę koleżanki, więc pobiegłam szybko do sklepu,kupic jakis nowy ciuch, bo oczywiscie jak każda normalna kobieta, jak zwykle nie miałam co na siebie włozyć ![]() Po jakiejs godzince poszukiwań znalazłam wymarzoną sukieneczkę ![]() Kiedy wróciłam, trzeba bylo zastanowić się nad makijażem, jasna sprawa. postawiłam na zielen ![]() użyłam : - podkładu Stay Matte nr 1o3 Rimmel. - Bronzera na policzki. - Korektora w płynie, Rimmel ( pod oczy, oraz wzdłuż noska) - troszkę rózu na policzki. - Zielony Cień Rimmel. - Zielona kredkę, na dolna częsc oczu. - Maskarę 123 LOOKS! na nr 2. - I troszkę błyszczyka Rimmel. - + maleńka kreska eyelinerem. p.s jak wam sie podoba sukienka ? ![]() |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka ładna i tak szczerze, to widać ją bardziej na tych zdjęciach niż twój makijaż. Niemniej twoja uroda jest tak powalająca, że można oko nacieszyć
W zielonym ci zupełnie inaczej, tak bardziej lekko.
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam talentu do uchwycania makijazu na zdjęciach, niestety. Aczkolwiek, dziekuje Ci bardzo za komplement
Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-08-13 o 12:56 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuję byś nie robiła fotek w lusterku tylko bezpośrednio sobie więc będzie bardziej widać cokolwiek
sukienka bardzo ładna
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
zakupiłam puder stay matte i maskarę 123 look i jestem strasznie zadowolona
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;*
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
![]() z racji tego, ze dzis 15 - sty, koniec naszego Rimmelowego konkursu zbliża sie nieubłaganie, chciałabym podsumować wszystko co dostrzegłam, doświadczyłam przy uzywaniu kosmetyków firmy Rimmel. ![]() Podkład Rimmel Stay Matte, nr 1o3. - pierwszy plus, to niezbyt wygórowana cena, podkład możemy kupic juz od 22, 99zł ![]() - podkład ten, stał sie jednym z moich ulubionych, ponieważ matuje cerę, i nadaje fajne wykończenie dla makijazu. - rzeczywiscie nie spływa, i utrzymuje sie dosyc długo. - jest bezzapachowy. - zawiera naturalne składniki - bawełna, rumianek i ogórek. - idealny dla kobiet które maja cerę wrażliwą, i skłonna do alergii. Podkład Rimmel lasting Finish nr 1o3. - zawojował moje serce swoim zapachem, który przypomina mi świeże jabłka ![]() - podkład zawiera szereg minerałów, które maja za zadanie utrzymać świezy wygląd naszej skóry. - skóra nie jest zmęczona, jest nawilzona, polecam osobom które maja suchą skórę. ![]() - podkład utrzymywał sie u mnie conajmniej 8 godzin. - naprawdę maskuje wypryski, i wszelkie niedoskonałości. - moim zdaniem niezle dopasowuje sie do koloru skóry. Cienie do powiek Rimmel Metallic 1o2. / Siren o30 / Alluring o21 - wg mnie, najlepszy kolor ze wszystkich to Metallic 1o2, ponieważ pasuje prawie do wszystkiego, mozna go szybko nałozyć, nie martwiąc sie o to, czy zle rozprowadzimy cień, i bedzie brzydko wyglądał. - wszystkie cienie posiadają drobinki, ktore błyszcza sie, co wyglada rewelacyjnie. - eyeliner rozprowadza sie na nich, bdb. ![]() - cienie nie spływaja, nie 'znikają', nie rozmazują sie po całym dniu. - są wyraziste, soczyste. - wystarczaja na długi czas. Błyszczyki do ust Rimmel Stay Glossy. - osobiscie bardziej do gustu przypadł mi jasniejszy kolor, poniewaz mozna uzywac go na codzień, do szkoły, do pracy, lub na większe wyjscie. - dobrze się rozprowadzają, wystarcza jedna warstwa. - nie sklejaja ust. - maja migoczące drobinki, które odbijaja światło. - utrzymują sie na ustach przez dłuzszy czas, nie zmazują się podczas picia. - mają przyjemny zapach. Maskara 123 LOOKS, Rimmel. - świetne opakowanie, wyrazisty kolor. Kształt pozwala na swobodne postawienie tuszu gdziekolwiek. - jest go 9,5 ml, czyli więcej niż w pozostałych maskarach Rimmel. - bez problemu sie zmywa. - jest dostępny w 3 wersjach : extreme black, black i brown. - nie kruszy sie, i nie rozmazuje, co jest niewątpliwie wielkim plusem. - Technika 123, pozwala na wybór poziomu podkreslenia rzęs. - poziom 3 gwarantuje efekt sztucznych rzęs, przy dobrym ich wytuszowaniu. - godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona z kosmetyków które otrzymałam, wraz z innymi ambasadorkami, wszystko co zdąrzyłam zauwazyc, starałam sie opisac wam powyżej. mam nadzieje, że udało mi sie przekonać choć kilka z Was, do wypróbowania, zakupienia kosmetyków Rimmel. Dziekuję, za liczne odwiedziny moje bloga, za wszystkie komplementy, uwagi, rozmowy, oceny. Jesteście niezastapione, wszystkie. zycze powodzenia, innym ambasadorkom. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-08-15 o 15:05 |
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
piękne makijaże, Gabryś. <3
i ta kiecka! jest wspaniała .
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty masz niezłą figurę
![]() Makijaż coś tam widać ale najbardziej to kiecka mi się podoba
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
kiecka turbo O_O skąd masz ;D
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
oo, R0zunia. < 3 dzięki mała ![]() Cytat:
aa z jakiegos sklepiku tutaj u mnie w miescie ale podobno w H&M, sa prawie identyczne
|
|
|
Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

ale Ty masz piękną i niesamowitą tęczówkę 

Rok używałam podkładów, róznych po różnych, tych godnych polecenia i tych mniej [od czegoś trzeba zacząć

ale najbardziej to kiecka mi się podoba