|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: KOLORÓWKA do wymiany
|
|
|
|
#92 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
zainteresował mnie Dior Nude nr 030 - sypki podkład mineralny- użyty jakieś 5 razy, ale zdaję sobie sprawę, ze to dużo za dużo za pigment
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- nieststy innego w tej chwili nie posiadam na wymianę jakbyś znalazła coś drobniejszego (poza wątkiem (bo rozumiem, ze nic wiecej Cię u mnie nie zainteresowało) to zapraszam
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam ale nieuwagę
![]() Wobec tego ta 5tka z wątku najbardziej mi sie podoba, ta z fioletem. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- ja za 5 Diora proponuję od siebie Zestaw CK(perfumy, żel, balsam)
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Ck In2U mam pojemność wyjściowa 150ml, kupione od uzytwonika allegro: indizio-perfumy
a Hermesa chętnie wymienię na męskie jeśli chciałabyś. ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- postaram sie zrobić zdjęcie jutro ale nie obiecuje, że wyjdzie ostrość. więc jak widzisz wymianke skoro ani CK nie pasuje a Hermesa za mało? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- A miałabyś może jakiś męski zapach na zbyciu? Hermesy są mojego chłopaka i chciałabym jednak, żeby miał coś z tej wymiany
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Tak to z kolei ja nic z tego mieć nie będę. Póki co będziemy w kontakcie, może coś tam jeszcze u mnie dojdzie
![]() pozdrawiam!
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.