Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-09, 22:15   #91
Poemadka
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

a ja zaraz idę spać,bo wstaję o 5 :/

dobranoc dziewczyny

"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości"

Philip G. Zimbardo,Efekt Lucyfera
Poemadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:15   #92
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poemadka Pokaż wiadomość

Będę Wam wdzięczna jeśli polecicie mi jakiś ładnie pachnący żel pod prysznic na jesienną porę ... poprawiający nastrój
Avon Senses Aloha uwielbiam!
A SPAmować się będę dopiero zaraz, pomijając już fakt, że mam okres i w związku z tym nie chce mi się wcale o siebie dbać

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:17   #93
201604250941
Konto usunięte

A powiedzcie, co wolicie, kremy i balsamy czy moze maslo do ciala?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:19   #94
Poemadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Avon Senses Aloha uwielbiam!
A SPAmować się będę dopiero zaraz, pomijając już fakt, że mam okres i w związku z tym nie chce mi się wcale o siebie dbać
nie mogłam się powstrzymać,żeby nie sprawdzić czy coś napisałyście

dzięki,tylko ,że mimo popularności Avonu ...to nie wiem czy obecnie znam jakąś konsultantkę,kilka osób się wycofało

"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości"

Stary 2010-10-09, 22:22   #95
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

dzięki,tylko ,że mimo popularności Avonu ...to nie wiem czy obecnie znam jakąś konsultantkę,kilka osób się wycofało
U mnie na odwrot, kurde na uczelni laski sobie przekazuja nawzajem numery wszystkich znajomych i dzwonia co chwile, avon, oriflame, jakies FM, a nawet firma doradztwa finansowego. I gadka z rodzaju - pani kolega X wskazla pania jako osobe, ktora dba o swoje pieniadze i umie oszczedzac, mamy dla pni idealna oferte. Tak, ja umiem oszczedzac, omijam rossman szerokim lukiem, superpharmu nawet nie znam.
Stary 2010-10-09, 22:23   #96
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

No wiesz...zawsze jest jeszcze wspaniałe i niezastąpione...ALLEGRO

Stary 2010-10-09, 22:24   #97
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a ja zaraz idę spać,bo wstaję o 5 :/

dobranoc dziewczyny
dobranoc

ja już oglądam końcówke filmu na tvnie, chyba niedługo pójdę spać

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 22:25   #98
Shadii
Wtajemniczenie

Jeszcze Avon Senses Orient jest przecudowny, skóra jest taka gładka po nim...

Stary 2010-10-09, 22:28   #99
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Będę Wam wdzięczna jeśli polecicie mi jakiś ładnie pachnący żel pod prysznic na jesienną porę ... poprawiający nastrój
te z yves rocher uwielbiam tę firmę pod względem zapachów!
I kokosowy Ziaji

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
kremy i balsamy w lecie, masło zimą inaczej skóra mi pęka!

Cytat:
U mnie na odwrot, kurde na uczelni laski sobie przekazuja nawzajem numery wszystkich znajomych i dzwonia co chwile, avon, oriflame, jakies FM, a nawet firma doradztwa finansowego. I gadka z rodzaju - pani kolega X wskazla pania jako osobe, ktora dba o swoje pieniadze i umie oszczedzac, mamy dla pni idealna oferte. Tak, ja umiem oszczedzac, omijam rossman szerokim lukiem, superpharmu nawet nie znam.
No coś Ty, ja bym była mega zła na coś takiego! Nie znosze rozpowszechniania mojego numeru. No ale z drugiej strony, moim zdaniem rzeczy z avonu i oriflame nie są warte swej ceny

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dobranoc

ja już oglądam końcówke filmu na tvnie, chyba niedługo pójdę spać
ten z teściową, nie? też oglądam! Uwielbiam J. Lopez, ona jest zawsze taaaaka zadbana
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:29   #100
Poemadka
Raczkowanie

a no chyba ,że allegro ...albo punkt Avonu

zaproponowałyście mi tyle żeli,że mnie mama z tym nie wpuści do domu
będę musiała sobie wybrać ze dwa ,może trzy

dobranoc jeszcze raz

Edytowane przez Poemadka
Czas edycji: 2010-10-09 o 22:31
Stary 2010-10-09, 22:34   #101
buahhot
Marcelover ♥♥♥

taak z Jane Fondą i Jennifer Lopez
idę spać, dobranoc wszystkim

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:36   #102
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
te z yves rocher uwielbiam tę firmę pod względem zapachów!
I kokosowy Ziaji

kremy i balsamy w lecie, masło zimą inaczej skóra mi pęka!

No coś Ty, ja bym była mega zła na coś takiego! Nie znosze rozpowszechniania mojego numeru. No ale z drugiej strony, moim zdaniem rzeczy z avonu i oriflame nie są warte swej ceny

ten z teściową, nie? też oglądam! Uwielbiam J. Lopez, ona jest zawsze taaaaka zadbana
No ja bylam zla, co to jest ;/ Z reszta wlasnie zwlaszcza ze to glupota, avonu i oriflame nie lubie, a doradztwa finansowego tego typu nie potrzebuje, oni tylko mowia odplatnie oczywiscie, gdzie sie oplaca zalozyc lokate, albo bezplatnie tez, to jak bezplatnie to ja rozumiem ze im bank placi, za to zeby ich produkt zaproponowac. Z czegos sie musza utrzymywac.
I ten tradycyjny szal katalogowy jak ktoras z grupy zostanie konsultantka XD masz masz kup cos ode mnie
Stary 2010-10-09, 22:41   #103
bita smietana
Zakorzenienie

candy, z df zazwyczaj jest jeszcze inaczej Usługa jest nieodplatna, ale w zamian zazwyczaj podajesz dane swoich znajomych, których także wciskane są te produkty finansowe. (chociaż niektóre faktycznie robią to odpłatnie albo polecając konkretny bank)

A samo odkładanie na te lokaty też jest lekką ściemą, Bo mało kto zdaje sobie sprawę z inflacji i realnej wartości pieniędzy, które teraz się odkłada Ale tego nikomu się nie tłumaczy, bo zazwyczaj doradcy tego nie wiedzą

Zresztą, dużo gadać nie robimy offów
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 22:46   #104
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja na zime stosuje mocniejsze balsamy nawilżające i masła do ciała np. Z faramony mają super..

Ja byłam konsultantką avonu, i nie polecam, raz spuzniłam się o dokładnie 3 dni z wplatą za kosmetyki a oni mi już list z windykacją wysłali.. Kosmetyki nawet fajne nie które..
Stary 2010-10-09, 22:57   #105
201604250941
Konto usunięte

Ja kocham maslo z bodyshop, ale dostalam je w prezencie, bo tak to ani sklepu ani kasy na takie frykasy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 23:03   #106
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja nie stosowałam, bo u mnie nie ma takich sklepów ale słyszałam że też są super..
Stary 2010-10-09, 23:09   #107
Talullah
Wtajemniczenie

Heeeeej Melduje sie w nowej czesci

Rany jak mnie dawno nie bylo - ale nadrobilam wszystko, tylko tyle tego bylo ze zapomnialam co komu chcialam odpisac

W skrocie - jestem na bezrobociu do konca pazdziernika albo i dluzej i sie z tego ciesze Powaznie, bo:

Mam plan wciagnac sie w cwiczenia - zaczynam insanity a wczesniej jak wracalam z pracy bylam padnieta i mi sie nic nie chcialo. Teraz mam nadzieje ze jak zaczne to sie wciagne i jak pojde znow do pracy to i tak bede dalej cwiczyc

Robie porzadek w szafie - rzeczy ktore nie nosze mam plan pofotografowac i wrzucic na szafe Moze komus sie cos spodoba
To bedzie baaaardzo gruntowy porzadek - w wolnej chwili juz zebralam prawie 2 torby ciuchow a to nie koniec

Codzinne masaze walkiem antycell
Zadbam o wlosy

Moje ostatnie zakupy
czarna kurtka na jesien, dluzsza, za pupe, z paskiem w talii z takko
sexy bielizna z takko
Sukienko - tunika z paskiem z reserved
Czarna torebka

Postaram sie wreszcie kiedys jakies foty wkleic - takze mojej paletki cieni i pedzli, sa cuuuudowne

Planuje jeszcze dokupic leginsy czarne

plus:
szampon alpecin C1
odzywka garnier z avokado
odzywka schauma kiwi
odzywka mleczna

plus sliczne 2 pierscionki

Mam jeszcze pare rzeczy w planach

Chce kupic oprocz leginsow:

szary lakier do paznokci
zegarek
i mysle nad kuracja Glyco-A na jesien i zime
rozpinane sweterki - poszukuje granatu i fioletu wiec jak cos prosze o cynk

Spamowanie ktore planuje na jutro:

prysznic z masazem syrenka z baaaardzo nawilzajacym zelem
peeling twarzy
maseczka oczyszczajaca
krem nawilzajacy
zel pod oczy (z lodowki)
serum na biust
serum antycell na uda, brzuch i pupe
balsam z mocznikiem na lydki, przedramiona i stopy
pedicure francuski
dlonie - na paznokcie odzywka
wlosy - odzywka ze splukiwaniem, potem woda z octem, nastepnie balsam nawilzajacy i zel do wlosow z witaminami

Troche mi sie uzbieralo - bo jak dla mnie to duzo

Plus delikatny makijaz na popoludnie na spotkanie z TZ

Co do wysysaczki tlenu - wez sie kobieto opanuj bo zlosc i frustracja sie z Ciebie wylewa
Ja nie cierpie plastikowych dziewczyn, opalania i wiem co to photoshop i nie rozumiem po co tutaj to napisalas, bo to nie forum o tym.

Zadna z dziewczyn tu plastikiem nie jest, zdjecia ktore sobie nawzajem pokazujemy sa naturalne (chodzi mi o nasze).
Niektore dziewczyny sie opalaja, inne nie, kazdy moze miec swoje zdanie i nikt nikomu tego nie ma za zle.

A Ty wpadlas i piszesz jakies swoje ze tak powiem wypociny, pomylily Ci sie tematy, wpadlas tu przypadkiem, ok, ale jak Ci sie temat nie podoba i nie masz nic ciekawego do napisania to trzeba bylo go zamknac - u gory okienka z przegladarka masz takie cos -> X to do tego sluzy Tak, jestem teraz ironiczna, wiem

Wyobraz sobie ze ja sie ucze, w przeszlosci tez sie duuuuzo uczylam i nie gryzlo mi sie to z np pomalowaniem sobie rzes, jak sie chce to sie znajdzie czas na wszystko, wiec Twoje zdanie do chyba Ramonci ze powinna wiecej sie uczyc a mniej malowac jest bez sensu

Cieszysz sie z tego ze masz niedoskonalosci na twarzy? Hmmm...

Ja tam wole jak ich nie mam i raczej sie ciesze z powodu gladkiej, zdrowej promiennej cery, ale moze ja jakas dziwna jestem?
To pytanie retoryczne, ironiczne, nie odpowiadaj na nie

Mysle ze masz sporo kompleksow, widac to po tym jak siebie opisujesz. Polecam psychologa
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 23:13   #108
201604250941
Konto usunięte

Ja tez nie i mi zal zuzywac XD i kosztuje jedno okolo 50 zl, chyba tylko w Warszawie jest sklep.

Tak, na allegro 18,90 za 50 ml i 55 zl za 200 ml + przesylka

Hej Tallu.

Ja uwazam, ze plastik to stan umyslu, na prawde nie mam nic przeciwko opalonym, wybielanym blondynkom, nawet jesli mi sie to nie podoba, to nikomu tego nie powiem, bo przeciez innym sie moja blada skora nie podoba pewnie. Jak ktos lubi wygladac jak Barbie to jest dla mnie nic zlego, tu bardziej o stereotypowe zachowania chodzi.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2010-10-09 o 23:19
Stary 2010-10-09, 23:37   #109
judus
Rozeznanie

GG do judus

wow tylko tyle..

Cytat:

Wellness &beauty pomarańcz z granatem z rossmann bardzo fajnie się pieni i cudnie pachnie w dodatku jest taniutki ok3zł polecam są różne zapachy oczywiście ale jak używam tego to automatycznie mi się humor poprawia
Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
wysysaczka co do Twojej wypowiedzi:

Nie uważam, że pryszcze są fajne, ale jak je lubisz, choduj, na pewno będziesz... wyjątkowa. ja, jeśli mam możlwiość, próbuję usunąć niedoskonałości, bo przetłuszczona skóra, wągry, czy ropne syfy nie są ani higieniczne w utrzymywaniu ani estetyczne. skoro jesteś taka naturalna, że próbujesz
nie stosuj depilacji bikini, nóg ani pach. po co!? natura najważniejsza.

nie potrafisz kulturalnie rozmawiać, więc dziewczyny odpowiadają Ci tym samym. agresja wzbudza agresję. jeśli oczekujesz od kogoś, że będzie Cię traktował z szacunkiem, nie zaczynaj swojej wypowiedzi od:

ani od:

obrażanie rozmówcy jest średnie, szczególnie, że uważasz, że zachowanie dziewczyn jest "infantylne". polecam zastanowić się najpierw nad sobą, a potem oceniać drugą osobę, bo w tym momencie to ocena użytkowników tego forum, którzy wypowiadają się w tym właśnie temacie.

jeśli ktoś lubi mieć zadbaną twarz, bez przebarwień, wyprysków i niebłyszczącą się z oddali pięci kilometrów, woli by jego włosy codziennie były czyste i miękkie, ciało pachnące i aksamitne, dlaczego ma tego nie robić? napisałaś:

skoro stosowanie kosmetyków jest dla Ciebie nienormalne i uważasz, że się marnujemy przez to, to przestańmy używać mydła, bo to też kosmetyk. myj się samą wodą. będziesz już w ogóle naturalna, albo nie! nie myj się wcale

skoro piszesz w jednym poście, że przestajesz się kłócić, bo to infantylne, to po cholerkę jasną piszesz dalej i obrażasz kogokolwiek.

nie zauważyłam, żebyśmy pisały coś złego, np.
dzisiejsze SPAmowanie:
operacja plastyczna nosa,
powiększenie biustu
odsysanie tłuszczu

widziałam jedynie ciekawe sposoby, by wyglądać dłużej młodziej i piękniej.

a skoro mówisz, że nie masz kompeksów, to po co się dokładnie otwarcie do tego przyznajesz mówiąc:

to jest taki fajny zabieg psychologiczny. piszesz tutaj, bo zazdrościsz komuś, że ma chęci i wierzy w to, że może naturalnie wyglądać lepiej. zazdrościsz tego, co robimy.

aha!
dziewczyny
melduję się

Cytat:
Ciężko powiedzieć, uwielbiam jak moja skóra błyszczy po maśle i na długo czuję się nawilżona ale z drugiej strony wolę jak szybko się wchłania obecnie używam i masła i balsamu
dobrze że tu dziś wpadłam bo jutro znó bym miała nadrabiania a tak będę się mogła spokojnie uczyć :P:
dobrej nocki
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 23:37   #110
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej Talullah ostatnio się zastanawiałam gdzie się podziewasz

a ta kobieta to właśnie do mnie pisała żebym się uczyła, a nie malowała Nie wiem o co jej chodziło, przyszła , napisała kilka postów, obraziła, i sobie poszła..Nie rozumiem takiego zachowanie, to nie wątek o laleczkach barbi, tylko o dbaniu o siebie..

Nałożyłam zamiast kremu na dłonie i stopy maść z wit A
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 23:45   #111
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja uwazam, ze plastik to stan umyslu, na prawde nie mam nic przeciwko opalonym, wybielanym blondynkom, nawet jesli mi sie to nie podoba, to nikomu tego nie powiem, bo przeciez innym sie moja blada skora nie podoba pewnie. Jak ktos lubi wygladac jak Barbie to jest dla mnie nic zlego, tu bardziej o stereotypowe zachowania chodzi.
Nie można generalizować, racja. Ale bardzo, bardzo często taki wygląd nie towarzyszy mądrości... I to wg mnie nie jest tylko stereotyp, taka jest prawda.

Na buzię poszła pasta cynkowa, a teraz rozpuszczam skórki na paznokciach, potem pomaluję odżywką. Na kolor jutro, bo dzisiaj już mi się nie chce.

Stary 2010-10-09, 23:48   #112
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Nie można generalizować, racja. Ale bardzo, bardzo często taki wygląd nie towarzyszy mądrości... I to wg mnie nie jest tylko stereotyp, taka jest prawda.

Na buzię poszła pasta cynkowa, a teraz rozpuszczam skórki na paznokciach, potem pomaluję odżywką. Na kolor jutro, bo dzisiaj już mi się nie chce.
Stereotypy skads sie biora, wiadomo. Ale mam sporo kolezanek o takim wygladzie i sa na prawde fajne. Aczkolwiek przyznac trzeba, ze faceci ich nie szanuja ;/ I to wynika z wygladu.
Stary 2010-10-09, 23:57   #113
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez nie i mi zal zuzywac XD i kosztuje jedno okolo 50 zl, chyba tylko w Warszawie jest sklep.

Tak, na allegro 18,90 za 50 ml i 55 zl za 200 ml + przesylka

Hej Tallu.

Chodzi Ci o sklep The Body Shop? W wielu wiekszych miastach jest

Plastik to plastik, kazdy wyglada jak mu sie podoba i mi nic do tego, wyznaje zasade - zyj i pozwol zyc innym

Chyba sobie normalnie zaraz poslucham tej piosenki Barbie girl

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej Talullah ostatnio się zastanawiałam gdzie się podziewasz

a ta kobieta to właśnie do mnie pisała żebym się uczyła, a nie malowała Nie wiem o co jej chodziło, przyszła , napisała kilka postów, obraziła, i sobie poszła..Nie rozumiem takiego zachowanie, to nie wątek o laleczkach barbi, tylko o dbaniu o siebie..

Nałożyłam zamiast kremu na dłonie i stopy maść z wit A
Milo mi ze o mnie pamietasz

Ja uwazam ze obrazaja bez powodu ludzie ktorzy tak naprawde nie maja nic ciekawego do powiedzenia, wiec tym probuja zwrocic na siebie uwage. Nie jest sztuka przyjsc, poobrazac, pokrytykowac bezmyslnie.

Sztuka jest wejsc na temat i jezeli juz skrytykowac to konstruktywnie, a nie tylko wylac swoja zlosc i potem uciec.

Bo ona tak zrobila - przyszla, pokrytykowala, myslala ze sie wymadrzy a my bedziemy pod wrazeniem jej slow a tu zonk. Tez oberwala a ze juz nie miala co skrytykowac to zwiala zamiast zostac i z nami na poziomie pogadac o tym, jak kto widzi dbanie o siebie.

Bo to temat rzeka. Dla jednego dbanie o siebie to tylko mycie sie a dla innej osoby caly zestaw zabiegow w domu a dla jeszcze kogos innego dbanie u siebie to tylko w profesjonalnym salonie.

I o tym mozna pogadac, jakie kto ma zdanie ale kulturalnie.

hanamici - wielkie brawa dla Twojego posta Zgadzam sie z Toba calkowicie.

Dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-10-10, 00:03   #114
Shadii
Wtajemniczenie

Dobranoc *

Stary 2010-10-10, 00:09   #115
201604250941
Konto usunięte

Wlasnie Tallu, komus zycie Barbie odpowiada to tylko sie cieszyc jego szczesciem.
Life in plastic, it's fantastic! tez chyba wlacze XD bedzie sie fajniej spamowalo przy tym

No w moim wiekszym miescie oczywiscie nie ma =="
Stary 2010-10-10, 00:10   #116
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dobranoc

Ja też lecę już spać
Stary 2010-10-10, 07:03   #117
magne
Zadomowienie

Co do wysysaczkitlenu to myślę, że może to jej nawet pomogło ,takie wylanie złości. Po jej wypowiedziach wnioskuję,że ma problem z sobą i nie rozumie tematu tego wątku. Pielęgnujemy się,żeby właśnie wyglądać jak najbardziej naturalnie. Jeśli jesteś przeziębiona idziesz do lekarza, tak samo kiedy masz duże problemy skórne idziesz do dermatologa.A tak w ogóle to przecież te tony tapety biorą się z tego ,że nie pielęgnujemy swojej twarzy tylko maskujemy. I to moim zdaniem nie ma sensu. Ale każda zadbana kobieta, mężczyzna wywiera lepsze wrażenie na innych, przez to lepiej nawiązuje się z nim kontakty. Jeśli lubisz być niezadbana(bo podobno nic z sobą nie robisz) to mi to nie przeszkadza. Ale kultura wymaga higieny, przynajmniej tej podstawowej. A co naszych avatarów: ja już mówiłam wcześniej ,że podobają mi się zarówno opalone jak i blade buźki, ale zmienianie na siłe swojej karnacji może wyglądac sztucznie,dlatego się nie opalam.
Sory, że tak długo napisałam,ale może jeszcze wysysaczkatlenu to przeczyta i przybliży jej się sens tego wątku, którego podobno nie ma haha

Na tych zakupach wczoraj byłam.. ale tak wszystko szybko szybko i kupiłam tylko bluzke z divers'a , z new yorkera i spódniczkę z new yorkera. Wszystko z przeceny
magne jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-10-10, 07:44   #118
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Melduje się w nowym wątku
Cytat:
hej dziewczyny,czy mogę się dołączyć?
witaj

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Jaki Wy macie?
Ja dzisiaj maluję na jasno różowy albo robię frencza:P

Cytat:
dzięki kochane mam 22 lata i postaram się tu Wam zaraz wkleić jakieś swoje przykładowe inspiracje urodowe mam tego spory folder

w załącznikach :
Kasia Smutniak
M.Bellucci
Jossie Maran

edit:łeee,nie wkleiły się za pierwszym razem

na to polecam Benzacne (mocniejsze),szybko wysusza takie niespodzianki
Bardzo fajne inspiracje. A ze swojej strony benzacne odradzam, bo mnie uczuliło strasznie i w ogole masakre mi z buzi zrobiło

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość

Dzisiaj zauważyłam skutki ostatniego stresu..Mam szarą cerę, oczy takie nijakie, włosy mi się przesuszyły..Eh zaniedbałam się przyznaję bez bicia.. Ale od dzisiaj to zmieniam.. Na łożę jakąs maseczke odżywczą, balsamik na ciało, kremik na twarz..
Mam podobnie jak ty... ale dziś robię mega spa i się odbijam od dna:P

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
wysysaczka co do Twojej wypowiedzi:

Nie uważam, że pryszcze są fajne, ale jak je lubisz, choduj, na pewno będziesz... wyjątkowa. ja, jeśli mam możlwiość, próbuję usunąć niedoskonałości, bo przetłuszczona skóra, wągry, czy ropne syfy nie są ani higieniczne w utrzymywaniu ani estetyczne. skoro jesteś taka naturalna, że próbujesz
nie stosuj depilacji bikini, nóg ani pach. po co!? natura najważniejsza.

nie potrafisz kulturalnie rozmawiać, więc dziewczyny odpowiadają Ci tym samym. agresja wzbudza agresję. jeśli oczekujesz od kogoś, że będzie Cię traktował z szacunkiem, nie zaczynaj swojej wypowiedzi od:

ani od:

obrażanie rozmówcy jest średnie, szczególnie, że uważasz, że zachowanie dziewczyn jest "infantylne". polecam zastanowić się najpierw nad sobą, a potem oceniać drugą osobę, bo w tym momencie to ocena użytkowników tego forum, którzy wypowiadają się w tym właśnie temacie.

jeśli ktoś lubi mieć zadbaną twarz, bez przebarwień, wyprysków i niebłyszczącą się z oddali pięci kilometrów, woli by jego włosy codziennie były czyste i miękkie, ciało pachnące i aksamitne, dlaczego ma tego nie robić? napisałaś:

skoro stosowanie kosmetyków jest dla Ciebie nienormalne i uważasz, że się marnujemy przez to, to przestańmy używać mydła, bo to też kosmetyk. myj się samą wodą. będziesz już w ogóle naturalna, albo nie! nie myj się wcale

skoro piszesz w jednym poście, że przestajesz się kłócić, bo to infantylne, to po cholerkę jasną piszesz dalej i obrażasz kogokolwiek.

nie zauważyłam, żebyśmy pisały coś złego, np.
dzisiejsze SPAmowanie:
operacja plastyczna nosa,
powiększenie biustu
odsysanie tłuszczu

widziałam jedynie ciekawe sposoby, by wyglądać dłużej młodziej i piękniej.

a skoro mówisz, że nie masz kompeksów, to po co się dokładnie otwarcie do tego przyznajesz mówiąc:

to jest taki fajny zabieg psychologiczny. piszesz tutaj, bo zazdrościsz komuś, że ma chęci i wierzy w to, że może naturalnie wyglądać lepiej. zazdrościsz tego, co robimy.

aha!
dziewczyny
melduję się
Haha Racja w każdym słowie szczególnie w tych o zazdrości
Dzisiaj:
Kąpiel w mleku i oliwce
Peeling
Depilacja
Włoski Maska
Pedicure
Manicure
Rozciąganie
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 07:46   #119
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Jak żałuję, że mnie wcozraj tutaj nie było Tak się zdziwiłam nadrabiając was, że tyle napisałyście (bo ostatnimi czasy to ciężko z tym było ). Ale to wszystko wyjaśnia, jak jakiś paszczur wtargnął na nasz wątek i zaczął nas obrażać Prowokacja jak się patrzy!
Po pierwsze: o gustach i guścikach się nie dyskutuje -.-' Nie wiem skąd ten pomysł, że doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach, to musi być typ tipsiary, tapeciary i spalonej solarki Więc nie bd komentować tego co ona tutaj pisała na ten temat.
Po drugie: Wcale nas nie obraża i nie ocenia? A: "Nastepna madra. Chyba Ci ten makijaz tak do oczu naszedl" czy też: "Boze, poswiecaj mniej czasu malowaniu sie a wiecej nauce bo czytanie ze zroumieniem zerowe.(...) Koncze, bo nie bede sie znizac do poziomu by konwersowac z kilkoma z Was. Co za pustka." Dziewczyna najpierw powinna zastanowić się nad tym co pisze, a później to umieszczać na forum... Ocenianie kogoś nie ogranicza się tylko do wyglądu, ale także do inteligencji, wiedzy itp itd (można tak w nieskończoność), więc pisząc tak jak cytowałam wyżej, to właśnie nas OCENIAŁA oraz OBRAŻAŁA.
Poza tym, to dziewczyna ma kompleksy i zazdrości nam tego, że potrafimy o siebie zadbać Jeśli lubi siebie taką jaka jest (z niedoskonałościami, pryszczami i bladością jak ściana) to krzyż na droge i powodzenia! Ja nie widze nic złego w tym, że ktoś nie ogranicza się tylko do podstawowej pielęgnacji swojego ciała Ponadto, im bardziej o siebie dbamy np ćwiczac, prowadząc zdrowy styl życia, czy walcząc z pryszczami, to to nic tylko lepiej dla naszego zdrowia! Podsumowując, żal dupe ściska jak się czyta jej posty. Tylko nam zaśmieciła forum swoimi wypocinami

Melduje się na nowym wątku!

Poemadka Witam nową dziewczyne

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 08:54   #120
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witajcie

Ja wpiłam kawke, zaraz lece na śniadanko a potem się okaże..

Miłego dnia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości