|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek wymiankowy wiosenki-Biała Perła,Kallos Latte,Ziaja, ARTDECO, Oral-B<==ZAP
hej, ja jednak rezygnuję. pozdrawiam
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wątek wymiankowy wiosenki-Biała Perła,Kallos Latte,Ziaja, ARTDECO, Oral-B<==ZAP
Powiem Ci, że nie wiem
Tak żeby żadna nie była stratna, to może po cenach z KWC obliczyć?
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja podziękuję za wymianę
Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-08-15 o 17:41 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
może sobie jeszcze ktoś coś wybierze
![]() zapraszam |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic mnie nie zainteresowało
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
jedyne co mi się podoba to kallos latte ale to chyba mało chyba że masz cos ciekawego u siebie pod stołem
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
zernij jesli interesują Cie ciuszki s i m i książki za tampony i odlewki mask do włosów
zapraszam ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- |
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka:
- lokosuszarka Eldom LS-6 – trzy końcówki (jedna trochę uszkodzona), 2 stopnie nadmuchu ciepłego powietrza i zimny nawiew powietrza zapakowana w kosmetyczce na suwak – mało używana - perfumy – nie znam tej firmy ok. 1/2 może troche więcej flakonu „Vibrante” eau de perfum 80% vol. - krem do pielęgnacji skórek Avon – ciężko ocenić ilość ale myśle, że ok. 1/3 lub 1/4 tubki data ważności: do 10.2011 - NOWE ozdoby do paznokci: srebrny bulion, fioletowe kwiatki z dziurką w słoiczku, czarne kocie oczka w woreczku strunowym - lakiery do paznokci zużycie widoczne na zdjęciu od prawej: * szybkoschnący lakier Miss Sporty * lakier Virtual JOKO * lakier Bell French manicure nr 013 * lakier INGLOT nr 874 * lakier z zaawansowaną multi-witaminową formułą wspomagającą wzrost paznokci WIBO nr 279 |
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Hej, za tego NT chciałabym ten cielisty lakier Inglot lub kwiatki z dziurką
![]() Masz na myśli tą odżywkę, prawda? ![]() I ewentualnie mógłby być krem z Ziaji.. Wybierz, co Ci pasuje
Edytowane przez RosemarieV Czas edycji: 2010-08-20 o 22:06 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Tak o tą odżywkę chodzi.
Dodam Ci jeszcze jedno zdjecie tego lakieru z bliska, bo przy robieniu zdjec zauważyłam, że ma on taka małą kreseczkę i chce żebyś ja zobaczyła. Nie mam pojecia od czego, bo lakier kupowałam na wielkanoc na stoisku inglota. Lakier sam w sobie jest świeży i ta kreseczka w niczym nie przeszkadza, ale wolałam pokazać Ja proponuje za odżywkę NT lakier Inglota plus fioletowe kwiatki w słoiczku. Pasuje Ci taka wymianka?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Ok czekam na adres i umówmy się, że obie wysyłamy kosmetyki w poniedziałek listem poleconym ekonomicznym ok?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale mam na głowie niedokończonego (JESZCZE) mgra i mętlik w głowie. ![]() Chętnie obejrzę koraliki
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Koraliki o których mówiłam to sztuczna biżuteria, którą posiadam, ale z której można zrobić mnóstwo nowej np kolczyki, wisiorki itp
![]() załączam zdjęcia 1 fotka to czarne korale, jedne całe drugie uszkodzone 2 i 3 fotka to śliczne złote korale zerwane w jednym miejscu ( z nich będzie można zrobić dużo ślicznej biżuterii 4 fotka to cztery bransoletki z koralików w brązach, beżach i zieleni 5 fotka grafitowy naszyjnik z grafitowym krzyzykiem i luzem granatowe i srebrne koraliki z popsutego łacuszka 6 fotka to srebrny naszyjnik też troszkę uszkodzony ale możę się przydać (jego mogę dołączyć gratis )7 fotka to spinka do włosów w kształcie kapelusika z wikliny(chyba ) i drewnianych koralików, z których można zrobić fajną biżuterię
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
chyba nic mi się u ciebie nie podoba, ewentualnie kallos latte, ale skoro zostało go 50-100ml to wystarczy w sumie tylko na wypróbowanie. nie masz niczego poza wątkiem?
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłaam ;(
---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- niestety nic mi nie wpadło w oko, pozdrawiam
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
cos za krem mleczny
czarne koraliki brazowy lakier perfumki lakoste odp u mniehttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582&p age=4 |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

Tak żeby żadna nie była stratna, to może po cenach z KWC obliczyć?

) i drewnianych koralików, z których można zrobić fajną biżuterię