|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tampony Safe - te Biedronkowe ??
Cytat:
Mocny sznurek, wygodna aplikacja, bardzo dobrze chłonne. I do tego tanie.
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Ja umiem i jedne i drugie,więc dla mnie to nie problem,ale wygodniej mi w ekstremalnych sytuacjach..
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
witajcie, mam nadzieję, że jeszcze ktoś zagląda na to forum
![]() a więc dziewczyny, mam dość... nietypowe pytanie. w jakich dniach używacie wkładek higienicznych? ja jakoś nigdy ich nie używałam i żyję, ale może ich używanie jakoś zmieni moje życie? ;> jedyne kiedy miałam styczność z wkładkami to było jak dostałam darmową próbkę, to zużyłam je przed okresem, żeby nie było żadnej "wpadki" jak niespodziewanie dostanę okres, ale jakiś must have to nie był... co powiecie na ten temat? pytanie w sumie tak a'propos tych wkładek z biedronki.w jakiej są cenie/za ile sztuk? a tampony z biedronki są super! używam ich od zawsze, z małymi wyjątkami na OB, kiedy proszę mamę,żeby mi kupiła awaryjnie tampony. (ona nie chadza do biedronki ;p)
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poza tym używam wkładek kiedy chcę założyć jasne spodnie / spódnicę - tak na wszelki wypadek gdyby okres miał mnie niespodziewanie odwiedzić
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Przyznam szczerze, że ja lece tylko na O.B przyzwyczajenia i zaufania. Ale mnie zainteresowałyście. A jak z rozmiarami tych z biedronki? Normal jest tylko? Bo ja to tylko super lub super plus używam
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może się skuszę następnym razem na jakieś ;PPKoniecznie spróbuj! naprawdę warto! Ja nie widzę żadnej różnicy między nimi a np. OB. Rozmiary mają standardowe. mini, normal i super(nie wiem, czy tak na pewno nazywają się te największe ;PP)
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na wszelki wypadek zapytam czy zdajesz sobie sprawę że jednego tamponu nie należy za długo nosić wiec raczej w kolejnych dniach okresu wskazane jest stosowanie mniejszych. Zespół wstrząsu toksycznego jest niestety bardzo śmiertelny więc warto być ostrożnym.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

może się skuszę następnym razem na jakieś ;PP