![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Damy radę! Do wakacji 2011 :))
Gratuluję
![]() ![]() Ja nie jestem na żadnej konkretnej diecie, ale stosuję suplementy wspomagające odchudzanie i ostatnio zaczęłam chodzić na siłownię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
![]()
Siema!
Chciałem się dowiedzieć co Wy jadacie na śniadanie? Oczywiście podczas stosowania się do diety. Bo ja też chcę trochę zrzucić, a nie wiem czy dobrze się odżywiam. Jak chcecie możecie mi napisać jak wygląda Was dzienny system posiłkowania się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
mój jadłospis dzisiejszy wyglądał tak:
śniadanie (niestety ok. 11 bo trochę pospałam długo ![]() obiad- warzywa z patelni (kupowane, mrożone), sama zielenina: brukselka, fasolka, brokuły, kalafior, trochę cebulki ![]() podwieczorek: jogurt kolacja: sałatka ze "śmieci"- co znalazłam, wrzucałam do miski: jajka ugotowane na twardo, trochę ugotowanej soczewicy, ugotowane buraczki, cebula, ser żółty, ogórek konserwowy i wszystko złączone majonezem ![]() no to tyle na dzisiaj ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór, Kobitki
![]() mogę się do Was dołączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja chyba też... Bo zjadłem jajecznicę z 4 jajek bez dodatków i bez chleba (normalnie jem na śniadanie 2 kromki chleba ryżowego z szynką), na obiad ryż warzywa z patelni (też mrożonki) i polędwica w kostkę pokrojona - usmażona . Nie wiem czy ten obiad nie jest przesadny. A na kolację 2 kromki chleba ryżowego z szynką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy trzy posiłki to nie za mało,
![]() ![]() a dzisiaj trochę grzeszków bo zjadłam to co cała rodzinka na obiad chociaż na małym talerzyku i jeszcze u przyjaciółki herbatę z cukrem wypiłam ![]() ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Niebawem wyskoczę na dwór pobiegać sobie :P Już się doczekać nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
święte słowa
![]() ![]() co do biegania o tej porze roku... eh... jak sobie pobiegałam 20 minut tydzień temu to do tej poty mam katar i chrypę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Coś mało uczęszczany jest ten temat. Chyba obumiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mogę się przyłączyć? Jestem Paulina, chodzę do 2 LO - wzrost 164cm a waga 55 kg. Wydaje się być w normie, ale mam boczki i niestety brzuszek spory. do wakacji chcę schudnąć 5 kg. Bo przez nadmiar tych 5 kg czasami nawet nie chcę patrzeć w lustro. Tylko wieeelkiego kopa poproszę bo ciężko będzie, gdyż nie mam motywacji. Poprzez szybki rozwój, tak jak u większości dziewczyn mam lekkie rozstępy na brzuchu i udach. One aż tak mi nie przeszkadzają, ale brzuszek i ten niechciany wylewający się tłuszczyk doprowadza mnie do szału ![]() stosowałam już dietę białkową i powiem szczerze że nie jest warta nawet lekkiego wysiłku, bo po skończeniu diety wraca sie do poprzedniej wagi. Koleżanka o wzroście ok.160 cm i początkowej wadze ponad 60kg ( spooro jak na ten wzrost) stosuje dietę "MŻ" i straciła w kilka miesiacy i cieszy się wagą 54 kg. Ja nie wiem co mam już robić. Najgorsze jest brak motywacji ![]() obiecuję sobie "wieczorem poćwiczymy" ale jakoś mam słabą silną wolę pozdrawiam Paulina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
uda ci się!!!
uda się NAM!!! ![]() nie możemy o tym zapominać bo starcimy całą wolę walki ;D ja polecam ci dietę niełączenia dr Haya ja na niej obecnie jestem i widac efekty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
szczerze mówiąc chyba też się przyłącze
![]() ![]() będę tu zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Kurde, Wy w ogóle nie macie co zrzucać!
![]()
Zrzucić 33kg. Jest: 108kg - 31.01.2011 ![]() Cel. I - 100kg - 15.03.2011 - może wcześniej się uda ![]() II - 95kg - 15.04.2011 ![]() III - 90kg - 15.05.2011 ![]() IV - 85kg - 15.06.2011 ![]() Może 75kg do 1.09.2011 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Witam.
Moja waga to 65, wzrost to 165. Mam 16 lat i też chciałabym schudnąć. Marzę o 55 kg, a potem, jak się uda to o 50 ![]() Do lipca chciałabym schudnąć 10 kg. Hmm, myślę, że gdybym wzięła się w garść, to by się udało ![]() Postanowiłam stosować zasadę MŻ i więcej ruchu . Spadam na rowerek. Dziś będzie 60 min i 100 brzuszków ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
może i masz rację, ale hmm.. zależy kto jaką ma budowe, bo np. kilogramy to mogą być same mięśnie i nie ma co się martwić a może być też nadmiar tłuszczyku na brzuszku i są fałdki, boczki. Niestety jestem posiadaczką fałdek i boczków
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.