![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Płaski brzuszek.?
no witamy , witamy
![]() im więcej ludzi tym lepiej ;d i pisać mi tutaj bo lanie będzie ! xd
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
A ja byłam u ortodonty. Pani powiedziała, że bardzo ładnie prostują mi się ząbki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
hehe,wiem że cisza...
![]() Ale zapieprz miałam przez kilka dni bo Otrzęsiny ;p Ale już jest spoko... ![]() U mnie z odchudzaniem nawet nieźle chociaż... piekę teraz babkę na święta.. ![]() Dyskoteka była udana,ale gorzej z moim chłopakiem.. ![]() Poszedł do innych dziewcząt a ze mną się tylko dwa razy spotkał... ![]() Ale jakoś się 3mam... ![]() ![]() Ale i tak dobrzee było.. ![]() Zabawa udana na maxaa.. U mnie odchudzanie idzie jak najlepiej,zauważyłam,że brzuszek mi się zmniejszył a od tamtej pory nie robiła brzuszków.. Kupiłam sobie fajny balsam wyszczuplający...W aptece.. ![]() I jego nakładasz tam gdzie chcesz zlikwidować tłuszcz..I smaruję brzuch .. Jedyną wadą tego balsamu jest to że najpierw strasznie chłodzi a później okropnie rozgrzewa i pali..Ale mimo wszystko używam go..I ma taki strasznie mocny miętowy zapach.. ![]() Od dziś nasz wątek ma być pełny... ;D BO JAK NIE TO: ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
To dobrze, że dyska udana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
No ,przynajmniej mam taką nadzieję..
![]() Od samego ranka mam dołek... ![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
kurde , ja już tracę motywacjee ..
jak sobie pomyśle , że jeszcze przynajmniej 5-6 miesięcy tej katorgi to.. ehh
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
To wiec..
![]() Jestem Edyta i chodzę do klasy 2 gim. Interesuje się hmm... głownie to geografią ![]() Moje hobby to zdobienie pazurków ![]() A co do odchudzania.. To nie mam nadwagi, ale mam głupią budowę ciała;/ Mam dość masywne nogi, które szczególnie chciała bym troszkę wyszczuplić. Chcę zrzucić troszkę tłuszczyku żeby lepiej czuć się we własnej skórze i móc bez stresu wskoczyć w spódniczkę ![]() Mam jeszcze problem z brzuchem;/ Niby jest w miarę szczupły ale jak zaczynam się objadać to robi się jak balon;/ Dlatego muszę ograniczyć słodycze i trochę go wyrzeźbić ![]() Już nie będę zanudzała ![]() Od dzisiaj: 1.Nie jem słodyczy! 2.Nie podjadam! 3.Zdrowo się odżywiam 4.Ćwiczenia jakieś (od sportu nigdy nie uciekam nawet wręcz przeciwnie ale ostatnio leniuchowałam, bo często ogólnie ćwiczę dodatkowo w domu) Pomożecie mi w tym, nie? ![]() ![]() Już próbowałam kilka razy takie "diety" ale po tygodniu odpuszczałam;/ Teraz nie mogę! Nie mogę! Nie mogę! ![]() Mam nadzieję że 2011 rok zaczniemy jako nowe, sexy i pewne siebie laski!;D Mam rację, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
No to fajnie. Też jestem w drugiej gimnazjum. Geografię też lubię i język angielski. I chcę wybrać taki profil w liceum.
![]() Też nadwagi nie mam. Ważę 48 kg. I ogólnie jestem szczupła. Jedyną moją wadą jest brzuch. Rano jest płaski, a zaraz gdy coś zjem to się zaokrągla -.- No i chcę się pozbyć jedynie tego tłuszczu. ![]() Dzisiaj zjadłam około 7 cukierków, bo ciocia przyjechała i oczywiście musiała przywieźć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Oj.. dopiero początek a ja już mam ochotę odpuścić momentami;/
Wczoraj: I śniadanie:kanapka ciemnego chleba z serkiem wiejskim, pomidorem, papryką+herbata II śniadanie: ok. 300ml jogurtu do picia obiad: trochę zupy z marchewką, groszkiem i makaronem+jeden ziemniak i sałatka z ogórków+zielona herbata podwieczorek:banan, pół jabłka kolacja:100g fileta z makreli w galarecie+pół kanapki ciemnego pieczywa z serem białym i pomidorem+zielona herbata Musze się też przyznać, że babcia przywiozła mazurka! Miałam ochotę się rzucić na niego, ale jak już ukroiłam kawałek to zjadłam trochę i stwierdziłam że nie mogę tak szybko ulegać pokusom i odłożyłam ![]() Najgorzej będzie dzisiaj... Boję się że wymięknę! Babci mazurek, jakaś rolada... eh...[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/DOMOWY%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] ![]() ![]() No ale koniec o jedzeniu ![]() Wczoraj ustalałam sobie ćwiczenia. I wygląda to tak: 1x w tyg. 50 min rowerek 3x w tyg. 40 min skakanka 3x w tyg. 30 min rozciąganie (mam zamiar zapisać sie na kurs breakdance'a i chciała bym wrócić do formy z przed roku i robić szpagat ![]() codziennie oczywiście minimum 30 min hula-hop na brzuszku i ok. 20 min na każdej nodze (chciała bym mieć mniej tłuszczyku na kolanach.. myślicie ze hula-hop to dobry pomysł? bo na talię jest dobry) do tego: 50 brzuszków 120x nożyce 60 przysiadów (te ćwiczenia bardzo często robię, a do tego też inne ale myśle że czas na jakieś nowe ![]() ABS na brzuch Co sądzicie o takim "planie"? Musze jeszcze znaleźć jakieś skuteczne ćwiczenia. Moze Wy znacie jakieś? Dodam że najbardziej chciała bym wyszczuplić nogi, które niestey mam po mamie i nie są jak u modelki. Oczywiście wiem ze takie nigdy nie będą i nie warto walczyć z naturą no ale coś na pewno jestem w stanie zmienić ![]() Ale się rozpisałam.. ![]() Miłego dnia i wytrwania w tym... horrorze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
BOŻE. JESTEŚ MOIM GURU, EDYTKO
![]() Tyle ćwiczeń... jejku, mi czasem nie chce się nawet 10 brzuszków zrobić. Muszę też zacząć ćwiczyć, bo jak na razie to u mnie z tym kiepsko. Na skakance też skaczę, kiedyś częściej - teraz 2 razy w tygodniu. Hulahop też robiłam, ale szybko mi się znudziło, bo mi spadało ![]() ![]() Myślę, że na nogi rowerek właśnie jest dobry, bieganie też. Więc jak będziesz ćwiczyć systematycznie to powinno pomóc ![]() Ja zjadłam przed chwilą kawałek szarlotki i sernika ![]() ![]() Ale miłe się skończyło OD TERAZ ZERO SŁODYCZY. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
to że wasz brzuszek się robi okrągły po posiłku to wcale nie znaczy że jest otłuszczony - jest po prostu wzdęty. Możliwe, że macie za słabe mięśnie lub określone posiłki powodują wzdęcie brzucha - poobserwujcie, czy od jakiś potraw nie jest przypadkiem bardziej wzdęty, i ćwiczcie coś na mięśnie brzucha. Powinno być wtedy lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Edytaa ;o tyle ćwiczeń, dla mnie niewykonalne ^
ja na ćwiczenia przeznaczam ok. godzinę dziennie i tyle ile zdąże to robię tzn. skakanka , poł-brzuszki , rozciąganie , ale ostatnio już dobry tydzień nie ćwiczę.. muszę się pochwalić , że jeszcze nie uległam , chociaż teraz w domu ciasta i inne pokusy ;D ale trzymam się !! no i od wtorku zaczynam znowu ćwiczyć . Edyta , długo robisz już abs na brzuch ? i powiedz czy widzisz efekty ? bo chciałam zacząć , ale nie wiem czy warto ![]()
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
ABS na brzuch dopiero mam w planie zacząć
![]() Ćwiczyłam raz i nieźle się przy tym napocić można i czuć mięśnie także wydaje mi się że efekty jakies będą. Dzisiaj znalazłam filmik z ćwiczeniami na brzuch. W komentarzach wyczytałam że tygodniowo niektórzy schudli 2cm. I chyba wypróbuje, chociaż ja mam raczej problem ze wzdętym brzuchem niż z tłuszczykiem;/ A to link do tego filmiku: https://polki.pl/fitness_plaskibrzuc...,10019583.html Kurde.. Nie wiem jak długo wytrzymam bez słodyczy.. Przed chwilą zjadłam malutki kawałeczek (ale zjadłam!!) mazurka od babci! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
To nieźlee,że chcę Ci się tyle robić..
![]() Ja szczerze to nie mam siły nawet na brzuszkiii ![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
ja też spróbuję zrobić te abs ..
ale wczoraj zjadłam trochę czekolady i piernikaa ;(
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Pochwalę się, że na szczęście wczoraj nie zjadłam już żadnego placka. A u babci takie pyszne były. I torcik był, ale też nie jadłam ![]() Ale zjadłam za to trochę innych rzeczy -.- 3 delicje, trochę orzeszków w karmelu, ale strasznie słodkie były i niedobre, sałatkę i kilka mandarynek. Nie było chyba tak źle, bo w sumie to, co u babci zjadłam zastąpiło mi podwieczorek i kolację. Ćwiczeń wczoraj zero, ale dzisiaj obiecuję się poprawić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
A ja dostałam nową motywację..
Dziś był płacz,jak zawsze na Wszystkich Świętych cała rodzina zebrała się przy rodzinnym obiedzie... I moja mama zaczęła temat o moim odchudzaniu i moja babka zaczęła prowadzić temat ,że moje odchudzanie psu pod ogon potrzebne..Że ja jem tyle co słoń,że zamiast pół pętka kiełbasy to 2... A to nieprawda,bo od rozpoczęcia diety bardzo się staram,szkodaa tylko że nikt tego nie widzi... Teraz siedzę u siebie w pokoju i płaczę...Mam dosyć swojej otyłości ,wolałabym już zostać anorektyczką..!
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
ejj , nie mów tak ! anoreksja to chyba jeszcze gorsze niż nadwaga ..
masz dopiero 14 lat (jak każda z nas ) i mamy duuużo czasu ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
wiem,wiem..
Ale ja już nie mogłam opanować emocji i w ryk...Teraz siedzę u sb i też płaczę,bo to boli i to bardzoo... ![]() Muszę jednak zrobić sobie dietę bardziej ostrą bo czuję że taka jest za słaba.Chce szybsze efekty i może te abs wypróbuję.. ![]()
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
ja też bardziej się biorę za siebie , bo przesadziłam wczoraj ze słodyczami ;/
czyli chyba wszystkie zaczynamy ABS ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Kurde, dziewczyny!
Ja wymięknę za niedługo! Niby nie jem słodyczy na razie ale to jest mordercze;/ Ćwiczyć tez mi się nie chce ![]() ![]() I wgl.. jakoś dziwnie się czuje.. mam ochotę olac to wszystko i rzucić się na czekoladę! Brakuje mi motywacji... Sylwia nie przejmuj się tak nimi! Sama napisałaś ostatnio ze czujesz że chudniesz ![]() Na święta szczęka im opadnie jak Cię zobaczą! ![]() Dasz radę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Edyta ty też nawet nie próbuj się poddawać!
Ja już tyle razy miałam ochote olać tą diete , ale dałam rade , to ty też dasz ! Ostatnio też nie ćwiczę .. jestem wściekła na siebie jak nic . Od jutra zaczynam ABS i skakanke . W końcu chcemy być piękne , nie ?
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
To ja może też od jutra zacznę to abs
![]() Nie zjadłam dzisiaj żadnego placka ![]() ![]() A co do gadania rodziny to jest to normalne. U babci w niedziele mama też zaczęła o tym, że się odchudzam i w ogóle. Tylko, że u mnie odwrotnie. Babcia i ciocia, że po co to robię... Że kiedyś byłam pulchniutka, a teraz wyrosłam i wcale mi to niepotrzebne. A przecież ja tylko nie jem słodyczy (przynajmniej się staram), tłustych potraw, fast-foodów czy nie piję napojów gazowanych. A to w rzeczywistości nic złego. Nie wiem co oni sobie myślą, że się głodzę czy co ![]() A w ogóle dziewczyny ostatnio cały czas prawie ryczę. xD Wrażliwa się zrobiłam. Na filmach, jak coś przeczytam, jak pomyślę o zmarłej prababci i innych bliskich. Jak myślę o chomiku. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Hmm dziwnee.
na wszystkim płacz... ![]() Dziś rano wstałam i zrobiłam 100 brzuszków,ale za to więcej zjadłam.. Ale z brzuszków jestem dumna.. ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
ja rano nie mam czasu ćwiczyć..
zawsze o 17 zaczynam ![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ja nie ćwiczyłam już ze dwa tygodnie. Jedynie tyle co na wfie. Dzisiaj ćwiczę godzinkę koniec i kropka
![]() Zjadłam dzisiaj słodkie znowu - kostkę czekolady i landrynkę. Tata koleżanki przyjechał i oczywiście pełno słodyczy przywiózł. Ona taka ucieszona do szkoły teraz będzie nosić. xdd Ale jak już mówiłam poćwiczę dzisiaj, więc spalę to co zjadłam więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
ja też dzisiaj godzinkę przeznaczam na ćwiczenia , zacznę te ABS i poskaczę trochę na skakance , bo nie wiem kiedy ostatnio skakałam ;/
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() wczoraj pokonałam lenia i ćwiczyłam, niestety bardzo krótko no ale ![]() Zaczęłam robić te ćwiczenia na brzuch, co wyczytałam ze tygodniowo nawet 2 cm może zjechać.. mam nadzieję ze wytrwam tydzień i napiszę Wam czy opłaca się poświęcać czas na te ćwiczenia ![]() Dziś tez nic słodkiego i mam nadzieję ze wytrwam ![]() Ale jak za tydzień będę mogła tu napisać ze dalej jestem bez słodyczy to będę miała większą motywację.. ![]() Niestety w niedzielę brata urodziny i będzie torcik, placki, sałatka...ehh.. Dziś już troszkę więcej optymizmu i mam nadzije zę będzie tylko lepiej ![]() Tak sobie myślę, ze mój brat ma komunię w maju i chce wskoczyć w taką sukienkę, jaką na zdjęciu (no oczywiście kolor inny;p) Może i Wam to zdjęcie pomoże i będzie lepsza motywacja. W końcu chyba każda chciała by mieć taką sukienkę która podkreśla jej zgrabną figurę i w której powala wszystkich na kolana, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
raczej każda chciałaby mieć taką figurę jak pani na zdjęciu ..hehe
ale sukienka niczego sobie ![]() ja teżmuszę pokonać lenia i zaraz idę ćwiczyć! musze !
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Ładna ta sukienka.
![]() ![]() O 19 idę ćwiczyć. xdd A potem jeszcze na sprawdzian muszę się pouczyć xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.