![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Jak narazie nie moge zrobic tego na youtub
Jak ktos moze to niech sie tym zajmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Nie udzielam się na forach ale czytam od początku.
Napisałam meila do P. Edyty Bartosiewicz jak tylko się zaczęła kłótnia w tej sprawie.Nie pisałam Wam bo czekam na odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,normalnie tłumacz to co jest na slajdach.
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda,że nie powiedziałaś nam o tym,bo ja też wysłałam maila,ciekawe ile jeszcze tych maili dostała Edyta...
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Ja właściwie tłumaczenie już mam, tylko nie wiem czy poprawne, chce mu wysłać, żeby sprawdził i ewentualnie poprawił błędy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Nie napisałam bo nie wiedziałam czy meil jest aktualny,czy odpisze itp.
Normalnie opisałam sprawę zaginięcia Iwonki w skrócie i odniosłam się do tego,że ta piosenka idealnie pasuje i porusza wiele serc. Poprosiłam o potwierdzenie,że P. Edyta nie ma nic przeciwko w obliczu takich okoliczności. Myślę,ze nie jest nic złego w tym ,że kilka osób napisze,wręcz przeciwnie |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To wyślij mi na pw ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ВНИМАНИЕ! Внимание! Пропала Ивона Вечорэк (Iwona Wieczorek) Девушке 19 лет, 165см роста. Она худая, у нее светлые волосы и темный цвет глаз. Ночью с 16-го на 17-ое июля 2010 года пропала 19-летняя Ивона Вечорэк (Iwona Wieczorek) Последний раз на пляже в Сопоте она звонила к подруге с мобильного телефона. Этот звонок ранним утром прервано. В 22 часа Ивона Вечорэк (Iwona Wieczorek) проводила время со знакомыми на дискотеке Заспа. Они употребляли алкоголь. Около 00:30 они подъехали на улицу Бэма в Сопоте. Они пошли в Дрим Клуб в Кривом Доме. В 3:00 Ивона поругалась с подругой и ушла с дискотеки. В 3:07 ее зарегистрировала камера мониторинга возле клуба Паприка и ресторана Санаториум. http://www.trojmiejska.info/?p=351 Около 03:30 она говорила с подругой, решила у нее переночевать. В 03:49 телефон высылает последний сигнал, вблизи клуба Колибер или мола. В 04:12 Ивону регистрирует камера, идет вдоль пляжа. http://www.trojmiejska.info/?p=365 На камере видно мужчину в клетчатой рубашке, с полотенцем на шее. Он шел за Ивоной. Мужчина с полотенцем до сих пор не пришел в милицию. Никто его больше не видел. Он может быть очень важным свидетелем, человеком, который последний раз видел Ивону в этот день. Это портрет нарисован людьми детектива Рутковского. Мужчина, около 35 лет, около 190см роста. Спортивный силуэт. http://www.trojmiejska.info/?p=405 Портрет, который нарисовали Интернавты. В такой обуви она была в эту ночь на дискотеке. На камере видно, что она несет их в руках. Номер телефона к маме Ивоны: +48 692 569 160 Ивону ищет милиция, приватный детектив, ясновидец и много знакомых вместе с охотниками. К сожаленью, пока-что нет следов. Если кто либо в состаяние узнать мужчину, видел Ивону либо содержит какие-то информации, просим сконтактироваться с милицией: 997 (или 112) или с мамой Ивоны: +48 692 569 160 сайт о пропавшей: http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2010-08-16 o 06:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Tak dałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna ta stronka. Przejrzysta, prosta, ładna graficznie. Przynajmniej oczy sie nie mecza jak na tamtej poprzedniej. Gratuluje!
#103 |
Zakorzenienie
|
vikuniaa wow jestem pod wrazeniem
![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
To teraz musimy poczekać aż aktaga13 albo WweronikaWw znajdą chwilę czasu,żeby podmienić te slajdy. W sumie to nic trudnego,ale ja nie mam tego programu,w którym robiła filmik aktaga13.
#105 |
Zakorzenienie
|
#106 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wklejcie tu tez tekst w jezyku angielskim. Ktoras z nas szybko sprawdzi i wniesie ewentualne poprawki - ewentualne bledy zostana wychwycone przez kilka osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
na ang. tez moge prztlumaczyc, jezeli jeszcze nie ma.
#108 |
Zakorzenienie
|
I jak szybko,dzięki.
![]() To jak możesz to jeszcze przetłumacz tytuł filmu, czyli "Zaginęła 19-letnia Iwona Wieczorek z Polski. Umieść linka do tego filmu gdzie tylko możesz." I to: Muzyka - Edyta Bartosiewicz 'Niewinność'. ![]()
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Музыка: Эдыта Бартощевичь (Edyta Bartosiewicz)-Невинность
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#112 |
Kniaginia
|
Vikuniaa, kawał dobrej roboty z szybkim tłumaczeniem
![]() Troszkę błędów (jakby co mogę popoprawiać), ale najważniejsze, że sens został przekazany i każdy będzie wiedział o co chodzi. A tak w ogóle, śledzę wątek i jestem pełna uznania dla wszystkich osób, które starają się pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
wysłałam
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- jakich błędów? ;> sprawdzałam kilka razy i moja mama, mówimy w domu po rosyjsku i żadne mi się nie rzuca w oczy
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2010-08-15 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
vikuniaa
![]()
#115 |
Moderator
|
Dziewczyny dajcie znać (najlepiej na pw) bo tutaj czasem ciężko się doczytać czy Pani Edyta wyraziła zgodę na użycie piosenki.
Bo ten filmik jest na moim kanale. Wciąż dostaję zapytania i prośby o podesłanie linka bo ludzie chcą u siebie umieszczać filmik. A nie chciałabym mieć jakiś nieprzyjemnych konsekwencji z tytułu używania tej piosenki w filmiku. A filmik ma już ponad 9 tys wyświetleń
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
a ja poprosiłabym o link do tych filmików z you tuba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Link masz w moim podpisie niżej. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
a już nieaktualne znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Moderator
|
Cytat:
I tak jak pisałam bardzo proszę o PW ponieważ aktualnie przebywam na urlopie i nie jestem zbyt często on line. I dopiero przed chwilką zauważyłam że poprzedni wątek jest zamknięty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Na 99,9% będę miała zgodę na wykorzystanie anglojęzycznej piosenki rockowo-balladowej z kobiecym głosem polskiego rockowego zespołu. (dzisiaj jest już za późno ale muszę jeszcze wykonać telefon)
Piosenka fajna, wpadającą w ucho, mało znana. To jest ta piosenka, myślicie że pasuje? http://patrz.pl/mp3/oath-of-love-nyshynga-2002 Jest spokojna, smutna i chyba dobra jako podkład muzyczny. Tekst jest o miłości.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-15 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.