![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JESIEN 2010! Zapraszam!
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Viki bardzo Ci dziekuje za propozycje,ale wlasnie zalezy mi na całkowicie nieużywanych-wiem,ze b.trudno będzie jesli wogole takie znajdę,ale chce je dac w prezencie
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Viki czy Ty nadal chcesz te cienie Givenchy?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a za meteorki
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
a jakie masz na mysli, bo cale paczki to za wisha chcialabym wymienic, na cos co naprawde jest mi potrzebne np. serum nawilzajace? ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
o białych
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
za 1/3 to raczej nie oddam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja wiecej nie oddaje pasteli bo chce troche miec dla siebie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, mi do mieszanek potrzebne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
znajdziesz moze cos za te 5-ki diora https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285691623 lub pielegnacje clarins? Najprawdopodobniej bede miala niedlugo z wymianki 5-ki elegante z malym zuzyciem.
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
nie zechciałabyś wymienić imperiali za 5tki diora? 089Smoky Crystal kolor
![]() ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem przekonana do tej paletki, ale dzieki za propozycje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Może znalazłabyś coś u mnie za mój ukochany olejek:
Kerastase - Oleo Relax - odzywka bez splukiwania, do ukladania niezdyscyplinowanych wlosow, maly ubytek (niecaly 1/2 cm od gory), poj. wyjsciowa 125 ml ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Witaj Viki
![]() ![]() Najbardziej podobają mi się te 2 rzeczy ![]() Miałaś kiedyś jeszcze zapachy, których szukałam, ale widzę, że zniknęły ![]() 134. Guerlain - Meteorites Voyage Refillable Compact Powder - Reflets De Velours - mam caly komplecik, testowany 2 razy delikatnie, w pieknej ozdobnej puderniczce. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22...ace-Voyage.htm 211. Dior - Crush Glow - kolekcja lato 2010 - testowana raz - mam kartonik, welurek, pacynki nieuzywane- najchetniej na wisha Jak byś nie chciała oddać prasowanych meteorków, to bym coś do Diora dobrała, o ile się zgodzisz ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-10-09 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na ile wyceniasz ten krem, na 65$? jaki ma kod? voyage mysle ze sa wiecej warte... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krem jest świeży, prosto od EL, kod: A50 Kurcze, 2 paletki 5 to też będzie za dużo
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, jak chcesz, to moge oddac voyage....to sa te ktore u mnie na zdjeciu widac.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Viki, ja teraz uciekam, jutro wieczorkiem będę, to dobijemy targu i wymienimy adresy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za krem wolalabym oddac jedna rzecz....jesli jestes z wawy to mozemy osobiscie spotkac sie w centrum np. w zlotych tarasach w pn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.