![]() |
#91 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ u mnie jesiennie się zrobiło ![]() Miłego Dnia!
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, ja tez jestem sierpniowa staraczka
![]() Lykam od 2 miesiecy kwas foliowy , za 250 tabletek zaplacilam 24 zl , TZ nie pali, odzywia sie w miare zdrowo bynajmniej o to dbam, nie jest czlowiekiem ktory sie stresuje ,ale piwko dziennie wypija,licze ze to nie wplynie bardzo na jakos jego nasienia. Co jeszcze moge wam poradzic, to to aby na czas staran zaprzestac uzywania zeli nawilzajacych ,bo podobno zmniejszaja ruchliwosc plemnikow ![]() ![]() To nasz drugi cykl staran, ja mam 23 lata ,TZ 31 , jestesmy ze soba 4 lata, w tym dwa pod slubie-do szczescia brakuje nam tylko dziecka, iii trzymam kciuki za was, powodzenia:P
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
I ja się przyłączę dziś powinna przyjść @ cykle mam 25-28 dni. To mój 1 cykl starań Mam synka 5 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wogóle to narobiło Was się trochę od wczoraj jak już sobie poszłam. Kurcze, jak jestem przy kompie to nikogo nie ma a jak sobie ide to Wy ruszacie z pisaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Ja również od dłuższego czasu staram się z mężem o maleństwo i jak na razie nici z tego. Jakiś czas temu miałam takie ciśnienie..co chwilę robiłam test ciążowy... oczywiście wcześniej testy owulacyjne... bHCG...itp itd .Do momentu zrobioenia testu bHCG miałam nadzieje..okres się spóźnia to pewnie klasyczne testy się mylą, gdyż jest za wcześnie. Poszłam na ten test i cała nadzieja prysła jak bańka, bo byłam praktycznie pewna - bolały mnie piersi, okres się spóźnia, rano było mi niedobrze, byłam cały czas zmęczona itp itd. Ale cóż @ przylazła po mega spóźnieniu ok(60 dni). Od tego momentu stwierdziłam, że koniec z ciśnieniem!! Oczywiście dzidzia to nasze największe marzenie i będziemy ogromnie szczęśliwi jak do nas bociek zawita, ale po tym rozczarowaniu stwierdziłam, że nie można szaleć. Wiele dziewczyn pisało na wizażu, że gdy odpuszczały udawało się im zaskoczyć ![]() Mamy po 26 lat. Od kilku miesięcy łykam na zmianę sam kwas foliowy i suplementy diety dla kobiet starających się o dziecko. W tym cyklu również starania były i dalej będą ale czy się uda.. poczekamy do 30 08 na @ lub jej brak. Ja gorąco trzymam kciuki za wszystkie staraczki..i pewnie Wam się uda - wierzą w to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do tempki,to dzisiaj rano mialam 36,3,ja zazwyczaj mam baaardzo niskie i ciśnienie i bardzo niską temp. ok 35,8,więc nie wiem,musialabym mierzyć cały cykl,a zapominałam,wiec nic mi to nie powie,dziisiaj 27dc, i 1 krecha ![]() chyba nic z tego, mimo ,ze nadal jakos dziwnie sie czuje,ale to pewnie moja wyobraznia. jak teraz tez sie nie udało to już chyba dam sobie spokój,za duzo nerwów mnie to kosztuje,kurcze no ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No tak, powszechnie wiadomo że im więcej się starasz tym bardziej nie chce wyjść, a gdy wrzucisz na luz to wychodzi, ale ciężko o tym nie myśleć skoro już się na to nastawiłaś. Również trzymamy za Ciebie kciuki, jesteś zdrowa, witaminki bierzesz, może to właśnie w Tym cyklu Ci się uda i tego Ci życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale oczywiście nie poddaje się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
ojj, z tego wszystkiego nawet nie przywitałam sie z nowoprzybyłymi,
buziam Was kochane i trzymam kciukaski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roza : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Ja obrałam metodę inną niz w tamtym miesiącu oczywiście myślę o dziecku ale nie wyliczam dni płodnych, chociaż mniej więcej wiem kiedy mają być, nie patrze na śluz, temperatury nigdy nie mierzyłam, tylko przytulam się mniej więcej co drugi dzień z mężem, zobaczymy co będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o objawy to lepiej ich w sobie nie szukać, bo jeszcze bardziej się nakręcamy. A prawda jest taka że najwcześniejszym objawem jest zatrzymanie @ inne typu mdłości, ból w podbrzuszu , piersi i większy apetyt mogą równie dobrze wskazywać @ ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Dziewczyny, a jak u was z tym śluzem. Ja mam wrażenie że mam go mało i wcale nie jest taki ksiązkowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Słyszałam o wiesiołku, ale to trzeba chyba chwile brać potem przestać chyba koło owulacji, ale nie wiem kiedy dokładnie, myslałam żeby też brać ale jak nie wiem jak stosować to nie chce zrobić gorzej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
też bym tak chciała,niestety mój Tż jest ze mną co 5 tyg na 2 tyg,więc wyliczam kiedy akurat sa te dni. ![]() życzę powodzenia i trzymam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tak, to w tym miesiącu już dla mnie za późno, bo za niedługo będę miała dni płodne, jeśli się nie uda w tym miesiącu to pewnie w przyszłym też sobie zaaplikuje, chociaż mam nadzieję że zdarzy się cud i nie będzie to potrzebne. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
ale życzę powodzenia. Właśnie za niedługo będziemy sobie pokazywąć zdjęcia 2 kreseczek i będzie <widzicie to co ja??> ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no u mnie podobnie,tzn. jak sie zmienia to czuje to dopiero w trakcie przytulania,i jest go baardzo duzo we mnie,a po owu,jest suszej,ale ogólnie nie mam jakiejs ogromnej róznicy na wkładce.hmm,mam nadzieje,ze sie dobrze wyraziłam, hihi, rozumiecie o co mi chodziło? a mnie dalej krzyż boli i jakby do nerek promieniuje ,tak juz od soboty,czy piątku i myśle ,ze chyba sie jakiejs infekcji nabawiłam. ojj cos czuje ,Ze Jula bedzie jedynaczką, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
mazianka81 - no ja w trakcie przytulasów też nie mam problemów z nawilżeniem, a normalnie w ciągu dnia to identycznie jak Ty, nie widzę jakichś śladów na wkładce.
No to faktycznie Julka była dla Was niespodzianką, nie powiem że nie zazdroszczę ![]() krucza - staramy się dopiero drugi cykl więc narazie się nie spinam że coś nie tak, mam nadzieję że dzięki tej metodzie będziemy mieć wysyp bobasów za 9 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
hej
jakoś nie mam czasu odpisywać ![]() ja teraz czekam na @ lub 2 krechy ![]() jeszcze tydzień a co do trafiania., faktycznie jak się tak zastanowic to dośc trudno, najlepiej poprzytulac sie co 1 -2 dni ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego nie zawsze się chce poprzytulać, teraz to jeszcze pikuś, odpuszczam, będę dopiero zła jak będzie taki "zmęczony" w płodne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie staraczki
![]() Przygarnijcie i mnie bo ja też jestem starajaca sie.Jestem cala w stresie bo dziś powinnam dostać @-ani widu , ani słychu, zadnych oznak żeby miał przyjść. Może mi się poszczęści i uda się zajść.(to drugie podejście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, można sie przytulać po owulacji? W razie jakbym była już zapłodiona to taka dodatkowa ilość plemników nie wytrąci tego mojego plemnika z owulacji z zapłodnionego jaja?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.