|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
Pokaż wyniki sondy: według mnie najlepszą lokówką jest | |||
Lokówka spiralna BAB 2335E |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Lokówka babyliss PRO |
0 | 0% |
Lokówka ceramiczna do włosów Vidal Sassoon |
1 | 100,00% |
Wigo; Profesjonalna lokówka o średnicy 40 mm |
0 | 0% |
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suszarka prostująca - nowość.
no ja tez widzialam te reklame! i tak samo sie zszokowalam jak Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Nie widziałam reklamy ale widziałam tą suszarkę na żywo w sklepie- kosztuje 150-190 zł. Nie wiem czy coś daje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
http://www.agd.and.pl/info.php?idprod=cv9020 tu jest cos o jakiejs suszrace z rowenty.. ale niestety ja sie z tego za wiele nie dowiedzialam..a przyznam ze bardzo mnie to zainteresowalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
E to jeśli mówimy o tej samej i serio tyle kosztuje, to w takim razie mnie nie zachwyca - prawie w tej cenie profesjonalnę prostownicę dostać można. Ja mam BabylissPRO więc ta suszarka mi niepotrzebna jest zupełnie, ale siostra szuka czegoś, co jej wloski będzie wygładzac, więc pomyslalam ze to może byc jakis nowy, fajny wynalazek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Nikotynka wydaje mi się, że w reklamie była inna, ale moge sie mylić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ale możliwe że bedzie mniej niszczyć włosy niż prostownica, ponieważ nie jest tak wysoka temperatura.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
ta w linku nikotynkiiiii to dokładnie ta sama co w reklamie - lissima. Sama jestem ciekawa efektów, ale raczej z ciekawości, a nie ze względu na swoje włosy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to brzmi równie cudacznie jak suszarko-lakier, czy szczotko-pianka, 15 lat temu 2w1 wymyślił Head&Shoulders - niestety teraz już musi z tego robić 3w1 + łupież ( reklama czyni cuda ), jak dla mnie musiałoby to być - połączenie 2 rąk z suszarką oraz z szczotką - aby uzyskać jakikolwiek efekt wyprostowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Aha... to jesli to ta sama, to już mniej mnie ciekawi. No ale kto wie - może jest fajna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
![]()
- eee takie to srednie. juz dawno temu Babyliss sklepowy mial takie ustrojstwo ktore nazwano grzebieniem parowym. Mialo to aki smieszny grzebyczek w ktory sie lapalo kosmyk, leciala goraca para , no i sruuu(
![]() ![]() ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-09-27 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Mam tą suszarkę w domu od 1.5 roku, rowenta lissima, żałuję do dzisiaj, że ją kupiłam, może i minimalnie prostuje, ale też strasznie zniszczyła mi włosy. Skutek był taki, że używam ją teraz ze zwykłą nasadką, a potem prostuje włosy prostownicą Efalock Flat Master. Nie polecam, trochę trwało zanim moje włosy doszły do siebie po tej suszarce.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
No to się okazało, że to kit raczej a nie coś, czemu warto sie przyjrzeć. Widziałam tylko końcówkę tej reklamy, malutki urywek i chyba wyobraxnia zadziałała, bo spodziewałam się jakiejs nowej technologii a nie zwykłej suszarki z nasadką grzebykową.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Ja tez widzialam wczoraj po raz pierwszy reklame tej suszarki i w duchu glosno sie zasmialam. Od razu pomyslalam, ze to kolejny wynalazek, zeby kobiety naciagnac...
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
![]()
hmmm...wlasnie a mozecie mi wytlumaczyc na jakiej zasdzie dziala ta suszarka niby prostujaca
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
oj nic nie zastapi dobrej prostownicy
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Coś mi sie zdaje że to zadna rewelacja...
![]()
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Ja widzialam reklame dopiero dzisiaj, przybieglam na Wizaz i juz watek jest
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
hmmm...a ja właśnie wczoraj spaliłam moją suszareczke "brauna" i jedną z nakładek miała właśnie prostującą,taki grzebień.W zupełności mi wystarczała bo na prawie suchych włosach przejeżdrzałam pare razy i były wygładzone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Ja uwazam, ze nie mozna czegos osadzac, jesli wczesniej sie nie wyprobowalo. A moze jednak prostuje wlosy?? Kto wie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Witam! Mnie takze zainteresowała ta reklama, tylko niestety cena suszarko-prostownicy szokuje.. niestety ale tak jest..
To zadna nowa technologia tylko placimy za markę.. mam chec kupic sobie taka suszarko- prostownice.. porozgladajmy sie w sklepach za tanszymi modelami innych firm, myslke ze wiele z nich ma takie nasadki, a efekt pewnie i tak bedzie taki sam lub bardzo podobny pozdrawiam ![]() bo 180 zł to dla zbyt duzo jak na to cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Moja mama ja wczoraj kupiła i mówiła że jest zadowolona , ale nigdy nie uzywała prostwnicy i ma proste włosy wiec trudno ocenić czy efekt jest porownywalny z prostownicą a ja jak narazie nie wybieram sie do rodziców aby rano myć włosy i sprawdzać jej efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie to chwyt reklamowy i tyle
rok temu kupiłam własnie grzebień elektryczny z rowenty i też ma nasadke prostującą(troche inaczej wygląda ale działa tak samo) nie niszczy włosów ładnie je wygładza ale z loków prostych nie zrobi ![]() cały zestaw tej samej firmy!! kosztował mnie 130zł a nie prawie 200zł ![]() ktoś tu chce na nas kase zrobić ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Sama chciałam załozyc ten watek po obejrzeniu tej reklamy. Nawet niezła jest, nie leci od niej kiczem. ALE: nawet jesli to cudo cos prostuje (fajnie by było, bo pewnie mniej niszczy włosy)to przeciez po wyjsciu na zewnatrz (podejrzewam, ze po deszczu to juz w ogóle nie ma mowy) zaraz efekt zniknie. W koncu ciepły strumien powietrza to nie to samo, co temperatura prostownicy. W domu proste - nie w domu, nie proste.
A ja własnie przymierzam sie do kupna EFALOCKA FLAT CHAMP. Choc moze ta suszareczka byłaby dobra, nie mam za duzo poskrecanych włosów, sa raczej nijakie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Mnie również zaintrygował ten produkt. Przede wszystkim ze względu na możliwą oszczędność czasu - przy używaniu prostownicy boli mnie to, że najpierw muszę wysuszyć włosy, a dopiero później je prostować, co razem, przy długich włosach, zabiera sporo czasu. Poza tym dość często podróżuję i nie zawsze jestem w stanie spakować i suszarkę, i grubą szczotkę albo prostownicę. Taka suszarka, która w trakcie suszenia prostowałaby włosy to byłoby dla mnie super rozwiązanie! Domyślam się, że nie będzie prostowała włosów tak samo jak prostownica, ale gdyby efekt był zbliżony do prostowania "na szczotkę" to byłoby już dla mnie kuszące.
Na razie jak widzę, nie pojawiła się w tym wątku żadna rzetelna ocena tej suszarki, przez osobę, która zakupiła i sama używała dokładnie ten produkt a takiej oceny szukam. Mam mieszane uczucia, z jednej strony wydaje mi się, że suszarka może jednak praktycznie niewiele dawać, z drugiej liczę na to, że może jednak będzie dobra, bo tak jak mówiłam wcześniej, przydało by mi się coś takiego. Czekam zatem na dalsze wypowiedzi w kwestii Rowenta Lissima... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Nie zamierzm jej kupic, ale mogę odezwac sie co do ceny: widziałam ją w moim miescie za 139 zł. W Media Markt bodajze...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
W najnowszym Glamour ja reklamuja..Jest fotka laski ktora ma szope brazowych kreconych wlosow i to jest jedna polowka fotki a na drugiej polowce ma wlosy mega prosciutenkie...Cos mi sie wierzyc nie chce w ten efekt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
A może ktoś jednak jej używał i może powiedzieć czy wygładza troche włosy czy też nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.