![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyczne różności Maq
Podobają mi się u ciebie maseczki Tołpy oraz odlewka Lorysa Avokado
![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam jeszcze raz
![]() Może za błyszczyk oddałabyś sprawy termoaktywny got2b? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474054
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
z tym, że to ja ostatnia do Ciebie napisałam ;>
aktualna, jednak rezygnuję z p&r, także nie wiem czy Ty jesteś wciąż zainteresowana?
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Może mogłabyś odlać choć trochę Loryska?Barszo chciałabym wypróbować.
![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
ha!!! wykoncypowalam!!! a moze chcesz odlewke itislove salvadora???
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- slusznie i naukowo, niechaj sie zelik nie marnuje ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Czekaj, przeanalizuję jeszcze raz Twój wątek, bo wiem, że kilka rzeczy ode mnie chciałaś :P
Ja od Ciebie bym chciała no tego Loryska, Glorię, Jeszcze możesz dorzucić próbki: dezodorant Nivea Angel Star różowy, Dermedic Acne Expert krem intensywnie nawilżający pod warunkiem, że nie są po terminie;> a kiedy się skończył termin "balsam aloesowy Paloma" ? Ja Ci mogę dać za to 100ml Parachute, 100ml PerfectCare Crema al Latte, Joannę AB... ;> Chyba że coś innego proponujesz?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ok,zgadzam sie
![]() Poza wątkiem mam tylko jeszcze ok.pół butelki odzywki Garniera Avokado i masło karite i ok.połowy odzywki Joanna Naturia z miodem i cytryną.I jeszcze ok.połowy odzywki Ziaja Jojoba.Niestety to wszystko
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ok, dorzucę i wodę pokrzywową
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Tylko zrób najpierw odlewki Glorii i Lorysa i powiedz po ile ml tego wyszło jak możesz ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Nie ma problemu ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Anthelios, o którym pisałaś w moim watku ma datę ważności do grudnia tego roku. Nie wiem, czy nadal by Cię interesował?
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ![]() A mogłabym fotki tych produktów: 2 x odżywka Double Trouble Conditioner (volumises & moisturises, for girls who want it all) (jedna nowa, druga zużyta 50%) 250 ml 2 x żel stylizujący Lite Fantastic Volume Style Gel (big & shiny with no weigh down) (jeden nowy, drugi użyty dwa razy) 150 ml (właściwie jest to lekki krem, nakładamy na mokre włosy i stylizujemy) bo nigdzie nie mogę ich w necie znaleźć :-( ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Interesowałyby mnie: termoochronny spray got2b Guardian Angel, małe zużycie guma stylizująca Toni&Guy Funky Gum 25ml, zużycie testowe. kod Q259. przywieziona z Londynu. Interesująca jest tez dla mnie: odżywka Double Trouble Conditioner ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Jest to 50 ml. Użyłam go 5 razy (o ile dobrze pamiętam). Kupowałam go w zeszłym roku w październiku- listopadzie w aptece ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mam nic poza tym, co w wątkach. Poza żółtym Garnierem antycelluitowym z nasadka do masażu. Jest jakieś 50%, może więcej. Ciężko ocenić.
Nie wiem, czy cos takiego Cię interesuje?
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
puder Manhattan clearface 70 Vanilla, zostało około 50%, gąbeczka w zestawie
*krem Vichy Aqualia Antiox, niewielki ubytek dezodorant Nivea Angel Star różowy 2x 35 ml 2xVichy Normaderm żel oczyszczający 30ml i 3ml 2xpasta Colgate Sensitive 19ml 1xpasta Meridol 20ml ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
mag,
ale pudełko jadwigi to 30 gr, więc mogę ci zrobić odsypie 15ml, muszę sprawdzic ile to wyjdzie. te mydło egm to mały kawałek jest, bo one było małe, mam nadzieje ze wiesz.
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder Manhattan clearface 70 Vanilla, zostało około 50%, *krem Vichy Aqualia Antiox, 1xpasta Meridol 20ml sądze ze za krem to jeszcze cos powinnaś dobrać, bo on wypada drogo.
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
no niestety, ale olejek mnie wogole nie kusi juz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- oj nie mam ![]() heh nie wierze w kosmetyki dodające objętosci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- nigdy nie mialam nic vichy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
heh nie kusi mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- ty sie nie przejmuj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nic.
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
puder Manhattan clearface 70 Vanilla,
dezodorant Nivea Angel Star różowy 2x 35 ml 2xVichy Normaderm żel oczyszczający 30ml i 2xpasta Colgate Sensitive 19ml 1xpasta Meridol 20ml 3xLRP Effaclar duo 2ml 3xpotrójna próbka Eucerin DermoPurifyer za NYX- ultra perl mania jasny bez złocisty – raz użyty. Lush - dark angels 10ml EGM Oil Cleasnibg bar1/2 Jadwiga - 10ml może być? mam tez AVON whit i pinkypeach na zbyciu - coś takiego
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana kiedyś pisałaś u mnie
![]() Teraz ja pisze u Ciebie czy Miss O to ten flakonik z pompką ??? Bo jeśli tak czy widzisz cos u mnie??? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Kochana niestety Kate nie oddam za połowe Miss O ![]() Kate jest prawie pełniutka z kartonikiem i kupiłam ja przeszło rok temu w spehorze dając za 30ml 75zl ![]() Wiec chciałabym wymienić ją za jakiś nie Avonowy i nie Oriflamowy zapach. Chyba ze nowy Midnight Pearl ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
dokładka w pierwszym poście, zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Z Twojej listy mam jedynie do włosków maskę Wax, ale tylko 1/3 słoiczka.. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Również wolę większe, może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
perfumy Miss O Oriflame, około 1/2 flakonika (zrobię zdjęcie dla chętnych)
coś u mnie?
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za szminka Bourjois Sweet Kiss Naturel nr 09 Sienne kiss, świeża, oryginalna, zaledwie testowana parę razy?
![]() moja wymiana: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475139 ubrania i dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam, zapomniałam odpisać. za cień UD chciałabym jednak raczej coś z wish, bo nadal nie jestem pewna czy chcę go oddać.
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- w sumie nie myślałam o sprzedaży, dałam za niego jakieś 17 euro we francuskiej Sephorze i użyłam może raz więc zbyt tanio nie chciałabym się go pozbywać ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- z wątku niestety mi się nic nie przyda, a sampel EDM można kupić przez neta za 4,90 więc raczej podziękuję, pozdrawiam
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
to taki sypki liner,
nie mokry, ja używałam jako cien. nie wiem ile zostało, pewnie połowa. może tez perfumy miss o. moge ci zrobic spray do włosów http://mazidla.com/index.php?option=...d=287&Itemid=2 z dodatkiem ekstraktów.
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-10-20 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.