![]() |
#91 | |
BAN stały
|
Dot.: Zawód : Prostytutka - jak wygląda życie takiej osoby ?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie zawsze, ja na pewnym portalu mialam zdjecie samej twarzy a czesto dostawalam propozycje sponsoringu. I gwarantuje,ze mimika nie prowokowalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
tak i na czole masz wypisane,że jesteś studentką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mamy sweet focie dzióbka telefonem z pozycji robienia loda (bardzo popularne ostatnio), to kto wie, kto wie..?
![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Skoro jest podany wiek to nie trudno sie domyslic ,ze jest sie studentem. Po drugie mialam dodac,ze zadnego dziubka nie bylo bo to zdjecie do Cv, ale oczywiscie znalazla sie madra ktora musiala o tym wspomniec. WIEC mowie, ZDJECIE bez dziubka. Pewnie od razu sie zaklada,ze mimike mam dziwkarska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz,ale rzucasz takimi stereotypami kobiety,że aż żal się czyta. nic dziwnego,że niektore nierozgarnięte fotki biorą za wizytówkę utrzymanki ![]() edit-jedna posłanka twierdziła,że ma ku****iki w oczach,a ubierała się w garsonki zapięte na wszystkie guziki.... Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-10 o 19:30 Powód: liter. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
TmargoT,
ale właściwie o co Ci chodzi? Tak trudno uwierzyć, że zdarzają się takie propozycje w stosunku do ładnych dziewczyn? Naprawdę nie potrzeba wtedy "dziubka" ani cycków na wierzchu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poprostu nie rozumiem,jak zwyczajna ,skromna dziewczyna może dostawac CZĘSTO propozycje sponsoringu nie prowokując. ![]() sory KAROLINKA- to jej życie i jej tyłek,ale pisząc takie rzeczy na forum nie zakłada się,że każdy łyknie takie bzdury,jak foczka rybkę Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-10 o 16:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, co to znaczy "często"? Dla Ciebie to może oznaczać co drugi dzień, a dla kogoś innego raz w miesiącu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
E.... ja nie wiem gdzie problem, dziennie dostaję 5 do 15 wiadomości na tlen od ludzi typu banan, napalony, mrrrrmrrrrrr, calusnychlopiec, chce sluchac, dj grzes sratatatatata i wszyscy mają dla mnie ciekawe propozycje.
nie umiem wyłączyć na tleni otrzymywania wiadomosci od znieznajomych. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TmargoT, naprawdę nie zdarza Ci się słyszeć różnorakich tekstów od różnych buraków? Ja często, szczególnie na wakacjach, prosto w twarz słyszę teksty o je***iu mnie i innych takich. A uwierz mi, że nie wyglądam jak prostytutka. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2011-01-10 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Nie tam nie bo bardziej anonimowym i nie do odnalezienia nie da się być niż ja jestem. Ale jednorazowo na nk dostałam dziwną wiadomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
A kto tu mówi o podrywie? Mnie chodzi o teksty typu takiego jaki napisalam wyżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polowa moich znajomych takie ma:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zglaszam Cie bo swoimi wypowiedziami mnie obrazasz, sugerujesz,ze sie puszczam. Jestem na tym forum nie od dzis, wiem ,ze niektore osoby mnie kojarza, wiedza jak wygladam w rzeczywistosci i nie mam zamiaru wysluchiwac takich tekstow na swoj temat. Zapewniam Cie,ze jesli ktos jest w wieku przykladowo 21 lat to 3/4 spolecznenstwa bedzie zakladalo ,ze ta osoba studiuje. Byc moze jestes juz w innej kategorii wiekowej i Cie to dziwi, ale tak jest. I uwierz mi ,ze nie mam napisane na czole "jestem chetna" jestem normalna dziewczyna i nie mam zamiaru pokutowac przez to,ze ktos proponowal mi sponsoring ![]() I dziwi mnie Twoj tok myslenia, bo uwazasz sie za kobiete nowoczesna sadzac po Twoich wiadomosciach, a w tym temacie.. wybacz, myslenie na poziomie dojrzewajacego nastolatka w stylu " jak suka nie da to pies nie wezmie" Dziewczyne ktos zgwalci,albo obrzuci chamskimi tekstami to powiesz tez,ze na pewno prowokowala? I zeby bylo jasne, widze,ze znowu ktos lapie za slowa. Napisalabym czasami i byloby ok? Jezeli na portalu dostaje dziennie przykladowo 30 wiadomosci i trafi sie jedna to mam myslec,ze jestem zbyt wyuzdana? Zeby bylo Ci lepiej na sercu, POPRAWIAM sie, dostaje takie wiadomosci RAZ NA JAKIS CZAS. z mojej strony koniec dyskusji z Toba. zegnam. Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-01-10 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na przyszlość radze mniej zwierzac się publicznie jeśli boisz się porównania do życia w realu. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-10 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, moje slowa. Ale sugerujesz,ze to na pewno moja wina przez moj nieodpowiedni wyglad. Nie dociera do Ciebie,ze niektorzy faceci przez internet chca znalezc sobie mloda panienke i wysylaja takie wiadomosci do wszystkich dziewczyn ktore im sie spodobaja. Rozumiem,ze byc moze sa przypadki kiedy dziewczyna pokazuje sie w bieliznie itp, ale nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora. Chcialam sie tylko odniesc do Twojej wypowiedzi w ktorej sugerowalas,ze takie osoby same prowokuja, ja uwazam,ze nie zawsze tak jest.. Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-01-10 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak nic takiego nie napisałaś,więc przyjmuje,że to nie czas przeszły,ale i teraźniejszy. dla mnie jest to ewidentne prowokowanie i nazywaj to jak chcesz. aaa i nie zapomij znów
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mowie o portalach randkowych, z tego co sie orientuje tam nie ma mozliwosci zablokowania galerii dla obcych, na nk i fb nigdy nic takiego nie uslyszalam.
Owszem, moge zablokowac te osoby i tak tez robilam. Opisalam powierzchownie sytuacje wiec nie mozesz stwierdzic jak sie w takich sytuacjach zachowuje. Przeciez nie wdaje sie z takimi osobami w konwersacje i nie ustalam stawki . Odnosnie wygladu , to maluje sie delikatnie, ubieram sie praktycznie tylko i wylacznie w zarze, nie wydaje mi sie aby tam byly rzeczy ktore moglyby zachecac mezczyzn do romansow ze mna. I wspomnianego dziuba tez nie robie. W realnym swiecie nigdy nie mialam takiej sytuacji, nikt nie okazal mi braku szacunku itp, dlatego poczulam sie urazona tymi opiniami. ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Jest podany wiek? wiadomo,ze kazdy moze sie pod kogos podszywac,ale nie jestem detektywem i nie obchodzi mnie to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
To bardzo smutne, ze ktoś w ten sposób żyje
![]()
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisywałam jamajce,a ty się wtrąciłaś ,więc i tobie się dostało po drodze. tu jest post ,na ktory odpisałam Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prowokowanie - czym? Tym, że ma zdjęcie w necie? Normalne zdjęcie, nie w bieliźnie, nie z dziubkiem, nie w superseksi pozycji na łóżku. Ma je usunąć tylko dlatego, że podoba się jakimś gościom, których wzięło na internetowe romansiki? No błagam. Jeśli mnie po raz 5 w tygodniu zaczepią jakieś buraki z niewybrednymi komentarzami, to mam się schować w worek, żeby mnie nikt nie widział, bo prowokuję? To równie absurdalne jak to, co piszesz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na marginesie nie wierze w święte fotki i propozycje sexualne. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-10 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie, nie chodziłam z tyłkiem na wierzchu. Tacy ludzie po prostu są i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.