![]() |
#91 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki 2009 i 2010 - cz. II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Serpelice polecam, polecam ![]() ![]()
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2010-08-18 o 11:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Kochane,
witam wAS po dłuższej nieobecności. Dziękuje za wsparcie, każdy miły gest, kondolencje. Telce i Janulli dziękuje za obecność... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Miira, jaki ten Mikołaj już duży! i jakie ma zalotne spojrzenie!
Jeśli chodzi o wydatki na maluszka, to my na samą wyprawkę wydaliśmy ponad 3 tys, a teraz najwięcej kasy pochłaniają, tak jak pisała Miira, pieluchy, mleko i szczepienia. Ale tak naprawdę tej kasy się nie przelicza jak patrzy się codziennie na takiego słodkiego szkraba ![]() Froggie, masz może jakieś wieści o Diyaska? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Janulla 3 tys z wózkiem czy bez? Swoją drogą ja mam nie lada problem ![]() ![]() ![]()
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2010-08-18 o 11:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Serpelice - bardzo fajne i spokojne miejsce
można wyłączyć się z codzienności i spokojnie odpoczywać na łonie przepięknej natury. Sama kilka lat temu spędziłam tam ze 3 tygodnie Mirra, śliczności z Twojego Mikołajka. dziewczyny dobrze mówią - nogi miękną Cytat:
![]() Girlsy, zerknijcie na maile
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2010-08-18 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nie przebrnę przez te wszysttkie stronice więc pokrótce: Oaneczka bardzo ale to bardzo mi przykro ![]() Frogu już Ci pisałam, ale bij się z tymi kichami o normalne życie. Oshinek DZIĘKUJĘ, już Ty wiesz za co ![]() Maria wsitkiego najlepsiejszego!!! Bellebelle śliczna sesja, urocza z Ciebie osóbka ![]() Maggie zdjęcia są moim skromnym zdaniem przepiekne ![]() ![]() No i ja się nie podlizuje ![]() ![]() EDIT: Janullko nasmarowałam priva ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2010-08-18 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Maggie oczywiście dyia ma rację
![]() ![]() ja mogłabym się tylko przyczepić do fotografa i małej ilości ujęć w kościele... w porównaniu z resztą, i osobiście nie podchodzi mi balans niebieskiego... trzeba go uświadomić że są różne presety w lajtrumie i nie koniecznie wszystko musi mieć mega niebieski wyciągnięty... ![]() ALE ALE tylko ktoś kto siedzi w zdjęciach będzie to widział, nic się nie bój ![]() WY jesteście piękni, goście się świetnie bawią, wszyscy się uśmiechają, widać że zabawa przednia! CUDOWNIE! chciałabym być na takim idealnym weselu ![]()
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2010-08-18 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
witam
![]() Edytko, nie wiem czy doszła do Ciebie moja odpowiedź na Twojego priva. daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy ktoraś z Was otrzymała grzywnę za niewymianę dowodu osobistego? dopiero ruszam jutro tyłek bo zmieniam zameldowanie
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Maggie obejrzałam foty i zmieniam zdanie dotyczące fotografa, spokojnie zapłaciłabym mu całą kasę za zdjęcia
![]() Edytowane przez blondynka77 Czas edycji: 2010-08-18 o 18:22 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czuję się zbesztana ![]() ![]() chłodno się zaczyna robić... będę się rozglądała za nakryciem głowy na jesień to pomyślę i o Tobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się co do fotografa ![]() ![]() BTW, zdradzisz kto Wam robił zdjęcia MAggie?
![]() |
![]() |
#106 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czytalam wlasnie bardzo duzo, ze dzieciaczki szybko wyrastaja z ubranek wiec niewarto na ubranka niemowlaka wydawac fortuny - ale dobrze to uslyszec od doswiadczonej mamy ![]() Synek piekny ![]() Cytat:
![]() A potem wypedzic z lozka o 3 rano na karmienie ![]() Cytat:
![]() Lapie mnie jakas choroba... kicham, kaszle, glowa boli. Na szczescie caly dzien w piatek siedzie w domu z kotkiem wiec mam nadzieje, ze sie wykuruje ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
biedny TŻ zniósł to dzielnie chociaż chciałam pójść do salonu spać, to zabronił, ciekawe kiedy dla wygody zaczniemy sobie pozwalać na spanie na oddzielnych łóżkach ![]() bo czuję ze to przywiązanie do młodej żony zawsze w nocy chyba kiedyś minie ![]() nie pokazywałam Wam chyba widoku z okna mojego
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Maggie obejrzałam zdjęcia i uważam, że są całkiem fajne ...widać że goście się świetnie bawili a to bardzo ważne... naturalne spontaniczne ujęcia .. ale pamiętaj, że to Wam powinny się najbardziej podobać skoro coś było uzgodnione to to powinno zostać dotrzymane... jedyne co to trochę mało tych fotek... jak to miały być wszystkie jakie dostałaś. Mnie się nie podoba rybie oko na zdjęciach ;/ chyba tak ten efekt się nazywa. Pytanie gdzie to takie piękne salony ?? a ja dziś zostałam pozbawiona zęba ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Janulka to ja już nie muszę pisać, bo Diya sama się odezwała
![]() Cytat:
ale na papierze to i tak całkiem inaczej będzie wyglądać. ale czegoś mi brakuje w tych fotkach, jakiś taki niedosyt mam Pozatym wyglądałaś ślicznie, TŻ też elegancior. I dojrzałam parę znajomych twarzy ![]() ![]() A i mój mężul powiedział, że Ciebie z osiedla kojarzy ![]() ja miałam dziś sporo rzeczy załatwić, ale ograniczyłam się do jednej; dobrze ze choć w jedną stronę TŻ mnie podwiózł, inaczej nie dałabym rady. po wczorajszych atrakcjach dziś mnie mocno boli i praktycznie nic nie zjadłam (kisiel i 2 sucharki), teraz wciskam w siebie kaszkę. musi mi przejść ![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Maggie -pierwsze co mi się rzuciło w oczy -to duuużo zdjęć gości - super!!! do tego gości uśmiechniętych od ucha do ucha -widać,że wszyscy świetnie się bawili. Mieliście sporo młodych gości i można chyba było zrobić casting na najładniejszą kieckę (poza Twoją oczywiście
![]() Dopiero oglądając zdjęcia przypomniałam sobie,że Wasi rodzice posprzeczali się i w kościele usiedli osobno.... Wy...przepięknie!!!! Laska z Ciebie to i śliczna PMka ![]() ![]() ![]() bardzo naturalnie i promiennie wyszłaś na zdjęciach - wyglądałaś cudownie -uśmiech praktycznie nie schodził Ci z twarzy. Tżcik też przystojniak ![]() ![]() Arkadia wygląda imponująco -mieliście super cenę za os. jak na taki standard ![]() mogłabym pisać same ohy i ahy - zdjęcia naprawdę bardzo mi się podobają (może wszyscy mają nieco bardziej niebieskie oczy ,ale co tam ![]() Mirra- słodziak z tego Twojego Mikołaja i do tego rośnie jak na drożdżach ![]() Ooaneczka -witaj kochana ![]() Diyasku -gdzie Ty się podziewałaś?!? Edytka -gdzie Ty dokładnie mieszkasz na tych bronowicach? bo to zdjęcie to chyba klinika dermatologii, która się spaliła w pon. czy się mylę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
maggie ja prosze o zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym też mnie jakieś choróbsko dopada. chyba wyczuło osłabinie organizmu i szlaeje. mam jakiś szmer na płucu i zawalone oskrzela, jade na antybiotyku... a wyglądało to na niewinny kaszel. Kochane, raz jeszcze dziękuje WAM za wiadomosci prywatne za to, ze czuje, że mam tu wśród WAS przyjaciół. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
po 2 tyg. codziennego chodzenia wyłącznie w tym kolorze czułam,że oszaleję -działał na mnie strasznie przytłaczająco i przygnębiająco, a sytuacja sama w sobie przyprawiała o depresję... kup sobie coś granatowego czy szarego - będziesz je mogla wspólnie łączyć, brązy.... a nie wyłącznie czarny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Kniaginia
|
Aneczka, dobrze, że już u nas jesteś
![]() Ja tez bym chciała zobaczyć... (maria1980@amorki.pl) Dzięks ![]() yyy, nic nie rozumiem, ja się nie znaaam ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Maggie i ja w końcu obejrzałam, moim okiem amatorskim oceniam wszystko na 5, a nawet6
![]() ![]()
![]() |
#119 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a gdzie mieszkam to na prv Cytat:
![]() ![]() a sklep z rzeczami czarnymi jest koło seminarium na Wyszyńskiego, Carmen i maja też sprzedaż internetową na stronie, ale zgadzam się z maciejką, trzeba przełamywać tą czerń i moim zdaniem najważniejsze żeby ubierać się stonowanie i np. czerń przełamana białym, szarym, bardzo dobrze wygląda, oczywiście najważniejsze jak Ty czujesz ![]() oj dymu było .... ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Maria Photoshop lightroom - program do obróbki zdjęć, presety ... to takie maski, które wyciągają dany kolor czy dają rożne efekty, sama tego nie robię, i się nie znam... ale słucham czasami co tam mąż buczy pod nosem... ![]() bo trzeba ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
łeeeeeeeeeeeeeee... też chce takie fociaki z weselicha!!!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.