|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkretnie...
ok,jak będę w domu to napiszę jaki ma kod,ale jest świeża,jeszcze się rusza
![]() nie wcześniej jak w niedziele po południu,bo pracuję ciężko |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
przepraszam,ze wczoraj nie odp,ale miałam gości do późna.Więc kod to 809249,decalculator wskazuje date 09,2008,Kupiony w kwietniu tego roku,a otwarty w wakacje
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki ale niestety nie posiadam pielegnacji do biustu
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
*Bourjois Ultra Black-czarny,Nowy
cos u mnie? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Slonce wstawie te zdjecia
Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-11-07 o 16:16 |
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Słonce bardzo mi pasuje taka wymiana
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za tusz l'oreal?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
tusze zawsze mnie interesują
![]() koszuli już nie mam, zapomnialam zaznaczyć, bo sprzedałam ją na innym portalu i nie ma chustki ciemno- fioletowej ![]() nie widzisz jeszcze czegoś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- czyli ta jasno fioletowa i szara i ta różowa chusta cię interesuje?? może ty coś zaproponuj ?---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- to co proponujesz:P? |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
cos za salvatore?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
miniaturki mają po jakieś 3 ml - mój wzrok niestety nie pozwala odczytać
naklejki na Noa [za małe literki :-/ ] może chciałabyś obie buteleczki De Varens w zamian za Incanto? te dwie miniaturki [Noa i Halloween] dodałabym gratis ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- chętnie wyślę oba flakoniki de Varens + miniaturki za Ferragamo [zapaszek to jedno, ale mnie też na tej buteleczce do mojej kolekcji zależy ;-) ] jeśli jesteś za, to zapraszam na PW ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- OK, widziałam, że jest 12 ml, ale ja jestem bardzo bardzo chętna ![]() Bierz, jak dają ;-) ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- OK, czyli baza DAX + miniaturki Noa i Halloween? ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- PW poszło ![]() dzięki za fotkę - słodka ta buteleczka
Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-11-10 o 18:02 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za LOREAL TELESCOPIC EXPLOS ?
![]()
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o tą chustę co zaznaczyłam, to pisałam już że ją wymieniłam już
tą różową nadal mam i pozostałe z pierwszego zdj też mam ![]() a ten z loreala tusz to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-mascara-.html ?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
która druga? bo pone są wszystkei takie samę oprócz miętowej, ta w paski to szara czy ta jasno fioletowa?
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ok mogą być też tamte dwie za drugi tusz wymianka bardziej będzie się opłącała jeśli pasuje toppoproszę o adresik na PW
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

.